Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Και βέβαια υπάρχει Ειρήνη. Αλλά δεν είναι νταρντάνα. Είναι ψηλή κοπέλα βέβαια με μεγάλους βύζους και πολύ ωραίο σώμα. Μαύρο μακρύ μαλλί. Δεν ξέρω ωστόσο που ήταν πριν η καριέρα της

νομίζω στην μπόχουμ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τί γίνεται  σε  αυτό το τίμιο ταβερνείο ?
Έχω  και καιρό να  περάσω !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όλο  και κάτι έχει αλλάξει μαθαίνω
Από  σοκολάτα  εκτός  από Ναόμι , Μανουέλα  και Βέρα  τί παίζει ?

loopas

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  analogos pos to theleis to kafedaki an to theleis gliko perneis emanouela

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για  ρίξε ροστεράκι

Αν και  δε  νο΄μιζω  Βέρα  και Ναόμι να  τον σερβίρουν μέτριο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Οίρζιναλ  Αυτέ ,  χρόνια  πολλά
Σαν  τα  χιόνια

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Βολτίτσα το Σάββατο από το μαγαζί κατά τις 3:00
Αν και το περίμενα γεμάτο,ήταν πιο χαλαρά για Σάββατο ωστόσο δεν με χάλασε ιδιαίτερα..
Έκατσα περίπου μία ώρα,περάσαν γνωστά πάγια τεμάχια του μαγαζιού Ειρήνα,Ένυ,Έμιλυ,Μαρία,Ναταλί,Φραντζέσκα,Κιάρα,Ιβόνα,οι τρείς σοκολάτες του μαγαζιού που αναφέρει και ο pur πιο πάνω, καθως επίσης εθεάθησαν και άλλες γνωστές κορασίδες του μαγαζιού οι οποίες ήτο απασχολημένες.Απουσίαζαν Ίνα(έχει φύγει μήπως;)και το ρουμανικό δίδυμο Βανέσα και Τζούλια οι οποίες είναι και η αδυναμία του τον τελευταίο καιρό.Καινούργιες παρουσίες μία Σρεφανί(ψιλομιλφ)και ένα αδύνατο ξανθό άβυζο αλλά με αξιοπρεπέστατο πατούρι ονόματι Ξένια η οποία μου είπε οτι ήρθε από Βόλο.Αν και δεν είναι του γούστου μου είπα να κάνω ένα test drive και ευτυχώς δικαιώθηκα.Η κοπελίτσα κάνει πολύ καλούς χορούς(για πριβέ δεν πρόλαβα να μάθω,στον τρίτο χορό ήρθαν τα βεγγαλικά :grin: :grin:)
Στο μαγαζί επίσης παίζει εδώ και καιρό ένα τούμπανο μελαχρινό μούναρος για τα γούστα μου(νομίζω λέγεται Κάσυ ή κάτι τέτοιο,από Ουαλία δηλώνει)με την οποία έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά το φοβήθηκα για περαιτέρω,ψιλοντιβίζει λίγο.Ξέρει κανείς συνάδελφος τίποτα;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Βολτίτσα το Σάββατο από το μαγαζί κατά τις 3:00
Αν και το περίμενα γεμάτο,ήταν πιο χαλαρά για Σάββατο ωστόσο δεν με χάλασε ιδιαίτερα..
Έκατσα περίπου μία ώρα,περάσαν γνωστά πάγια τεμάχια του μαγαζιού Ειρήνα,Ένυ,Έμιλυ,Μαρία,Ναταλί,Φραντζέσκα,Κιάρα,Ιβόνα,οι τρείς σοκολάτες του μαγαζιού που αναφέρει και ο pur πιο πάνω, καθως επίσης εθεάθησαν και άλλες γνωστές κορασίδες του μαγαζιού οι οποίες ήτο απασχολημένες.Απουσίαζαν Ίνα(έχει φύγει μήπως;)και το ρουμανικό δίδυμο Βανέσα και Τζούλια οι οποίες είναι και η αδυναμία του τον τελευταίο καιρό.Καινούργιες παρουσίες μία Σρεφανί(ψιλομιλφ)και ένα αδύνατο ξανθό άβυζο αλλά με αξιοπρεπέστατο πατούρι ονόματι Ξένια η οποία μου είπε οτι ήρθε από Βόλο.Αν και δεν είναι του γούστου μου είπα να κάνω ένα test drive και ευτυχώς δικαιώθηκα.Η κοπελίτσα κάνει πολύ καλούς χορούς(για πριβέ δεν πρόλαβα να μάθω,στον τρίτο χορό ήρθαν τα βεγγαλικά :grin: :grin:)
Στο μαγαζί επίσης παίζει εδώ και καιρό ένα τούμπανο μελαχρινό μούναρος για τα γούστα μου(νομίζω λέγεται Κάσυ ή κάτι τέτοιο,από Ουαλία δηλώνει)με την οποία έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά το φοβήθηκα για περαιτέρω,ψιλοντιβίζει λίγο.Ξέρει κανείς συνάδελφος τίποτα;
Sorry Στεφανί ήθελα να πω

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η Βικυ (Βικτώρια) με τις βυζάρες εθεάθη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom