Νέα

Αυνανισμός με ξένα πράγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.749
Πόντοι
2.606
Εγω είχα μια γειτονισα πραγματικα πιστολι και εκτος απο το μπανιστηρι που την εκανα οταν κυκλοφορουσε στο σπιτι, της ειχα κατακλεψει τα στριγκακια
απο τα σχοινια της...σε φαση που αλλαξε σημειο την απλωστρα που ειχε στο μπαλκονι... ωραιες εποχες .. ειχα ριξει κατι ασπρισματα αλλο πραγμα
δεν πιστεύω να τα φόραγες κιόλας τύπε :grin:

Οχι ρε τρελέ ποτέ, αν σε ενδιαφερει & σου κανουν μπορω να στα στείλω
Να δω τώρα που τα ξεχυλωσες τι θα τα κανεις εγώ άμα χρειαστεί να ξεκινήσω να σπάω τον καρπό θα πάρω καινούργια του κουτιού :grin:

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0
Εγω είχα μια γειτονισα πραγματικα πιστολι και εκτος απο το μπανιστηρι που την εκανα οταν κυκλοφορουσε στο σπιτι, της ειχα κατακλεψει τα στριγκακια
απο τα σχοινια της...σε φαση που αλλαξε σημειο την απλωστρα που ειχε στο μπαλκονι... ωραιες εποχες .. ειχα ριξει κατι ασπρισματα αλλο πραγμα
δεν πιστεύω να τα φόραγες κιόλας τύπε :grin:

Οχι ρε τρελέ ποτέ, αν σε ενδιαφερει & σου κανουν μπορω να στα στείλω
Να δω τώρα που τα ξεχυλωσες τι θα τα κανεις εγώ άμα χρειαστεί να ξεκινήσω να σπάω τον καρπό θα πάρω καινούργια του κουτιού :grin:

Το κοριτσι ηταν λαμπαδα με μεση δακτυλιδι συναγωνιστη μου ... μην μπαινεις σε εξοδα αφου το χεις τοσο αναγκη:cheesy: :cheesy:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.749
Πόντοι
2.606
Τύπε άμα δεν άλλαζε το κορίτσι λαμπάδα την θέση της απλώστρας Θα είχες φτιάξει γκαρνταρόμπα κρίμα :grin:

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0
Τύπε άμα δεν άλλαζε το κορίτσι λαμπάδα την θέση της απλώστρας Θα είχες φτιάξει γκαρνταρόμπα κρίμα :grin:
αχαχχα ηταν μαλακια συναγωνιστη μου που εγινε αυτη η αλλαγη και σε βαζει σε εξοδα τωρα.. μην ανησυχεις ομως θα εχω τα ματια μου ορθανοικτα και στην επομενη ευκαιρια θα σε φτιαξω..:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
αχαχχα ηταν μαλακια συναγωνιστη μου που εγινε αυτη η αλλαγη και σε βαζει σε εξοδα τωρα.. μην ανησυχεις ομως θα εχω τα ματια μου ορθανοικτα και στην επομενη ευκαιρια θα σε φτιαξω..:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Γιατί τον προσβάλλετε ;;;

Τι τον περάσατε για να φορά μετάχειρα;;;

Κάναν φτωχόπουστα;;;

Του κουτιού τα παίρνει. Μαζί ψωνίζουμε lingerie από τον Αεράκη. :gay:

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0

Γιατί τον προσβάλλετε ;;;

Τι τον περάσατε για να φορά μετάχειρα;;;

Κάναν φτωχόπουστα;;;

Του κουτιού τα παίρνει. Μαζί ψωνίζουμε lingerie από τον Αεράκη. :gay:

αχχααχχααχαχαχαχαχαχαχ
και δευτερο κρουσμα........:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
σαν τον πορνοδημητρακη κανεις που εχυνε μεσα σε καρπουζια πεπονια κλπ φρουτα και τα εβαζε ξανα στο ψυγειο. :confused::confused::confused:

Μπηκα να δω τι γραφετε και σιγα μην ελειπε αναφορα στον dimitrakis29!!! Ιδου το συγκεκριμενο ποστ!!!

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

:2funny::2funny::2funny: :kneel:

Θεικο ποσταρισμα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.359
Πόντοι
27.261
[quote author=konz link= ]Ποιοι ψαχουλευαν κρυφα συρτάρια σε φιλικά και συγγενικα σπιτια για να πάρουν κανα στρινγκακι η καλσον και να χύσουν μετά
Ποια ήταν τα "αγαπημένα σας" σπίτια και τι ξένα πράγματα έχετε χύσει; [/quote]

που ειναι ο πορνομεταναστης να σου φτιαξει μπιφτεκακι οεο ?
συνταγη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
[quote author=konz link= ]Ποιοι ψαχουλευαν κρυφα συρτάρια σε φιλικά και συγγενικα σπιτια για να πάρουν κανα στρινγκακι η καλσον και να χύσουν μετά
Ποια ήταν τα "αγαπημένα σας" σπίτια και τι ξένα πράγματα έχετε χύσει;

συνταγη

[/quote]θα ρισκαρες να σου κανει το τραπεζι ο πορνομεταναστης,εγω ουτε νερο δεν θα επινα απο το σπιτι του. :confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.359
Πόντοι
27.261

συνταγη
θα ρισκαρες να σου κανει το τραπεζι ο πορνομεταναστης,εγω ουτε νερο δεν θα επινα απο το σπιτι του. :confused::confused::confused: [/quote]

χαχαχαχα
πορνομεταναστης = θεουλης
:tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097

συνταγη
θα ρισκαρες να σου κανει το τραπεζι ο πορνομεταναστης,εγω ουτε νερο δεν θα επινα απο το σπιτι του. :confused::confused::confused:

χαχαχαχα
[/quote]πρεπει να παει επειγοντως στο μαστερ σεφ. :confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.359
Πόντοι
27.261

συνταγη
θα ρισκαρες να σου κανει το τραπεζι ο πορνομεταναστης,εγω ουτε νερο δεν θα επινα απο το σπιτι του. :confused::confused::confused:

χαχαχαχα
πρεπει να παει επειγοντως στο μαστερ σεφ. :confused::confused::confused: [/quote]

AggelosFeetLover

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
636
Πόντοι
81
Ναι με τα στρινγκ της αδερφής φίλου και με της μάνας ενός φίλου ... Τα είχαν στο μπάνιο στα άπλυτα και όταν ήμουν σπίτι τους και πήγαινα τουαλέτα για κατούρημα έψαχνα τα άπλυτα και τα μειρυζα τα στρινγκ και τραβούσα και μαλάκια και τα ευγαζα και φωτογραφίες με το κινητό να τα έχω να τραβάω και σπίτι μαλάκια .

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
277
Πόντοι
21
Ναι με τα στρινγκ της αδερφής φίλου και με της μάνας ενός φίλου ... Τα είχαν στο μπάνιο στα άπλυτα και όταν ήμουν σπίτι τους και πήγαινα τουαλέτα για κατούρημα έψαχνα τα άπλυτα και τα μειρυζα τα στρινγκ και τραβούσα και μαλάκια και τα ευγαζα και φωτογραφίες με το κινητό να τα έχω να τραβάω και σπίτι μαλάκια .
Ως feetlover θα περιμενα να προτιμας καλτσακια :2funny:

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
τυπε ο ντοπας εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom