kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Για πες ρε τύπε τι κουμάντα έκανες.Τύπε εχω ήδη κάνει τα κουμάντα μου. Εσύ άραξε στο κοτέτσι σου και ανέβα γιά άλλη μια φορά το όρος Πενταδάκτυλος.
Για πες ρε τύπε τι κουμάντα έκανες.Τύπε εχω ήδη κάνει τα κουμάντα μου. Εσύ άραξε στο κοτέτσι σου και ανέβα γιά άλλη μια φορά το όρος Πενταδάκτυλος.
Λογσριασμό δεν προκειται να σου δώσω αλλά τη καβάντζα μου πάντα την έχωΓια πες ρε τύπε τι κουμάντα έκανες.
Βράδυ ? Για πεςΠάντως εχθές πέρασα όνειρο!!
Καταλάβαμε τύπε, πάλι αγαμητος έμεινες. Καλά να πάθεις, κάποιοι εδώ μέσα σε είχαμε ενημερώσει αλλά δεν μας άκουσες.Λογσριασμό δεν προκειται να σου δώσω αλλά τη καβάντζα μου πάντα την έχω
Εσύ κοίτα τη πάρτη σου και άσε τους άλλους
Όταν μεγαλώσεις μικρέ κωστάκη ελπίζω να μπορέσεις να καταλάβεις τι έγραψα. Μέχρι τότε γειά σου και να προσέχεις.Καταλάβαμε τύπε, πάλι αγαμητος έμεινες. Καλά να πάθεις, κάποιοι εδώ μέσα σε είχαμε ενημερώσει αλλά δεν μας άκουσες.
Που πας ρε τύπε, δεν ενημερώσες το θρεντ αν γαμηθηκες τελικά , έχουμε μείνει με την απορία.Όταν μεγαλώσεις μικρέ κωστάκη ελπίζω να μπορέσεις να καταλάβεις τι έγραψα. Μέχρι τότε γειά σου και να προσέχεις.
Μικρέ κωστάκη. Μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι γράφει ο καθένας και να μη ρωτάς για κάθε τι. Την απάντηση την έχω δώσει. Μη μας ζαλίσει τα @ρχίδι@ για να αυξάνεις τα μηνύματά σου.Που πας ρε τύπε, δεν ενημερώσες το θρεντ αν γαμηθηκες τελικά , έχουμε μείνει με την απορία.
Γιατί παρεξηγιεσαι ρε τύπε, το θρεντ είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις. Γαμηθηκες τελικά στο τσονταδικο ή έμεινες παρθενος?? Ήρεμα ρωτάω.Μικρέ κωστάκη. Μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι γράφει ο καθένας και να μη ρωτάς για κάθε τι. Την απάντηση την έχω δώσει. Μη μας ζαλίσει τα @ρχίδι@ για να αυξάνεις τα μηνύματά σου.
Τύπε βαριέσαι να δώσεις μια απλή απάντηση εδώ μέσα αλλά να στήνεται με τις ώρες στο τσονταδικο παρακαλώντας να σε γ@μησουν δεν βαριέσαι. Αν σε πειράζουν τα σχόλια μου άδειασε μας την γωνια γιατί εδώ μέσα πέφτει φαπα όπως έχεις καταλάβει.Αν διαβάσεις προσεκτικά προηγούμενη απάντησή μου ελπίζω να καταλάβεις.
ΥΓ1 Παρθένος κατ' αρχή δεν ήμουν.
ΥΓ2 Σωστά λες ότι το site είναι για να ανταλλάσουμε απόψεις, εμπειρίες, συμβουλές κλπ. Νομίζςεις ότι αυτό κάνεις ή ειρωνεύεσαι επί παντός επιστητού;
Μικρέ κωστάκη. Όπως βλέπεις απαντώ αλλά αν έχεις μόρφωση και IQ αμοιβάδας δεν φταίω εγώ. Όσο για τις φάπες, με έκανες και γέλασα, μαγκακι του πληκτρολογίου.Τύπε βαριέσαι να δώσεις μια απλή απάντηση εδώ μέσα αλλά να στήνεται με τις ώρες στο τσονταδικο παρακαλώντας να σε γ@μησουν δεν βαριέσαι. Αν σε πειράζουν τα σχόλια μου άδειασε μας την γωνια γιατί εδώ μέσα πέφτει φαπα όπως έχεις καταλάβει.
Μη ντρέπεσαι ρε τύπε να το παραδεχτείς, οποίος δεν ακολουθεί το savoir vivre του τσονταδικου που διδάσκουμε οι μύστες εδώ μέσα, μένει αγαμητος. Νομός αυτό που σου γράφω, πάρε και την φαπα σου για τις μ@λακιες που γράφεις και πας να μας το παίξεις έξυπνος.Μικρέ κωστάκη. Όπως βλέπεις απαντώ αλλά αν έχεις μόρφωση και IQ αμοιβάδας δεν φταίω εγώ. Όσο για τις φάπες, με έκανες και γέλασα, μαγκακι του πληκτρολογίου.
Τράβα τύπε, οι διάσημοι γαμιαδες του ιδρύματος θα σε περιποιηθούν.Θα πάει κανείς τώρα?Θέλω γκαστρωμα σαν ξεφτιλισμενο πουταναριο...
Μικρέ κωστάκη νομοθέτη, (άσχετα που δεν έχεις τελειώσει το δημοτικό σχολείο ακόμα) γιατί πετάγεσαι σε κάθε thread να πεις τη μ@λ@κία σου και να το παίξεις έξυπνος και παντογνώστης; Μάλλον σου λείπουν οι παρέες και κάθεσαι πάνω σε ένα πληκτρολόγιο να γεμίσεις την άδεια σου ζωή. Εγώ δεν σκοπεύω να γίνω φίλος σου γιαυτό πάρε τα κουβαδάκια σου και τράβα σε άλλη παραλία. Και για να μη μου ζαλίζεις τα @ρχίδι@ σε βάζω σε ignore mode. Τέλος.Μη ντρέπεσαι ρε τύπε να το παραδεχτείς, οποίος δεν ακολουθεί το savoir vivre του τσονταδικου που διδάσκουμε οι μύστες εδώ μέσα, μένει αγαμητος. Νομός αυτό που σου γράφω, πάρε και την φαπα σου για τις μ@λακιες που γράφεις και πας να μας το παίξεις έξυπνος.
Ποιος σου είπε ρε τύπε ότι σε θέλω για φίλο μου. Εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι κανόνες, γράφεις μ@λακια πέφτει φαπα. Αυτή είναι η σχέση μας, αν δεν σ αρέσει, τον μπούλο από το θρεντ. Δεν φτάνει που σ ενημερώνουμε μας ζητάς και τα ρέστα,σκατοπουστρ@.Μικρέ κωστάκη νομοθέτη, (άσχετα που δεν έχεις τελειώσει το δημοτικό σχολείο ακόμα) γιατί πετάγεσαι σε κάθε thread να πεις τη μ@λ@κία σου και να το παίξεις έξυπνος και παντογνώστης; Μάλλον σου λείπουν οι παρέες και κάθεσαι πάνω σε ένα πληκτρολόγιο να γεμίσεις την άδεια σου ζωή. Εγώ δεν σκοπεύω να γίνω φίλος σου γιαυτό πάρε τα κουβαδάκια σου και τράβα σε άλλη παραλία. Και για να μη μου ζαλίζεις τα @ρχίδι@ σε βάζω σε ignore mode. Τέλος.
Μην είσαι έτσι τύπε, έχουν κ οι μλκες την χρησιμότητα τους. Κάποιος πρέπει να σε διασκεδάζει χωρίς λεφτάΜικρέ κωστάκη νομοθέτη, (άσχετα που δεν έχεις τελειώσει το δημοτικό σχολείο ακόμα) γιατί πετάγεσαι σε κάθε thread να πεις τη μ@λ@κία σου και να το παίξεις έξυπνος και παντογνώστης; Μάλλον σου λείπουν οι παρέες και κάθεσαι πάνω σε ένα πληκτρολόγιο να γεμίσεις την άδεια σου ζωή. Εγώ δεν σκοπεύω να γίνω φίλος σου γιαυτό πάρε τα κουβαδάκια σου και τράβα σε άλλη παραλία. Και για να μη μου ζαλίζεις τα @ρχίδι@ σε βάζω σε ignore mode. Τέλος.