Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 559
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Φορούσα ζαρτιερες και ένα ωραίο στριγκακι και κανένας δεν έδωσε σημασία πέρα από δύο άτομα που τσιμπουκωσα.

Επίσης παιδιά όταν πηγαίνουμε να γαμησουμε καλό είναι να έχουμε και καμιά καποτα μαζί, ήθελα πολύ να γαμηθω και ήταν μεγάλη ξενερα το ότι κανείς από τους δυο δεν είχε φέρει καποτα.
Και μετα απορεις που σε απαξιωσε το σινεμα ρε φιλε? με καποτα στο αθηναικο?συνεχισε ετσι και θα μενεις αγαμητος συνεχεια πηγαινε καλυτερο στο νταουνταουν που ειναι γεματο φλωροπουστες που γαμανε με 5πλες καποτες μην πετας και τα λεφτα σου τζαμπα

Pathitikos_poustis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Και μετα απορεις που σε απαξιωσε το σινεμα ρε φιλε? με καποτα στο αθηναικο?συνεχισε ετσι και θα μενεις αγαμητος συνεχεια πηγαινε καλυτερο στο νταουνταουν που ειναι γεματο φλωροπουστες που γαμανε με 5πλες καποτες μην πετας και τα λεφτα σου τζαμπα
Το θέμα είναι ότι δεν φέρνουν καποτες και δεν γουστάρουν να γαμησουν και χωρίς, είμαι σε prEP και θα γουσταρα bareback αλλά δεν θέλουν. Οπότε και πάνε χωρίς καποτες και δεν γαμανε χωρίς καποτες, πρέπει να τη κεράσεις εσύ άμα θες να φας καυλι.

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Εγώ χθες το βράδυ χόρτασα πούτσες και τσιμπουκώματα . Ήταν μάλιστα ένας που μόλις έχυνε κατέβαινε κάτω φτιαχνότανε με την τσόντα και μετά ανέβαινε πάλι και με ξαναπήδαγε βέβαια κάθησα αρκετές ώρες και ίσως να μου έτυχαν τόσες περιπτώσεις από αυτό τον λόγο έκατσα συνολικά 5 ώρες αλλά όσο μου καθόντουσαν περιπτώσεις δεν μου έκανε καρδιά να φύγω Σήμερα με πονάνε οι ρώγες μου από τα τραβήγματα αλλά νοιώθω φουλ από όλες τις απόψεις......

OP
OP
gay_johnjohn

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
μετα το μεσημερι θα εμφανιστω με το στριγκακι μου ετοιμος για παρτουζα και ξεφτυλισμα…

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
μετα το μεσημερι θα εμφανιστω με το στριγκακι μου ετοιμος για παρτουζα και ξεφτυλισμα…
kontizas-greek.gif

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Εγώ χθες το βράδυ χόρτασα πούτσες και τσιμπουκώματα . Ήταν μάλιστα ένας που μόλις έχυνε κατέβαινε κάτω φτιαχνότανε με την τσόντα και μετά ανέβαινε πάλι και με ξαναπήδαγε βέβαια κάθησα αρκετές ώρες και ίσως να μου έτυχαν τόσες περιπτώσεις από αυτό τον λόγο έκατσα συνολικά 5 ώρες αλλά όσο μου καθόντουσαν περιπτώσεις δεν μου έκανε καρδιά να φύγω Σήμερα με πονάνε οι ρώγες μου από τα τραβήγματα αλλά νοιώθω φουλ από όλες τις απόψεις......
πολυ ωραιος ετσι πρεπει,δεν πιστευω να το επαιζες δυσκολος με μα και μου?
που σε εχυσαν?σε γεμισανε χυσια παντου?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
πολυ ωραιος ετσι πρεπει,δεν πιστευω να το επαιζες δυσκολος με μα και μου?
που σε εχυσαν?σε γεμισανε χυσια παντου?
Σήμερα που ξαναπήγα τα ήπια από τρείς στο υπόγειο και ένας μου τα άφησε στον κώλο μου

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Τους δύο τους πίπωνα ταυτόχρονα στο υπόγειο ενώ ένας τρίτος από πίσω μου που έπαιρνε μάτι έκανε την απόθεση του στον κώλο μου . Μια άλλη πίπα που έκανα ήταν στο πατάρι .Τώρα αν φόραγα στριγκ στα σκοτάδια του υπογείου δεν νομίζω να φαινόταν, εκεί τα είχα πετάξει όλα από πάνω μου και κυκλοφορούσα γυμνός φτιάχνομαι καλύτερα έτσι
Αν καθόμουνα παραπάνω θα πέρναγα καλύτερα αλλά δεν είχα πολύ χρόνο μόνο μιάμιση ώρα. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μου τραβάνε τα βυζιά μου και τσιμπάνε τις ρόγες με τόση δύναμη . Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή καυλώνω αλλά μετά ο πόνος είναι δυνατός. Αυτό που μου αρέσει,τα χαστούκια στον κωλο μου και τους το ζητάω , το κάνουν λες και με χαιδεύουν ίσως γιατί ο θόρυβος που κάνουν τα κωλομάγουλα ακούγεται δυνατά και κομπλαρουν με τον κόσμο που μαζεύεται. Εμένα μου αρέσει να με βλέπουν όμως

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Τους δύο τους πίπωνα ταυτόχρονα στο υπόγειο ενώ ένας τρίτος από πίσω μου που έπαιρνε μάτι έκανε την απόθεση του στον κώλο μου . Μια άλλη πίπα που έκανα ήταν στο πατάρι .Τώρα αν φόραγα στριγκ στα σκοτάδια του υπογείου δεν νομίζω να φαινόταν, εκεί τα είχα πετάξει όλα από πάνω μου και κυκλοφορούσα γυμνός φτιάχνομαι καλύτερα έτσι
Αν καθόμουνα παραπάνω θα πέρναγα καλύτερα αλλά δεν είχα πολύ χρόνο μόνο μιάμιση ώρα. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μου τραβάνε τα βυζιά μου και τσιμπάνε τις ρόγες με τόση δύναμη . Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή καυλώνω αλλά μετά ο πόνος είναι δυνατός. Αυτό που μου αρέσει,τα χαστούκια στον κωλο μου και τους το ζητάω , το κάνουν λες και με χαιδεύουν ίσως γιατί ο θόρυβος που κάνουν τα κωλομάγουλα ακούγεται δυνατά και κομπλαρουν με τον κόσμο που μαζεύεται. Εμένα μου αρέσει να με βλέπουν όμως
πρεπει να ημουν μεσα εκεινη την μερα γιατι ακουγα να πεφτουν σφαλιαρες και κραυγες πονου και ηδονης απτο υπογειο,λεω καποιον κωλο βασανιζουν παλι στο μπουντρουμι

Geocros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
42
Πόντοι
0
Τι ώρες έχει κόσμο σκ θέλω να με πάρουν παρτουζα

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
101
Πόντοι
1
Τι ώρες έχει κόσμο σκ θέλω να με πάρουν παρτουζα
Αφου δεν εμφανιζεσαι ετσι στα σινεμα...ερχεσαι ντυμενος κανονικα αντρας....οχι οπως στη φωτο...να λες την αληθεια και οχι συνεχεια ψεμματα

Geocros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
42
Πόντοι
0
Νομίζεις φυσικά και θα αλλάξω εκεί

Geocros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
42
Πόντοι
0
Αφου δεν εμφανιζεσαι ετσι στα σινεμα...ερχεσαι ντυμενος κανονικα αντρας....οχι οπως στη φωτο...να λες την αληθεια και οχι συνεχεια ψεμματα
Νομίζεις φυσικά και θα ντυθώ έτσι εκευ

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Κυριακή απογευματάκι… χθες…γύρω στις 4… κυκλοφορούσα έτσι μέσα στο σινεμά… υπόγειο εξώστη αίθουσα… περπατούσα και μου έπιαναν τον κώλο… γονατιστός πίσω στην αίθουσα έγλυφα ψωλές… έλληνες και πακιστανοί… απόλυτη κάβλα με καλτίλα μαζι !!!
:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom