κομμώτρια από το Μπουρνάζι
Η τέλεια γυναικα
κομμώτρια από το Μπουρνάζι
Η τέλεια γυναικα
Γιατί φιλαράκι μου γκρεμίζεις έτσι τα όνειρα?Enforcer, δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τέτοιες γυναίκες...........![]()
![]()
λειπουμε!Οι Ελλεηνίδες δε θα ποστάρουν απόψε?
![]()
Γιατί φιλαράκι μου γκρεμίζεις έτσι τα όνειρα?
Ε δε... Αυτή θέλει άλλα... Ποιος είσαι συ που θέλεις το A;
παιδιωθεν είχα για στόχο την κορυφή
Απλά η κορυφή δεν ήταν σταθερή. Έκανα το ταξίδια μου, δεν έχω παράπονο. Γνώρισα πολλά λιμάνια.
Τώρα όμως ξέρω
2 λέξεις που ο συνδυασμός τους ορίζει την τέλεια γυναικα
1. Κομμώτρια
2. Μπουρνάζι
θα τη βρω ποτε άραγε?
Και ότι την βρω, θα μου έχουν μείνει μαλλιά?
Tι να γραψουμε ?!?Οι Ελλεηνίδες δε θα ποστάρουν απόψε?
![]()
Απλά η κορυφή δεν ήταν σταθερή. Έκανα το ταξίδια μου, δεν έχω παράπονο. Γνώρισα πολλά λιμάνια.
Τώρα όμως ξέρω
1. Κομμώτρια
2. Μπουρνάζι
θα τη βρω ποτε άραγε?
Και ότι την βρω, θα μου έχουν μείνει μαλλιά?
εεε...Tι να γραψουμε ?!?
Αφου για μια ακομη φορα εχει εκτροχιαστει το θρεντακι!!!
Ολο τα ιδια και τα ιδια....
Τώρα όμως ξέρω
1. Κομμώτρια
2. Μπουρνάζι
θα τη βρω ποτε άραγε?
Και όταν τη βρω, θα μου έχουν μείνει μαλλιά?
Τι να σου βρει η κομμώτρια enforcer; Με καμιά κακομοίρα Δυτική από αυτές τις δεύτερες. Και πολύ
![]()
![]()
![]()
Ποτε θα επιστρεψεις να σου βρω εγω μια αγαπητε μου,μην κουραστεις με το ψαξιμο !
Τι να γίνει...Υπάρχουν standards. Πεντικιουρίστα;
1. Κομμώτρια
2. Μπουρνάζι
θα τη βρω ποτε άραγε?
Εεεεε αλλοιμονο εχουμε κοινους φιλους ,εσενα ειδικα δεν θα προσεξω ?!?αλήθεια το λες?
Στέλνω με pm άμεσα, αβάδιστα, aatos μια φωτό μου με μαγιό και βατραχοπέδιλα για να έχεις υλικό
δεν προβλέπεται άμεση επιστροφή αλλα για την κατάλληλη κομμώτρια τα παρατάω όλα και έρχομαι και μένω μπουρνάζι και τις ανοίγω και κομμωτήριο
Παίζει κανα καλό αλλοδαπό νιμού εκεί ή μόνο εγχώρια ληγμένα προϊόντα?Kομμωτήριο (όνομα δεν λέω μη με πειτε διαφημιστή),πίσω απ'την πλατεία μπουρναζίου.Δυτικός προσανατολισμός! Θα το βρεις! ;)
Kομμωτήριο (όνομα δεν λέω μη με πειτε διαφημιστή),πίσω απ'την πλατεία μπουρναζίου.Δυτικός προσανατολισμός! Θα το βρεις! ;)