pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Καλημέρα άγαπητέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα και σε σένα σχολείο !
Καλημέρα άγαπητέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ! Σεζάρια Εβόρα θα ακούς σε λίγο !
Σεζάρια ακούνε άλλοι, εγώ δεν είμαι παιδι της ακτής....
Φρόνιμα θα σε κτυπήσω !
Αυτό ξαναπέστο
Ρε σεις, αυτός που έχει το μαγαζί είχε συμβόλαιο θανάτου απο τους τύπους που βλέπουμε στις ειδήσεις την τελαυταία εβδομάδα. Έίναι ενας Λύβιος/ Αρμε΄νης δεν θυμάμαι και τον ειχε μια κυριακάτικη φωτό δίπλα στο μαγαζί. Τον γ΄λυτωσαν οι αστυνομικοί. Ωραία μπουμπούκια όλοι τους.
Μαλλον τον μπερδευεις με καποιον αλλο αδερφε..δεν ειναι αυτος!!!
Ήθελα να το πω κι εγώ...
Αυτός που προστάτευσαν...πρέπει να είναι αυτός που είχε το Σιρόκο...;)
Αφού ο Pur τόσες μέρες μας έχει ζαλίσει με το μαγαζί, είπα να περάσω μια βόλτα να πιω το ποτάκι μου να πιάσω και κανένα κωλαράκι. Το μαγαζί έχει πολύ καλά τεμάχια. Θα έλεγα αυτή τη στιγμή ότι μετά απο τo Alcatraz τα έφαγε όλα τα μαγαζιά. Το συμαντικότερο όμως είναι η νοοτροπία και των κοριτσιών αλλά και των σερβιτόρων. Σε μια φάση έκανα λάθος στο λογαριασμό και ο σερβιτόρος ενώ μπορούσε να καβατζώσει το 20€ που του έδωσα παραπάνω αυτός γύρισε και μου το είπε. Αν γινόταν αυτό το πράγμα στο Lido π,χ, το 20€ θα τα έκλεγα τώρα. Τα κορίτσια εκτός από καλά τεμάχια, σέβονται και τον ευατό τους και το πελάτη αλλά και τα χρήματα που θα σκάσει. Δεν είδα καμία μα καμία που δεν ήθελα να τη κεράσω ποτό να τσινίσει τη μούρη ή να με βρίσει. Αυτό πάνω απ'όλα θα πει σεβασμός. Σε άλλα μαγαζιά φοβάσαι πλέον να πεις όχι μη φας το μπινελίκι σου. Επίσης ούτε ο χορός είναι του λεπτού, αλλά ούτε και όταν κάθεται η άλλη να τη κεράσεις ένα ποτό έχει μια ξυνίλα στη μούρη και πείνει το ποτό της σε 2 γουλιές. Δε βλέπουν τον πελάτη σαν αγγαρεία και ούτε το παίζουν τίποτα ντίβες της κακιάς ώρας. Γενικά το ίδρυμα έχει ανέβει. Σίγουρα δεν έχει και τα καλύτερα τεμάχια της αγοράς, ούτε σε ομορφιά ούτε σε ποσότητα αλλά έχει περάσει απ'ότι κατάλαβα η γραμμή σεβασμός στο πελάτη, κάτι που για μένα είναι αυτό που μετράει περισσότερο στις μέρες μας.
Αυτά και καληνύχτα
Ε όχι και μπουκάλι στο ΒΑΒΥ Ο παναγία μου !
Τί άλλο θα ακούσω ο γέροντας !
Ρε μήπως ανοίγετε και σαμπάνιες ?