Νέα

Αξίζει η επιστροφή στην Ελλάδα από Αμερική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Count of monte christo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Γράφω αυτό το θρεντ για μια ποιο εμπειροστατωμενοι οπτική γωνία. Ειμαι 27 ετών και έχω φύγει από την Ελλάδα στην Αμερική,Καλιφόρνια, Λος Άντζελες εδω και ένα χρόνο.
Ήρθα με σκοπό να μαζέψω λίγα φράγκα και να την κάνω από δω και να γυρίσω Ελλάδα έχοντας λεφτά για να αγοράσω κάποια ακίνητα που θέλω. Το θέμα είναι πως δεν έχω γνωστούς εδώ ούτε φίλους ούτε τπτ και όσους γνωρίζω είναι παντρεμένη και δεν έχουν ορεξει για τπτ. Έμπλεξα με λίγα λόγια. Ένα χρόνο είμαι δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά. Νιώθω σαν να έκανα μια τρύπα στο νερό
Η αλήθεια είναι πως ήρθα σαν τουρίστας και έμεινα παράνομα. Η κατάσταση έχει ως εξής. Δύσκολα βρίσκω δουλειά σε αυτά που θέλω να κάνω γιατί για να δουλέψεις εδω ζητάνε αφμ πράγμα που εγώ δεν εχω. Οι μόνες δουλειές που μπορώ να κάνω είναι είτε οικοδομή είτε σε ελληνικό εστιατόριο λάντζα η σέρβις και ολα αυτα στα μαυρα. Οι Έλληνες εδώ είναι δυσεύρετοι...
Τι γνώμη έχετε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Γράφω αυτό το θρεντ για μια ποιο εμπειροστατωμενοι οπτική γωνία. Ειμαι 27 ετών και έχω φύγει από την Ελλάδα στην Αμερική,Καλιφόρνια, Λος Άντζελες εδω και ένα χρόνο.
Ήρθα με σκοπό να μαζέψω λίγα φράγκα και να την κάνω από δω και να γυρίσω Ελλάδα έχοντας λεφτά για να αγοράσω κάποια ακίνητα που θέλω. Το θέμα είναι πως δεν έχω γνωστούς εδώ ούτε φίλους ούτε τπτ και όσους γνωρίζω είναι παντρεμένη και δεν έχουν ορεξει για τπτ. Έμπλεξα με λίγα λόγια. Ένα χρόνο είμαι δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά. Νιώθω σαν να έκανα μια τρύπα στο νερό
Η αλήθεια είναι πως ήρθα σαν τουρίστας και έμεινα παράνομα. Η κατάσταση έχει ως εξής. Δύσκολα βρίσκω δουλειά σε αυτά που θέλω να κάνω γιατί για να δουλέψεις εδω ζητάνε αφμ πράγμα που εγώ δεν εχω. Οι μόνες δουλειές που μπορώ να κάνω είναι είτε οικοδομή είτε σε ελληνικό εστιατόριο λάντζα η σέρβις και ολα αυτα στα μαυρα. Οι Έλληνες εδώ είναι δυσεύρετοι...
Τι γνώμη έχετε?
K σαν λαμτζιερης τύπε θα μαζέψει λεφτά εκεί ώστε να αγοράσεις ακίνητα στην Ελλάδα;;;;:confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
K σαν λαμτζιερης τύπε θα μαζέψει λεφτά εκεί ώστε να αγοράσεις ακίνητα στην Ελλάδα;;;;:confused:
Αν ήταν να εργαστεί ως λαντζιέρις, σέρβις και σε ελληνικά εστιατόρια ας πήγαινε Γερμανία....πιο οικονομικά θα του ερχόταν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Δυνατό troll ο τύπος.

1. Λάντζα και θα μαζέψει λεφτά για ν' αγοράσει κάτι ακίνητα στην Ελλάδα που θέλει.

2. ΑΦΜ στην Αμερική.

3. Οι Έλληνες εκεί είναι δυσεύρετοι.

Να' σαι καλά ρε μπαγάσα. Φτιάξαμε καινούργιο στομάχι νυχτιάτικα. :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
τυπε συνεχισε να δουλευεις λατζα και σε 50 χρονια θα χεις μαζεψει 50 χιλιαρικα για να αγορασεις ενα χαμοσπιτο καπου στο κεντρο. Αν υπαρχει πλανητης μεχρι τοτε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Τι γνώμη έχετε?
Γύρνα Ελλάδα τυπε.. δινει αβερτα λεφτα ο Κούλης θα σωθείς!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Στην πλατεία Κολιάτσου να επιστρέψεις είναι σαν το LA θα αισθανθείς οικεία.
Aν θες Καλιφόρνια Beverly Hills, προάστια , ελα Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια.

OP
OP
Count of monte christo
Εγγρ.
23 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Καταρχάς δεν είπα ότι κάνω λάντζα
Και ούτε έχω σκοπό να γίνω εκατομμύριουχος εδώ. Απλώς η δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος είναι αυτές που κάνουν η μετανάστες στην Ελλάδα στα μαύρα και με χαμηλό μισθό.
Όταν λέω αφμ εννοώ το δικό τους σοσιαλ σεκιουριτι ναμπερ. Χωρίς αυτό δεν κάνεις τπτ και δεν εχεις πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες. Ούτε τραπεζικό λογαριασμό ανοίγεις. Τέλος πάντων είναι πολλά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.959
Πόντοι
3.506
Φίλε μη το βάζεις κάτω.

Μου έχουν πει (εγώ δε ξέρω) για Έλληνα του εξωτερικού που κανόνιζε να δουλεύει στριπτιζ και ζιγκολο για γυναίκες με χοντρά βίτσια. Ίσως μπορείς να κανεις κάτι παρόμοιο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τι γνώμη έχετε?
Το διλλημμα σου ποιο ειναι; Προφανως οι στοχοι που εχεις θεσει ειναι εκ των πραγματων αδυνατο να επιτευχθουν με τιμια δουλεια, ειδικα αν μεινεις ΛΑ και δουλευεις λαντζα κλπ, οχι λεφτα δε θα μαζεψεις αλλα μαλλον θα χρεωθεις και απο πανω. Επομενως αφου υψηλομισθες δουλειες δεν προκειται να βρεις και αφου περνας και χαλια, γιατι να μην επιστρεψεις Ελλαδα;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Και ούτε έχω σκοπό να γίνω εκατομμύριουχος εδώ. Απλώς η δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος είναι αυτές που κάνουν η μετανάστες στην Ελλάδα στα μαύρα και με χαμηλό μισθό.
Όταν λέω αφμ εννοώ το δικό τους σοσιαλ σεκιουριτι ναμπερ. Χωρίς αυτό δεν κάνεις τπτ και δεν εχεις πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες. Ούτε τραπεζικό λογαριασμό ανοίγεις. Τέλος πάντων είναι πολλά.
παιχτη δε μας τα λες καλα και η φασουλα σου μπαζει απο παντου.

Ήρθα με σκοπό να μαζέψω λίγα φράγκα και να την κάνω από δω και να γυρίσω Ελλάδα έχοντας λεφτά για να αγοράσω κάποια ακίνητα που θέλω.

Το θέμα είναι πως δεν έχω γνωστούς εδώ ούτε φίλους ούτε τπτ

Ένα χρόνο είμαι δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά.

Δύσκολα βρίσκω δουλειά σε αυτά που θέλω να κάνω

Οι μόνες δουλειές που μπορώ να κάνω είναι είτε οικοδομή είτε σε ελληνικό εστιατόριο λάντζα η σέρβις

:rolleyes::think::undecided:

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Τυπε,γυρνα Ελλάδα τώρα που ο Κούλης δίνει fuel pass,power pass ,freedom pass και ποιος ξερει τι άλλο pass θα δώσει ακόμα.Κοιτα ρε κάτι εποχές που βρήκαν να ξενιτευτούν,ρε πάτε καλά?

Ποιος την γαμαει την Καλιφόρνια,έλα πίσω Ελλαντα να δεις άσπρη μέρα.

OP
OP
Count of monte christo
Εγγρ.
23 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Φίλε μη το βάζεις κάτω.

Μου έχουν πει (εγώ δε ξέρω) για Έλληνα του εξωτερικού που κανόνιζε να δουλεύει στριπτιζ και ζιγκολο για γυναίκες με χοντρά βίτσια. Ίσως μπορείς να κανεις κάτι παρόμοιο
μωρέ λες

OP
OP
Count of monte christo
Εγγρ.
23 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Το διλλημμα σου ποιο ειναι; Προφανως οι στοχοι που εχεις θεσει ειναι εκ των πραγματων αδυνατο να επιτευχθουν με τιμια δουλεια, ειδικα αν μεινεις ΛΑ και δουλευεις λαντζα κλπ, οχι λεφτα δε θα μαζεψεις αλλα μαλλον θα χρεωθεις και απο πανω. Επομενως αφου υψηλομισθες δουλειες δεν προκειται να βρεις και αφου περνας και χαλια, γιατι να μην επιστρεψεις Ελλαδα;

hornets1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Κριτικές
7
Like
197
Πόντοι
280
Το αμερικανό όνειρο φίλε μου έχει πεθάνει..χώρις χαρτιά δεν μπορεις να κανείς τίποτα..γυρνά ελλαδιτσα άδικα σπαταλάς τον χρόνο σου στο αμερικα..με λάντζα κ οικοδομή για να βγάλεις 100-200 χιλ θα σου βγει ο κωλος κ ζωή δεν θα έχεις..Ελλάδα κ πάλι Ελλάδα…

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.512
Πόντοι
2.536
Χαι μπρο. Τι κάρο οδηγάς εκεί; Μπιουικ; Πήγαινε Σολτ Λέικ Σίτι, βαφτίσου μορμόνος, παντρέψου 2 χοντρές μορμονες, βγάλε άδεια διαμονής (η κοινότητα θα στην βγάλει σε 2 μέρες), άνοιξε gyros και βάλε τις συζύγους να δουλεύουν και εσύ λέγε μας εδώ τα νέα σου. Τι Ελλάδα και μαλακίες;

tsirbasn

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2021
Like
13
Πόντοι
0
Μην κάνεις λάθος και επιστρέψεις

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Stories