pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
α μπαρδον μεσιε σας μπερδεψα με μπαχαλακιαο άνθρωπος ρωτάει σοβαρούς σαν εμένα δεν ρωτάει αυνάνες σαν εσένα
α μπαρδον μεσιε σας μπερδεψα με μπαχαλακιαο άνθρωπος ρωτάει σοβαρούς σαν εμένα δεν ρωτάει αυνάνες σαν εσένα
αυτό είναι το λιγότερο έχεις μπερδέψει πιό σοβαρά πράγματα σεξουαλικά φύλα κλπα μπαρδον μεσιε σας μπερδεψα με μπαχαλακια
αυτό είναι το λιγότερο έχεις μπερδέψει πιό σοβαρά πράγματα σεξουαλικά φύλα κλπ
και μια άλλη ψυχή αυτό είπεε λ α μωρε πως κανεις ετσιιι
ολα μεσ τη ζ ω η ειναι
εχεις στοιχεια γι αυτα π λες η συκοφαντιεςκαι μια άλλη ψυχή αυτό είπε
πήγε σε ίδρυμα στην αργυρούπολη
όταν κατέβηκε το στρίνγκ είδε το πακέτο 2+1=3
αναστέναξε όλα μέσ'τη ζωή είναι
και ξαναπήγε 48 φορές
δοκιμαστικά πάντα
έχω το counter clicker του μαγαζιούεχεις στοιχεια γι αυτα π λες η συκοφαντιες
μηπως ειπε αυτο??έχω το counter clicker του μαγαζιού
Τυπε να βάλει και την Ναυτεμπορική δίπλα να δούμε ότι είναι φωτό ημέραςαπο φωτο δε μπορουμε να καταλαβουμε, βαλε μια μεζουρα διπλα απτο χερι
αυτό που λέω έχει αναλυθεί εκτενώς παλαιότερα παρουσία και της επιστημονικής ομάδας του μπου. Να τα βρεις να διαβάσεις.μηπως ειπε αυτο??
ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2003 ΠΑΙΖΑΝ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ .....
ανεφερε οτι περασε μια φορα και ειδε κατι
εσυ πως λες λοιπον περναγε συνεχεια?
αφιερωμενο σε μια γλυκια υπαρξη
ΝΤΑΞΕΙ μπατσακοοοοαυτό που λέω έχει αναλυθεί εκτενώς παλαιότερα παρουσία και της επιστημονικής ομάδας του μπου. Να τα βρεις να διαβάσεις.
μερσι μεσιεεσας ευχαριστώ, πολύ όμορφο
Μου αρέσει που τσαντίζεσαι που δεν πήρες σοβαρή απάντησηξανα γραφω. ενας φιλος ειχε πει οτι οταν τα ειχε με μια και τη γαμουσε, αυτη λυποθυμισε. μπορει να γινει κατι τετοιο? η λεει μαλακιες? μηπως εχει-ειχε ιατρικο προβλημα η κοπελα?
έλαααα δε θέλω χαζάΝΤΑΞΕΙ μπατσακοοοο
Γιατί ειδικά ναυτεμπορική; Σέρνει καράβι κι έτσι;Τυπε να βάλει και την Ναυτεμπορική δίπλα να δούμε ότι είναι φωτό ημέρας
Αγαπητέ, παίχτηκε μαλακία πιστεύεις?
το βλεπες, το παιξες??Δεν το πιστεύω απλώς.
Το έχω σίγουρο.
Δεν το πιστεύω απλώς.
Το έχω σίγουρο.