αγαπη σου,εγω διαβαζω τι γραφεις,ανοιξε κι εσυ τα ματακια σου κ δες οτι εκανα πλακα.
τοοοσο δυσκολο ειναι πια??
δεν μου λες ποσο χρονων εισαι?
αγαπη σου,εγω διαβαζω τι γραφεις,ανοιξε κι εσυ τα ματακια σου κ δες οτι εκανα πλακα.
τοοοσο δυσκολο ειναι πια??
τι σημασια εχει?δεν μου λες ποσο χρονων εισαι?
τι σημασια εχει?![]()
θελοντας να φανω εντελως εκνευριστικη...για να ρωταω εχει.εκτος αν δεν θελεις να μου πεις.
θελοντας να φανω εντελως εκνευριστικη...
μεγαλυτερη απο 20 μικροτερη απο 25....![]()
θελοντας να φανω εντελως εκνευριστικη...
μεγαλυτερη απο 20 μικροτερη απο 25....![]()
κοσμοπολιταν?οκ.καταλαβα.αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε για το κοσμοπολιταν.διοτι αυτη το θεμα θα το καταλαβεις μετα απο 5 χρονια.τωρα δεν μπορεις.
κοσμοπολιταν?
χμμμ...
εγω λεω να μου εξηγησεις πως δουλευουν τα πιστονια...τι λες?
Εγώ λέω ότι οι Θεσσαλονικιές είναι οι πιο όμορφες Ελληνίδες και οι πιο σεξουλιάρες και απελευθερωμένες.Είναι δηλαδή το αντίθετο του Θεσσαλονικιού άνδρα που είναι στην πλειονότητά τους κομπλεξικοί,ξινοί και κολλημένοι.Τόσο κολλημένοι που μπορεί αν τους πηδήξουν τη γυναίκα και αντί να τα βάλουν με τον εραστή της θα τα βάλουν με...την Αθήνα!!!Μακρυά από Αγρινιώτισες!!!!Είναι ωραία μωρά αλλά καραβλαχάρες!!!Αυτές κάνουν σαν τις Κύπριες.Μια φορά να τους "τον βάλεις" και θα σε κυνηγάνε για στεφάνι κι ας τις έχουν πάρει άλλοι 10 πριν από σενα.Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.
Άσχετο,
arcans βάλε κανα avatar ρε συ - να προτείνω Βγενό?![]()
δημοσιως...ναι μετα χαρας.πως θελεις δημοσιος? η με πμ?
η ας πουμε ποιος μπορει να πει με σιγουρια πως το 'παρε σερραια να τη χαρει ολη η παρεα ειναι αληθεια? αναφερω ενα τυχαιο παραδειγμα ετσι...Αυτές οι γενικεύσεις είναι εντελώς αυθαίρετες και επιπόλαιες.Όμορφες κοπέλες υπάρχουν παντού σε κάθε πόλη,όπως και καριόλες και ξινές και κομπλεξικές.Τί ρόλο μπορεί δηλαδή να παίζει η πόλη?
Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν είναι μαλάκας ο άνθρωπος.θα βαλω ρε αλανι.μολις παρε και τον οσε θα το κανω ομως.
Εγώ λέω ότι οι Θεσσαλονικιές είναι οι πιο όμορφες Ελληνίδες και οι πιο σεξουλιάρες και απελευθερωμένες.Είναι δηλαδή το αντίθετο του Θεσσαλονικιού άνδρα που είναι στην πλειονότητά τους κομπλεξικοί,ξινοί και κολλημένοι.Τόσο κολλημένοι που μπορεί αν τους πηδήξουν τη γυναίκα και αντί να τα βάλουν με τον εραστή της θα τα βάλουν με...την Αθήνα!!!Μακρυά από Αγρινιώτισες!!!!Είναι ωραία μωρά αλλά καραβλαχάρες!!!Αυτές κάνουν σαν τις Κύπριες.[size=12pt]Μια φορά να τους "τον βάλεις" και θα σε κυνηγάνε για στεφάνι κι ας τις έχουν πάρει άλλοι 10 πριν από σενα.[/size]Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.
Σωστός αδερφέ, αλλά πολύ μουστάκι ρε παιδάκι μου... Δεν παλεύεται...Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.