giannacros
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2022
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Να πας αξίζει αλλά αφού θα πάρεις φωτιά από κάτω έτσι κι αλλιώς να πας χωρίς την γούνα γιατί θα σκάσεις .Καλησπέρα Κυριακή βράδυ θέλω να πάω σε κάποιο cinema το
Αθηναϊκών αξίζει να πάω είναι κοντά στο δημαρχιο
αναλογα αν εχεις ορεξη για να σε γκαστρωσουν να σε χυσουν πατοκορφα και να σου βασανισουν την κωλοτρυπιδα στο υγρο και σκοτεινο μπουντρουμι τοτε εισαι στο καταλληλο μεροςΚαλησπέρα Κυριακή βράδυ θέλω να πάω σε κάποιο cinema το
Αθηναϊκών αξίζει να πάω είναι κοντά στο δημαρχιο
αν παει με γουνα μπορει τα πακιστανα να την περασουν για προβατινα και να θυμηθουν πως γαμουσαν ζωντανα στα χωρια τουςΝα πας αξίζει αλλά αφού θα πάρεις φωτιά από κάτω έτσι κι αλλιώς να πας χωρίς την γούνα γιατί θα σκάσεις .
αναλογα αν εχεις ορεξη για να σε γκαστρωσουν να σε χυσουν πατοκορφα και να σου βασανισουν την κωλοτρυπιδα στο υγρο και σκοτεινο μπουντρουμι τοτε εισαι στο καταλληλο μερος
αν εισαι της διπλης καποτας στο τσιμπουκι της γνωριμιας πριν το γαμησι της επιλογης της συζητησης ποιος θα σε γαμησει τοτε πηγαινε σε αλλο σινεμα το αθηναικον δεν ειναι για τετοιες φασεις εδω ερχονται μονο αποφασισμενα ατομα
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Λοιπόν έχω μια βελέντζα θα την προσαρμόσω επάνω μου να περισσεύει ο κώλος μου μόνο και θα πάω στο σκοτεινό υπόγειο του Αθηναϊκού να κάνω μπεεεεέ μπεεεεέ να χορτάσω πούτσες.........αν παει με γουνα μπορει τα πακιστανα να την περασουν για προβατινα και να θυμηθουν πως γαμουσαν ζωντανα στα χωρια τους
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Λοιπόν έχω μια βελέντζα θα την προσαρμόσω επάνω μου να περισσεύει ο κώλος μου μόνο και θα πάω στο σκοτεινό υπόγειο του Αθηναϊκού να κάνω μπεεεεέ μπεεεεέ να χορτάσω πούτσες.........
Να βρεις κάτι να σου αρέσει κοντά στην ηλικία σου δεν υπάρχει περίπτωση . Τώρα αν χορτάσεις μάτι είναι σχετικό γιατί κάποιοι δεν θέλουν να τους παρακολουθείς, αλλά εξαρτάται την περίπτωση γιατί είναι και κάποιοι που γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι όπως εγώ που καυλώνω περισσότερο έτσιΑν δεν βρω κάτι να μου αρέσει και να είναι στην ηλικία μου (είμαι 28) τουλάχιστον θα χορτάσει το μάτι μου σεξ ?
αν φορεσεις στρινγκαρα και κουνηθεις θα γαμηθειςΑν δεν βρω κάτι να μου αρέσει και να είναι στην ηλικία μου (είμαι 28) τουλάχιστον θα χορτάσει το μάτι μου σεξ ?
Ναι αλλά θέλει 28άρηδεςαν φορεσεις στρινγκαρα και κουνηθεις θα γαμηθεις
Δεν μας είπες πήγες; είχες επιτυχία σε ξέσκισαν; μην μας αφήνεις σε αγωνίακαβλα δηλαδη ειναι θελω ενα καλο ξεσκιζμα το μουτρουμη που ειναι στο υπογιο με βοειθας ποσ ειναι ο χορο
Τελικά μάπα δεν είχε κόσμο δεν με ξέσκισε κάνεις έφυγα αγαμητηΔεν μας είπες πήγες; είχες επιτυχία σε ξέσκισαν; μην μας αφήνεις σε αγωνία
Ποτε θα ξαναπας αυτη τη βδομαδα ?Τελικά μάπα δεν είχε κόσμο δεν με ξέσκισε κάνεις έφυγα αγαμητη
αποκλειεται να πηγες ετσι οπως στις φωτο και να μην σε γαμησαν,τι ωρα και τι μερα πηγες,μηπως ζητουσες καποτα για να κανεις πιπα και τετοιες μαλακιες?Τελικά μάπα δεν είχε κόσμο δεν με ξέσκισε κάνεις έφυγα αγαμητη
Καλήμερα πήγα κατά 11 το βράδυ κυριακη δεν ειχαι κοζμο ...
Και σήμερα το βράδυ μαλακιες η φωτο είναι στο δεύτερο όροφο ωταν πρώτο μπενειςαποκλειεται να πηγες ετσι οπως στις φωτο και να μην σε γαμησαν,τι ωρα και τι μερα πηγες,μηπως ζητουσες καποτα για να κανεις πιπα και τετοιες μαλακιες?
Το εν λόγο σινεμά μαζεύει κόσμο πρωί με μεσημέρι, κατά κύριο λόγο η πελατεία του αποτελείται από ηλικιωμένους 60+ που μπορούν και πηγαίνουν νωρίς μέσα στη μέρα, το βράδυ είναι νεκρά και δεν αξίζει, πολύ σπάνιο να γίνει κάτι καλό το βράδυ με αρκετό κόσμο έως απίθανο.Και σήμερα το βράδυ μαλακιες η φωτο είναι στο δεύτερο όροφο ωταν πρώτο μπενεις
αποκλειεται ρε γιαννα υπαρχουν 4-5 που ειναι μονιμοι καθε βραδυ εκει ,ο χοντρος παπας ο καραφλας με τα γυαλια ο πακης που κοιμαται κανα δυο γυφτοι που παιρνουν λεφτα αλλα τα κρος τα γαμανε τζαμπαΚαι σήμερα το βράδυ μαλακιες η φωτο είναι στο δεύτερο όροφο ωταν πρώτο μπενεις