Νέα

Αθηναίες vs Θεσσαλονικιές vs επαρχιώτισες vs αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εεεεε αλλοιμονο εχουμε κοινους φιλους ,εσενα ειδικα δεν θα προσεξω ?!?
Την καλυτερη θα σου διαλεξω !
Η φωτο ειναι περιττη ,θα εγγυηθω εγω για σενα !

με συγκινείς

Κοινούς φίλους? Εννοείς τον Clooney αντιλαμβάνομαι

Επισκέπτης
Θα ποστάρω κριτικές

Όχι Κρητικές (όχι ότι θα με χάλαγε αλλα τώρα έχω στόχο)

Όταν προτείνει ο mclein,δεν χρειάζεται να υπάρξει κριτική.Είναι βέβαιο το αποτέλεσμα! ;)

Εγώ κουμπάρος αν πάρεις το ξανθό! :P

Τι θες πάλι; Άντε μη πάω στο μπουρνάζι πρώτος

Ηρέμησε γεράκο.Δεν είναι για τα δόντια σου.Θέλει γερά παληκάρια η καλλονή που φροντίζει το μαλλί!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όταν προτείνει ο mclein,δεν χρειάζεται να υπάρξει κριτική.Είναι βέβαιο το αποτέλεσμα! ;)

Εγώ κουμπάρος αν πάρεις το ξανθό! :P

Ηρέμησε γεράκο.Δεν είναι για τα δόντια σου.Θέλει γερά παληκάρια η καλλονή που φροντίζει το μαλλί!

μπάρμπα - ζάχο εσύ μονό από τη βιτρίνα τα βλέπεις αυτά γιατί το τριχωτό της κεφαλής πήρε το τραίνό  :cheesy:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σοβαρά μιλάω !  :sunglasses:

Υπάρχει και κάτι καλύτερο στον πεζόδρομο του Περιστερίου,κοντά στο ΙΚΑ αλλά είναι που θες Μπουρνάζι.

Πρέπει να μιλήσουμε για το θέμα εκτος δημόσιας συζήτησης γιατί βλέπω ότι αλλα παιδάκια έχουν αρχίσει και ζηλεύουνε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μην βάλω φωτό και ξεραθείς. Τέτοιο μαλλί κ με οπίσθιο περίσσευμα πλέον να φάνε κ οι κότες. :grin: :grin: :grin:

Πρέπει να μιλήσουμε για το θέμα εκτος δημόσιας συζήτησης γιατί βλέπω ότι αλλα παιδάκια έχουν αρχίσει και ζηλεύουνε

οπίσθιο ε; :grin:

φτάνω. έχω lancia integralle με 1000wat ιππο-woofer, αλλά... δε θέλω

Επισκέπτης

Ρε συ,ο μπαρμπα-λεο είναι ακίνδυνος.Μόνο μπουτάκι πιάνει κ εκσπερματώνει στη σκελέα!!!  :2funny: :2funny:

Φουλ έξτρα σου λέω. Είναι μην βάλω φωτό (μόνο μαλλί) κ τρελαθούν όλα τα μωρά του site.  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε συ,ο μπαρμπα-λεο είναι ακίνδυνος.Μόνο μπουτάκι πιάνει κ εκσπερματώνει στη σκελέα!!!  :2funny: :2funny:

Φουλ έξτρα σου λέω. Είναι μην βάλω φωτό (μόνο μαλλί) κ τρελαθούν όλα τα μωρά του site.  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε σε τσόντα τα έχεις δει στο νοσοκομείο και κοροίδεύεις όλο το internet :2funny:

Extension ε; :thumbsup:

Επισκέπτης
Ρε σε τσόντα τα έχεις δει στο νοσοκομείο και κοροίδεύεις όλο το internet :2funny:

Extention ε;

Τι νοσοκομείο ρε γεροραμολιμέντο ? Κουνήσου απ'τη θέση σου,βραδιάτικα. :tickedoff: :tickedoff:

Πες εσύ για το DHI και άσε το δικό μου υποτιθέμενο extension.Γιατί εγώ τουλάχιστον έχω και μερικά για να πιαστούν τα extra,εσύ που δεν έχεις ούτε 5 τρίχες natural ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι νοσοκομείο ρε γεροραμολιμέντο ? Κουνήσου απ'τη θέση σου,βραδιάτικα. :tickedoff: :tickedoff:

Πες εσύ για το DHI και άσε το δικό μου υποτιθέμενο extension.Γιατί εγώ τουλάχιστον έχω και μερικά για να πιαστούν τα extra,εσύ που δεν έχεις ούτε 5 τρίχες natural ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υποτιθέμενο; :rolleyes:

Γηροκομείο... sorry :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom