You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθλητικα Παπουτσια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
επειδη και εγω φοραγα νικε πολλα χρονια εχω παρατηρησει οτι τελευταια ειναι πολυ σκληρα.δεν μπορει να δεινεις 180 ευρω για παπουτσια και να σε πονανε γονατα και αστραγαλοι ;)το τελευταιο καλο μοντελο που πηρα της νικε ηταν το vomero που ηταν πολυ μαλακο και ελαφρυ.για το συγκεκριμε δεν το ξερω αλλα η τεχνολογια της adidas πλεον ειναι απο τις καλυτερες και μαλιστα ειναι και πιο οικονομικα.παραδειγμα ενα καλο ζευγαρι asics θες κοντα στο 180 αν τιθετα για ενα αντιστοιχο ζευγαρι adidas θες απο 120-150 μαξιμουμ.βαλε οτι θα σου κρατησουν και πιο πολυ ;)τωρα βεβαια γουστα ειναι και επιλογες του καθενος.εχω δει τα adistarZero νομιζω ετσι λεγονται και μου αρεσαν...
ειχα για παααρα πολλα χρονια nike και δεν ειχα κανεναν παραπονο απλως τα τελευταια που πηρα (courtmoII ) ενω ηταν μαλακα στην αρχη και ανετα μολις τα ετρεξα μετα σα να χαλασε η σολα...τα νιωθω πιο σκληρα!
ενω τα dualfusion st που φοραω για εξω ειναι μεν μαλακα αλλα σαν ψευτικα μου φαινονται ποιοτικως...
Επισκέπτης
να ρε μαλακα και σε κατι που συμφωνουμε αυτο εγραφα προηγουμενος το μοναδικο νικε που αξιζει τα λεφτα του ;)απίθανο παπούτσι φίλε
τέτοιο πάτημα δεν έχω ξαναδεί,σα να πατάς σε πούπουλα
απίστευτα ελαφρύ και μαλακό στο πάτημα,είναι για τρέξιμο,αλλά και για περπάτημα σούπερ
όλη η σειρά ΖΟΟΜ VOMERO...ακριβούτσικο βέβαια,στα 150 περίπου
Επισκέπτης
και γιαυτα ειπα ειναι φοβερο παπουτσι με πολυ αντοχη.αν δεν κανω κοστιζουν κοντα στα 150.www.sportys.gr/datafiles/2928l.jpg]Adidas Adistar[/url] τα τρεχω αρκετο καιρο.. ουτε θυμαμαι ποτε ακριβως τα πηρα.. (πριν 1.1/2 χρονο περιπου)
Δε μασανε το κολο τους.. ΣΚΥΛΙΑ!
Επισκέπτης
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
και γιαυτα ειπα ειναι φοβερο παπουτσι με πολυ αντοχη.αν δεν κανω κοστιζουν κοντα στα 150.
Τα ειχα παρει κανα 100 περιπου πριν εναμισο χρονο ΑΝ θυμαμε καλα .. λογο μιας στουκας που ειχα χτυπησει και στο πελμα ψαχνω παντα για καλο αθλητικο και αυτο γαμαει και δερνει φιλε. σαν να μη φορας παπουτσια αισθανεσαι τα ποδια σου.
Επισκέπτης
τυπε λογικα στις εκπτωσεις πρεπει να τα πηρες.παρε και τα salvation3 και θα με θυμηθεις ;)Τα ειχα παρει κανα 100 περιπου πριν εναμισο χρονο ΑΝ θυμαμε καλα .. λογο μιας στουκας που ειχα χτυπησει και στο πελμα ψαχνω παντα για καλο αθλητικο και αυτο γαμαει και δερνει φιλε. σαν να μη φορας παπουτσια αισθανεσαι τα ποδια σου.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Ναι, πολυ πιθανο σε εκπτωσεις αλλα θυμαμε οτι της εκανα και παζαρι..
Για την ακριβεια ειναι αυτα
Επισκέπτης
Ναι, πολυ πιθανο σε εκπτωσεις αλλα θυμαμε οτι της εκανα και παζαρι..
http://[URL unfurl="true"]www.adrunningshoes.com/media/catalog/product/cache/1/image/129f0170ba8dd12f8aba9739ab99f57d/a/d/adidas-adistar-ride-mens-running-shoes-7_1_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αν παρεις τα salvation3 θα με θυμηθεις ;)και ναυτα ειναι ελαφρια αλλα αυτα που σου λεω ειναι απιστευτα μαλακα.σαν να περπατας πανω σε μια μαζα απο τζελ :2funny:παρτα στις εκπτωσεις που τα βρισκεις απο 150 κοντα στα 85-90 ευρω. ;)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
λες ε..? θα τα κανω καμια προβα κατω γλυφαδα στην adidas.. να παρω ματι και κανα
Επισκέπτης
Ρε καντε μια ερευνα αγορας εξω στα μαγαζια!..μην βαριεστε!
οσο ειναι υπερβολη να εχει ενα παντελονι τζιν 100 ευρω...ΜΕΓΑΛΗ
απ την αλλη εχω nike με 50 ευρω τα οποια τα φορουσα μονο για τρεξιμο και σε 2 μηνες περιπου εχουν χαλασει...
αν τρεχεις συχνα(4-5 φορες την εβδομαδα) τα παπουτσια φθειρονται και δυστυχως για ενα καλο ζευγαρι τρεξιματος θες πανω απο 100 ευρω...
συμφωνώ για το σχόλιο του τζιν... και αυτά πολλά είναι
πωλητές μου είπαν πως το καλύτερο για τρέξιμο-περπάτημα είναι κάτι ακριβά ASICS αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερα από το ανωτέρω ΝΙΚΕ
YΓ μακάρι να μπορούσα να το βάλω στη δουλειά αντί για αυτόν τον....θάνατο του ποδιού
θάνατος λέμε!
αναγκαστικά πολλοί φοράνε πιο επίσημο παπούτσι στην δουλειά... και στο τέλος της ημέρας είσαι κουρασμένος έχοντας περπατήσει 500 μέτρα
γιαυτό εκτός δουλειάς αθλητικό παπούτσι σχεδόν συνέχεια!!!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τα new balance τι λενε ρε μαγκες?Μιλαμε για αθλητικα για την καθημερινοτητα για καφε για στουντιακια κτλπ και οχι για τρεξιμο....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα και φτηνα τυπετα new balance τι λενε ρε μαγκες?Μιλαμε για αθλητικα για την καθημερινοτητα για καφε για στουντιακια κτλπ και οχι για τρεξιμο....
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ο τυπος που ενδιαφερεται για ηλεκτρονικο καταστημα του προτεινω το ebay.Τα reebok εχουν πεθανει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 845
- Εμφανίσεις
- 83K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73