You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθλητικα Παπουτσια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχω ενα ζευγάρι adidas approach για περπάτημα τα οποία με εχουνε βολέψει, αλλά μετά που το έψαξα είδα οτι είναι στην κατηγορία τένις. Γενικά για να περπατάω πολλά χιλιόμετρα είναι καλύτερα να πάρω απο κατηγορία running shoes ; Γιατί απο οτι διαβάζω είναι ελαφρύτερα και σε κουράζουν λιγότερο. Επίσης αν έχει κάποιος εμπειρία απο τα reebok work and cushion που απο οτι βλεπω είναι και καλά για περπάτημα και οικονομικα. Είναι το νούμερο 5 στο παρακάτω λίνκ. Και αν έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση έστω για κάτι πιο ακριβό.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Εχω ενα ζευγάρι adidas approach για περπάτημα τα οποία με εχουνε βολέψει, αλλά μετά που το έψαξα είδα οτι είναι στην κατηγορία τένις. Γενικά για να περπατάω πολλά χιλιόμετρα είναι καλύτερα να πάρω απο κατηγορία running shoes ; Γιατί απο οτι διαβάζω είναι ελαφρύτερα και σε κουράζουν λιγότερο. Επίσης αν έχει κάποιος εμπειρία απο τα reebok work and cushion που απο οτι βλεπω είναι και καλά για περπάτημα και οικονομικα. Είναι το νούμερο 5 στο παρακάτω λίνκ. Και αν έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση έστω για κάτι πιο ακριβό.
Τυπε πιο ασχημα παπουτσια δεν μπορεσες να βρεις
Λοπον κοιτα σε adidas .
Τα boost ειναι οτι πιο ανετο εχω φορεσει σε αθλητικο ωστοσο ολα σχεδον ειναι πανω απο 100 ευρω.
Πολυ τιμια για τα λεφτα τους ειναι τα bounce, στο σκρουτζ θα βρεις και με 50-60 ευρω.
Ακομη πιο φθηνα ειναι αυτα που εχουνε πατο cloudfoam αλλα ειναι πατατα . :S :S :S
Συμφωνω με τον τυπο 100%
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 767
- Πόντοι
- 326
under armour πολυ ανετα
μαγκες σχετικα με το σκρουτζ ? γιατι ειναι φτηνα σε σχεση με ταλλα των μαγαζιων οπως και τα κινητα κλπ.. παιζει να ειναι μεταχειρισμενα η κινεζικα?
μαγκες σχετικα με το σκρουτζ ? γιατι ειναι φτηνα σε σχεση με ταλλα των μαγαζιων οπως και τα κινητα κλπ.. παιζει να ειναι μεταχειρισμενα η κινεζικα?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
under armour πολυ ανετα
Ανταγωνισμος τυπε. :S :S :S
Ανάλογα,το πάτημα και το ποδιπαει το παπούτσι. Αν έχεις καμαρα η οχι αν έχεις ουτετερο πάτημα η πατάς εσωτερικά η εξωτερικά. Για τρεξιμο έχω δοκιμάσει Nike asics mizuno saucony όλα καλά ειναι από 80 ε και πάνω. Και φυσικά μόνο στις εκπτωσεις παπούτσι. Πήρα nimbus 19 110 e μεαρχικη 180
Εκπτωσεις ομως τα μαγαζιά σπάνια πλεον κανουν , συνηθως στην περιοδο εκπτώσεων φουσκώνουν την αρχικη τιμή και νομίζεις οτι σου κάνουν εκπτωση , εκπτωση πραγματική ίσως κάνουν σε προηγούμενης σεζόν.Ανάλογα,το πάτημα και το ποδιπαει το παπούτσι. Αν έχεις καμαρα η οχι αν έχεις ουτετερο πάτημα η πατάς εσωτερικά η εξωτερικά. Για τρεξιμο έχω δοκιμάσει Nike asics mizuno saucony όλα καλά ειναι από 80 ε και πάνω. Και φυσικά μόνο στις εκπτωσεις παπούτσι. Πήρα nimbus 19 110 e μεαρχικη 180
αμα δεις πολλά απο τα μαγαζιά που υπάρχουν στο σκρουτζ είναι μόνο ηλεκτρονικά δηλαδή μόνο με παραγγελία που σημαίνει οτι δεν μπορείς να πας απο το μαγαζί τους να τα πάρεις άρα αυτοί η δεν έχουνε καθόλου ενοίκιο η αν έχουν νοικιάσμένη καμιά αποθήκη πχ θα γλυτώνουν πολλά σε σχέση με το να είχανε νοικιασμένο μαγαζί , τουλάχιστον έτσι νομίζω οτι είναι τα πράγματα.under armour πολυ ανετα
Ασχημα ποιά εννοείς τα approach που έχω η για τα reebok που ρωτάω ; Η και τα δύο ;Τυπε πιο ασχημα παπουτσια δεν μπορεσες να βρεις
Λοπον κοιτα σε adidas .
Τα boost ειναι οτι πιο ανετο εχω φορεσει σε αθλητικο ωστοσο ολα σχεδον ειναι πανω απο 100 ευρω.
Πολυ τιμια για τα λεφτα τους ειναι τα bounce, στο σκρουτζ θα βρεις και με 50-60 ευρω.
Ακομη πιο φθηνα ειναι αυτα που εχουνε πατο cloudfoam αλλα ειναι πατατα . :S :S :S
Συμφωνω με τον τυπο 100%
Επίσης σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το βίντεο να σκεφτείς οτι τα cloudfoam νόμιζα οτι είναι καλά.
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε τα μαγαζια εχουν και διαφορα εξοδα ρευμα,ενοικιο κλπ..επισης οταν ρωτησα ιδιοκτητη γιατι δεν εφερε την μαρκα που αναφερει ο τζεικομπ,μου πε πως του ζητησαν ελαχιστη παραγγελια(αρκετα μεγαλο ποσο) :S :S :Sαμα δεις πολλά απο τα μαγαζιά που υπάρχουν στο σκρουτζ είναι μόνο ηλεκτρονικά δηλαδή μόνο με παραγγελία που σημαίνει οτι δεν μπορείς να πας απο το μαγαζί τους να τα πάρεις άρα αυτοί η δεν έχουνε καθόλου ενοίκιο η αν έχουν νοικιάσμένη καμιά αποθήκη πχ θα γλυτώνουν πολλά σε σχέση με το να είχανε νοικιασμένο μαγαζί , τουλάχιστον έτσι νομίζω οτι είναι τα πράγματα.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ασχημα ποιά εννοείς τα approach που έχω η για τα reebok που ρωτάω ; Η και τα δύο ;
Επίσης σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το βίντεο να σκεφτείς οτι τα cloudfoam νόμιζα οτι είναι καλά.
Για το νο5 που ειπες.
Τυπε τα cloudfoam αν τα φορεσεις μετα απο σκαρπίνι θα σου φανουνε τελεια, αλλα αν φορας καθημερινα bounce και ξαφνικα βαλεις cloud δεν θα τα αντεξεις ουτε 1 ωρα. :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε cloud ειχα και μου φαινοντουσαν καλα για περπατημα κυριως..ψηνομαι να δοκιμασω bounce τωρα :S :S :SΓια το νο5 που ειπες.
Τυπε τα cloudfoam αν τα φορεσεις μετα απο σκαρπίνι θα σου φανουνε τελεια, αλλα αν φορας καθημερινα bounce και ξαφνικα βαλεις cloud δεν θα τα αντεξεις ουτε 1 ωρα. :S :S :S
Ειχα κι εγω σε cloudfoam τα duramo trainer αν δεν κανω λάθος , επίσης στο βίντεο νομίζω λεει οτι τα cloufoam είναι και πιο ελαφριά οπότε ισως βολεύουν καλύτερα για περπάτημα μεγάλης διάρκειας , φυσικά θα είναι και ανάλογα το μοντέλο τα duramo trainer πχ που λεω δεν ητανε και τόσο ελαφριά. Το ψήνω κι εγω πάντως για bounce η boost αν με παιρνει οικονομικά ... στο κάτω κάτω μια φορά παιρνεις παπούτσιατυπε cloud ειχα και μου φαινοντουσαν καλα για περπατημα κυριως..ψηνομαι να δοκιμασω bounce τωρα :S :S :S
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
under armour πολυ ανετα
ανταγωνισμός μεταξύ κινέζων τυπε; :SΑνταγωνισμος τυπε. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ειχα κι εγω σε cloudfoam τα duramo trainer αν δεν κανω λάθος , επίσης στο βίντεο νομίζω λεει οτι τα cloufoam είναι και πιο ελαφριά οπότε ισως βολεύουν καλύτερα για περπάτημα μεγάλης διάρκειας , φυσικά θα είναι και ανάλογα το μοντέλο τα duramo trainer πχ που λεω δεν ητανε και τόσο ελαφριά. Το ψήνω κι εγω πάντως για bounce η boost αν με παιρνει οικονομικά ... στο κάτω κάτω μια φορά παιρνεις παπούτσια
Tυπε στο skroutz παιζουνε bounce με 50-60 ευρω.Τα cloud εχουνε 40-50 :S :S :S
Αν εκαναν 90 ευρω δεν θα ελεγα τιποτα αλλα στο 50αρι δεν εχουνε αντιπαλο. :S :S :S
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
πηρα καινουρια αθλητικα :S :S :S
τύπε ψωνίζουμε από το ίδιο αυθεντικό μαγαζί Σταδίου :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης