athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.664
- Πόντοι
- 12.756
κανα μονοφυλλακι τον κοβω ενα παπαδακι μικρο για τηνμυρωδια ρεμονοφυλλο η ντουντουκα τρυφυλλη?
κανα μονοφυλλακι τον κοβω ενα παπαδακι μικρο για τηνμυρωδια ρεμονοφυλλο η ντουντουκα τρυφυλλη?
χαχακανα μονοφυλλακι τον κοβω ενα παπαδακι μικρο για τηνμυρωδια ρε
χαχα
με τα σπορια μεσα να σκανε στη τζουρα τσακ τσακ
αυτό με τον ατμό δεν μου φαίνεται καλό, πιστεύω αφήνει πουρί στα πνευμόνια.κοιτα εγω εκανα 3 πακετα την ημερα,μετα το γυρισα καπνο και τον τελειωνα σε 1,5 μερα...πρεζακι εντελως..2 χρονια τωρα κατορθωσα και το εκοψα και ατμιζω μονο...απορω και εγω με τον εαυτο μου πως τα καταφερα
ποσα στρεμματα εχει πιει αυτος;Pure το πίνει και ένας κολλητός, αλλά πλέον ούτε αυτό τον πιάνει...έχει πιάσει την Μόλλυ τώρα τελευταία και την βρίσκει
ΟΥΤΕ εγω το γουσταρω αυτοοαυτό με τον ατμό δεν μου φαίνεται καλό, πιστεύω αφήνει πουρί στα πνευμόνια.
θα σου πω ατομικα για μενα οτι βλεπω διαφορα μαν..σε τρεξιμο,γυμναστικη,γαμησι,γενικα αντοχη και επισης η βροχιτιδα μου η χρονια ειναι σε καλυτερο σημειο σε σχεση με το καπνισμα..αλλα πρεπει καποια στιγμη να κοπει και ο ατμος στανταραυτό με τον ατμό δεν μου φαίνεται καλό, πιστεύω αφήνει πουρί στα πνευμόνια.
γαμησι δηλαδη ποσους γυρους?θα σου πω ατομικα για μενα οτι βλεπω διαφορα μαν..σε τρεξιμο,γυμναστικη,γαμησι,γενικα αντοχη και επισης η βροχιτιδα μου η χρονια ειναι σε καλυτερο σημειο σε σχεση με το καπνισμα..αλλα πρεπει καποια στιγμη να κοπει και ο ατμος στανταρ
αρκει να σου πω εχω κανει αρκετες φορες ολονυκτια με διαλειμματα..αλλα δεν ειναι αυτο που κοιτας αλλα ποση ωρα μπορεις σφυροκοπημα σε σχεση με πριν..εκει ειναι καλυτερα πιο πολυ ακομα σε σχεση με το τσιγαρο..αλλα δεν ξερω επειδη εχω την βρογχιτιδα μηπως σταματησε να μπαινει το χτικιο μεσα και μπουσταρα τρελαγαμησι δηλαδη ποσους γυρους?
ριχνεις δηλαδη 150 πουτσιες στο πολυ γρηγορο σε πισωκολλητο?αρκει να σου πω εχω κανει αρκετες φορες ολονυκτια με διαλειμματα..αλλα δεν ειναι αυτο που κοιτας αλλα ποση ωρα μπορεις σφυροκοπημα σε σχεση με πριν..εκει ειναι καλυτερα πιο πολυ ακομα σε σχεση με το τσιγαρο..αλλα δεν ξερω επειδη εχω την βρογχιτιδα μηπως σταματησε να μπαινει το χτικιο μεσα και μπουσταρα τρελα
Σίγουρα διαφέρει από τα καπνά. Θα σου πω όμως ότι μου έκανε εντύπωση σε φιλικό μου σπίτι που ατμίζουν, τα τζάμια είχανε σαν πάχνη και αν πέρναγες το δάχτυλο κόλλαγε.θα σου πω ατομικα για μενα οτι βλεπω διαφορα μαν..σε τρεξιμο,γυμναστικη,γαμησι,γενικα αντοχη και επισης η βροχιτιδα μου η χρονια ειναι σε καλυτερο σημειο σε σχεση με το καπνισμα..αλλα πρεπει καποια στιγμη να κοπει και ο ατμος στανταρ
εγω παντως το εκοψα και τρχω 5,200χλμ σε 23 λεπταΚαλά τώρα σοβαρά συζητάτε αν το κάπνισμα σας κρατάει πίσω σε φυσική κατάσταση και γενικά ποιότητα ζωής?
μπα οχιΚαλά τώρα σοβαρά συζητάτε αν το κάπνισμα σας κρατάει πίσω σε φυσική κατάσταση και γενικά ποιότητα ζωής?
δεν περναει αλλιως η ωρα φιλεπαντως δεν θελει πολυ για να ξεκινησει.η φωτια σιγοκαιει παντα το λαδακι πεφτει και την δυναμωνει.
πουτσιες λεει χαχααχαχαριχνεις δηλαδη 150 πουτσιες στο πολυ γρηγορο σε πισωκολλητο?