δε σου λέμε!!παιδιά ερωτησούλα εξ ονόματος καλού φίλου, μια κοπέλα Ξένια από Βόλο(κάπως έτσι), ξανθιά Ρωσία τι λέει??? χορός, διάθεση κτλ?? (δίνει τηλ??)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby O Original
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 124K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
έλα ρε άρχοντα, μια παρεούλα είμαστε εδώ μέσα, για φίλο είναι, αν ήταν για μένα κάνω επί τόπου έρευνα αγοράς
δε σου λέμε!!
Xaxaxax nai!!Καβλωτικά τα τατουάζ... έτσι??? ;)
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Κάνει πολύ καλούς χορούς και με σχετικά μεγάλη διάρκεια.Πριβέ δεν έχω φτάσει επειδή στους τρεις χορούς ήμουνα οκ..Αλλά από χορούς μου φάνηκε πολύ εξηγημένη.Για τηλ δεν ξέρω,πάρε κανά ποτάκι και ρώτησε την.παιδιά ερωτησούλα εξ ονόματος καλού φίλου, μια κοπέλα Ξένια από Βόλο(κάπως έτσι), ξανθιά Ρωσία τι λέει??? χορός, διάθεση κτλ?? (δίνει τηλ??)
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Ok! άρχοντα, υπέρ ευχαριστώ! ο φίλος την πήρε ποτό (μάλλον 20 ευρώ) και μετά 2 χορούς (20 σίγουρα το ξέρω), ε ψήνεται να πάει ξέρει και την γλώσσα οπότε_______ίσως έχουμε τηλεφωνάκι (αν και δεν είναι ομορφόπαιδο σαν και μένα)
Κάνει πολύ καλούς χορούς και με σχετικά μεγάλη διάρκεια.Πριβέ δεν έχω φτάσει επειδή στους τρεις χορούς ήμουνα οκ..Αλλά από χορούς μου φάνηκε πολύ εξηγημένη.Για τηλ δεν ξέρω,πάρε κανά ποτάκι και ρώτησε την.
Επισκέπτης
θα τυπωσω..Να πάρετε μπλουζάκια
Ι do not buy drinks .
I pay ONLY for sex .
θες ενα σε πρασινακι???
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να μη γράφει και πόσα πλερώνουμε για να αποφεύγουμε και τις διαπραγματεύσεις???
Η έστω να διαμορφωθεί η αγορα...
Υ.Γ. 1 Μαυρο με κόκκινα γράμματα παρακαλώ Πλέζουρα...
Η έστω να διαμορφωθεί η αγορα...
Υ.Γ. 1 Μαυρο με κόκκινα γράμματα παρακαλώ Πλέζουρα...
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Βάλε ρε ινδιάνε μια τιμή
100 € 2hrs , full service
Περσόνα πορτοκαλί το θέλω .
Αν και παλιότερα είχα κατεβάσει πρόταση !
[URL unfurl="true"]http://puranger.blogspot.com/2008/09/blog-post.html[/url]
παλιές καλές εποχές..τώρα όλοι ξέρουν τα κόλπα!Βάλε ρε ινδιάνε μια τιμή
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
παλιές καλές εποχές..τώρα όλοι ξέρουν τα κόλπα!
Που είσαι βρε μυστικέ στριποπράκτορα ?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλή η πρόταση Θείο, αλλα τιμή δεν υπάρχει...
Εγω από μόνος μου ένεκα και του παρελθόντος μου δεν αποτολμώ να προτείνω τιμή...
Ο Σύλλογος Εξαπατημένων Πελατών Στριπτητζάδικων ας καλέσει Γενική Συνέλευση προκειμένου νάκουστούν όλες οι απόψεις.
Υ.Γ. Η Τιμή τιμή δεν έχει και χαρας τον που την έχει...
Εγω από μόνος μου ένεκα και του παρελθόντος μου δεν αποτολμώ να προτείνω τιμή...
Ο Σύλλογος Εξαπατημένων Πελατών Στριπτητζάδικων ας καλέσει Γενική Συνέλευση προκειμένου νάκουστούν όλες οι απόψεις.
Υ.Γ. Η Τιμή τιμή δεν έχει και χαρας τον που την έχει...
σαλτάρω μόνος και κερνάω ο τρελός!Που είσαι βρε μυστικέ στριποπράκτορα ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Καλή η πρόταση Θείο, αλλα τιμή δεν υπάρχει...
Ινδιάνε λες παπαριές
Διότι έτσι θα κάνουνε σωματείο οι πουτές , και μετά εμείς θα τρέχουμε στον ΟΜΕΔ , οπότε οι πουτές θα κάνουνε συλλογική σύμβαση και θα μας γαμήσουνε
Y.Γ
μη σπαμάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πάμε σουλήνα ?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έλα σουλήνα να σου πώ....Ινδιάνε λες παπαριές
Διότι έτσι θα κάνουνε σωματείο οι πουτές , και μετά εμείς θα τρέχουμε στον ΟΜΕΔ , οπότε οι πουτές θα κάνουνε συλλογική σύμβαση και θα μας γαμήσουνε
Y.Γ
μη σπαμάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πάμε σουλήνα ?
να εκφράζεσθε καλύτερα όταν μιλάτε στον ερυθρόδερμο φίλο!Ινδιάνε λες παπαριές
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
να εκφράζεσθε καλύτερα όταν μιλάτε στον ερυθρόδερμο φίλο!
Αφού λέει παπαριές .
Θα δεις που θα το παραδεχτεί και ο ίδιος !
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Επίσκεψη Δευτέρα, 1 κάρτα Αλεξία και 5 Τζούλια, ελάχιστος κόσμος, τιμές σε λογικά πλαίσια κρίση έχουμε βέβαια.
Α, κορυφαίος μετρ με τα μακριά μαλλιά άσπρα και ο άλλος πρέπει να είναι γιος του κάτι. Επίσης Γκέρτα στα υπόψην (καλή φαίνεται- μελαχρινό, λεπτό κάπως ωραίο πρόσωπο-δεν πήρα χορό όμως). Μια Άννα τι να λέει? περνάει από το τραπέζι αλλά δεν ξέρω τι χορό να κάνει? Μια χάρη στους μη καπνίζοντες με ρέγουλο το τσιγάρο, ο εξαερισμός είναι καλός αλλά αν καπνίζουν όλοι όπως το Σαββάτο είναι πρόβλημα (παρεπιπτόντως Σάββατο ποτέ, Δευτέρα τρίτη εκείνες είναι οι μέρες που διασκεδάζεις).
Α μια Ήρα αρκετά καλή, φυσικά όμως την βλέπω να φεύγει σε λίγο καιρό , Τσάρλι απουσία, Ίνα απουσία, κάτι μαύρες ήτανε αν και δεν είμαι φίλος πολύ πλέον, μόνο μελαχρινές λολ
Α, κορυφαίος μετρ με τα μακριά μαλλιά άσπρα και ο άλλος πρέπει να είναι γιος του κάτι. Επίσης Γκέρτα στα υπόψην (καλή φαίνεται- μελαχρινό, λεπτό κάπως ωραίο πρόσωπο-δεν πήρα χορό όμως). Μια Άννα τι να λέει? περνάει από το τραπέζι αλλά δεν ξέρω τι χορό να κάνει? Μια χάρη στους μη καπνίζοντες με ρέγουλο το τσιγάρο, ο εξαερισμός είναι καλός αλλά αν καπνίζουν όλοι όπως το Σαββάτο είναι πρόβλημα (παρεπιπτόντως Σάββατο ποτέ, Δευτέρα τρίτη εκείνες είναι οι μέρες που διασκεδάζεις).
Α μια Ήρα αρκετά καλή, φυσικά όμως την βλέπω να φεύγει σε λίγο καιρό , Τσάρλι απουσία, Ίνα απουσία, κάτι μαύρες ήτανε αν και δεν είμαι φίλος πολύ πλέον, μόνο μελαχρινές λολ
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη Μεγάλη Τρίτη, είσοδος 15 ευρώ με το "δώρο" του Πάσχα (εδώ φέτος δεν βάλαν δώρο οι ταξιτζήδες, αλλά που μυαλό). Πελάτες καμιά ντουζίνα όλοι κι όλοι στην πλειοψηφία πιτσιρικάδες και οι περισσότερες κοπέλες είτε καθόντουσαν στους καναπέδες είτε την έκαναν σιγά-σιγά από τις 3:00 και μετά. Μουσική όπως πάντα μέτρια και οι κλεφταράδες σερβιτόροι (ειδικά αυτός με τα μακριά γκρίζα μαλια) ψάχνουν ευκαιρία είτε να σε χρεώσουν παραπάνω είτε να σε πιάσουν αφηρημένο και να σου φάνε τα ρέστα... Συμπέρασμα: Χάλια μαύρα και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.
Επίσκεψη Μεγάλη Τρίτη, είσοδος 15 ευρώ με το "δώρο" του Πάσχα (εδώ φέτος δεν βάλαν δώρο οι ταξιτζήδες, αλλά που μυαλό). Πελάτες καμιά ντουζίνα όλοι κι όλοι στην πλειοψηφία πιτσιρικάδες και οι περισσότερες κοπέλες είτε καθόντουσαν στους καναπέδες είτε την έκαναν σιγά-σιγά από τις 3:00 και μετά. Μουσική όπως πάντα μέτρια και οι κλεφταράδες σερβιτόροι (ειδικά αυτός με τα μακριά γκρίζα μαλια) ψάχνουν ευκαιρία είτε να σε χρεώσουν παραπάνω είτε να σε πιάσουν αφηρημένο και να σου φάνε τα ρέστα... Συμπέρασμα: Χάλια μαύρα και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.
κρίμα γιατί το μαγαζί ήταν/είναι(?) δύναμη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις