cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
αποφεύγει τις χειρωνακτικές εργασίες,είναι μόνο για ευπατρίδιδες του στρίπ
Αυτοί πάνε σ'άλλα μαγαζιά. Ευτυχώς.
αποφεύγει τις χειρωνακτικές εργασίες,είναι μόνο για ευπατρίδιδες του στρίπ
Και βέβαια υπάρχει Ειρήνη. Αλλά δεν είναι νταρντάνα. Είναι ψηλή κοπέλα βέβαια με μεγάλους βύζους και πολύ ωραίο σώμα. Μαύρο μακρύ μαλλί. Δεν ξέρω ωστόσο που ήταν πριν η καριέρα της
re file tha mas trelaneis ekei douleua mi me bgaleis exo apo ta rouxa mou imarton akou kai kanenan den yparxei sou lene ektos an se paramithiase irina nai eirini oxiΑυτοί πάνε σ'άλλα μαγαζιά. Ευτυχώς.
p.m.rosteraki epi genikoy i epi toy kafe
μαζευε δασκαλε..ΟΚ thnx
κι ας είναι ρώγεςμαζευε δασκαλε..
Sorry Στεφανί ήθελα να πωΒολτίτσα το Σάββατο από το μαγαζί κατά τις 3:00
Αν και το περίμενα γεμάτο,ήταν πιο χαλαρά για Σάββατο ωστόσο δεν με χάλασε ιδιαίτερα..
Έκατσα περίπου μία ώρα,περάσαν γνωστά πάγια τεμάχια του μαγαζιού Ειρήνα,Ένυ,Έμιλυ,Μαρία,Ναταλί,Φραντζέσκα,Κιάρα,Ιβόνα,οι τρείς σοκολάτες του μαγαζιού που αναφέρει και ο pur πιο πάνω, καθως επίσης εθεάθησαν και άλλες γνωστές κορασίδες του μαγαζιού οι οποίες ήτο απασχολημένες.Απουσίαζαν Ίνα(έχει φύγει μήπως;)και το ρουμανικό δίδυμο Βανέσα και Τζούλια οι οποίες είναι και η αδυναμία του τον τελευταίο καιρό.Καινούργιες παρουσίες μίαΣρεφανί(ψιλομιλφ)και ένα αδύνατο ξανθό άβυζο αλλά με αξιοπρεπέστατο πατούρι ονόματι Ξένια η οποία μου είπε οτι ήρθε από Βόλο.Αν και δεν είναι του γούστου μου είπα να κάνω ένα test drive και ευτυχώς δικαιώθηκα.Η κοπελίτσα κάνει πολύ καλούς χορούς(για πριβέ δεν πρόλαβα να μάθω,στον τρίτο χορό ήρθαν τα βεγγαλικά )
Στο μαγαζί επίσης παίζει εδώ και καιρό ένα τούμπανο μελαχρινό μούναρος για τα γούστα μου(νομίζω λέγεται Κάσυ ή κάτι τέτοιο,από Ουαλία δηλώνει)με την οποία έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά το φοβήθηκα για περαιτέρω,ψιλοντιβίζει λίγο.Ξέρει κανείς συνάδελφος τίποτα;
η Βικυ (Βικτώρια) με τις βυζάρες εθεάθη ?