Νέα

Αθηναίες vs Θεσσαλονικιές vs επαρχιώτισες vs αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το άλλο το έχεις ακούσει; "Δεν υπάρχει λέμε, δεν υπάρχει" :cheesy:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ λέω ότι οι Θεσσαλονικιές είναι οι πιο όμορφες Ελληνίδες και οι πιο σεξουλιάρες και απελευθερωμένες.Είναι δηλαδή το αντίθετο του Θεσσαλονικιού άνδρα που είναι στην πλειονότητά τους κομπλεξικοί,ξινοί και κολλημένοι.Τόσο κολλημένοι που μπορεί αν τους πηδήξουν τη γυναίκα και αντί να τα βάλουν με τον εραστή της θα τα βάλουν με...την Αθήνα!!!Μακρυά από Αγρινιώτισες!!!!Είναι ωραία μωρά αλλά καραβλαχάρες!!!Αυτές κάνουν σαν τις Κύπριες.Μια φορά να τους "τον βάλεις" και θα σε κυνηγάνε για στεφάνι κι ας τις έχουν πάρει άλλοι 10 πριν από σενα.Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελοντας να φανω εντελως εκνευριστικη...
μεγαλυτερη απο 20 μικροτερη απο 25.... :grin:

οκ.καταλαβα.αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε για το κοσμοπολιταν.διοτι αυτη το θεμα θα το καταλαβεις μετα απο 5 χρονια.τωρα δεν μπορεις.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Άσχετο,

arcans βάλε κανα avatar ρε συ - να προτείνω Βγενό? :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οκ.καταλαβα.αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε για το κοσμοπολιταν.διοτι αυτη το θεμα θα το καταλαβεις μετα απο 5 χρονια.τωρα δεν μπορεις.
κοσμοπολιταν?
χμμμ...

εγω λεω να μου εξηγησεις πως δουλευουν τα πιστονια...τι λες?

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ λέω ότι οι Θεσσαλονικιές είναι οι πιο όμορφες Ελληνίδες και οι πιο σεξουλιάρες και απελευθερωμένες.Είναι δηλαδή το αντίθετο του Θεσσαλονικιού άνδρα που είναι στην πλειονότητά τους κομπλεξικοί,ξινοί και κολλημένοι.Τόσο κολλημένοι που μπορεί αν τους πηδήξουν τη γυναίκα και αντί να τα βάλουν με τον εραστή της θα τα βάλουν με...την Αθήνα!!!Μακρυά από Αγρινιώτισες!!!!Είναι ωραία μωρά αλλά καραβλαχάρες!!!Αυτές κάνουν σαν τις Κύπριες.Μια φορά να τους "τον βάλεις" και θα σε κυνηγάνε για στεφάνι κι ας τις έχουν πάρει άλλοι 10 πριν από σενα.Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.

Αυτές οι γενικεύσεις είναι εντελώς αυθαίρετες  και επιπόλαιες.Όμορφες κοπέλες υπάρχουν παντού σε κάθε πόλη,όπως και καριόλες και ξινές και κομπλεξικές.Τί ρόλο μπορεί δηλαδή να παίζει η πόλη?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτές οι γενικεύσεις είναι εντελώς αυθαίρετες  και επιπόλαιες.Όμορφες κοπέλες υπάρχουν παντού σε κάθε πόλη,όπως και καριόλες και ξινές και κομπλεξικές.Τί ρόλο μπορεί δηλαδή να παίζει η πόλη?
η ας πουμε ποιος μπορει να πει με σιγουρια πως το 'παρε σερραια να τη χαρει ολη η παρεα ειναι αληθεια? αναφερω ενα τυχαιο παραδειγμα ετσι...

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Πολύ ενδιαφέρον θέμα
Αθηναίες: Δύσκολη περίπτωση γιατί έχουμε να κάνουμε με τεράστιο φάσμα πιθανοτήτων. Άλλο κακομαθημένη Γλυφαδιώτισσα άλλο κομμώτρια από το Μπουρνάζι άλλο αστή Πειραιώτισσα (όλο στραβές μου κάθονται με Πειραιώτισσες - άσχετο αλλά ευκαιρία έψαχνα  :2funny: ). Σε γενικές γραμμές είναι θύματα της ρουτίνας της ζωής ακόμα και στη διασκέδαση τους αλλά μόνο και μόνο η πληθώρα επιλογών κερδίζει γιατί σε μεγάλο population βρίσκεις πιο εύκολα κάτι που να κουμπώνει στα γούστα σου.
Θεσσαλονικιές: Το ότι είναι ομορφότερες είναι γεγονός και όχι γιατί διαθέτουν κάποιο γεννετικό χάρισμα αλλά γιατί περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους. Ίσως κάποιοι να τις χαρακτηρίζουν υπερβολικές αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει σαλονικιά γκόμενα Νίκης ή Αριστοτέλους για καφέ και να μην είναι τουλάχιστον ντυμένη και βαμμένη σα να πηγαίνει στο γάμο της κολλητής της. Δύσκολες στην προσέγγιση και ελαφρώς ψωνισμένες αλλά υπάρχει δικαιολογία κατ εμέ για αυτό:οι φίλοι από την Θεσ/νικη παρακαλώ μη με παρεξηγήσουν αλλά έχω την εντύπωση πως κατα κανόνα την πέφτουν πολύ αβέρτα και με λάθος τρόπο. Έτσι μια γκόμενα που έχει συνηθίσει να της την πέφτουν συνέχεια και άτσαλα είναι επόμενο να την ακούσει στέρεο.
Επαρχιώτισες: Παρεξηγημένη περίπτωση. Παλιά είχαν τη ρετσινιά της κουτοπόνηρης αλλά κάθε νέα γενιά που έρχεται τόσο πολύ απομακρύνεται από αυτή την εικόνα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας δούλεψε πάλι. Πλεονεκτήματα τους θεωρώ ότι είναι ψημένες, μαθαίνουν νωρίς στην ανεξαρτησία (ειδικά αναλογιστούμε πόσες μένουν απο νωρίς μόνες σε μεγαλουπόλεις) και φυσικά ότι σε συντριπτικό ποσοστό ξέρουν να γαμιούνται. Τα παλιά χούγια δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα και στη δικιά τους περίπτωση αυτό εμφανίζεται με τη κλασική ελληνική εμμονή για σύντομη αποκατάσταση.
Αλλοδαπές: Το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό. Είναι το άγνωστο το μυστήριο αλλά πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε ξενέρες μεγίστου βαθμού. Πλεονέκτημα και μειονέκτημα ότι γαλουχήθικαν με άλλη κουλτούρα, ότι και να σημαίνει αυτό για τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά. Δύσκολες στην προσέγγιση γιατί κινούνται και λειτουργούν σε κλίκες (δεν είμαστε ακόμα NY) άν όμως τα καταφέρεις, ανεξαρτήτως αν τελικά πάει η φάση ή όχι, είναι από τις ιστορίες που θυμάσαι και χαμογελάς...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ λέω ότι οι Θεσσαλονικιές είναι οι πιο όμορφες Ελληνίδες και οι πιο σεξουλιάρες και απελευθερωμένες.Είναι δηλαδή το αντίθετο του Θεσσαλονικιού άνδρα που είναι στην πλειονότητά τους κομπλεξικοί,ξινοί και κολλημένοι.Τόσο κολλημένοι που μπορεί αν τους πηδήξουν τη γυναίκα και αντί να τα βάλουν με τον εραστή της θα τα βάλουν με...την Αθήνα!!!Μακρυά από Αγρινιώτισες!!!!Είναι ωραία μωρά αλλά καραβλαχάρες!!!Αυτές κάνουν σαν τις Κύπριες.[size=12pt]Μια φορά να τους "τον βάλεις" και θα σε κυνηγάνε για στεφάνι κι ας τις έχουν πάρει άλλοι 10 πριν από σενα.[/size]Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.

Τους προηγούμενους 10, δεν τους κυνήγησαν; :grin:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ αν τυχόν πάρω Ελληνίδα για γυναίκα θα προτιμήσω Κρητικιά.Έτσι ώστε αν κάνει πουστιά να την τουφεκίσουν οι δικοί της πριν το κάνω εγώ!!Αλλά χωρίς πλάκα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες.
Σωστός αδερφέ, αλλά πολύ μουστάκι ρε παιδάκι μου... Δεν παλεύεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom