nickos_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
γι αυτό δυσκολεύομαι να βρω γαμια;αν δεν φορεσεις στρινγκαρα και δεν κουνηθεις πουτσο δεν τρως να ξερεις
γι αυτό δυσκολεύομαι να βρω γαμια;αν δεν φορεσεις στρινγκαρα και δεν κουνηθεις πουτσο δεν τρως να ξερεις
Το motto του αθηναικου ειναι αν δεν καβλωσεις κοσμο θα πληρωσεις κοσμο,υπαρχει ντρες κοουντ για αυτους που θελουν να γαμηθουν η στρινκαρα ειναι υποχρεωτικη αν εσυ πας σαν τον σταυρο παραβα στο μαγκας με το τρικυκλο μονο αν σκασεις χρημα ισως σε γαμησει κανενας πακιςγι αυτό δυσκολεύομαι να βρω γαμια;
επιτελους ενας πουστης που ξερει να γαμιεταιΑπόψε μετά τις πορείες θα περιμένω να με χύσουν από πάνω μέχρι κάτω και να δοκιμάσω ποιανού τα χύσια είναι πιο γλυκά και ευκολόπιοτα και ποιος έχει το μεγαλύτερο καυλί και αν είναι ικανοποιητικό να το γευτώ και από πίσω για να ευχαριστηθεί και η κωλοτρυπίδα μου
επίσης θέλω γερές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα να κοκκινίσουν και να μην κομπλάρετε όλοι πάμε για να γαμήσουμε και να γαμηθούμε αφήστε έξω από το ίδρυμα τις αναστολές και τις επιλογές και όπου δείτε κωλοτρυπίδα γεμίστε την...........
Το motto του αθηναικου ειναι αν δεν καβλωσεις κοσμο θα πληρωσεις κοσμο,υπαρχει ντρες κοουντ για αυτους που θελουν να γαμηθουν η στρινκαρα ειναι υποχρεωτικη αν εσυ πας σαν τον σταυρο παραβα στο μαγκας με το τρικυκλο μονο αν σκασεις χρημα ισως σε γαμησει κανενας πακις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επιτελους ενας πουστης που ξερει να γαμιεται
Ναι ρε φίλε αφού αυτό θέλω δεν πρέπει να τα δίνω όλα ? Αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοιΤο motto του αθηναικου ειναι αν δεν καβλωσεις κοσμο θα πληρωσεις κοσμο,υπαρχει ντρες κοουντ για αυτους που θελουν να γαμηθουν η στρινκαρα ειναι υποχρεωτικη αν εσυ πας σαν τον σταυρο παραβα στο μαγκας με το τρικυκλο μονο αν σκασεις χρημα ισως σε γαμησει κανενας πακις
επιτελους ενας πουστης που ξερει να γαμιεται
ετσι πρεπει,αυτοι που ξερουν οι μυστες ερχονται αθηναικον,τα γελοια πουστρονια που πανε και πιπωνουν με διπλες καποτες αστα να πηγαινουν στο νταουνταουνΝαι ρε φίλε αφού αυτό θέλω δεν πρέπει να τα δίνω όλα ? Αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι
μηπως εκαναν ντου οι μπατσοι και τον κλεισανε?ειναι στεκι αναρχικων στοιχειωνΜόνο που την πάτησα σήμερα - Ήμουν στο ποτάμι και έγραφαν στις πινακίδες πως το κέντρο είναι κλειστό λόγω πορείας και απο περιέργεια έβαλά το χάρτη της Google και έγραφε πως το Αθηναικό σήμερα θα είναι κλειστό .
Καλό αλλά δεν στέκειμηπως εκαναν ντου οι μπατσοι και τον κλεισανε?ειναι στεκι αναρχικων στοιχειων
ακου τι θα κανεις θα φορεσεις απο πανω μια μπλουζα που θα γραφει police και απο κατω στρινγκαρα,θα σε γαμησουν σιγουραΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σημασία έχει πως έμεινα αγάμητος και άντε τώρα να κοιμηθώ
μαλακια φιλε ,και τι θα κανεις τωρα?θα δουλεψει κανα αγγουρι η θα πας σε καμια πιατσα για γκει?και φόραγα σήμερα ένα μπλουζάκι με στρινγκ όλο καύλα αφού να φανταστείς όταν το δοκίμαζα μου είχε σηκωθεί
πήγα στο χαιδάρι στην γνωστή πιάτσα αλλά έφυγα τρέχοντας γιατί όλοι καθόντουσαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χάζευαν στο τηλέφωνομαλακια φιλε ,και τι θα κανεις τωρα?θα δουλεψει κανα αγγουρι η θα πας σε καμια πιατσα για γκει?
ρε τους μαλακες τι πηγαν εκει για να βλεπουν το κινητο,που εχει φτασει αυτη η χωρα να θελει ενας γκει να γαμηθει και να μην βρισκει καταντια ,ο μαλακας ο κουλης πρεπει να βαλει κανα πουτσα pass για να βρισκει ο κοσμος ευκολαπήγα στο χαιδάρι στην γνωστή πιάτσα αλλά έφυγα τρέχοντας γιατί όλοι καθόντουσαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χάζευαν στο τηλέφωνο
πήγα στο χαιδάρι στην γνωστή πιάτσα αλλά έφυγα τρέχοντας γιατί όλοι καθόντουσαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χάζευαν στο τηλέφωνο
σπίτι αγγούρι μαλακία έτσι είναι αυτά
μη το γελάς χάριν των ψήφων θα έρθει κι αυτόρε τους μαλακες τι πηγαν εκει για να βλεπουν το κινητο,που εχει φτασει αυτη η χωρα να θελει ενας γκει να γαμηθει και να μην βρισκει καταντια ,ο μαλακας ο κουλης πρεπει να βαλει κανα πουτσα pass για να βρισκει ο κοσμος ευκολα
Αλλά κι αυτό με τις πορείες τι σου λέει. Ρε φίλε τι φταίω εγώ για το πολυτεχνείο , γιατί μου κάνεις χαλάστρα τι έκανα εγώ για να μην έχω μια ωραία πούτσα μελωμένη μέσα στην κωλοτρυπίδα μου ?μη το γελάς χάριν των ψήφων θα έρθει κι αυτό
πηγες σημερα?Αλλά κι αυτό με τις πορείες τι σου λέει. Ρε φίλε τι φταίω εγώ για το πολυτεχνείο , γιατί μου κάνεις χαλάστρα τι έκανα εγώ για να μην έχω μια ωραία πούτσα μελωμένη μέσα στην κωλοτρυπίδα μου ?
Θα γουστάριζα ένα Αθηναϊκό Passρε τους μαλακες τι πηγαν εκει για να βλεπουν το κινητο,που εχει φτασει αυτη η χωρα να θελει ενας γκει να γαμηθει και να μην βρισκει καταντια ,ο μαλακας ο κουλης πρεπει να βαλει κανα πουτσα pass για να βρισκει ο κοσμος ευκολα
δηλαδη σου βασανισαν την κωλοτρυπιδα στο υγρο και σκοτεινο μπουντρουμι του αθηναικου?Εχθές το βράδυ χόρτασα τσιμπουκώματα στο υπόγειο και έφαγα κι ένα καυλί ωραίο από πίσω αλλά το πιο καλό κομμάτι της υπόθεσης ήταν τα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα μου που τα ευχαριστήθηκα