pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μπααΘες να την ενημερώσω εγω;
μπααΘες να την ενημερώσω εγω;
χαχαΘες να την ενημερώσω εγω;
Γιατί; Σιχένεσαι να την γλείψεις;
Γιατί; Σιχένεσαι να την γλείψεις;
1. Προφανώς και μου αρέσει, αλλά ταυτόχρονα κάτι μου λέει ότι η δική σου φατσούλα δεν πάει και πολύ μακριά - για τη δική σου φατσούλα μιλάω ?2 πραγματα μονο , για να μην σε εκθεσω περισσότερο.
1. υπαρχει μηνυμα σου που σου αρεσει το αβαταρ
2. τι σου λεει οτι αναφερόταν σε εσενα αυτο το μηνυμα μου και απάντησες ? βλεπεις τον ευατο σου μεσα απο την περιγραφη ?
πες μας καμια ιστοριακαι γω φυσικα τον παιζω για γνωστες μου και μαλιστα οταν τις βλεπω να φορανε κατι που φαινεται καλα ο κωλος τους οπως κολλητα ρουχα η μαγιο, τις τραβαω κρυφα βιντεο για να τις εχω στον υπολογιστη και οποτε θελω να δω καποια , μπαινω και τη βλεπω και κανω τη δουλεια μου. το προβλημα ειναι οτι αν δε τα πας και τοσο καλα με καποιες απο αυτες, δεν εννοω να εισαι μαλωμενοι, αλλα εχει και καποιες κομπλεξικιες που ουτε να σου μιλανε δε θελουνε, τοτε με τι ορεξη να τον παιξεις για παρτι τους?
ιστορια σχετικα με τι? ποτε ειχα τη πιο απολαυστικη μαλακια και για ποια τον επαιζα? η για τη κομπλεξικοτητα μερικων γυναικων που ειναι τελειως μαμουχαλες και ουτε καλημερα δε σου λενε. αλλα εχουν κατι κωλαρες..... εγω προσπαθω να διαχωριζω το μυαλο τους απο το σωμα. αν και ξενερωνω απιστευτα με τη παρτι τους. φανταζομαι να εχω τον κλωνο τους αλλα με αλλο μυαλο. μονο ετσι μπορω να καυλωσω με μια μουναρα. δε μπορω να φανταστω να πηδαω μια απο τη στιγμη που δε μου μιλαει και ουτε θελει να το κανειπες μας καμια ιστορια
για ποια καριολα την επαιζες???????? τι σκηνικοιστορια σχετικα με τι? ποτε ειχα τη πιο απολαυστικη μαλακια και για ποια τον επαιζα? η για τη κομπλεξικοτητα μερικων γυναικων που ειναι τελειως μαμουχαλες και ουτε καλημερα δε σου λενε. αλλα εχουν κατι κωλαρες..... εγω προσπαθω να διαχωριζω το μυαλο τους απο το σωμα. αν και ξενερωνω απιστευτα με τη παρτι τους. φανταζομαι να εχω τον κλωνο τους αλλα με αλλο μυαλο. μονο ετσι μπορω να καυλωσω με μια μουναρα. δε μπορω να φανταστω να πηδαω μια απο τη στιγμη που δε μου μιλαει και ουτε θελει να το κανει
σε σύγχυση εντελώς, στο καλό1. Προφανώς και μου αρέσει, αλλά ταυτόχρονα κάτι μου λέει ότι η δική σου φατσούλα δεν πάει και πολύ μακριά - για τη δική σου φατσούλα μιλάω ?
2. Αν αρχίσουμε τα νηπιακά, να ξέρω να φύγω από τώρα
αμα καταφερες να σου σηκωθει είσαι ήρωας τυπε , ή εχεις απίστευτη φαντασίαεγω την επαιζα απο χθες για την ειρηνη ας πουμε μ μερικες φωτο της
το δευτερο,σε σύγχυση εντελώς, στο καλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμα καταφερες να σου σηκωθει είσαι ήρωας τυπε , ή εχεις απίστευτη φαντασία
γιατι δεν το πας στην Ειρήνη να στο πλυνει? να περάσει και η ωρα τηςτο δευτερο,
α προπο πειτε ιδεες αν ξερετε για κουτσουλιες στο αμαξι
γαμηθηκε εχθες με γρατζουνια οπως την καθαριζα και ειμαι να σκασω
πηγα πηρα κρεμα και δεν κανει τιποτα
γαμω τα πουλια που πετανε
εχει κατι χερια σαν του χαλκ σιγα μην της το δωσωγιατι δεν το πας στην Ειρήνη να στο πλυνει? να περάσει και η ωρα της
δεν μας ειχες πει οτι σου αρέσουν οι τράβελοι ...εχει κατι χερια σαν του χαλκ σιγα μην της το δωσω
τωρα π το λες χωρις να θελω να πω κακια σαν ναχετε δικιοδεν μας ειχες πει οτι σου αρέσουν οι τράβελοι ...
μηπως ειστε σε λάθος νήμα ? ο βατραχομουρης τι έχει πει γι αυτην ?
ΔΛΔ ειναι τρανς ? πειτε ρε μαλακες σοβαρααααααααααααααααααααααααααααααα