Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Μιας και το θέμα εξελίχθηκε σε φιλοσοφία, ας αμπελοφιλοσοφήσω και εγώ λίγο, παρόλο που δεν είμαι και πολύ τακτικός στο γράψιμο! ;) Καταρχήν, συχνάζω σε στριπτηζάδικα εδώ και 5 χρόνια περίπου. Το θέμα είναι ότι εμένα με φτιάχνει περισσότερο να μπορέσω να βγάλω γκόμενα τη στριπτιζού, παρά να τα ακουμπάω αδρά εκεί μέσα! Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει 4-5 του είδους και μάλιστα, δίχως να χρειαστεί να τα ακουμπήσω, πέρα από 1-2 χορούς και 1-2 ποτά... Ενδεικτικά αναφέρω την Αλίνα από το AMAZON (είναι ακόμα εκεί), την Κατερίνα από το LIDO (εδώ και 5-6 μήνες δουλεύει Κρήτη, δεν ξέρω αν επέστρεψε) και άλλες... Δεν ξέρω, με εξιτάρει περισσότερο να καταφέρω την άλλη να το κάνει μαζί μου επειδή το θέλει και δίχως money φυσικά, παρά να τα χώνω για μια αγχωμένη φραπεδιά... Εννοείται ότι σε περιόδους "ξηρασίας" μια χαρά είναι και η φράπα, έτσι? ;) Τελοσπάντων, όταν αποφάσιζα ότι θέλω μία στριπτιζού, πήγαινα καθημερινή σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά, μόνος και ελαφρώς στενοχωρημένος... Και ποτά κέρναγα (με μέτρο...) και χορούς έκανα (επίσης με μέτρο...), το ζητούμενό μου όμως δεν ήταν να χουφτώσω, απλά άγγιζα και ελαφροχαϊδευα! Σε συνδυασμό με τη μελαγχολία που έβγαινε από το βλέμμα μου (χαχα) διότι μόλις μου είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι η υποτιθέμενη πρώην, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγγίξω ευαίσθητες χορδές... Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους...
* Υ.Γ. Πρόπερσι το καλοκαίρι είχε γενέθλια μία από αυτές που τα είχα... Κλείνει λοιπόν τραπέζι στο Ακρωτήρι και σκάω μύτη με αυτή και 4 φίλες της, όλες του επαγγέλματος! Με το ζόρι κατάφερα να φέρω 2 φίλους μαζί διότι, λόγω καλοκαιριού, οι πιο πολλοί λείπανε! Περιττό να πω ότι περάσαμε τέλεια και ότι είμασταν το highlight του μαγαζιού! Το κλου της βραδυάς? Και τα 2 μπουκάλια τα πλήρωσε η εορτάζουσα, η οποία δε δεχόταν με τίποτα να συμβάλλουμε! Πρώτη φορά στη ζωή μου με πληρώναν στριπτηζούδες! :)))

Respect !!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
''1.τη νυχτα οι ανθρωποι δειχνουν ποιοι πραγματικα ειναι....''

Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές στη ζωή μου.

Κατα την δική μου εκτίμηση, τη νύχτα οι άνθρωποι δείχνουν ποιοι πραγματικά ΘΑ θέλανε να είναι. Μασκαράτα είναι η νύχτα και γιαυτό φορά στολίδια. Έτσι μου έχει κάτσει εμένα τουλάχιστο στα μάτια σαν απόσταγμα μέσα στα χρόνια.

Συμφωνώ απολύτως. Take a walk on the wild side! Μια βόλτα στην άλλη πλευρά κάνουμε, την άγρια, και μετά γυρνάμε πίσω. Κι έτσι πρέπει. Φανταστείτε όλοι να είμαστε χαμένοι και καμένοι συνέχεια;

Επισκέπτης
Φιλε mclein διαβασα το παραπάνω και μπράβο σου και μαγκιά σου που τη βρίσκεις ετσι.
Αυτό που μου κανει όμως περίεργο ειναι η φωτογραφία με το μπατσάδικο που καίγετε και που έχεις βάλει σαν avatar.
Και λέω τώρα , μηπως αυτό το κολλάδικο και ότι συμβολίζει δεν είναι αυτο που προστατεύει τα λεφτά τα δικά σου, του πατέρα σου και του παπού σου????

οχι φιλε μου....οι μπραβοι προστατευουν καλυτερα τα φραγκα μου κ οι ιδιωτικες ασφαλειες!!!!!!Τα αλλα ειναι απλα επιφανεια κ οι μπατσοι ειναι για να με γραφουν επειδη δν βαζω ζωνη η κρανος!!!!!

Επισκέπτης
εφυγε η αντριανα πανο  :'(!!αντε να ανοιξω το μαγαζι!φερε μου εσυ αντριανα και το ταττοο τσαμπα!!σειρα εχω εγω να κανω τα καινουργια μου ταττοο!8 και 2,10 το συνολο  ;)!!λιγα δεν ειναι  :grin:!!

Επισκέπτης
οσο για τη νυχτα που αναφερουν καποια παιδια εδω...επειδη ξερω καλα τη δουλεια της νυχτας εχω να πω οτι τα ξηγημενα ατομα φαινονται νυχτα μερα...ομως οι μαλακες κανουν μπαμ τη νυχτα...ενω τη μερα με το κοστουμι δν ξεχωριζουν!!!
Γενικα πιστευω οτι το πρωι φοραει κανεις το χαμογελακι του...το κουστουμακι του κ παει....δν ειναι ελευθερος ενω το βραδυ....αλλες καταστασεις!!!!

Επισκέπτης
φερε εσυ την αντριανα και το ταττοο τσαμπα!!!!η ινετα ποια ειναι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως για πειραιως κανεις απο τα 20000 και πλεον μελη δεν εχει αναφερει συγκεκριμενα πραγματα(φραπεδες κλπ....) ουτε καν ονοματα......για να δουμε θα φιλοτιμηθει κανεις εκτος των γνωστων και μη εξαιρετεων ropaloforo,studian,mclein,panosmpos,warhol,captain mac,minister....?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Σημαντικα 'χερια' πηγαν απο Πειραιως Ανατολη.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σωστά... μάλλον μουνιού... αν και βάζει και το χεράκι της στην αρχή... για να πάρει το ισο.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οχι.....αλλα αυτη δεν θα ηταν κλασικη μεταγραφη χεριου.......

Vaso, ξέρω ότι το αγαπάς το άθλημα του φραπέ και αυτοί που έχουν πάθη τους πάω. Σε είχα ξαναρωτήσει και παλαιότερα. Κάπου δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση.
Μία Νατάσσα στο Baby O με πολύ perky βυζιά είναι ακόμη????? Μάλιστα όταν κάνει φραπέ κρατά και τσίλιες όπως λέει ο λαός.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Vaso, ξέρω ότι το αγαπάς το άθλημα του φραπέ και αυτοί που έχουν πάθη τους πάω. Σε είχα ξαναρωτήσει και παλαιότερα. Κάπου δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση.
Μία Νατάσσα στο Baby O με πολύ perky βυζιά είναι ακόμη????? Μάλιστα όταν κάνει φραπέ κρατά και τσίλιες όπως λέει ο λαός.

βεβαιως βεβαιως....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παρασκευη προς Σαββατο....Χαλια προσωπικο - χαλια περιβαλλον - χαλια κοσμος.

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια ειναι...
Να πατε...
Εγω εχω παει τουλαχιστων 15 φορες...
Αξιζει να δεις το σοου που κανουν τα κοριτσια...
Ειδικα το λεσβιακο σοου...

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει πάρα πολλές φορές. Και αυτό γιατί είναι άνετο έχει πάρα πολλές κοπέλες με αρκετά ψηλά στάνταρτς ομορφιάς σέξυ εμφάνισης,κτλ.. και φυσικά αρκετές κοπέλες πρόθυμες να χτυπήσουν κανά φραπεδάκι. Θα μου επιτρέψετε να αναφέρω κάποιες κοπέλες τις οποίες όσες φορές τις έχω πάρει για χορό με έχουν περιποιηθεί αναλόγως. Λοιπόν, και τα ονόματα αυτών είναι:(Μόνικα, Γκαμπριέλα, Ροξάνα, Νατάσα,Βίβιαν). Να επισυμάνω οτί μπορεί να υπάρχουν και άλλες πρόθυμες κοπέλες, αλλά εγώ προσωπίκα από όσες έχω εμπειρία αυτές έχουν κάνει το κάτι παραπάνω. Τέλος να αναφέρω ότι η τιμή του φραπέ που φτιάχνει η κάθε μία διαφέρει, οπότε το βάλιου φορ μάνεϋ που θα επιτύχει ο καθένας, εξαρτάται και από το τι ντιλ θα κάνει.

Επισκέπτης
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει πάρα πολλές φορές. Και αυτό γιατί είναι άνετο έχει πάρα πολλές κοπέλες με αρκετά ψηλά στάνταρτς ομορφιάς σέξυ εμφάνισης,κτλ.. και φυσικά αρκετές κοπέλες πρόθυμες να χτυπήσουν κανά φραπεδάκι. Θα μου επιτρέψετε να αναφέρω κάποιες κοπέλες τις οποίες όσες φορές τις έχω πάρει για χορό με έχουν περιποιηθεί αναλόγως. Λοιπόν, και τα ονόματα αυτών είναι:(Μόνικα, Γκαμπριέλα, Ροξάνα, Νατάσα,Βίβιαν). Να επισυμάνω οτί μπορεί να υπάρχουν και άλλες πρόθυμες κοπέλες, αλλά εγώ προσωπίκα από όσες έχω εμπειρία αυτές έχουν κάνει το κάτι παραπάνω. Τέλος να αναφέρω ότι η τιμή του φραπέ που φτιάχνει η κάθε μία διαφέρει, οπότε το βάλιου φορ μάνεϋ που θα επιτύχει ο καθένας, εξαρτάται και από το τι ντιλ θα κάνει.
τα αρκετα ψηλα στανταρ του μαγαζιου απο εμφανιση/σεξυ ειναι οι κοπελες που εγραψεςςςςςςςς?????????????? Θες να μας τρελανεις?????
Ε οχι κ οι σαυρες...οι χειροτερες απο ελληνιδα της ομονοιας.....να ειναι ομορφες...σεξυ...Ελεοςςςςςςςςςςςς.......................

Επισκέπτης
τα αρκετα ψηλα στανταρ του μαγαζιου απο εμφανιση/σεξυ ειναι οι κοπελες που εγραψεςςςςςςςς?????????????? Θες να μας τρελανεις?????
Ε οχι κ οι σαυρες...οι χειροτερες απο ελληνιδα της ομονοιας.....να ειναι ομορφες...σεξυ...Ελεοςςςςςςςςςςςς.......................

μακλειν δεν διαβασες προσεκτικα το ποστ νομιζω......για ξαναδιαβασε το..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom