majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Αυτα για τον φιλο μου τον LEBRON
τυπε εχω και εγω το ιδιο προβλημα :Sαναγκαστικά πολλοί φοράνε πιο επίσημο παπούτσι στην δουλειά... και στο τέλος της ημέρας είσαι κουρασμένος έχοντας περπατήσει 500 μέτρα
τυπε εχω και εγω το ιδιο προβλημα :S
οτι πρεπει να φοραω επισημο παπουτσι στην δουλεια ρε τυπεποιο προβλημα εχεις?
οτι πρεπει να φοραω επισημο παπουτσι στην δουλεια ρε τυπε
και εχουμε και περπατημα και ορθοστασια :S
τυπε αυτη η δουλεια δεν παει με τον μηνατυπε εισαι αλλου....Στο συνταγμα εχεις κατεβει?την μηνιατικο εχει αυτη η δουλεια?με τις μιζες με τα ολα του....
οι φανταροι τυπεΟταν πεθανουν και οι παππουδες σας, ποιος θα το φοραει αυτο?
κορυφαια μουτσουνα τυπεΑπόλυτε
εφόσον μιλάς για νεκροθάφτες
μία είναι η απόλυτη φιγούρα ...
ρε τυπε δεν μοιαζει με τον δαραβιγκα?Απόλυτε
εφόσον μιλάς για νεκροθάφτες
μία είναι η απόλυτη φιγούρα ...
δεν σημαινει επειδη βγαζει πολλα μοντελα ειναι οτι ολα ειναι και καλα.πολλα σε πληροφορω οτι ειναι μεγαλη μαπα και δεν αξιζουν τα λεφτα τους.μεγαλο παραδειγμα το διαχρονικο airmax1997 το οποιο εδω και δυο τρια χρονια δινουν αρχικη τιμη 180 και το δινουν 120.μιλαμε για μεγαλη απατα παπουτσι που εκτος απο ντιζαιν ειναι μεγαλη μαπα σκληρο στο πατημα που δεν μπορεις να το βαλεις πανω απο 3-4 ωρες.μετα πονανε ολα.η asics που λες μπορει να βγαζει λιγα μοντελα αλλα ολα ειναι τοπ ;)αντιθετα η νικε αξιζουν απο τα 100 μοντελα το πολυ 4-5.τα υπολοιπα ειναι για βιτρινα και για τη φιγουρα.βαλε και οτι ειναι πανακριβα φτιαχνονται στην ινδονησια κινα μαλαισια και κυκλοφορουν πολλες μαιμουδες ακομα και σε μαγαζια δικα της ;)δεν θελω να ακουω για Asics , οποιος δεν αναπτυσσεται πεθαινει , χαζη ειναι η Nike που βγαζει 100 νεα σχεδια το χρονο. nike και παλι nike
. οσοι δεν το εχετε δοκιμασει ... κριμα
Οταν πεθανουν και οι παππουδες σας, ποιος θα το φοραει αυτο?
οι φανταροι τυπε