Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τον "Καρβέλα" λέτε τον καράφλα ή τον +μπάρμαν;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
παιδια δεν ξερω τι μου λετε  :2funny: :2funny: :2funny: / παω για υπνο τωρα / παντως για το συγκεκριμενο στριπ ριχνω προταση μομφης και ζητω να παραιτηθει παραυτα ο ιδιοκτητης του / προσβαλει τα γουστα μας ....

Υ.Γ : ο τσαμπα μαγκας που αναφερομαι ειναι αυτος που κοβαι εισιτηρια / εχει νομιζω σκουλαρηκι και κοντο μαλλι / ο Καρβελας που λες φιλε μου ενταξει παιδι ηταν αν και ολο το βραδυ με εγραφε στα αρχιδια του γιατι του ειχα πει δυο φορες να μου φερει μια κοπελα και αυτος αγρον ηγοραζε .... / βρε αι στο διαολο απο δω ..... 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ηταν για έξω μόνο. Τον μπάρμαν λες. Μια φόρα πήγε να μου πουλήσει μαγκιά και του ριξα ένα βλεμα και από τότε με τις φλόμπες του

Επισκέπτης
παιδια δεν ξερω τι μου λετε  :2funny: :2funny: :2funny: / παω για υπνο τωρα / παντως για το συγκεκριμενο στριπ ριχνω προταση μομφης και ζητω να παραιτηθει παραυτα ο ιδιοκτητης του / προσβαλει τα γουστα μας ....

Υ.Γ : ο τσαμπα μαγκας που αναφερομαι ειναι αυτος που κοβαι εισιτηρια / εχει νομιζω σκουλαρηκι και κοντο μαλλι / ο Καρβελας που λες φιλε μου ενταξει παιδι ηταν αν και ολο το βραδυ με εγραφε στα αρχιδια του γιατι του ειχα πει δυο φορες να μου φερει μια κοπελα και αυτος αγρον ηγοραζε .... / βρε αι στο διαολο απο δω ..... 

Του εδειξες υπουργικη ταυτοτητα ???? Του ειπες οτι θα τον μεταθεσεις στη Λημνο αν δν στη φερει ????
Ξερω δν εισαι απ αυτους τους υπουργους....αλλα εγω λεω να γινεις!!!!! :):):):):):):):):):):).........Kαυληνυχτα κ ονειρα υγρααααα....!!!!!

dregen

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις το ονομα της μελαχρινης τυπισσας απο θεσσαλονικη,με τα πολλα ταττοο?ψηλη,gothic/metal κατασταση

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ε? Θεσσαλονικη ?

μια γοθικ που εχω δει εκει λεγεται βιβιαν αλλα δεν ειναι ψηλη
εχω να παω πανω απο εναν μηνα ομως ,
απο αυστρια μου ειχε πει οτι ειναι  :uglystupid:

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση συναδελφοι η γκομενα με το κοκκινο στρινγκ που φαινετε στη παρακατω διευθηνση δουλευει στο baby o? 

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
μια ερωτηση συναδελφοι η γκομενα με το κοκκινο στρινγκ που φαινετε στη παρακατω διευθηνση δουλευει στο baby o? 
Και το όνομα αυτής Νατάσα.... πήγαινε και ζήτα της φραπεδία.. είναι πρόθυμη αρκεί να έχεις το 50άρικο ακατέβατο!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Antriana, το καλλιτεχνικό τουλάχιστον

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μιας και το θέμα εξελίχθηκε σε φιλοσοφία, ας αμπελοφιλοσοφήσω και εγώ λίγο, παρόλο που δεν είμαι και πολύ τακτικός στο γράψιμο! ;) Καταρχήν, συχνάζω σε στριπτηζάδικα εδώ και 5 χρόνια περίπου. Το θέμα είναι ότι εμένα με φτιάχνει περισσότερο να μπορέσω να βγάλω γκόμενα τη στριπτιζού, παρά να τα ακουμπάω αδρά εκεί μέσα! Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει 4-5 του είδους και μάλιστα, δίχως να χρειαστεί να τα ακουμπήσω, πέρα από 1-2 χορούς και 1-2 ποτά... Ενδεικτικά αναφέρω την Αλίνα από το AMAZON (είναι ακόμα εκεί), την Κατερίνα από το LIDO (εδώ και 5-6 μήνες δουλεύει Κρήτη, δεν ξέρω αν επέστρεψε) και άλλες... Δεν ξέρω, με εξιτάρει περισσότερο να καταφέρω την άλλη να το κάνει μαζί μου επειδή το θέλει και δίχως money φυσικά, παρά να τα χώνω για μια αγχωμένη φραπεδιά... Εννοείται ότι σε περιόδους "ξηρασίας" μια χαρά είναι και η φράπα, έτσι? ;) Τελοσπάντων, όταν αποφάσιζα ότι θέλω μία στριπτιζού, πήγαινα καθημερινή σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά, μόνος και ελαφρώς στενοχωρημένος... Και ποτά κέρναγα (με μέτρο...) και χορούς έκανα (επίσης με μέτρο...), το ζητούμενό μου όμως δεν ήταν να χουφτώσω, απλά άγγιζα και ελαφροχαϊδευα! Σε συνδυασμό με τη μελαγχολία που έβγαινε από το βλέμμα μου (χαχα) διότι μόλις μου είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι η υποτιθέμενη πρώην, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγγίξω ευαίσθητες χορδές... Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους...
* Υ.Γ. Πρόπερσι το καλοκαίρι είχε γενέθλια μία από αυτές που τα είχα... Κλείνει λοιπόν τραπέζι στο Ακρωτήρι και σκάω μύτη με αυτή και 4 φίλες της, όλες του επαγγέλματος! Με το ζόρι κατάφερα να φέρω 2 φίλους μαζί διότι, λόγω καλοκαιριού, οι πιο πολλοί λείπανε! Περιττό να πω ότι περάσαμε τέλεια και ότι είμασταν το highlight του μαγαζιού! Το κλου της βραδυάς? Και τα 2 μπουκάλια τα πλήρωσε η εορτάζουσα, η οποία δε δεχόταν με τίποτα να συμβάλλουμε! Πρώτη φορά στη ζωή μου με πληρώναν στριπτηζούδες! :)))

που διαολο βρηκε ευαισθητη χορδη, ειδικα στην αλινα ο τυπακος, δεν μπορω να καταλαβω.. οσο για το συστημα του δηθεν απογοητευμενου που ακολουθει, αντε να πιασει κανα δυο φορες στα 5 χρονια, που πηγαινει στα strip ( και οχι 4-5 ). μας λεει οτι «τα υπολοιπα ερχονται μονα τους».. την προταση που χρειαζεται μεγαλυτερη αναλυση την περναει στο φλου.. τεσπα...
οι χωρισμενοι-στενοχωρημενοι-απογοητευμενοι ειναι τα πιο ευκολα θυματα για τα κοριτσια και ταυτοχρονα το πιο ευκολο νυχτοκαματο γι? αυτες.

για το μαγαζι τωρα. πηγα τις προαλλες με συγκεκριμενο σκοπο. να δω τη σχιστοματα του μαγαζιου.. τελικα ηταν 2 οι κυριες. η καλη, ηταν πιασμενη στη μια ωρα που καθησα στο μαγαζι.. και ειχα καμμια 300αρια ? στο πορτοφολι μου για παρτη της. οσο για τις αλλες? πως να κριτικαρεις τα κοριτσια εαν αυτα δεν παιζουν καθολου? δηλαδη τι θελουν, να πηγαινουμε να τις παιρνουμε απο το χερακι? δε νομιζω..

Επισκέπτης
.. τελικα ηταν 2 οι κυριες. η καλη, ηταν πιασμενη στη μια ωρα που καθησα στο μαγαζι.. και ειχα καμμια 300αρια ? στο πορτοφολι μου για παρτη της. οσο για τις αλλες? πως να κριτικαρεις τα κοριτσια εαν αυτα δεν παιζουν καθολου? δηλαδη τι θελουν, να πηγαινουμε να τις παιρνουμε απο το χερακι? δε νομιζω..

Δυστυχως να νομιζεις..ετσι ειναι...Τα κοριτσια, οπως εχω αναλυσει σε αλλο ποσταρισμο, ειμαι τα μεγαλοαφεντικα των μαγαζιων..και την εχουν δει καπως...Ειναι και λιγες πια στην πιατσα και σπανια ερχονται καινουργιες...Και τα κανονικα αφεντικα εχουν γινει "κοτες" μπροστα τους...

Ακομα και αμα ζητησεις απο σερβιτορο να σου φερει μια συγκεκριμενη, αγενως σου λεει.."εχει παρεα.." και φευγει..

Επισκέπτης
καλα οι κοπελες στην πειραιως μετα τις 2+.....παραδιδονται στους καναπεδες...κ στην αγκαλια του μορφεα......αλλες κοιμουνται....αλλες χαζογελουν μεταξυ τους...
Πληρως αδιαφορες για το τι κ πως.....ισα ισα να περασει η βραδια κ χαιρεται....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δυστυχως να νομιζεις..ετσι ειναι...Τα κοριτσια, οπως εχω αναλυσει σε αλλο ποσταρισμο, ειμαι τα μεγαλοαφεντικα των μαγαζιων..και την εχουν δει καπως...Ειναι και λιγες πια στην πιατσα και σπανια ερχονται καινουργιες...Και τα κανονικα αφεντικα εχουν γινει "κοτες" μπροστα τους...

Ακομα και αμα ζητησεις απο σερβιτορο να σου φερει μια συγκεκριμενη, αγενως σου λεει.."εχει παρεα.." και φευγει..

ok, συμφωνω, μεγαλοαφεντικα οι κυριες. εχεις την εμπειρια και σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα..
εχω μια απορια ομως ρε συ παπ. οπως εγραψα, ειχα 300? μαζι μου για ξοδεμα. αν ερχοντουσαν 1-2 κοπελλες ( οχι μαυρες που ηρθαν ), θα ασχολιομουν με κατι μεχρι να ελευθερωθει το προσωπο που μ? ενδιεφερε και ν? αρχιζα τις πιο χοντρες καταθεσεις. το κλιμα ομως με ξενερωσε και εφυγα. 3-4 πελατες σαν και μενα να χανουν καθε βραδυ, θα τα κλεισουν τα κ@λομαγαζα τους. δεν απασχολει αυτο τ? αφεντικα, οποια και να? ναι αυτα?

Επισκέπτης
εχω μια απορια ομως ρε συ παπ. οπως εγραψα, ειχα 300? μαζι μου για ξοδεμα. αν ερχοντουσαν 1-2 κοπελλες ( οχι μαυρες που ηρθαν ), θα ασχολιομουν με κατι μεχρι να ελευθερωθει το προσωπο που μ? ενδιεφερε και ν? αρχιζα τις πιο χοντρες καταθεσεις. το κλιμα ομως με ξενερωσε και εφυγα. 3-4 πελατες σαν και μενα να χανουν καθε βραδυ, θα τα κλεισουν τα κ@λομαγαζα τους. δεν απασχολει αυτο τ? αφεντικα, οποια και να? ναι αυτα?

Δεν το ξερουν τα αφεντικα για να τους απασχολησει...Οι 9 στους 10 ειτε κοιμουνται ειτε θα τους βρεις χωμενους σε μπαρμπουτιερες..

Και αυτοι που ειναι "υπευθυνοι" ειναι του 50ρικου και γιαυτο στα αρχιδια τους...

Ειπαμε τα αφεντικα ειναι οι στριπτηζουδες...Πρεπει να ξεχασουμε την προηγουμενη 10ετια που ηταν κλειδωμενες και αμα τις κερναγες μια πιτσα σε ειχανε Θεο τους..

Τα μαγαζια δουλευουν λογω κεκτημενης ταχυτητας..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καλα οι κοπελες στην πειραιως μετα τις 2+.....παραδιδονται στους καναπεδες...κ στην αγκαλια του μορφεα......αλλες κοιμουνται....αλλες χαζογελουν μεταξυ τους...
Πληρως αδιαφορες για το τι κ πως.....ισα ισα να περασει η βραδια κ χαιρεται....

τι θα κανουμε απο δω και περα στο baby?o? θα πηγαινουμε σιγα σιγα ( μη τις ξυπνησουμε κιολας ) σε οποια μας αρεσει και θα της αφηνουμε με τροπο 50-100-150? μεσα στο στριγκακι. θα τις χαιδευουμε λιγο στοργικα στο κεφαλι, θα τους δινουμε ενα φιλακι στο κουτελο και θα γυριζουμε παλι σιγααα σιγα στο τραπεζι μας. α, παρακαλειται και ο dj να χαμηλωσει και τη μουσικη, πολυ βαβουρα αδελφε μου...

ρε αι σιχτιρ απο κει...

Επισκέπτης
μαγαζια στριπ-σοου που ειναι κοντα στα μπουζουκια ή σε κλαμπ.....
ηδη εχουν παρει τη φθινουσα εδω κ 1-2 ετη.....δυστυχως οι θαμωνες των μπουζουκιων/κλαμπ....χαλανε την πιατσα στα στριπ-σοου....σκανε μεγαλες παρεες.....παιρνουν ενα μπουκαλακι μπομπα....παιρνουν 1-2 χορους εκαστος....κ το μαγαζι ειναι κερδισμενο....στα @@ του για τις κοπελες.....αυτες οσο μπορουν παλευουν......

το παραπανω ειναι μια παραμετρος.....οχι ολοκληρο το προβλημα....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μαγαζια στριπ-σοου που ειναι κοντα στα μπουζουκια ή σε κλαμπ.....
ηδη εχουν παρει τη φθινουσα εδω κ 1-2 ετη.....δυστυχως οι θαμωνες των μπουζουκιων/κλαμπ....χαλανε την πιατσα στα στριπ-σοου....σκανε μεγαλες παρεες.....παιρνουν ενα μπουκαλακι μπομπα....παιρνουν 1-2 χορους εκαστος....κ το μαγαζι ειναι κερδισμενο....στα @@ του για τις κοπελες.....αυτες οσο μπορουν παλευουν......

το παραπανω ειναι μια παραμετρος.....οχι ολοκληρο το προβλημα....

δεν μ? ενδιαφερουν τα προβληματα τους, ας βρουν τροπο να τα λυσουν απο μονοι τους,

στο συγκεκριμενο μαγαζι παντως, οι κοπελες δεν την πολυπαλευουν ή μαλλον, δεν την παλευουν καθολου.

Επισκέπτης
δεν μ? ενδιαφερουν τα προβληματα τους, ας βρουν τροπο να τα λυσουν απο μονοι τους,

στο συγκεκριμενο μαγαζι παντως, οι κοπελες δεν την πολυπαλευουν ή μαλλον, δεν την παλευουν καθολου.

συμφωνω....παντως παρασκευη/σαββατο εχει πολλη δουλεια....οπως κλασσικα ολα τα μαγαζια.....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.879
Πόντοι
216
ok, συμφωνω, μεγαλοαφεντικα οι κυριες. εχεις την εμπειρια και σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα..

ρε μεγαλε τι ψαχνεις να βρεις ? αφου δεν υπαρχει οργανωση !!! και αυτο που εχω παρατηρησει και στα στριπ και στα μπουρδελα και τα cg την εχουνε δει πολυ τωρα τελευτεα τα μωρα και δεν μου αρεσει καθολου!!! αλλα εμεις φταιμε που παμε εκει και μας βλεπουν σαν πρασινα λαχανα οπως λενε και οι αμερικλανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom