Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είμαι έμπειρος,ούτε κι έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί πολλές φορές..αλλά..

Οι χοροί λογικά κοστίζουν 10-12€,τα πριβέ 50€,το ποτό/είσοδος θα είναι μέχρι 15€.
Το απλό γυναικείο στα 10-12€ και το διπλό στα 20-24€.Σαμπάνιες μην ανοίξεις,δεν χρειάζεται!

Απο υπηρεσίες,θα λάβεις τις καλύτερες..απ'τις περισσότερες κοπέλες.
Μην περιμένεις να γαμήσεις μέσα στο μαγαζί.Ούτε κ πίπες μην σκεφτείς.
Κατά τ'άλλα πολύ καλές υπηρεσίες.;)

Εγώ δεν προτείνω γκόμενες,γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ και γιατί δεν έχουμε το ίδιο γούστο και άρα τις ίδιες απαιτήσεις.

Καλά να περάσεις και ελπίζουμε να γράψεις τις εντυπώσεις σου !!!!

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι έμπειρος,ούτε κι έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί πολλές φορές..αλλά..

Οι χοροί λογικά κοστίζουν 10-12€,τα πριβέ 50€,το ποτό/είσοδος θα είναι μέχρι 15€.
Το απλό γυναικείο στα 10-12€ και το διπλό στα 20-24€.Σαμπάνιες μην ανοίξεις,δεν χρειάζεται!

Απο υπηρεσίες,θα λάβεις τις καλύτερες..απ'τις περισσότερες κοπέλες.
Μην περιμένεις να γαμήσεις μέσα στο μαγαζί.Ούτε κ πίπες μην σκεφτείς.
Κατά τ'άλλα πολύ καλές υπηρεσίες.;)

Εγώ δεν προτείνω γκόμενες,γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ και γιατί δεν έχουμε το ίδιο γούστο και άρα τις ίδιες απαιτήσεις.

Καλά να περάσεις και ελπίζουμε να γράψεις τις εντυπώσεις σου !!!!
στα ειπε ο Βοθρος αυτα?
γιατι πριν 10 μερες που πηγα ειχε 10 ευρω ο απλος και χωρις πριβε,το μαγαζι εχει ποιοτικες σαυρες.
Εγω προτεινω Λιντο,απο το 1981 εγγυηση.

tsoutsounopoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Μαγκες καλημερα, πριν απο λιγο γυρισα απο το μαγαζι (ηταν η πορωτη μου φορα στο συγκεκριμενο και μαλλον η τελευταια)και θα σας εξηγησω για ποιους λογους:
1. Πολυ δυσκολα βρισκεις θεση για σταθμευση (λιγο ασχετο βεβαια με τις υπηρεσιες του μαγαζιου αλλα το βαζω και αυτο μεσα)
2. Οι κοπελες παρολο που ηταν παρα πολλες, ερχοντουσαν στο τραπεζι οι ιδιες και οι ιδιες και κυριως οι μαυρες (3 προλαβα και μετρησα), ενω οι αλλες καθοντουσαν σε πηγαδακια συνηθως σε 3-αδες και ουτε βλεφαρο δεν εριχναν προς το τραπεζι
3. Ξενερωσα λιγο γιατι το show που κανανε ηταν παρα πολυ επαγγελματικο, λες και εβλεπα αμερικανικη ταινια με παρανομες δραστηριοτητες που κλeινονται μεσα σε strip π.χ. σε καποια κινεζικα εργα που κακοποιοι διαπραγματευονται τιμες για ανταλλαγη ναρκωτικων
4. Οι κοπελες οι περισσοτερες (για να μην πω ολες) ηταν μεγαλες σε ηλικια (πανω απο 30 τις εκοβα) και μερικες ειχαν και τα παχακια τους
5. Ηταν και 2 που ειχαν 100 % τραβελοφατσες (το ονομα τις ηταν Μαριαννα απο οτι θυμαμαι)

Τα θετικα ηταν η εισοδος 10 euro (με 1 ποτο δωρο), ο χωρος 10 euro.
Aλλα το καλυτερο σας το κραταω για το τελος:
Στις 02:15 εσκασε μυτη το λεσβιακο show με δονητες, για να μην τα γραψω πολυ αναλυτικα και γινει spoiler, το μονο που θα πω ειναι οτι ηταν και οι 2 γυμνες και επεζαν με 1 δονητη και τον εβαζε η μια στην τρυπα της αλλης (το καλυτερο σημειο της βραδυας)

Πιστευω αυτο το μερος αξιζει μονο με παρεα, για να κανεις χαβαλε και για να παρεις καλο ματι
Αυτα τα ολιγα

Α ξεχασα να γραψω οτι πηγαινω πολυ συχνα στο status που ειναι στην Μεταμορφωση

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1)Στις 02:15 εσκασε μυτη το λεσβιακο show με δονητες, για να μην τα γραψω πολυ αναλυτικα και γινει spoiler, το μονο που θα πω ειναι οτι ηταν και οι 2 γυμνες και επεζαν με 1 δονητη και τον εβαζε η μια στην τρυπα της αλλης (το καλυτερο σημειο της βραδυας)

2) Α ξεχασα να γραψω οτι πηγαινω πολυ συχνα στο status που ειναι στην Μεταμορφωση

1) Μηπως ηταν 2 ξανθιες ? Η μια milf και η αλλη πιτσιρικα ?

2) Αν θες κανε μας και εκει μια ενημερωση..

Αυτα..

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Aλλα το καλυτερο σας το κραταω για το τελος:
Στις 02:15 εσκασε μυτη το λεσβιακο show με δονητες, για να μην τα γραψω πολυ αναλυτικα και γινει spoiler, το μονο που θα πω ειναι οτι ηταν και οι 2 γυμνες και επεζαν με 1 δονητη και τον εβαζε η μια στην τρυπα της αλλης (το καλυτερο σημειο της βραδυας)

δυστηχος δεν ειδες κατι καινουργιο :-

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμπλέξαμεν Τα Πίτουρα Με Την Άλευρο!...

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οταν Γινεται Παραλληλη Αναφορα Σε Baby O Και Status -Απο Τον Συναγωνιστη
Προηγουμενως-, Εχουμε Καποιο Μπλεξιμο!...  :grin:  :grin:  :dancing:  :rockon: 

tsoutsounopoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Ανεφερα παραπανω το status γιατι εαν και ειναι τρυπα το μαγαζι (πολυ μικρο) και εαν και εχει λιγοτερες κοπελες, οσες ειχε ηταν τουλαχιστον οι μισες γαματες - ομορφες.
Για αυτο το λογο συγκρινα τα 2 μαγαζια

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ανεφερα παραπανω το status γιατι εαν και ειναι τρυπα το μαγαζι (πολυ μικρο) και εαν και εχει λιγοτερες κοπελες, οσες ειχε ηταν τουλαχιστον οι μισες γαματες - ομορφες.
Για αυτο το λογο συγκρινα τα 2 μαγαζια

Έλεος!!! Άλλο Στριπτζάδικα και άλλο ΚΩΛΟμπαρα με τη κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια του όρου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλεος!!! Άλλο Στριπτζάδικα και άλλο ΚΩΛΟμπαρα με τη κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια του όρου

αυτό να το πεις στους μαγαζάτορες....
ο μόνος που ξέρει τη διαφορά είναι ο Αλκατράζης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom