Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Κάτσε ρε συ, κι εμείς χτες πήγαμε και δεν είδαμε καμία Ένυ. Σίγουρα δουλεύει εκεί?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ανάρρωση σε PC μετά από βόλτα στο ίδρυμα.  Καλή ατμόσφαιρα, 6 κάρτες Τζούλια (ήρθε από Ρουμανία πριν 1-2 μέρες) και 3 κάρτες Τίνα (με πρόβλημα στο μάτι-αστιγματισμός μάλλον).  Μια χαρούλα ήτανε, η είσοδος στα 10 πάλι καλά.  Α από άλλες πρώην Ρεβέκκα (από Αφροδίτη), Βέρα μαύρη, Λάουρα (αγενέστατη ουστ  :tickedoff:) και Ίνα γνωστή πλέον σε όλους και μια Μόνικα (έκανε σόλο σεξ σόου με dildo). Με τις υγείες μας :grin:

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Συγνώμη ρε παιδιά τι κάνει τουρ στα στριπτιτζάδικα?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάλι  μιλαμε  about  the  3  of  karabelas

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Λοιπον αν και εχει περασει καιρος θα σας γραψω και εγω την εμπειρια μου στο εν λογο υδριμα.
Πηγα με φιλαρακι πριν περιπου 3 βδομαδες περιμενοντας να περασουμε μια καλη βραδυα.

Δυστηχως ηταν ενα μεγαλο X.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα αυτο το μαγαζι επρεπε να λεγεται baby K οπου Κ=Κυταριτιδα

Τι πατσολες ηταν αυτες? Τι πουρο-γκομενες ?

Πρωτη φορα πηγα σε κωλαδικο και δεν πηρα ουτε ενα χορο.

Eνταξει μπορει εγω να εχω πολυ υψηλα στανταρ στις γυναικες ή απλα ο συγκεκριμενος τυπος γυναικων να μην μου κανει. Αλλα δεν μιλαμε οτι απλα χαλαστηκα με μικρο ατελειες αλλα εδω μιλαμε για απιστευτες φολες.

Δεν εχω τρελη εμπειρια σε κωλαδικα ουτε ειμαι ξερολας. Δεν τις συγκρινω με τις γκομενες του  Αλκατραζ (αν και πριν κανα 2μηνο που ειχα παει εχει μαζεψει και αυτο μπαζακια), αλλα και παλι τα μπαζακια του Αλκα ειναι θεες μπροστα σε αυτες ή τουλαχιστον πιτσιρικες.

Τωρα για το μαγαζι τι να πω ?

Τα τραπεζια πανω σε εξεδρες απο ταβλες που οταν περπαταει κανας σερβιτορος ή καμια μπαζο γκομενα κουνιεται με 10 ριχτερ.

Τραπεζια βρωμικα και τραπεζομαντιλα απλυτα τουλαχιστον απο εποχης Ανδρεα Παπανδρεου.

Γκαρσονια με μεσο ορο ηλικιας τα 60 !!!

Ρε παιδια καποιος να τους ενημερωσει οτι εχουν φτασει το οριο και μπορουν να συνταξιοδοτηθουν. Κριμα ρε σεις αυτοι κανουν διαλειμα για κολατσιο για να κανουν την Ινσουλινη τους.

Τελος παντων αυτη ειναι η αποψη μου και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι περναν τελεια και γουσταρουν το συγκεκριμενο μαγαζι. Δεν θα αντιπαραθεσω μαζι τους, απλα ηθελα να γραψω την αποψη μου.

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ, αμέσως με βάζουν να κάτσω, αν και είχε κόσμο, αλλά όχι γεμάτο. Σαν περιβάλλον δεν έχει αλλάξει τίποτα, ούτε όμως και στο ρόστερ του μαγαζιού για τους γνωρίζοντες, καμιά 30ρια κορίτσια, το προσωπικό ευγενικό -τουλάχιστον σε μένα, για άλλους δεν γνωρίζω- και το ποτό ευτυχώς δεν ήταν μπόμπα. Ο dj οι μουσικές επιλογές του οποίου όταν δεν χορεύουν τα κορίτσια στον σωλήνα, εμένα τουλάχιστον δεν μου αρέσουν, παραδόξως και πιθανόν επηρεασμένος από την καρναβαλική περίοδο έκανε κέφι.
Επό του πρακτέου, μετά από πολύ καιρό πεθύμησα  :tits2:, έτσι πήρα έναν διπλό χορό με την Βίκυ (Βικτώρια) και όσο το πάνω κεφάλι χαλάρωνε ανάμεσα στους τελειότερους  :tits: που υπάρχουν, το κάτω κεφάλι έγινε τούρμπο. Άλλος ένας διπλός χορός με την Όλγα, η οποία έχει πολύ ωραίο σώμα και δείχνει να ξέρει να χρησιμοποιεί στο χορό καλά την κωλάρα της. Κατά τ' άλλα απ' όσο πρόσεξα, οι γνωστές φραπεδιέρες δεν έβαλαν κώλο κάτω, όσο κάθισα.

βουλησ

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεισ αν μια ψηλη μελαχροινη ρωσσιδα, ονοματι λαρα, ειναι ακομα βαβy o ? ευχαριστω προκαταβολικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom