cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Τι μου φαίνεται ότι στο BABY O θα αρχίσουν να μαζεύονται οι άνεργες από του αδερφού του Πολυδεύκη !
'Αντε με το καλο!!!
Τι μου φαίνεται ότι στο BABY O θα αρχίσουν να μαζεύονται οι άνεργες από του αδερφού του Πολυδεύκη !
Στον ΟΑΕΔ σε διορίσανε ?'Αντε με το καλο!!!
το πεδι ινε καπετανιοσ ,κε δε χριαζετε ενισχισιΣτον ΟΑΕΔ σε διορίσανε ?
Στον ΟΑΕΔ σε διορίσανε ?
Αντι-Φραπέ διάθεση από αρκετές, προς μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα τις τελευταίες φορές
που πήγα...
Γραφτες στα αρχιδια σου..Παρε ενα ποτο, κλειδωσε το πορτοφολι σου και αστες στην πεινα..!!
Αυτα..
Γιατί είστε κακοί ρε παιδιά?Γραφτες στα αρχιδια σου..Παρε ενα ποτο, κλειδωσε το πορτοφολι σου και αστες στην πεινα..!!
Αυτα..
Γιατί είστε κακοί ρε παιδιά?
Να μη δουλέψουνε τα κοριτσάκια δηλαδή?
ΟΥΓΚ! (Δηλαδή Αυτά!)
όπως βλέπεις καπετάνιο μου με διάθεση αστεϊσμού το λέω...Εμας λες κακους Κακε Ινδιανε;
δε μπορεί να φανταστεί ο απλός σαμπανούλης πόσο καλύτερα περνά ο τσιγγούνης......Γραφτες στα αρχιδια σου..Παρε ενα ποτο, κλειδωσε το πορτοφολι σου και ασε στην πεινα και αυτες και τον μαγαζατορα..!!
Αυτα..
Γιατί είστε κακοί ρε παιδιά?
Να μη δουλέψουνε τα κοριτσάκια δηλαδή?
ΟΥΓΚ! (Δηλαδή Αυτά!)
τσιγκούνης δεν είμαι απαντώ αλλά το κυριότερο δεν είμαι μαλάκας.
θες να σου δώσω 20 να σηκωθείς να φύγεις και να μη μου σπας τ αρχίδια;
Δεν σας ξέρω προσωπικά αλλά δεν το αμφισβητώ κιόλας...Οχι και κακοι...Τα καλυτερα παιδια ειμαστε. Τις βοηθησαμε και σπιτια να παρουν..και αυτοκινητα..και τις πανακριβες κρεμουλες απο τον Χοντος σεντερ. Και τα αφεντικα τιγκαραμε στο χρημα που τα χαλαγανε καθε βραδυ στα μπουζουκια και στις μπαρμπουτιερες, λεγοντας στην υγεια του μαλακα..!!
Αλλα ολα αυτα ελαβαν Τ Ε Λ Ο Σ !!!
Μανταμ θες τα λεφτα μου ? Κατσε να σε γαμησω να τα παρεις..!
Δεν θες ? Αιντε στο χωριο σου να σε γαμανε για 80€ το 2ωρο..!!
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
Αυτα..
ΥΓ Ενα απο τα πραγματα που μου σπαει τα αρχιδια, ειναι να μου κολοτριβεται με το στριγκακι, αλλα ταυτοχρονα να μου το παιζει και παρθενα..!! Αι στο διαολο ηλιθια...!!
Σουρεαλισμός!!!!ΥΓ Ενα απο τα πραγματα που μου σπαει τα αρχιδια, ειναι να μου κολοτριβεται με το στριγκακι, αλλα ταυτοχρονα να μου το παιζει και παρθενα..!! Αι στο διαολο ηλιθια...!!
Άρα φίλε nokia θέλουμε strip joint αν αντιλαμβάνομαι το πνέυμαΚύριε Μαγαζάτορα..
Άμα κάνεις και εσύ το μαγαζί σου έτσι, τότε θα ξαναδείς λεφτά από εμάς..!!
Το παραμύθι ΤΕΛΟΣ..!! Μέχρι τότε, καθίστε να βαράτε μύγες..!!
Αυτά..
ΥΓ – Δεν μπορεί.. Όσο παπαγαλάκι και να είναι ο γράφων, τα μισά πρέπει να είναι αλήθεια.
Με πενήντα ευρώ κατεβαίνεις στην Αθήνα (π.χ.), βλέπεις σε σινεμά
της αρεσκείας σου την ταινία της αρεσκείας σου, τρως, πίνεις,
γαμάς και σου περισσεύουν και φράγκα για ταξί για να γυρίσεις σπίτι.
Με πενήντα ευρώ σε στριπ πληρώνεις την είσοδο και..είτε α) σου τρίβεται ΜΟΝΟ
κάποια κορασίδα..είτε β) ακούς για 10-15 λεπτά τις
κοροϊδίες της. Αυτά...