heya
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Μιας και το θέμα εξελίχθηκε σε φιλοσοφία, ας αμπελοφιλοσοφήσω και εγώ λίγο, παρόλο που δεν είμαι και πολύ τακτικός στο γράψιμο! ;) Καταρχήν, συχνάζω σε στριπτηζάδικα εδώ και 5 χρόνια περίπου. Το θέμα είναι ότι εμένα με φτιάχνει περισσότερο να μπορέσω να βγάλω γκόμενα τη στριπτιζού, παρά να τα ακουμπάω αδρά εκεί μέσα! Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει 4-5 του είδους και μάλιστα, δίχως να χρειαστεί να τα ακουμπήσω, πέρα από 1-2 χορούς και 1-2 ποτά... Ενδεικτικά αναφέρω την Αλίνα από το AMAZON (είναι ακόμα εκεί), την Κατερίνα από το LIDO (εδώ και 5-6 μήνες δουλεύει Κρήτη, δεν ξέρω αν επέστρεψε) και άλλες... Δεν ξέρω, με εξιτάρει περισσότερο να καταφέρω την άλλη να το κάνει μαζί μου επειδή το θέλει και δίχως money φυσικά, παρά να τα χώνω για μια αγχωμένη φραπεδιά... Εννοείται ότι σε περιόδους "ξηρασίας" μια χαρά είναι και η φράπα, έτσι? ;) Τελοσπάντων, όταν αποφάσιζα ότι θέλω μία στριπτιζού, πήγαινα καθημερινή σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά, μόνος και ελαφρώς στενοχωρημένος... Και ποτά κέρναγα (με μέτρο...) και χορούς έκανα (επίσης με μέτρο...), το ζητούμενό μου όμως δεν ήταν να χουφτώσω, απλά άγγιζα και ελαφροχαϊδευα! Σε συνδυασμό με τη μελαγχολία που έβγαινε από το βλέμμα μου (χαχα) διότι μόλις μου είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι η υποτιθέμενη πρώην, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγγίξω ευαίσθητες χορδές... Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους...
* Υ.Γ. Πρόπερσι το καλοκαίρι είχε γενέθλια μία από αυτές που τα είχα... Κλείνει λοιπόν τραπέζι στο Ακρωτήρι και σκάω μύτη με αυτή και 4 φίλες της, όλες του επαγγέλματος! Με το ζόρι κατάφερα να φέρω 2 φίλους μαζί διότι, λόγω καλοκαιριού, οι πιο πολλοί λείπανε! Περιττό να πω ότι περάσαμε τέλεια και ότι είμασταν το highlight του μαγαζιού! Το κλου της βραδυάς? Και τα 2 μπουκάλια τα πλήρωσε η εορτάζουσα, η οποία δε δεχόταν με τίποτα να συμβάλλουμε! Πρώτη φορά στη ζωή μου με πληρώναν στριπτηζούδες! ))
Respect !!!