BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 4.116
- Πόντοι
- 456
Εσύ που το ξέρεις???Τουλάχιστον ξεκινά με κάνα δυο εκεί πέρα και μετά κάνε παρτπυζες ! Εκεί μερικοί γέροι έχουν χοντρές ψωλες
Εσύ που το ξέρεις???Τουλάχιστον ξεκινά με κάνα δυο εκεί πέρα και μετά κάνε παρτπυζες ! Εκεί μερικοί γέροι έχουν χοντρές ψωλες
Τύπε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και καμιά βεντάλια, γιατί τόσες ώρες που θα σε γαμανε θα σκάσεις από την ζέστη εκεί μέσα.Έχει τόσες καύλες το μουνακι μου που μόλις έρθω Αθήνα θα μπω μέσα στο ίδρυμα στο άνοιγμα θα κάτσω στα τέσσερα στο πιο εμφανή σημείο και θα φύγω στο κλείσιμο και όποιος θέλει θα γαμάει το μουνακι μου και θα χύνει στο στόμα μου όσες φορές θέλει και αντέχει θέλω να φύγω και να έχω γίνει η πουτανα του Αθηναϊκού. Μάλλον Τετάρτη θα γυρίσω περιμένω συμμετοχή μεγάλη....
Κωστακη,οταν πας με τα ζομπι μετα τα μεσανυχτα,πηγαινε τον καιΤύπε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και καμιά βεντάλια, γιατί τόσες ώρες που θα σε γαμανε θα σκάσεις από την ζέστη εκεί μέσα.
Ναι πραγματικα, οπως εγραψα πριν λιγες μερες απο τη δικη μου εμπειρια, αυτο το πραγμα με τη ζεστη εκει πολυ προβληματικο!!!Τύπε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και καμιά βεντάλια, γιατί τόσες ώρες που θα σε γαμανε θα σκάσεις από την ζέστη εκεί μέσα.
Δεν πειράζει όχι μόνο να παίρνουμε υγρά να χάνουμε κιόλαςΝαι πραγματικα, οπως εγραψα πριν λιγες μερες απο τη δικη μου εμπειρια, αυτο το πραγμα με τη ζεστη εκει πολυ προβληματικο!!!
Γιατι τοσες καυλες ρε φιλε? δεν εχεις κανα γαμια εκει στο χωριο?Έχει τόσες καύλες το μουνακι μου που μόλις έρθω Αθήνα θα μπω μέσα στο ίδρυμα στο άνοιγμα θα κάτσω στα τέσσερα στο πιο εμφανή σημείο και θα φύγω στο κλείσιμο και όποιος θέλει θα γαμάει το μουνακι μου και θα χύνει στο στόμα μου όσες φορές θέλει και αντέχει θέλω να φύγω και να έχω γίνει η πουτανα του Αθηναϊκού. Μάλλον Τετάρτη θα γυρίσω περιμένω συμμετοχή μεγάλη....
ας βαλει κανα αραπη να του κανει αερα,τον τζιμι τον τανζανοΤύπε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και καμιά βεντάλια, γιατί τόσες ώρες που θα σε γαμανε θα σκάσεις από την ζέστη εκεί μέσα.
μωρε ναι ΟΚ, αλλα με τοσγ ζεστη ποια..............αφυδατωση θα παθουμε!!!Δεν π
Δεν πειράζει όχι μόνο να παίρνουμε υγρά να χάνουμε κιόλας
εισαι και εσυ επιλεκτικος σαν την νταιζη κρος η οτι πουτσα κατσει την τρως?Αύριο το μεσημεράκι θα είμαι στο ίδρυμα. Όποιος καυλωμένος θέλει να ξεφορτώσει έχω στο πρόγραμα και πίπα και κώλο.
γιαυτο υπαρχει ο νιπτηρας στην τουαλετα για να πιεις νερο,εχει και λαστιχο μπορεις και να λουστειςμωρε ναι ΟΚ, αλλα με τοσγ ζεστη ποια..............αφυδατωση θα παθουμε!!!
Δεν πρόκειται να παντρευτώ κανένα ή να ζήσω μαζί του διά βίου. Καυλωμένος να είναι, να του αρέσει να γαμάει κωλάράκια και ευπρόσδεκτος είναι. Με ενδιαφέρει να περάσουμε καλά εκείνη την ώρα και τίποτα παραπάνω.εισαι και εσυ επιλεκτικος σαν την νταιζη κρος η οτι πουτσα κατσει την τρως?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιαυτο υπαρχει ο νιπτηρας στην τουαλετα για να πιεις νερο,εχει και λαστιχο μπορεις και να λουστεις
Τύπε μπάνιο να έχει κάνει ή δεν σε πειράζει να έχει να πλυθεί και καμιά βδομάδαΔεν πρόκειται να παντρευτώ κανένα ή να ζήσω μαζί του διά βίου. Καυλωμένος να είναι, να του αρέσει να γαμάει κωλάράκια και ευπρόσδεκτος είναι. Με ενδιαφέρει να περάσουμε καλά εκείνη την ώρα και τίποτα παραπάνω.
σιγα μην εχει προβλημα,αν δεν μυριζει και λιγο η πουτσα θα ειναι σαν να γλυφει λουκανικο απτο σουπερ μαρκετΤύπε μπάνιο να έχει κάνει ή δεν σε πειράζει να έχει να πλυθεί και καμιά βδομάδα![]()
εεε και να ειναι απλυτη δεν πειραζει, αφου τους βαζουμε καποτα μωρε!!σιγα μην εχει προβλημα,αν δεν μυριζει και λιγο η πουτσα θα ειναι σαν να γλυφει λουκανικο απτο σουπερ μαρκετ
Τι καποτα ρε τύπε, που νομίζεις ότι βρίσκεσαιεεε και να ειναι απλυτη δεν πειραζει, αφου τους βαζουμε καποτα μωρε!!
ισα-ισα που καλο ειναι να μυριζει και λιγο "αντριλα" γενικα!!!
Καλά δεν τον ξέρετε τόσο καιρό τι βλακείες γράφει και του δίνετε σημασία; Το άτομο πρέπει να είναι βλαμμένο.
τρολαρει ρε σιγα μην κανει πιπες στο αθηναικο με καποτα,σε λιγο θα μας πει οτι πλενεται και στην τουαλετα και οτι οι θαμωνες μοσχοβολανε αρωματικα ελαιαΤι καποτα ρε τύπε, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι![]()
ρε συ τι θα κανεις? αν μυριζει ο αλλος δεν θα του βαλεις καποτα??τρολαρει ρε σιγα μην κανει πιπες στο αθηναικο με καποτα,σε λιγο θα μας πει οτι πλενεται και στην τουαλετα και οτι οι θαμωνες μοσχοβολανε αρωματικα ελαια