Νέα

Αθηναίες vs Θεσσαλονικιές vs επαρχιώτισες vs αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
από μικρή εμπειρία μου στο θέμα οι Θεσσαλονικιές είναι πολύ ψηλότερες από Αθηναίες και γενικότερα όσο πιο βόρρειες τόσο ψηλότερες σε Ελληνίδες τουλάχιστον :tickedoff: :dancing: :S

Συνημμένα

• 00032033.jpg
    00032033.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 16

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ανοιγω το θεμα για να κανουμε μια συγκριση φιλοι μου τις παραπανω κατηγοριες,διοτι ειχα μια συζητηση με μια φιλη μου,και βγαλαμε τα εξης συμπερασματα.

1.αθηναιες γκομενες που μετα απο χιλιαδες μαλακιες,που εχουν κανει θελουν να φυγουν απο την αθηνα και να ζησουν μια ησυχη ζωη στην επαρχια.

2,θεσσαλονικιες γκομενες που τις εχει μαθει ολη η πολη ειτε για καλο λογο ειτε για κακο,και θελουν να πανε αθηνα σε μεγαλυτερη πολη η και στην επαρχια ακομα,για να μην τις ξερεις κανεις.

3.γκομενες απο επαρχια που τις εχει παρει ολο το χωριο,και θελουν να πανε σε μεγαλυτερη πολη,για μια μεγαλυτερη καριερα.

4.αλλοδαπες που ενω ηρθαν χωρις βρακι στην ελλαδα,τωρα το παιζουν γκομενες και θελουν να γινουν σαν τις ελληνιδες,και ακομα καλυτερες.

και γενικα γινετε ενα μπαχαλο στην ολη κατασταση.τη γνωμη εχετε?.εδω να πω οτι δεν μιλαμε σε περιπτωση ευρεση εργασιας διοτι ειναι ενα αλλο θεμα αυτο.

Το συμπέρασμα είναι ένα:

[size=24pt]Μην παντρεύεστε[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
e bebaia!!! σινγκλ για μια ζωη!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε σπάει πιο κάτω, sorry

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ξανακοίτα τη... στιχομυθία :helpplea:

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω θελω 2 να ταφησω??? ειναι καλα??? :grin:

αυτες τις απαντησεις να τις λες στις φιλες σου οταν πινετε καφεδες.αλλα αυτη η κολοεξυπναδα σας εφαγε ολες τις γυναικες.αμα δεν πειτε την μαλακια σας δεν γινετε.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτες τις απαντησεις να τις λες στις φιλες σου οταν πινετε καφεδες.αλλα αυτη η κολοεξυπναδα σας εφαγε ολες τις γυναικες.αμα δεν πειτε την μαλακια σας δεν γινετε.
αν εσυ δεν παιρνεις απο πλακα δεν σου φταιω εγω...

κ κραζεις εσυ εμενα ρε φιλε???
που ο μονος σου λογος για παντρεια ειναι να σε γηροκομησουν?????

εγω πεταω κωλοεξυπναδες τελικα....εχεις δικιο... :uglystupid:

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα οτι ο μονος λογος ειναι η παντρεια για να σε γηροκομησουν.να διαβαζεις τη γραφω αγαπη μου και μετα να λες την μαλακια σου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω δεν ειπα οτι ο μονος λογος ειναι η παντρεια για να σε γηροκομησουν.να διαβαζεις τη γραφω αγαπη μου και μετα να λες την μαλακια σου.
αγαπη σου,εγω διαβαζω τι γραφεις,ανοιξε κι εσυ τα ματακια σου κ δες οτι εκανα πλακα.
τοοοσο δυσκολο ειναι πια??

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Εντάξει ρε είναι μικρή η κοπέλα - με όλη τη συμπάθεια, πώς το λένε τώρα :cheesy: δε νιώθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom