Επισκέπτης
εσυ τι νοημα εβγαλες ??????????????????????????????????????????????????????????????????????μακλειν δεν διαβασες προσεκτικα το ποστ νομιζω......για ξαναδιαβασε το..
εσυ τι νοημα εβγαλες ??????????????????????????????????????????????????????????????????????μακλειν δεν διαβασες προσεκτικα το ποστ νομιζω......για ξαναδιαβασε το..
Μάλλον ο συνάδελφος president διαχωρίζει τα δύο θέματα, από τη μία ομορφιάς και υψηλών στάνταρντς, και από την άλλη αναφέρει τα ονόματα φραπεδιάρηδων, χωρίς να λέει κάπου ότι είναι και αυτές μουνάρες.. Αν κατάλαβα καλά..
xexasa na milisw gia tin kineza xoreutria pou mas egrafe teliws sto aidion tis ...oli tin wra me to kinito tis epeze ahhaha
Και που είναι το κακκό να σε δουν και πέντε γνωστοί να μπαίνεις στο μπευμπι ο? Το πολυ πολυ να ξενερώσουν με τις απλησίαστες καριολίτσες που λικνίζονται με τα τσιφτεντέλια των εκεί γύρω τραγουδιστών, και να τους δεις μετά απο λίγο και αυτούς μέσα στο μαγαζί να παίρνετε χορό στον ίδιο καναπέ.Συνάδελφοι καλησπέρα
Πολύ καλό το μαγαζί με πολύ ωραίες κοπέλες.
ΑΛΛΑ αν πας από παρασκευή έως Κυριακή από το κόσμο που μαζεύεται στα κέντρα διασκεδάσεως που είναι εκεί κοντά μετά θα ξέρει και το χωριό του πατέρα σου ακόμη.
Χθεσινη αιφνιδια επισκεψη Υπουργου στο εν λογω στριπ για πρωτη φορα στην καριερα μου :
κατ΄αρχην να επισημανω οτι κυριως πηγα για μια συγκεκριμενη κοπελα που την ξερω και με την οποια περασα ολο το βραδυ στην αγκαλια της / οποτε δεν πηρα χορους με αλλες κοπελες για να σας πω και πολλα πραγματα .....
τωρα για το συγκεκριμενο στριπ ο βαθμος που παιρνει ειναι 4/10 και πολυ βαζω μου φαινεται / δεν βλεπω το λογο να παει κανεις εκει και δευτερη φορα / αν το μαγαζι ειχε ας πουμε 10 κοπελες οι 3 ηταν, το πολυ, οι ωραιες - οι αλλες ηταν χοντρες, στραβες, ασχημες κ.τ.λ. / για πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα τοσες πολλες χοντρες κοπελες με μπακα σουβλατζη σε στριπ / πραγματικα μερικες ειχαν τοση μεγαλη κοιλια μεγαλυτερη και απο κατι θειους σου μου στο χωριο ......
Αυτα συναδελφοι και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ax........ποσο απειρο αγορι εισαι.......οπως πας ομως θα την αποκτησεις σιγα σιγα....που θα παει!!!!!!
Γεια σου ρε vaso δασκαλε !!!!!! / μαγκα σου ευχομαι KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να εισαι παντα stand by !!!!!!!!!!!!!
Παντως για μενα το συγκεκριμενο στριπ δεν παιρνει καλο βαθμο
mature milf
[shadow=red,left]χυνω[/shadow] για τη παρτη της ασυστολα
Συμφωνω σε ολα...σχεδον....Επισκεψη Υπουργου Σαββατο βραδυ / παπαριες / το μονο αξιολογο κομματι Αντζι - πρωην Μουσες / απο εκει και περα αρκετες πατσαβουρες / εντυπωση μου κανει αυτος ο μαλ@@ας που κοβει εισιτηρια προτου μπεις στο στριπ / η μαγκια του ξεχειλιζει μεχρι εξω στην Πειραιως / τωρα γιατι παω εκει / επειδη ξερω μια κοπελιτσα - απο εκει και περα και να με πληρωσουνε εκει δεν ξαναπαω / απο τα πιο μαλακια στριπ των Αθηνων / ουστ ... ουστ .....