Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
παιδιά ερωτησούλα εξ ονόματος καλού φίλου, μια κοπέλα Ξένια από Βόλο(κάπως έτσι), ξανθιά Ρωσία τι λέει??? χορός, διάθεση κτλ?? (δίνει τηλ??)
Κάνει πολύ καλούς χορούς και με σχετικά μεγάλη διάρκεια.Πριβέ δεν έχω φτάσει επειδή στους τρεις χορούς ήμουνα οκ..Αλλά από χορούς μου φάνηκε πολύ εξηγημένη.Για τηλ δεν ξέρω,πάρε κανά ποτάκι και ρώτησε την.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ok! άρχοντα, υπέρ ευχαριστώ! ο φίλος την πήρε ποτό (μάλλον 20 ευρώ) και μετά 2 χορούς (20 σίγουρα το ξέρω), ε ψήνεται να πάει ξέρει και την γλώσσα οπότε_______ίσως έχουμε τηλεφωνάκι (αν και δεν είναι ομορφόπαιδο σαν και μένα) :sunglasses:

Κάνει πολύ καλούς χορούς και με σχετικά μεγάλη διάρκεια.Πριβέ δεν έχω φτάσει επειδή στους τρεις χορούς ήμουνα οκ..Αλλά από χορούς μου φάνηκε πολύ εξηγημένη.Για τηλ δεν ξέρω,πάρε κανά ποτάκι και ρώτησε την.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  πάρετε  μπλουζάκια
Ι  do  not  buy drinks .
I pay  for  sex .
Να  μη  μπαίνετε  και  στη  διαδικασία !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Να μη γράφει και πόσα πλερώνουμε για να αποφεύγουμε και τις διαπραγματεύσεις???
Η έστω να διαμορφωθεί η αγορα...

Υ.Γ. 1 Μαυρο με κόκκινα γράμματα παρακαλώ Πλέζουρα...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλή η πρόταση Θείο, αλλα τιμή δεν υπάρχει...

Εγω από μόνος μου ένεκα και του παρελθόντος μου δεν αποτολμώ να προτείνω τιμή...
Ο Σύλλογος Εξαπατημένων Πελατών Στριπτητζάδικων ας καλέσει Γενική Συνέλευση προκειμένου νάκουστούν όλες οι απόψεις.

Υ.Γ. Η Τιμή τιμή δεν έχει και χαρας τον που την έχει... :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλή η πρόταση Θείο, αλλα τιμή δεν υπάρχει...

Εγω από μόνος μου ένεκα και του παρελθόντος μου δεν αποτολμώ να προτείνω τιμή...
Ο Σύλλογος Εξαπατημένων Πελατών Στριπτητζάδικων ας καλέσει Γενική Συνέλευση προκειμένου νάκουστούν όλες οι απόψεις.

Ινδιάνε λες  παπαριές
Διότι  έτσι  θα  κάνουνε  σωματείο  οι  πουτές , και  μετά  εμείς  θα  τρέχουμε  στον ΟΜΕΔ  , οπότε  οι  πουτές  θα  κάνουνε  συλλογική  σύμβαση  και θα  μας  γαμήσουνε

Y.Γ 
μη  σπαμάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πάμε  σουλήνα ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ινδιάνε λες  παπαριές
Διότι  έτσι  θα  κάνουνε  σωματείο  οι  πουτές , και  μετά  εμείς  θα  τρέχουμε  στον ΟΜΕΔ  , οπότε  οι  πουτές  θα  κάνουνε  συλλογική  σύμβαση  και θα  μας  γαμήσουνε

Y.Γ 
μη  σπαμάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πάμε  σουλήνα ?
Έλα σουλήνα να σου πώ....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ινδιάνε λες  παπαριές
Διότι  έτσι  θα  κάνουνε  σωματείο  οι  πουτές , και  μετά  εμείς  θα  τρέχουμε  στον ΟΜΕΔ  , οπότε  οι  πουτές  θα  κάνουνε  συλλογική  σύμβαση  και θα  μας  γαμήσουνε
να εκφράζεσθε καλύτερα όταν μιλάτε στον ερυθρόδερμο φίλο!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Επίσκεψη Δευτέρα, 1 κάρτα Αλεξία και 5 Τζούλια, ελάχιστος κόσμος, τιμές σε λογικά πλαίσια κρίση έχουμε βέβαια.
Α, κορυφαίος μετρ με τα μακριά μαλλιά άσπρα και ο άλλος πρέπει να είναι γιος του κάτι. Επίσης Γκέρτα στα υπόψην (καλή φαίνεται- μελαχρινό, λεπτό κάπως ωραίο πρόσωπο-δεν πήρα χορό όμως). Μια Άννα τι να λέει? περνάει από το τραπέζι αλλά δεν ξέρω τι χορό να κάνει? Μια χάρη στους μη καπνίζοντες με ρέγουλο το τσιγάρο, ο εξαερισμός είναι καλός αλλά αν καπνίζουν όλοι όπως το Σαββάτο είναι πρόβλημα (παρεπιπτόντως Σάββατο ποτέ, Δευτέρα τρίτη εκείνες είναι οι μέρες που διασκεδάζεις).
Α μια Ήρα αρκετά καλή, φυσικά όμως την βλέπω να φεύγει σε λίγο καιρό :cheesy:, Τσάρλι απουσία, Ίνα απουσία, κάτι μαύρες ήτανε αν και δεν είμαι φίλος πολύ πλέον, μόνο μελαχρινές λολ

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη Μεγάλη Τρίτη, είσοδος 15 ευρώ με το "δώρο" του Πάσχα (εδώ φέτος δεν βάλαν δώρο οι ταξιτζήδες, αλλά που μυαλό). Πελάτες καμιά ντουζίνα όλοι κι όλοι στην πλειοψηφία πιτσιρικάδες και οι περισσότερες κοπέλες είτε καθόντουσαν στους καναπέδες είτε την έκαναν σιγά-σιγά από τις 3:00 και μετά. Μουσική όπως πάντα μέτρια και οι κλεφταράδες σερβιτόροι (ειδικά αυτός με τα μακριά γκρίζα μαλια) ψάχνουν ευκαιρία είτε να σε χρεώσουν παραπάνω είτε να σε πιάσουν αφηρημένο και να σου φάνε τα ρέστα... Συμπέρασμα: Χάλια μαύρα και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Επίσκεψη Μεγάλη Τρίτη, είσοδος 15 ευρώ με το "δώρο" του Πάσχα (εδώ φέτος δεν βάλαν δώρο οι ταξιτζήδες, αλλά που μυαλό). Πελάτες καμιά ντουζίνα όλοι κι όλοι στην πλειοψηφία πιτσιρικάδες και οι περισσότερες κοπέλες είτε καθόντουσαν στους καναπέδες είτε την έκαναν σιγά-σιγά από τις 3:00 και μετά. Μουσική όπως πάντα μέτρια και οι κλεφταράδες σερβιτόροι (ειδικά αυτός με τα μακριά γκρίζα μαλια) ψάχνουν ευκαιρία είτε να σε χρεώσουν παραπάνω είτε να σε πιάσουν αφηρημένο και να σου φάνε τα ρέστα... Συμπέρασμα: Χάλια μαύρα και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.

κρίμα γιατί το μαγαζί ήταν/είναι(?) δύναμη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom