You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby O Original
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 124K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Κάτσε ρε συ, κι εμείς χτες πήγαμε και δεν είδαμε καμία Ένυ. Σίγουρα δουλεύει εκεί?
και εγώ που πέρασα δεν την είδα.
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
η Βικυ (Βικτώρια) με τις βυζάρες εθεάθη ?
Ναι...
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κάτσε ρε συ, κι εμείς χτες πήγαμε και δεν είδαμε καμία Ένυ. Σίγουρα δουλεύει εκεί?
Η Ένυ κάνει σόου και άλλα... πολλά στο Μπουρνάζι.
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Ανάρρωση σε PC μετά από βόλτα στο ίδρυμα. Καλή ατμόσφαιρα, 6 κάρτες Τζούλια (ήρθε από Ρουμανία πριν 1-2 μέρες) και 3 κάρτες Τίνα (με πρόβλημα στο μάτι-αστιγματισμός μάλλον). Μια χαρούλα ήτανε, η είσοδος στα 10 πάλι καλά. Α από άλλες πρώην Ρεβέκκα (από Αφροδίτη), Βέρα μαύρη, Λάουρα (αγενέστατη ουστ ) και Ίνα γνωστή πλέον σε όλους και μια Μόνικα (έκανε σόλο σεξ σόου με dildo). Με τις υγείες μας
ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΗ Ένυ κάνει σόου και άλλα... πολλά στο Μπουρνάζι.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Η Ένυ κάνει σόου και άλλα... πολλά στο Μπουρνάζι.
για πες, τι κάνει;
Επισκέπτης
τα παντα-ολα..για πες, τι κάνει;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τίνα (με πρόβλημα στο μάτι-αστιγματισμός μάλλον).
απ την σπερματέγχυση είναι.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
απ την σπερματέγχυση είναι.
όχι καταρράκτης;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
όχι καταρράκτης;
μπά...γλαύκωμα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Συγνώμη ρε παιδιά τι κάνει τουρ στα στριπτιτζάδικα?
σίτυ τουρ!
Επισκέπτης
σισιτς..μπά...γλαύκωμα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σισιτς..
κάμπορα
Επισκέπτης
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Λοιπον αν και εχει περασει καιρος θα σας γραψω και εγω την εμπειρια μου στο εν λογο υδριμα.
Πηγα με φιλαρακι πριν περιπου 3 βδομαδες περιμενοντας να περασουμε μια καλη βραδυα.
Δυστηχως ηταν ενα μεγαλο X.
Συγνωμη ρε παιδια αλλα αυτο το μαγαζι επρεπε να λεγεται baby K οπου Κ=Κυταριτιδα
Τι πατσολες ηταν αυτες? Τι πουρο-γκομενες ?
Πρωτη φορα πηγα σε κωλαδικο και δεν πηρα ουτε ενα χορο.
Eνταξει μπορει εγω να εχω πολυ υψηλα στανταρ στις γυναικες ή απλα ο συγκεκριμενος τυπος γυναικων να μην μου κανει. Αλλα δεν μιλαμε οτι απλα χαλαστηκα με μικρο ατελειες αλλα εδω μιλαμε για απιστευτες φολες.
Δεν εχω τρελη εμπειρια σε κωλαδικα ουτε ειμαι ξερολας. Δεν τις συγκρινω με τις γκομενες του Αλκατραζ (αν και πριν κανα 2μηνο που ειχα παει εχει μαζεψει και αυτο μπαζακια), αλλα και παλι τα μπαζακια του Αλκα ειναι θεες μπροστα σε αυτες ή τουλαχιστον πιτσιρικες.
Τωρα για το μαγαζι τι να πω ?
Τα τραπεζια πανω σε εξεδρες απο ταβλες που οταν περπαταει κανας σερβιτορος ή καμια μπαζο γκομενα κουνιεται με 10 ριχτερ.
Τραπεζια βρωμικα και τραπεζομαντιλα απλυτα τουλαχιστον απο εποχης Ανδρεα Παπανδρεου.
Γκαρσονια με μεσο ορο ηλικιας τα 60 !!!
Ρε παιδια καποιος να τους ενημερωσει οτι εχουν φτασει το οριο και μπορουν να συνταξιοδοτηθουν. Κριμα ρε σεις αυτοι κανουν διαλειμα για κολατσιο για να κανουν την Ινσουλινη τους.
Τελος παντων αυτη ειναι η αποψη μου και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι περναν τελεια και γουσταρουν το συγκεκριμενο μαγαζι. Δεν θα αντιπαραθεσω μαζι τους, απλα ηθελα να γραψω την αποψη μου.
Πηγα με φιλαρακι πριν περιπου 3 βδομαδες περιμενοντας να περασουμε μια καλη βραδυα.
Δυστηχως ηταν ενα μεγαλο X.
Συγνωμη ρε παιδια αλλα αυτο το μαγαζι επρεπε να λεγεται baby K οπου Κ=Κυταριτιδα
Τι πατσολες ηταν αυτες? Τι πουρο-γκομενες ?
Πρωτη φορα πηγα σε κωλαδικο και δεν πηρα ουτε ενα χορο.
Eνταξει μπορει εγω να εχω πολυ υψηλα στανταρ στις γυναικες ή απλα ο συγκεκριμενος τυπος γυναικων να μην μου κανει. Αλλα δεν μιλαμε οτι απλα χαλαστηκα με μικρο ατελειες αλλα εδω μιλαμε για απιστευτες φολες.
Δεν εχω τρελη εμπειρια σε κωλαδικα ουτε ειμαι ξερολας. Δεν τις συγκρινω με τις γκομενες του Αλκατραζ (αν και πριν κανα 2μηνο που ειχα παει εχει μαζεψει και αυτο μπαζακια), αλλα και παλι τα μπαζακια του Αλκα ειναι θεες μπροστα σε αυτες ή τουλαχιστον πιτσιρικες.
Τωρα για το μαγαζι τι να πω ?
Τα τραπεζια πανω σε εξεδρες απο ταβλες που οταν περπαταει κανας σερβιτορος ή καμια μπαζο γκομενα κουνιεται με 10 ριχτερ.
Τραπεζια βρωμικα και τραπεζομαντιλα απλυτα τουλαχιστον απο εποχης Ανδρεα Παπανδρεου.
Γκαρσονια με μεσο ορο ηλικιας τα 60 !!!
Ρε παιδια καποιος να τους ενημερωσει οτι εχουν φτασει το οριο και μπορουν να συνταξιοδοτηθουν. Κριμα ρε σεις αυτοι κανουν διαλειμα για κολατσιο για να κανουν την Ινσουλινη τους.
Τελος παντων αυτη ειναι η αποψη μου και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι περναν τελεια και γουσταρουν το συγκεκριμενο μαγαζι. Δεν θα αντιπαραθεσω μαζι τους, απλα ηθελα να γραψω την αποψη μου.
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ, αμέσως με βάζουν να κάτσω, αν και είχε κόσμο, αλλά όχι γεμάτο. Σαν περιβάλλον δεν έχει αλλάξει τίποτα, ούτε όμως και στο ρόστερ του μαγαζιού για τους γνωρίζοντες, καμιά 30ρια κορίτσια, το προσωπικό ευγενικό -τουλάχιστον σε μένα, για άλλους δεν γνωρίζω- και το ποτό ευτυχώς δεν ήταν μπόμπα. Ο dj οι μουσικές επιλογές του οποίου όταν δεν χορεύουν τα κορίτσια στον σωλήνα, εμένα τουλάχιστον δεν μου αρέσουν, παραδόξως και πιθανόν επηρεασμένος από την καρναβαλική περίοδο έκανε κέφι.
Επό του πρακτέου, μετά από πολύ καιρό πεθύμησα , έτσι πήρα έναν διπλό χορό με την Βίκυ (Βικτώρια) και όσο το πάνω κεφάλι χαλάρωνε ανάμεσα στους τελειότερους που υπάρχουν, το κάτω κεφάλι έγινε τούρμπο. Άλλος ένας διπλός χορός με την Όλγα, η οποία έχει πολύ ωραίο σώμα και δείχνει να ξέρει να χρησιμοποιεί στο χορό καλά την κωλάρα της. Κατά τ' άλλα απ' όσο πρόσεξα, οι γνωστές φραπεδιέρες δεν έβαλαν κώλο κάτω, όσο κάθισα.
Επό του πρακτέου, μετά από πολύ καιρό πεθύμησα , έτσι πήρα έναν διπλό χορό με την Βίκυ (Βικτώρια) και όσο το πάνω κεφάλι χαλάρωνε ανάμεσα στους τελειότερους που υπάρχουν, το κάτω κεφάλι έγινε τούρμπο. Άλλος ένας διπλός χορός με την Όλγα, η οποία έχει πολύ ωραίο σώμα και δείχνει να ξέρει να χρησιμοποιεί στο χορό καλά την κωλάρα της. Κατά τ' άλλα απ' όσο πρόσεξα, οι γνωστές φραπεδιέρες δεν έβαλαν κώλο κάτω, όσο κάθισα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις