talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ανοιγω το θεμα για να κανουμε μια συγκριση φιλοι μου τις παραπανω κατηγοριες,διοτι ειχα μια συζητηση με μια φιλη μου,και βγαλαμε τα εξης συμπερασματα.
1.αθηναιες γκομενες που μετα απο χιλιαδες μαλακιες,που εχουν κανει θελουν να φυγουν απο την αθηνα και να ζησουν μια ησυχη ζωη στην επαρχια.
2,θεσσαλονικιες γκομενες που τις εχει μαθει ολη η πολη ειτε για καλο λογο ειτε για κακο,και θελουν να πανε αθηνα σε μεγαλυτερη πολη η και στην επαρχια ακομα,για να μην τις ξερεις κανεις.
3.γκομενες απο επαρχια που τις εχει παρει ολο το χωριο,και θελουν να πανε σε μεγαλυτερη πολη,για μια μεγαλυτερη καριερα.
4.αλλοδαπες που ενω ηρθαν χωρις βρακι στην ελλαδα,τωρα το παιζουν γκομενες και θελουν να γινουν σαν τις ελληνιδες,και ακομα καλυτερες.
και γενικα γινετε ενα μπαχαλο στην ολη κατασταση.τη γνωμη εχετε?.εδω να πω οτι δεν μιλαμε σε περιπτωση ευρεση εργασιας διοτι ειναι ενα αλλο θεμα αυτο.
Το συμπέρασμα είναι ένα:
[size=24pt]Μην παντρεύεστε[/size]
e bebaia!!! σινγκλ για μια ζωη!!!!
α γιαυτο θες γαμους εσυ??και στο γηροκομειο σινγκλ?
α γιαυτο θες γαμους εσυ??
εγω θελω 2 να ταφησω??? ειναι καλα???και κανενα παιδι αμα κανεις νομιζω ειναι καλα.ετσι δεν ειναι?
εγω θελω 2 να ταφησω??? ειναι καλα???
φτούΤο συμπέρασμα είναι ένα:
[size=24pt]Μην παντρεύεστε[/size]
Λές βλακείες, αλλά είναι προφανής η διαφορά ηλίκίας τουλάχιστον
ε τοτε τι πετας μια κουβεντα ανθρωπε μ αν δεν μπορεις να την αναλυσεις?????Δε σπάει πιο κάτω, sorry
Ολο του κεφαλιου σου κανεις εσυ,να τι παθαινεις τωρα !φτού
δεν άκουσα την συμβουλή σου.
εγω θελω 2 να ταφησω??? ειναι καλα???
αν εσυ δεν παιρνεις απο πλακα δεν σου φταιω εγω...αυτες τις απαντησεις να τις λες στις φιλες σου οταν πινετε καφεδες.αλλα αυτη η κολοεξυπναδα σας εφαγε ολες τις γυναικες.αμα δεν πειτε την μαλακια σας δεν γινετε.
αγαπη σου,εγω διαβαζω τι γραφεις,ανοιξε κι εσυ τα ματακια σου κ δες οτι εκανα πλακα.εγω δεν ειπα οτι ο μονος λογος ειναι η παντρεια για να σε γηροκομησουν.να διαβαζεις τη γραφω αγαπη μου και μετα να λες την μαλακια σου.
εγω δεν ειπα οτι ο μονος λογος ειναι η παντρεια για να σε γηροκομησουν.να διαβαζεις τη γραφω αγαπη μου και μετα να λες την μαλακια σου.