Νέα

Αθλητικα Παπουτσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια μαρκα αθλητικων θεωρειτε την καλυτερη?

• Reebok

Ψήφοι: 4 5,9%
  • Asics

Ψήφοι: 11 16,2%
  • New balance

Ψήφοι: 4 5,9%
  • Kswiss

Ψήφοι: 1 1,5%
  • Nike

Ψήφοι: 30 44,1%
  • Adidas

Ψήφοι: 17 25,0%
  • Puma

Ψήφοι: 1 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απίθανο παπούτσι φίλε

τέτοιο πάτημα δεν έχω ξαναδεί,σα να πατάς σε πούπουλα

απίστευτα ελαφρύ και μαλακό στο πάτημα,είναι για τρέξιμο,αλλά και για περπάτημα σούπερ

όλη η σειρά ΖΟΟΜ VOMERO...ακριβούτσικο βέβαια,στα 150 περίπου

Συνημμένα

• 318621_002-1.jpg
    318621_002-1.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
εχω δει τα adistarZero νομιζω ετσι λεγονται και μου αρεσαν...

ειχα για παααρα πολλα χρονια nike και δεν ειχα κανεναν παραπονο απλως τα τελευταια που πηρα (courtmoII ) ενω ηταν μαλακα στην αρχη και ανετα μολις τα ετρεξα μετα σα να χαλασε η σολα...τα νιωθω πιο σκληρα! 

ενω τα dualfusion st  που φοραω για εξω ειναι μεν μαλακα αλλα σαν ψευτικα μου φαινονται ποιοτικως...
επειδη και εγω φοραγα νικε πολλα χρονια εχω παρατηρησει οτι τελευταια ειναι πολυ σκληρα.δεν μπορει να δεινεις 180 ευρω για παπουτσια και να σε πονανε γονατα και αστραγαλοι ;)το τελευταιο καλο μοντελο που πηρα της νικε ηταν το vomero που ηταν πολυ μαλακο και ελαφρυ.για το συγκεκριμε δεν το ξερω αλλα η τεχνολογια της adidas πλεον ειναι απο τις καλυτερες και μαλιστα ειναι και πιο οικονομικα.παραδειγμα ενα καλο ζευγαρι asics θες κοντα στο 180 αν τιθετα για ενα αντιστοιχο ζευγαρι adidas θες απο 120-150 μαξιμουμ.βαλε οτι θα σου κρατησουν και πιο πολυ ;)τωρα βεβαια γουστα ειναι και επιλογες του καθενος.

Επισκέπτης
απίθανο παπούτσι φίλε

τέτοιο πάτημα δεν έχω ξαναδεί,σα να πατάς σε πούπουλα

απίστευτα ελαφρύ και μαλακό στο πάτημα,είναι για τρέξιμο,αλλά και για περπάτημα σούπερ

όλη η σειρά ΖΟΟΜ VOMERO...ακριβούτσικο βέβαια,στα 150 περίπου
να ρε μαλακα και σε κατι που συμφωνουμε :2funny: :2funny:αυτο εγραφα προηγουμενος το μοναδικο νικε που αξιζει τα λεφτα του ;)

Επισκέπτης
www.sportys.gr/datafiles/2928l.jpg]Adidas Adistar[/url] τα τρεχω αρκετο καιρο.. ουτε θυμαμαι ποτε ακριβως τα πηρα..  :cheesy: (πριν 1.1/2 χρονο περιπου)

Δε μασανε το κολο τους.. ΣΚΥΛΙΑ!

2719873.jpg
και γιαυτα ειπα ειναι φοβερο παπουτσι με πολυ αντοχη.αν δεν κανω κοστιζουν κοντα στα 150.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πωλητές μου είπαν πως το καλύτερο για τρέξιμο-περπάτημα είναι κάτι ακριβά ASICS αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερα από το ανωτέρω ΝΙΚΕ

YΓ μακάρι να μπορούσα να το βάλω στη δουλειά αντί για αυτόν τον....θάνατο του ποδιού

θάνατος λέμε!

Συνημμένα

• ΒRUNO MAGLI.jpg
    ΒRUNO MAGLI.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 15

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
asics nimbus 13 εχει 160 ευρω...

το adistar 150 σωστα?  

διλημμα...

Επισκέπτης
Γαμανε ρε!  :rockon:

Συνημμένα

• 548f9_converse-100th-anniversary-chuck-taylor-all-star-high-wajima-2.jpg
    548f9_converse-100th-anniversary-chuck-taylor-all-star-high-wajima-2.jpg
    131,1 KB · Εμφανίσεις: 28

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
και γιαυτα ειπα ειναι φοβερο παπουτσι με πολυ αντοχη.αν δεν κανω κοστιζουν κοντα στα 150.

Τα ειχα παρει κανα 100 περιπου πριν εναμισο χρονο ΑΝ θυμαμε καλα  :cheesy:.. λογο μιας στουκας που ειχα χτυπησει και στο πελμα ψαχνω παντα για καλο αθλητικο και αυτο γαμαει και δερνει φιλε. σαν να μη φορας παπουτσια αισθανεσαι τα ποδια σου.

Επισκέπτης
Τα ειχα παρει κανα 100 περιπου πριν εναμισο χρονο ΑΝ θυμαμε καλα  :cheesy:.. λογο μιας στουκας που ειχα χτυπησει και στο πελμα ψαχνω παντα για καλο αθλητικο και αυτο γαμαει και δερνει φιλε. σαν να μη φορας παπουτσια αισθανεσαι τα ποδια σου.
τυπε λογικα στις εκπτωσεις πρεπει να τα πηρες.παρε και τα salvation3 και θα με θυμηθεις  ;)

Επισκέπτης
Ναι, πολυ πιθανο σε εκπτωσεις αλλα θυμαμε οτι της εκανα και παζαρι..   :cheesy: 

Για την ακριβεια ειναι αυτα

http://[URL unfurl="true"]www.adrunningshoes.com/media/catalog/product/cache/1/image/129f0170ba8dd12f8aba9739ab99f57d/a/d/adidas-adistar-ride-mens-running-shoes-7_1_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αν παρεις τα salvation3 θα με θυμηθεις ;)και ναυτα ειναι ελαφρια αλλα αυτα που σου λεω ειναι απιστευτα μαλακα.σαν να περπατας πανω σε μια μαζα απο τζελ :2funny:παρτα στις εκπτωσεις που τα βρισκεις απο 150 κοντα στα 85-90 ευρω. ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
λες ε..? θα τα κανω καμια προβα κατω γλυφαδα στην adidas.. να παρω ματι και κανα  :kissass:    :grin:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
πείτε κανένα καλό ιντερνετικό site βρε παιδιά μήπως και βρούμε αθλητικά παπούτσια σε καλλίτερες τιμές.

Επισκέπτης
Ρε καντε μια ερευνα αγορας εξω στα μαγαζια!..μην βαριεστε!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
οσο ειναι υπερβολη να εχει ενα παντελονι τζιν 100 ευρω...ΜΕΓΑΛΗ

απ την αλλη εχω nike με 50 ευρω τα οποια τα φορουσα μονο για τρεξιμο και σε 2 μηνες περιπου εχουν χαλασει...

αν τρεχεις συχνα(4-5 φορες την εβδομαδα) τα παπουτσια φθειρονται και δυστυχως για ενα καλο ζευγαρι τρεξιματος θες πανω απο 100 ευρω...

συμφωνώ για το σχόλιο του τζιν... και αυτά πολλά είναι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πωλητές μου είπαν πως το καλύτερο για τρέξιμο-περπάτημα είναι κάτι ακριβά ASICS αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερα από το ανωτέρω ΝΙΚΕ

YΓ μακάρι να μπορούσα να το βάλω στη δουλειά αντί για αυτόν τον....θάνατο του ποδιού

θάνατος λέμε!

αναγκαστικά πολλοί φοράνε πιο επίσημο παπούτσι στην δουλειά... και στο τέλος της ημέρας είσαι κουρασμένος έχοντας περπατήσει 500 μέτρα
γιαυτό εκτός δουλειάς αθλητικό παπούτσι σχεδόν συνέχεια!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τα new balance τι λενε ρε μαγκες?Μιλαμε για αθλητικα για την καθημερινοτητα για καφε για στουντιακια κτλπ και οχι για τρεξιμο....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο τυπος που ενδιαφερεται για ηλεκτρονικο καταστημα του προτεινω το ebay.Τα reebok εχουν πεθανει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom