iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
πηρα καινουρια αθλητικα :S :S :S
Απο skroutz τυπε. :S :S :S
πηρα καινουρια αθλητικα :S :S :S
τυπε πηρα και σαγιοναρες :S :S :Sτύπε ψωνίζουμε από το ίδιο αυθεντικό μαγαζί Σταδίου :S
Απο skroutz τυπε. :S :S :S
τυπε πηρα και σαγιοναρες :S :S :S
ειμαι μαρκομανης τυπε :S :S :Sτυπε προσοχη στις απομιμησεις :S :S :S
ορεξατος στις 2 ρε τυπε?ειμαι μαρκομανης τυπε :S :S :S
τυπε προσοχη στις απομιμησεις :S :S :S
ειμαι μαρκομανης τυπε :S :S :S
τυπε μαλλον την πατησες δεν εχει τις τρεις λωριδες στο πλαι :S :S :SΤυπε σου εχω το απολυτο παπουτσι. :S :S :S
Τυπε σου εχω το απολυτο παπουτσι. :S :S :S
τοσο καλο το σκρουτζ τυπε? δεν εχω παρει ποτε απο εκει αλλα ενας κολλητος που ψαχνει για κινητο του ειπαν ψαξε iphone απο εκει ..αν ειναι σαν τα παπουτσια και τα αντιμπας θα του πω αστοτυπε, εισαι προκατειλλημένος, μερικές φορές ξεπερνούνε σε μεράκι την αρχική μάρκα
ψαχνω για παπουτσια τυπε :S :S :Sορεξατος στις 2 ρε τυπε?
τυπε, εισαι προκατειλλημένος, μερικές φορές ξεπερνούνε σε μεράκι την αρχική μάρκα
Τα ίδια ακριβώς τα πήρα από γνωστό 80.σκεφτειτε τι κερδοςΑνάλογα,το πάτημα και το ποδιπαει το παπούτσι. Αν έχεις καμαρα η οχι αν έχεις ουτετερο πάτημα η πατάς εσωτερικά η εξωτερικά. Για τρεξιμο έχω δοκιμάσει Nike asics mizuno saucony όλα καλά ειναι από 80 ε και πάνω. Και φυσικά μόνο στις εκπτωσεις παπούτσι. Πήρα nimbus 19 110 e μεαρχικη 180
Εριξα λιγο ψάξιμο ακόμα σήμερα τελικά αυτό που λεω οτι τα running shoes ειναι πιο ελαφριά απο τα tennis δεν είναι ντε και καλά απαραίτητο , πχ τα addidas approach που εχω είναι γυρω στα 295 γραμμάρια (το είδα στο ιντερνετ μιας και δεν εχω ζυγαριά ακριβείας) που είναι πανω κατω ίδιο βάρος με τα ελαφριά running shoes. Ενα άλλο μοντέλο τενις πιο ακριβό απο τα δικά μου το barricade club είναι 388 γραμμάρια οπότε δεν είναι απαραίτητο το ακριβό να είναι και ελαφρύτερο (οπως νόμιζα).Εχω ενα ζευγάρι adidas approach για περπάτημα τα οποία με εχουνε βολέψει, αλλά μετά που το έψαξα είδα οτι είναι στην κατηγορία τένις. Γενικά για να περπατάω πολλά χιλιόμετρα είναι καλύτερα να πάρω απο κατηγορία running shoes ; Γιατί απο οτι διαβάζω είναι ελαφρύτερα και σε κουράζουν λιγότερο. Επίσης αν έχει κάποιος εμπειρία απο τα reebok work and cushion που απο οτι βλεπω είναι και καλά για περπάτημα και οικονομικα. Είναι το νούμερο 5 στο παρακάτω λίνκ. Και αν έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση έστω για κάτι πιο ακριβό.
Βρηκα στο nespo τα mana bounce 2 , στην σελίδα τους δηλαδή , αλλά σκέφτομαι να πάω απο το μαγαζί τους μηπως τα έχουνε να τα δοκιμάσω , απο το να τα παραγγείλω και να μην μου κάνουν (γιατί έχω φαρδύ πόδι ειδικά μπροστά στα δάχτυλα) η να μου είναι στενά και να πρέπει να τα γυρίσω πίσω :STυπε στο skroutz παιζουνε bounce με 50-60 ευρω.Τα cloud εχουνε 40-50 :S :S :S
Αν εκαναν 90 ευρω δεν θα ελεγα τιποτα αλλα στο 50αρι δεν εχουνε αντιπαλο. :S :S :S
Συμφωνω απολυτα,αλλα ειναι ειδικα παπουτσια!Αν ειχαν και πιο πολλα σχεδια να φοριουνται και ως casual...MIZUNO ...........κ εχω λύσει τα προβλήματα με γόνατα ,ορθοστασία ,κλπ ...........