Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανάλογα πού μένεις, τί τρως, τί πίνεις και πώς-πόσο γ***ς...
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:
άμα είναι να φάω τζάνκ φούντ,
να γαμήκω τζάνκ πούσυ και να δω τζανκ φιλμ
δεν κάθομαι καλύτερα σπίτι μου να απολαύσω σπιτικό φαγητό, θαλπωρή και προδέρμ;

και να γλιτώσω και 50 Ευρώ.......

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος είναι αυτός που λέει ότι το φτηνό είναι και σκουπιδάτο
αγαπητέ?? Αυτός είναι ο κανόνας ίσως, εδώ στην Ελλάδα κυρίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει
ότι δεν υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος είναι αυτός που λέει ότι το φτηνό είναι και σκουπιδάτο
αγαπητέ?? Αυτός είναι ο κανόνας ίσως, εδώ στην Ελλάδα κυρίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει
ότι δεν υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
ρε μ αυτές τις εξαιρέσεις.....

έχει καταστραφεί τη χώρα.....
αμα από τις 100 γαμήσεις μια φορά καλά με 20 ευρώ δεν είναι μαγκιά,
σιχτίρι είναι.....

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μ αυτές τις εξαιρέσεις.....

έχει καταστραφεί τη χώρα.....
αμα από τις 100 γαμήσεις μια φορά καλά με 20 ευρώ δεν είναι μαγκιά,
σιχτίρι είναι.....
Δε μίλησα πουθενά για μαγκιά ούτε έκανα πουθενά τον έξυπνο.
Έκανα μία αναγωγή προηγουμένως και τπτ άλλο. Το ποσοστό βέβαια δεν είναι 1%
αλλά 10-20% κατά τη γνώμη μου... Και για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει
να το κάνει κάθε μέρα ή έστω τακτικά αυτό προφανώς θα είναι ευτυχές το
ΚΑΙ το ποσοστό του 1%...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οχι και κακοι...Τα καλυτερα παιδια ειμαστε. Τις βοηθησαμε και σπιτια να παρουν..και αυτοκινητα..και τις πανακριβες κρεμουλες απο τον Χοντος σεντερ. Και τα αφεντικα τιγκαραμε στο χρημα που τα χαλαγανε καθε βραδυ στα μπουζουκια και στις μπαρμπουτιερες, λεγοντας στην υγεια του μαλακα..!!

Αλλα ολα αυτα ελαβαν Τ Ε Λ Ο Σ !!!

Αυτα..

ΥΓ  Ενα απο τα πραγματα που μου σπαει τα αρχιδια, ειναι να μου κολοτριβεται με το στριγκακι, αλλα ταυτοχρονα να μου το παιζει και παρθενα..!! Αι στο διαολο ηλιθια...!!

οπως παντα........RESPECT τεραστιο στον καθοδηγητη sven goran erics.. :rockon:nokia

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
Οχι και κακοι...Τα καλυτερα παιδια ειμαστε. Τις βοηθησαμε και σπιτια να παρουν..και αυτοκινητα..και τις πανακριβες κρεμουλες απο τον Χοντος σεντερ. Και τα αφεντικα τιγκαραμε στο χρημα που τα χαλαγανε καθε βραδυ στα μπουζουκια και στις μπαρμπουτιερες, λεγοντας στην υγεια του μαλακα..!!

Αλλα ολα αυτα ελαβαν Τ Ε Λ Ο Σ !!!

Αυτα..

ΥΓ  Ενα απο τα πραγματα που μου σπαει τα αρχιδια, ειναι να μου κολοτριβεται με το στριγκακι, αλλα ταυτοχρονα να μου το παιζει και παρθενα..!! Αι στο διαολο ηλιθια...!!
  καιροσ να παρουν και τα αχριδια μαςς

repos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα η επιστιμη ειναι εκει ? γιατι ειπαν οτι εχει να παει 2 μηνες

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
τελικα η επιστιμη ειναι εκει ? γιατι ειπαν οτι εχει να παει 2 μηνες

την εχεις κανει επιστημη τη μαλακια φιλε τελικα χαχαχαχαχαχα

ασε μας ρε φιλε - ειναι δυνατον εν ετει 2009 να ασχολεισαι ακομη με την Επιστημη ????

καλα κανουν και σας πιανουν κοτσους οι στριπερ και οι μαγαζατορες μαλακες Ελληνες που μου θελετε να κανετε και εμπαργκο στα στριπ και στις καφετεριες - εδω δεν μπορειτε να εμπαργκο στην μαλακια που σας δερνει θα κανετε εμπαργκο στους αλλους τρομαρα σας ....

Καληνυχτα σας.

repos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
την παλευεται ??? ουτε ξερεις καν γιατι και πως την ψαχνω .. FFS μονο για να πειτε την λαλακια σας . ζωαδια

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
την παλευεται ??? ουτε ξερεις καν γιατι και πως την ψαχνω .. FFS μονο για να πειτε την λαλακια σας . ζωαδια

καλα ενταξει σε πιστεψαμε τωρα .....

γιατι την ψαχνεις ωρε - για να λυσετε το Κυπριακο νομιζω !!!!

φιλε σου μιλαει ανθρωπος που πηγαινει στριπ απο τα 14 του / εχω υπαρξει αγαπουλης τρελος και να μπαινω με λουλουδια σε στριπ .... / το μονο που καταφερα ειναι να να ξεφτυλιζομαι μπροστα στα ματια των φιλων μου / ωσπου βρηκα τη μουναρα Ελληνιδα και γαμαω καθε μερα ....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
καλα ενταξει σε πιστεψαμε τωρα .....

γιατι την ψαχνεις ωρε - για να λυσετε το Κυπριακο νομιζω !!!!

φιλε σου μιλαει ανθρωπος που πηγαινει στριπ απο τα 14 του / εχω υπαρξει αγαπουλης τρελος και να μπαινω με λουλουδια σε στριπ .... / το μονο που καταφερα ειναι να να ξεφτυλιζομαι μπροστα στα ματια των φιλων μου / ωσπου βρηκα τη μουναρα Ελληνιδα και γαμαω καθε μερα ....

Ωραια ολα αυτα Υπουργαρα μου..  Και σιγουρα θα περνας καλα με την κοπελλια σου.. Αλλα καμμια προσφατη λιστα απο το μαγαζι θα μας κανεις?

Αυτα..

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δεν ντρεπονται καθολου οι γυφτοι 3 ευρω δωρο τα χεζουμε τα λεφτα.ουστ ζωα αν σας χαλαει το 10αρι παρτε 3 καλυτερα

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν ντρεπονται καθολου οι γυφτοι 3 ευρω δωρο τα χεζουμε τα λεφτα.ουστ ζωα αν σας χαλαει το 10αρι παρτε 3 καλυτερα

To εν λόγω μαγαζί είναι από τις συμπάθειες μου στη νυχτερινή strip Αθήνα. Δε το έχω κράξει ποτέ. Αλλά 3€ δώρο στο χορό και 5€ στο κέρασμα, πάει πολύ. Ειδικά αυτές τις μέρες που το ρόστερ ήταν εμφανώς μειωμένο σε ποσότητα κοριτσιών. ΕΛΕΟΣ. Η κοροιδία σε όλο της μεγαλείο. Έχουμε πληρώσω και έχουμε πληρώσει δώρα. Αλλά αυτό είναι ληστεία.

tsoutsounopoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Μαγκες, σκεφτομαι να παω σημερα για πρωτη φορα στο συγκεκριμενο μαγαζι, μαζι με 1 φιλο μου.
Μπορει καποιος εμπειρος που εχει παει πολλες φορες στο συγκεκριμενο strip, να μου δωσει καποιες πληροφοριες οσον αφορα τις τιμες, τις υπηρεσιες στους χορους και για το ποια κοπελα αξιζει?
Μην με παρεξηγησετε και μου πειτε οτι τα θελω ολα στο πιατο αλλα να παω προετοιμασμενος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom