Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Απόψε μετά τις πορείες θα περιμένω να με χύσουν από πάνω μέχρι κάτω και να δοκιμάσω ποιανού τα χύσια είναι πιο γλυκά και ευκολόπιοτα και ποιος έχει το μεγαλύτερο καυλί και αν είναι ικανοποιητικό να το γευτώ και από πίσω για να ευχαριστηθεί και η κωλοτρυπίδα μου

:alivedick::fuck2: επίσης θέλω γερές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα να κοκκινίσουν και να μην κομπλάρετε όλοι πάμε για να γαμήσουμε και να γαμηθούμε αφήστε έξω από το ίδρυμα τις αναστολές και τις επιλογές και όπου δείτε κωλοτρυπίδα γεμίστε την...........

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
γι αυτό δυσκολεύομαι να βρω γαμια;
Το motto του αθηναικου ειναι αν δεν καβλωσεις κοσμο θα πληρωσεις κοσμο,υπαρχει ντρες κοουντ για αυτους που θελουν να γαμηθουν η στρινκαρα ειναι υποχρεωτικη αν εσυ πας σαν τον σταυρο παραβα στο μαγκας με το τρικυκλο μονο αν σκασεις χρημα ισως σε γαμησει κανενας πακις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απόψε μετά τις πορείες θα περιμένω να με χύσουν από πάνω μέχρι κάτω και να δοκιμάσω ποιανού τα χύσια είναι πιο γλυκά και ευκολόπιοτα και ποιος έχει το μεγαλύτερο καυλί και αν είναι ικανοποιητικό να το γευτώ και από πίσω για να ευχαριστηθεί και η κωλοτρυπίδα μου

:alivedick::fuck2: επίσης θέλω γερές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα να κοκκινίσουν και να μην κομπλάρετε όλοι πάμε για να γαμήσουμε και να γαμηθούμε αφήστε έξω από το ίδρυμα τις αναστολές και τις επιλογές και όπου δείτε κωλοτρυπίδα γεμίστε την...........
επιτελους ενας πουστης που ξερει να γαμιεται :rockon:

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Το motto του αθηναικου ειναι αν δεν καβλωσεις κοσμο θα πληρωσεις κοσμο,υπαρχει ντρες κοουντ για αυτους που θελουν να γαμηθουν η στρινκαρα ειναι υποχρεωτικη αν εσυ πας σαν τον σταυρο παραβα στο μαγκας με το τρικυκλο μονο αν σκασεις χρημα ισως σε γαμησει κανενας πακις

Ναι ρε φίλε αφού αυτό θέλω δεν πρέπει να τα δίνω όλα ? Αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Ναι ρε φίλε αφού αυτό θέλω δεν πρέπει να τα δίνω όλα ? Αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι
ετσι πρεπει,αυτοι που ξερουν οι μυστες ερχονται αθηναικον,τα γελοια πουστρονια που πανε και πιπωνουν με διπλες καποτες αστα να πηγαινουν στο νταουνταουν

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Μόνο που την πάτησα σήμερα - Ήμουν στο ποτάμι και έγραφαν στις πινακίδες πως το κέντρο είναι κλειστό λόγω πορείας και απο περιέργεια έβαλά το χάρτη της Google και έγραφε πως το Αθηναικό σήμερα θα είναι κλειστό .

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Μόνο που την πάτησα σήμερα - Ήμουν στο ποτάμι και έγραφαν στις πινακίδες πως το κέντρο είναι κλειστό λόγω πορείας και απο περιέργεια έβαλά το χάρτη της Google και έγραφε πως το Αθηναικό σήμερα θα είναι κλειστό .
μηπως εκαναν ντου οι μπατσοι και τον κλεισανε?ειναι στεκι αναρχικων στοιχειων

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
μηπως εκαναν ντου οι μπατσοι και τον κλεισανε?ειναι στεκι αναρχικων στοιχειων
Καλό αλλά δεν στέκει

σημασία έχει πως έμεινα αγάμητος και άντε τώρα να κοιμηθώ

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
και φόραγα σήμερα ένα μπλουζάκι με στρινγκ όλο καύλα αφού να φανταστείς όταν το δοκίμαζα μου είχε σηκωθεί

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206

σημασία έχει πως έμεινα αγάμητος και άντε τώρα να κοιμηθώ
ακου τι θα κανεις θα φορεσεις απο πανω μια μπλουζα που θα γραφει police και απο κατω στρινγκαρα,θα σε γαμησουν σιγουρα:rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
και φόραγα σήμερα ένα μπλουζάκι με στρινγκ όλο καύλα αφού να φανταστείς όταν το δοκίμαζα μου είχε σηκωθεί
μαλακια φιλε ,και τι θα κανεις τωρα?θα δουλεψει κανα αγγουρι η θα πας σε καμια πιατσα για γκει?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
σωστός αλλά εγώ θέλω μόνο το πήδημα , νάσαι κοντά μου να φας το ξύλο εσύ

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
μαλακια φιλε ,και τι θα κανεις τωρα?θα δουλεψει κανα αγγουρι η θα πας σε καμια πιατσα για γκει?
πήγα στο χαιδάρι στην γνωστή πιάτσα αλλά έφυγα τρέχοντας γιατί όλοι καθόντουσαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χάζευαν στο τηλέφωνο

σπίτι αγγούρι μαλακία έτσι είναι αυτά

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
πήγα στο χαιδάρι στην γνωστή πιάτσα αλλά έφυγα τρέχοντας γιατί όλοι καθόντουσαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χάζευαν στο τηλέφωνο
ρε τους μαλακες τι πηγαν εκει για να βλεπουν το κινητο,που εχει φτασει αυτη η χωρα να θελει ενας γκει να γαμηθει και να μην βρισκει καταντια ,ο μαλακας ο κουλης πρεπει να βαλει κανα πουτσα pass για να βρισκει ο κοσμος ευκολα

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimi09

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20

σπίτι αγγούρι μαλακία έτσι είναι αυτά

ρε τους μαλακες τι πηγαν εκει για να βλεπουν το κινητο,που εχει φτασει αυτη η χωρα να θελει ενας γκει να γαμηθει και να μην βρισκει καταντια ,ο μαλακας ο κουλης πρεπει να βαλει κανα πουτσα pass για να βρισκει ο κοσμος ευκολα
μη το γελάς χάριν των ψήφων θα έρθει κι αυτό

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
μη το γελάς χάριν των ψήφων θα έρθει κι αυτό
Αλλά κι αυτό με τις πορείες τι σου λέει. Ρε φίλε τι φταίω εγώ για το πολυτεχνείο , γιατί μου κάνεις χαλάστρα τι έκανα εγώ για να μην έχω μια ωραία πούτσα μελωμένη μέσα στην κωλοτρυπίδα μου ?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Αλλά κι αυτό με τις πορείες τι σου λέει. Ρε φίλε τι φταίω εγώ για το πολυτεχνείο , γιατί μου κάνεις χαλάστρα τι έκανα εγώ για να μην έχω μια ωραία πούτσα μελωμένη μέσα στην κωλοτρυπίδα μου ?
πηγες σημερα?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Εχθές το βράδυ χόρτασα τσιμπουκώματα στο υπόγειο και έφαγα κι ένα καυλί ωραίο από πίσω αλλά το πιο καλό κομμάτι της υπόθεσης ήταν τα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα μου που τα ευχαριστήθηκα

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Θα γουστάριζα ένα Αθηναϊκό Pass

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Εχθές το βράδυ χόρτασα τσιμπουκώματα στο υπόγειο και έφαγα κι ένα καυλί ωραίο από πίσω αλλά το πιο καλό κομμάτι της υπόθεσης ήταν τα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα μου που τα ευχαριστήθηκα
δηλαδη σου βασανισαν την κωλοτρυπιδα στο υγρο και σκοτεινο μπουντρουμι του αθηναικου?
fargo-shep.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom