Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έλα τώρα..... αφού είσαι σκάουτερ της τέχνης του χουρού...εγώ προσωπικά, πάω πινω το ποτο μου
Έλα τώρα..... αφού είσαι σκάουτερ της τέχνης του χουρού...εγώ προσωπικά, πάω πινω το ποτο μου
Διαλέχτε ωρέ .O βοθρος δηλαδη εσυ;
παιδιά ξέρει κανεις που έχει πάει η Ινα (έκφυλη ξανθια με βυζούμπες)....?
τί απ αυτα που ειπες σου κανει εντυπωση ????Ρε σεις, αυτός που έχει το μαγαζί είχε συμβόλαιο θανάτου απο τους τύπους που βλέπουμε στις ειδήσεις την τελαυταία εβδομάδα. Έίναι ενας Λύβιος/ Αρμε΄νης δεν θυμάμαι και τον ειχε μια κυριακάτικη φωτό δίπλα στο μαγαζί. Τον γ΄λυτωσαν οι αστυνομικοί. Ωραία μπουμπούκια όλοι τους.
Μακρυά σου έφυγε , διότι δεν φτάνει που γάμαγες τσάμπα , ήθελες και σχέση !
Ρε σεις, αυτός που έχει το μαγαζί είχε συμβόλαιο θανάτου απο τους τύπους που βλέπουμε στις ειδήσεις την τελαυταία εβδομάδα. Έίναι ενας Λύβιος/ Αρμε΄νης δεν θυμάμαι και τον ειχε μια κυριακάτικη φωτό δίπλα στο μαγαζί. Τον γ΄λυτωσαν οι αστυνομικοί. Ωραία μπουμπούκια όλοι τους.
γεια σου υπουργε μου !!!!αφού μου αρέσουν τα αγαπακια....
τί απ αυτα που ειπες σου κανει εντυπωση ????
γεια σου υπουργε μου !!!!
αφού μου αρέσουν τα αγαπακια....
Κράταγε λίγο κοσμο κατά τις 2.00 .
Ενας φίλος εγοητεύθη από την τσίχλα . Και η τσίχλα εγοητεύθη από αυτόν . Οι μισοί απεχώρησαν κατά τις 5.00 , οι λοιποί λίγο αργότερα . Ποτό καλό . Κεράσματα ελάχιστα , χοροί όπως πρέπει . Συνεννόηση απόλυτη. Γιατί να τρέχουμε αλλού ?