Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
146
Πόντοι
0
Πάντως όσες φορές πήγα χαλαρά ήταν τα πράγματα. Λίγος κόσμος και λιγότερο παιχνίδι. Την επόμενη θα δοκιμάσω να πάω ντυμένη πιο σέξι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Τις Κυριακές μεσημεράκια γίνονται τα καλύτερα σκηνικά στο Αθηναικό… μακράν το πιο χαλαρό σινεμά που κάνεις ότι γουστάρεις… έτσι κυκλοφορούσα χθες…
ε πες μας και την συνεχεια,ποσο τιμωρηθηκε ο κωλος σου

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Αν μείνεις δηλαδή γυμνός και ελαφρώς σκυμμένος να δέσεις τα κορδόνια σου στο πατάρι ή το υπόγειο τι μπορεί να πάθεις ;

Τελευταία τροποποίηση:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Αν μείνεις γυμνός και ελαφρώς σκυμμένος να δέσεις βτα κορδόνια σου στο πατάρι ή το υπόγειο τι μπορεί να πάθεις ;
αν φορας στριγκαρα το πιο πιθανο να κανεις εισαγωγη στον ευαγγελισμο με ρηξη πρωκτου και να χρειαστουν αντλια αρδευσης για να σου καθαρισουν το εντερο απτα χυσια

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
αν φορας στριγκαρα το πιο πιθανο να κανεις εισαγωγη στον ευαγγελισμο με ρηξη πρωκτου και να χρειαστουν αντλια αρδευσης για να σου καθαρισουν το εντερο απτα χυσια
Σωστά θα προσέχω και αν δω κάτι επικίνδυνο θα τρέξω αν και με τις γόβες δεν πας γρήγορα :)

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
91
Πόντοι
0
Σημερα μεσημερι κατα τις 1 θα ναι καμια πουστρα η θηλυπρεπης για ξεκωλιασμα?

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
91
Πόντοι
0
Θα σαι κει 2 ωρα? Με το στρινγκακι?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.217
Πόντοι
2.356
Απορώ που δεν έχει ανοίξει για το περίφημο Αθηναικό ...το πιο ανώμαλο στέκι για ανώμαλα γαμήσια...βρώμικο...με πακιστανούς και κάθε λογής ξένους...ΝΑΙΙΙΙ
Δεν νομίζω να ανοίξει ποτέ κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που όλοι όσοι σύχναζαν εκεί το γύρισαν σε ένα μίγμα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΠΟΡΝΕΙΑ - ΚΛΕΨΙΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ αυτά τα μαγαζιά δεν έχουν κανένα μέλλον ως business model στην Ελλάδα. Με αυτή τη λογική που λες εσύ θα έπρεπε να ανοίξει ΧΘΕΣ εκείνο το ΙΣΤΟΡΙΚΟ σινεμά στην Αγίου Κωνσταντίνου, το οποίο έκλεισε οριστικά το 2008 γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να το ελέγξει η διαχείρισή του καθώς μετατράπηκε σε στέκι ανομίας και τοξικομανών - και όχι απλά στέκι gay και τέτοιων.

grAct

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Θέλει κανένας να πάμε τώρα ;

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο extreme όσο παρουσιάζονται . Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στην μέση. Σαφώς και επικρατεί μία γενική ελευθερία μέσα στον χώρο , δηλαδή δεν θα σου πει κανένας τίποτα αν κυκλοφορείς ολόγυμνος ,αλλά κι εδώ επικρατεί η κυκλοφορία των ατόμων με ένα κινητό στο χέρι και δείχνουν να αδιαφορούν για ότι γίνεται . Σαφώς και υπάρχουν και άτομα που έχουν πάει εκεί για να ικανοποιήσουν και να ικανοποιηθούν αλλά είναι θέμα σωστού timming να πέσεις στην κατάλληλη περίπτωση . Το κακό που έχει αρχίσει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις είναι πως είναι πολλοί αυτοί που ζητάνε χρήματα και είναι θέμα όλων των υπολοίπων να τους απομονώσουμε γιατί χάριν της πληρωμής κάνουν σεξ όπως τύχει κάτι που εγκυμονεί διάφορους κινδύνους . Πάντως ο χώρος αποπνέει ένα ερωτισμό που σε κάνει να απελευθερώνεσαι εντελώς και σου βγάζει ένστικτα που δεν θα τα ανακάλυπτες αλλού .

OP
OP
gay_johnjohn

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
315
Πόντοι
21
Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο extreme όσο παρουσιάζονται . Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στην μέση. Σαφώς και επικρατεί μία γενική ελευθερία μέσα στον χώρο , δηλαδή δεν θα σου πει κανένας τίποτα αν κυκλοφορείς ολόγυμνος ,αλλά κι εδώ επικρατεί η κυκλοφορία των ατόμων με ένα κινητό στο χέρι και δείχνουν να αδιαφορούν για ότι γίνεται . Σαφώς και υπάρχουν και άτομα που έχουν πάει εκεί για να ικανοποιήσουν και να ικανοποιηθούν αλλά είναι θέμα σωστού timming να πέσεις στην κατάλληλη περίπτωση . Το κακό που έχει αρχίσει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις είναι πως είναι πολλοί αυτοί που ζητάνε χρήματα και είναι θέμα όλων των υπολοίπων να τους απομονώσουμε γιατί χάριν της πληρωμής κάνουν σεξ όπως τύχει κάτι που εγκυμονεί διάφορους κινδύνους . Πάντως ο χώρος αποπνέει ένα ερωτισμό που σε κάνει να απελευθερώνεσαι εντελώς και σου βγάζει ένστικτα που δεν θα τα ανακάλυπτες αλλού .
εχεις απολυτο δικιο σε ολα !!!

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Εχει ντουλαπακια ή κατι σχετικο για να αφηνουμε πραγματα ασφαλισμενα?

Pathitikos_poustis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Επίσκεψη Πέμπτη πρωί στις 11:30, λίγος κόσμος οι περισσότεροι στη κεντρική αίθουσα απλά βλέπανε τσόντα, 5-6 άτομα πηγαινοερχοντουσαν στο κτίριο κατά κύριο λόγο για μάτι. Φορούσα ζαρτιερες και ένα ωραίο στριγκακι και κανένας δεν έδωσε σημασία πέρα από δύο άτομα που τσιμπουκωσα.
Δύο άτομα ήθελαν φράγκα και ήταν κάπως ενοχλητικοί αλλά από ότι κατάλαβα ο ένας πρέπει να βρήκε πελάτη.
Επίσης παιδιά όταν πηγαίνουμε να γαμησουμε καλό είναι να έχουμε και καμιά καποτα μαζί, ήθελα πολύ να γαμηθω και ήταν μεγάλη ξενερα το ότι κανείς από τους δυο δεν είχε φέρει καποτα.
Μια γενικά αργή και κακή ημέρα για το ίδρυμα με λίγα λόγια, έκατσα κάτι παραπάνω από μια ώρα και έφυγα χωρίς να μου ανοίξουν τη σουφρα, αμαρτία.

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
20
Επίσκεψη Πέμπτη πρωί στις 11:30, λίγος κόσμος οι περισσότεροι στη κεντρική αίθουσα απλά βλέπανε τσόντα, 5-6 άτομα πηγαινοερχοντουσαν στο κτίριο κατά κύριο λόγο για μάτι. Φορούσα ζαρτιερες και ένα ωραίο στριγκακι και κανένας δεν έδωσε σημασία πέρα από δύο άτομα που τσιμπουκωσα.
Δύο άτομα ήθελαν φράγκα και ήταν κάπως ενοχλητικοί αλλά από ότι κατάλαβα ο ένας πρέπει να βρήκε πελάτη.
Επίσης παιδιά όταν πηγαίνουμε να γαμησουμε καλό είναι να έχουμε και καμιά καποτα μαζί, ήθελα πολύ να γαμηθω και ήταν μεγάλη ξενερα το ότι κανείς από τους δυο δεν είχε φέρει καποτα.
Μια γενικά αργή και κακή ημέρα για το ίδρυμα με λίγα λόγια, έκατσα κάτι παραπάνω από μια ώρα και έφυγα χωρίς να μου ανοίξουν τη σουφρα, αμαρτία.
Έχεις δίκιο τις περισσότερες φορές έχω εγώ καπότες για να δίνω γιατί κανένας δεν έχει και προκειμένου να μείνω αγάμητος προτιμώ να έχω backup Τώρα για τους ενοχλητικούς που ζητούν χρήματα μάλλον το έχουν κάνει στέκι.Ενας καλός τρόπος να τους ξεφορτώνεσαι είναι να τους ζητάς εσύ αμέσως την κάνουν και δεν σε ξανά ενοχλούν :kiss-mark:

Pathitikos_poustis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο τις περισσότερες φορές έχω εγώ καπότες για να δίνω γιατί κανένας δεν έχει και προκειμένου να μείνω αγάμητος προτιμώ να έχω backup Τώρα για τους ενοχλητικούς που ζητούν χρήματα μάλλον το έχουν κάνει στέκι.Ενας καλός τρόπος να τους ξεφορτώνεσαι είναι να τους ζητάς εσύ αμέσως την κάνουν και δεν σε ξανά ενοχλούν :kiss-mark:
Έχουν πάψει να με ενοχλούν πλέον, πριν κλείσει το Κοσμοπολιτ ήταν εκεί το στέκι τους, μετά μερικοί πήγαν Αβέρωφ και τα τελευταία2 χρόνια έχουν μεταφερθεί Αθηναϊκό, το χειρότερο για εμένα είναι το ποσό νεκρά είναι τα πράγματα, οι περισσότεροι απλά θέλουν να πάρουν μάτι ή ακόμα χειρότερα να τραβήξουν μαλακια, πάνε οι παλιές καλές εποχές του Αβέρωφ που πάντα θα έβρισκες έναν ωραίο ώριμο άντρα να σε γαμησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom