είχα πάει μόνο για να δω τσόντα και να παίξω μαλακία και μου την έπεσε ένας παππούς να τον γαμήσωεπιτελους ενα θεμα για το μεγαλο αυτο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδη πως? ετυχε να περνας και αφου μπηκες εσκυψες να δεσεις το κορδονι και στον εχωσαν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 559
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
τέτοια ακριβώς γουστάρω, με καλτίλα και ηλικιωμένους, εγώ είμαι αλλά μου αρέσουν 70+, και σαν παντρεμένος μπορώ κι εγώ μόνο πρωινά , περίπου 10 με 12Το εν λόγο σινεμά μαζεύει κόσμο πρωί με μεσημέρι, κατά κύριο λόγο η πελατεία του αποτελείται από ηλικιωμένους 60+ που μπορούν και πηγαίνουν νωρίς μέσα στη μέρα, το βράδυ είναι νεκρά και δεν αξίζει, πολύ σπάνιο να γίνει κάτι καλό το βράδυ με αρκετό κόσμο έως απίθανο.
Από αργά το απόγευμα μέχρι το βράδυ θα βρεις μόνο μερικούς μεσήλικες και αυτό κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι, μη σπαταλάς το χρόνο σου πηγαίνοντας το βράδυ, όσες φορές έχω πάει πρωί-μεσημέρι υπάρχουν καμία 15αρια άτομα περίπου και πάντα τουλάχιστον μερικά τσιμπούκια θα τα δώσω.
Τελευταία φορά που πήγα πριν κάτι ημέρες έκανα το πιο αηδιαστικό γαμησι με έναν παππού που βρωμαγε από πάνω μέχρι κάτω, η πουτσα τυρί και ο κωλος σκατηλα και φυσικά τον εγλυψα μέχρι να καθαρίσει φουλ και εκείνος με τη σειρά του πέταξε το καυτό ζουμερο και πιθανός μολυσμένο σπέρμα του μέσα στο κωλαντερο μου. Αν γουστάρεις παρόμοια σκηνικά καλύτερες ώρες είναι πρωί μέχρι αργά μεσημέρι!
σκέτη κούκλα, θα τρέλανες κόσμοΤις Κυριακές μεσημεράκια γίνονται τα καλύτερα σκηνικά στο Αθηναικό… μακράν το πιο χαλαρό σινεμά που κάνεις ότι γουστάρεις… έτσι κυκλοφορούσα χθες…
nikoskollias197200
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αν είναι να ντυθεί κάποιο κρος που είναι καλύτερα να πάει; στο υπόγειο; στον εξώστη; ή να περιφέρεται; για πρωινές μεσημεριανές ώρες.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
αν φορεσεις στρινγκαρα και κουνηθεις θα κωλοδαχτυλιστεις και να χυθεις ακαποτα οπου και να εισαι,στο μπουντρουμι να πας μονο αν εισαι αποφασισμενος να βασανιστει η κωλοτρυπα σουΑν είναι να ντυθεί κάποιο κρος που είναι καλύτερα να πάει; στο υπόγειο; στον εξώστη; ή να περιφέρεται; για πρωινές μεσημεριανές ώρες.
ωραιοςΤελευταία φορά που πήγα πριν κάτι ημέρες έκανα το πιο αηδιαστικό γαμησι με έναν παππού που βρωμαγε από πάνω μέχρι κάτω, η πουτσα τυρί και ο κωλος σκατηλα και φυσικά τον εγλυψα μέχρι να καθαρίσει φουλ και εκείνος με τη σειρά του πέταξε το καυτό ζουμερο και πιθανός μολυσμένο σπέρμα του μέσα στο κωλαντερο μου.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
εχει παραδοση το αθηναικον σε τετοια σκηνικα εχουν περασει υπεριληκες με μπαστουνι ,με πι,με παρκινσον,διχως ποδι,διχως χερι,διαφορες περιπτωσειςτέτοια ακριβώς γουστάρω, με καλτίλα και ηλικιωμένους, εγώ είμαι αλλά μου αρέσουν 70+, και σαν παντρεμένος μπορώ κι εγώ μόνο πρωινά , περίπου 10 με 12
nikoskollias197200
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Όταν λέμε μπουντρούμι που εννοούμε; στο υπόγειο στις καμπίνες; στο dark room απέναντι από την μικρή αίθουσα; ή ολόκληρο το υπόγειο;αν φορεσεις στρινγκαρα και κουνηθεις θα κωλοδαχτυλιστεις και να χυθεις ακαποτα οπου και να εισαι,στο μπουντρουμι να πας μονο αν εισαι αποφασισμενος να βασανιστει η κωλοτρυπα σου
ωραιος
Pathitikos_poustis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ισχύει αυτό, έχω φάει γκαστρωμα από παππού με μπαστούνι και ήταν όλα τα λεφτά, δυστυχώς δεν έχω προλάβει να πάω τις τελευταίες ημέρες για να πάρω τη δόση μολυσμένου σπέρματος στη κωλαρα μου μέσα, ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρω χρόνο να φάω ξεκολλιασμα από όλους τους βρωμερους γαμιαδες του ιδρύματος και να γίνω για άλλη μια φορά σπερματοδοχείοεχει παραδοση το αθηναικον σε τετοια σκηνικα εχουν περασει υπεριληκες με μπαστουνι ,με πι,με παρκινσον,διχως ποδι,διχως χερι,διαφορες περιπτωσεις
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
ακολουθησε τους αναστεναγμους πονου και ηδονης και θα το βρειςΌταν λέμε μπουντρούμι που εννοούμε; στο υπόγειο στις καμπίνες; στο dark room απέναντι από την μικρή αίθουσα; ή ολόκληρο το υπόγειο;
nikoskollias197200
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αν είναι να ντυθεί κάποιο κρος που είναι καλύτερα να πάει; στο υπόγειο; στον εξώστη; ή να περιφέρεται; για πρωινές μεσημεριανές ώρες.
Για να μην περπατάω με τα τακούνια και ψάχνω σε ρωτάω........ Υπάρχει άλλο σημείο εκτός των καμπινών και του dark room στην μικρή αίθουσα;ακολουθησε τους αναστεναγμους πονου και ηδονης και θα το βρεις
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
γιατι ρε τι θα παθεις?θα βγαλεις ποδαγρα απτα τακουνια?οι πουτσες κοποις κτωνται αρχαιο ρητο που ειπε ο γανιμηδης ο τριτος ο λεγομενος και πισωγαργαλιαρηςΓια να μην περπατάω με τα τακούνια και ψάχνω σε ρωτάω........
nikoskollias197200
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Χαχαχα........γιατι ρε τι θα παθεις?θα βγαλεις ποδαγρα απτα τακουνια?οι πουτσες κοποις κτωνται αρχαιο ρητο που ειπε ο γανιμηδης ο τριτος ο λεγομενος και πισωγαργαλιαρης
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Τι ωρα ανοιγει;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
9 το πρωιΤι ωρα ανοιγει;
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Βαζω το καλσον μου και το στρινγκ και παω για πουτσα!!9 το πρωι
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
τι εγινε σε εχυσαν?Βαζω το καλσον μου και το στρινγκ και παω για πουτσα!!
nikoskollias197200
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Επειδή πέφτει πολύ νεκρα θέλω να ξέρω αν υπάρξει συμμετοχή για την Παρασκευή απόγευμα -βραδακι για να μην πάω τζάμπα. Όποιος θέλει κανονίζουμε με pm.
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορεσα να παω...τι εγινε σε εχυσαν?
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 20
Είχα πάει την προηγούμενη Παρασκευή και ήταν απελπισία τρεις τέσσερις που ζητούν συνέχεια λεφτά και κανένας άλλος, ώρα 8:30 με 10:30 που έκατσα εκεί. Ξανά Παρασκευή δεν πάωΚαλησπέρα. Επειδή πέφτει πολύ νεκρα θέλω να ξέρω αν υπάρξει συμμετοχή για την Παρασκευή απόγευμα -βραδακι για να μην πάω τζάμπα. Όποιος θέλει κανονίζουμε με pm.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
η παρασκευη ειναι απτις χειροτερες μερες το εχω παρατηρησει και εγωΕίχα πάει την προηγούμενη Παρασκευή και ήταν απελπισία τρεις τέσσερις που ζητούν συνέχεια λεφτά και κανένας άλλος, ώρα 8:30 με 10:30 που έκατσα εκεί. Ξανά Παρασκευή δεν πάω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K