Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Τυπε οι θαμώνες στο αθηναϊκό έχουν και το αντίδοτο στον κορονογιο. Να γαμιεσαι άφοβα μαζί τους και μην ξαναπάς με καποτες εκεί μέσα γιατί θα στραβωσουν με την πάρτη σου και θα σε αφήσουν αγαμητο.
Ναι η αληθεια ειναι οτι καποιοι στραβωνουνε οταν τους λεω για την καποτα πραγματι,
αλλα αμα τους παρακαλεσεις πολυ και δειξεις ποσο πολυ εχεις αναγκη το πουτσο τους, και οτι το μονο εμποδιο για να στον χωσουν ειναι η καποτα.....τοτε δειχνουν καποια κατανοηση και βρισκεται η λυση!

• Like
Αντιδράσεις: hijra

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
Το ιδρυμα ειναι certified χωρος γαμιαδων εχει και iso,διαβασε στις πισω σελιδες ποσοι μοναχικοι πουστιδες βρηκαν περιστασιακο γαμια η ημιμονιμο,εχει γαμιαδες που το ονομα τους συζητιεται στους κυκλους των πουστιδων,οποιος δεν βρισκει να γαμηθει στο αθηναικο ειναι αποκλειστικα απο δικη του ευθυνη

green-certified-rubber-stamp-seal-600nw-2298564539.jpg

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
Ναι η αληθεια ειναι οτι καποιοι στραβωνουνε οταν τους λεω για την καποτα πραγματι,
αλλα αμα τους παρακαλεσεις πολυ και δειξεις ποσο πολυ εχεις αναγκη το πουτσο τους, και οτι το μονο εμποδιο για να στον χωσουν ειναι η καποτα.....τοτε δειχνουν καποια κατανοηση και βρισκεται η λυση!
η κατανοηση ειναι κατι που διακρινει του θαμωνες του ιδρυματος

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
η κατανοηση ειναι κατι που διακρινει του θαμωνες του ιδρυματος
Εεεε ενταξει, στα επιπεδα του λογικου παντα βεβαια!!

Οταν παμε και εμεις με τα τακουνια και τις ζαρτιερες εκει........εεε δεν μπορεις να περιμενεις και να σου φερθει ο αλλος με υποκλιση και χειροφιλημα!!! ετσι δεν ειναι?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Εεεε ενταξει, στα επιπεδα του λογικου παντα βεβαια!!

Οταν παμε και εμεις με τα τακουνια και τις ζαρτιερες εκει........εεε δεν μπορεις να περιμενεις και να σου φερθει ο αλλος με υποκλιση και χειροφιλημα!!! ετσι δεν ειναι?
Τύπε θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν πηγαίνεις ιδρωμενος και τον συνδυάσεις μ ένα δυνατό αρωμα πατσουλι. Είναι από τους συνδυασμούς που διεγείρουν τους θαμωνες-γαμιαδες αυτού του τσονταδικου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: SKEF

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Κανας ψωλαρας για πρωινό γαμησι στο σινεμά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανας ψωλαρας για πρωινό γαμησι στο σινεμα

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Τύπε θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν πηγαίνεις ιδρωμενος και τον συνδυάσεις μ ένα δυνατό αρωμα πατσουλι. Είναι από τους συνδυασμούς που διεγείρουν τους θαμωνες-γαμιαδες αυτού του τσονταδικου.
εεε καλα, το δυνατο αρωμα ειναι must.....δεν το συζηταω!!

οσο για τον ιδρωτα, αυτος θα χυθει (μεταξυ αλλων) θελεις-δεν-θελεις, γιατι η αφορητη ζεστη απο τη μια και η καυτη πουτσα απο την αλλη, κανουν την ολη φαση.....σαουνα!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885

Όχι τύπε, το πρωί κοιμόμαστε, μετά τις 24:00 περνα για να γαμηθεις.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206

6 το πρωι ειχε καυλες η τρυπα σου?ρε τι γινεται ρε

εεε καλα, το δυνατο αρωμα ειναι must.....δεν το συζηταω!!

οσο για τον ιδρωτα, αυτος θα χυθει (μεταξυ αλλων) θελεις-δεν-θελεις, γιατι η αφορητη ζεστη απο τη μια και η καυτη πουτσα απο την αλλη, κανουν την ολη φαση.....σαουνα!!!
τι αρωμα φορας?να δουμε αν εχεις γουστο

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
588
Πόντοι
81

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
465
Πόντοι
21
Καλησπέρα αξίζει να έρθω με την κοπέλα μου στο σινεμά να μας πάρουν μάτι μόνο;
Φιλαράκι αστο καλύτερα θα σας δώσουν το κωλαντερο στο χέρι και στους δύο σας.
Πηγαίνετε καλύτερα στο downtown πιο ασφάλεια και το κυριότερο καθαριότητα.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
284
Πόντοι
21
Τη Κυριακή μεσημεράκι λέω να πάω στο Αθηναϊκόν. Είναι διαθεσιμος κάποιος γαμιάς;

Geocros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
42
Πόντοι
0
Αύριο μεσημέρι κατά τις 12 θα είμαι αθηναϊκών θα είναι κανείς από εδώ θέλω να με πάρουν παρτουζα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Τη Κυριακή μεσημεράκι λέω να πάω στο Αθηναϊκόν. Είναι διαθεσιμος κάποιος γαμιάς;

Αύριο μεσημέρι κατά τις 12 θα είμαι αθηναϊκών θα είναι κανείς από εδώ θέλω να με πάρουν παρτουζα
Αγαμητοι θα μείνετε τύποι, οι γαμιαδες σας θα τρώνε σουβλάκια και θα πίνουν μπύρες.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
12 το μεσημερι οι γαμιαδες κοιμουνται ακομα ρε φιλε

κυριακη μεσημερι μετα τα πιτογυρα και τις μπυρες δυσκολο,απογευμα εχει στοιχημα με ενισχυμενες αποδοσεις,βραδυ αν θες

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
284
Πόντοι
21
Αγαμητοι θα μείνετε τύποι, οι γαμιαδες σας θα τρώνε σουβλάκια και θα πίνουν μπύρες.
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Φάε τα πιτόγυρά σου, πιές τις μπύρες σου και μετά ρίξε το στη χειροπρακτική. Εγώ προσωπικά έχω ήδη κανονίσει.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
284
Πόντοι
21
12 το μεσημερι οι γαμιαδες κοιμουνται ακομα ρε φιλε

κυριακη μεσημερι μετα τα πιτογυρα και τις μπυρες δυσκολο,απογευμα εχει στοιχημα με ενισχυμενες αποδοσεις,βραδυ αν θες
Επειδή δεν γουστάρω τη τζατζικίλα και τα ρεψίματα από τις μπύρες ασε το καλύτερα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Επειδή δεν γουστάρω τη τζατζικίλα και τα ρεψίματα από τις μπύρες ασε το καλύτερα.
Τύπε σε κόβω να κάθεσαι σερί μέχρι τα μεσάνυχτα και να παρακαλάς να γαμηθεις. Και για τιμωρία θα φας και απαξιωτικό κλανιδι στη μούρη.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
284
Πόντοι
21
Τύπε σε κόβω να κάθεσαι σερί μέχρι τα μεσάνυχτα και να παρακαλάς να γαμηθεις. Και για τιμωρία θα φας και απαξιωτικό κλανιδι στη μούρη.
Τύπε εχω ήδη κάνει τα κουμάντα μου. Εσύ άραξε στο κοτέτσι σου και ανέβα γιά άλλη μια φορά το όρος Πενταδάκτυλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom