pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η ρουσλάνα την έκανε από εκεί?
η ρουσλάνα την έκανε από εκεί?
Ρε παιδιά μια χάρη, βάλτε ότι τραγούδι θέλετε αλλά το thread είναι BABY O όχι γαβ γαβ έλεος
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα. Ίνα, Μαρίνα, Τζούλια, κάποιες μαύρες ζουλού με τεράστια μαλλιά (καλά και πολλές άλλες αλλά με τα ονόματα έχω ένα θέμα). Τα θετικά? ευγενικό προσωπικό (άψογα γκαρσόνια, ο μετρ με τα άσπρα μαλλιά τέλειος και ο παππούς πρωην άφρο επίσης). Επίσης τιμές εν μέσω κρίσης άψογες! Τα αρνητικά?? οι γκόμενες είχαν ύφος! βασικά εντάξει υπήρχαν δεκάδες πελάτες οπότε αν εσύ δεν ήθελες χουρό απλά πηγαίναν στον παραδίπλα. Α και η ώρα του χορού λίγη σε σχέση με το παρελθόν. Επίσης πρόβλημα για τους μη καπνιστές η έλλειψη ή ανεπάρκεια του air condition (λίγα ευρώ για ωφέλεια όλων μας παιδιά!). απολογισμός? 2 κάρτες Νορβηγέζα Τίνα και 5 κάρτες Μαρίνα (κοντό μαλλί ξανθό- πεσμένα βυζιά κάπως) καλή περιποίηση απλά λίγη ώρα! Συμπερασματικά?? αν έχει κόσμο όπως χθες δηλαδή: καρναβαλιστές, ζευγαράκια, αλβανοπαρέες η return on investment φθίνει αρκετά (καλύτερα καθημερινή και την άλλη να πέφτει καθημερινή)
καλά ρε φίλε,άφησες να σε πλησιάσει αυτή η τίνα που μοιάζει με τον εξολοθρευτή 2 και μάλιστα της έδωσες και 2 κάρτες?έλεος...έλεος...
οταν της εδινες γλωσσοφιλα και μαλιστα το εκρυβες απ τον υπουργο ηταν καλα ε ????καλά ρε φίλε,άφησες να σε πλησιάσει αυτή η τίνα που μοιάζει με τον εξολοθρευτή 2 και μάλιστα της έδωσες και 2 κάρτες?έλεος...έλεος...
οταν της εδινες γλωσσοφιλα και μαλιστα το εκρυβες απ τον υπουργο ηταν καλα ε ????
με ξε-έκαναν και πρεπει να ξανααλλάξω υπογραφη τούρα..κωλό-παιδο!καλά σε έκαναν warn
Aαα ερωτησούλα, μια Άννα στο Baby O τι παίζει από χορό?? μελαχρινή, νταρντάνα Ρωσίδα??
Λευκορωσίδα είναι. Μικρή λεπτομέρεια.
/ Απιστευτη ειναι η Αννα ο καλητερος χορος που εχω παρει στο BabyO!!Eντάξει στο θέμα τώρα αδερφέ αν ξέρεις. Χορός?? (διάρκεια, υπηρεσίες?? δεν με ενδιαφέρει φραπές αλλά τρίψιμο αργό και αισθησιακό! το κάνει??)
/ Απιστευτη ειναι η Αννα ο καλητερος χορος που εχω παρει στο BabyO!!