tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
Η ταμπελα που λεει "προς Αθηνα"Ξερει κανεις ποιο ειναι το καλλυτερο αξιοθεατο στη Θεσσαλονικη??
Η ταμπελα που λεει "προς Αθηνα"Ξερει κανεις ποιο ειναι το καλλυτερο αξιοθεατο στη Θεσσαλονικη??
Η ταμπελα που λεει "προς Αθηνα"
Απίστευτο πλήν όμως αληθινό ... και μάλιστα τοποθετημένα δίπλα δίπλα με την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Droysen και την πρωτότυπη έκδοση της Ιστορίας του Ελληνικού έθνους του Παπαρρηγόπουλου ... Δρ τζέκιλ και κύριος Χάιντ σου λέω ο παππούς Όταν το πρωτοείδα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό
Xμμ, δεν ξέρω για τους Κύπριους, νομίζω ότι γενικά αντιμετωπίζουν κάπως την ελλάδα...
Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό που λέω αλλά έχω ακούσει ότι γενικά γκρινιάζουν εδώ.
Βέβαια αυτό δεν το έχω δει εγώ η ίδια οπότε στάνταρ παίζει να κάνω λάθος.
Η ταμπελα που λεει "προς Αθηνα"
Υπαρχουν διμετρες ποντιες
Καλά εσένα σε διεκδικούν και οι Αμερικάνοι έστω και αν έπεσες στη Βόρεια Ελλάδα
Αυτό παίζει.
Μιλώντας για Έλληνες φοιτητές, υπάρχουν και αρκετοί που γυρίζουν δυσαρεστημένοι είτε λόγω βεβαρημένου προγράμματος πανεπιστημίου ή λόγω αδυναμίας προσαρμογής (πολύ σπάνιο από Λονδίνο, συνήθως αυτοί/ες σπουδάζουν σε άλλες πόλεις). Στην Αθήνα δε θα ακούσεις τέτοιες δικαιολογίες μιας και προγράμματα δεν υπάρχουν στα περισσότερα πανεπιστήμια ενώ και η προσαρμογή είναι πολύ ευκολότερη. Βέβαια, τα σκηνικά που έχω ακούσει για Λονδίνο από όσους περνούν καλά, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα οπότε συμφωνώ εν μέρει μαζί σου.
ναι είμαι παγκόσμιο μνημείο..
Το Λονδίνο έχει ένα μειονέκτημα ενδεχομένως. Είναι πανάκριβο (ή τουλάχιστον ήταν).
Οι Έλληνες του Λονδίνου, στην πλειοψηφία τους έχουν επίσης ένα μεγάλο κουσούρι. (όπως και πολλοί Έλληνες που σπουδάζουν εξωτερικό).
Αντί να ανακατευτούν με τους ιθαγενείς των χωρών οι οποίες τους φιλοξενούν, γκετοποιούνται και τριγυρνάνε όλοι μέρα σε Ελληνικές καφετέριες, ταβέρνες και μπουζούκια και την πίνουν αναπολώντας την πατρίδα και βρίζοντας την χώρα που τους φιλοξενεί. Αυτοί...δεν θα έχουν πολλές ιστορίες να σου πουν, αυτό είναι βέβαιο.
Η Αθήνα είναι γαμάτη πόλη για φοιτητές, όπως και η Θεσ/νίκη, τουλάχιστον σε ότι αφορά την διασκέδαση και τον χαβαλέ. Μπορεί να μην έχεις τις δυνατότητες που έχεις στο Λονδίνο (και τα διάφορα μέρη που βρίσκονται σε απόσταση βολής από αυτό), αλλά σίγουρα έχει χαβαλέ. Θέλει όμως και νεύρα, πολλά νεύρα η φοίτηση στην Αθήνα και Θεσ/νίκη, για να (από)δεχτείς την μαλακία των κομματοφοιτητικών οργανώσεων και τις μαλακίες που προκαλούν στην διάρκεια αλλά και ποιότητα των σπουδών σου.
Το Λονδίνο έχει ένα μειονέκτημα ενδεχομένως. Είναι πανάκριβο (ή τουλάχιστον ήταν).
Οι Έλληνες του Λονδίνου, στην πλειοψηφία τους έχουν επίσης ένα μεγάλο κουσούρι. (όπως και πολλοί Έλληνες που σπουδάζουν εξωτερικό).
Αντί να ανακατευτούν με τους ιθαγενείς των χωρών οι οποίες τους φιλοξενούν, γκετοποιούνται και τριγυρνάνε όλοι μέρα σε Ελληνικές καφετέριες, ταβέρνες και μπουζούκια και την πίνουν αναπολώντας την πατρίδα και βρίζοντας την χώρα που τους φιλοξενεί. Αυτοί...δεν θα έχουν πολλές ιστορίες να σου πουν, αυτό είναι βέβαιο.
Η Αθήνα είναι γαμάτη πόλη για φοιτητές, όπως και η Θεσ/νίκη, τουλάχιστον σε ότι αφορά την διασκέδαση και τον χαβαλέ. Μπορεί να μην έχεις τις δυνατότητες που έχεις στο Λονδίνο (και τα διάφορα μέρη που βρίσκονται σε απόσταση βολής από αυτό), αλλά σίγουρα έχει χαβαλέ. Θέλει όμως και νεύρα, πολλά νεύρα η φοίτηση στην Αθήνα και Θεσ/νίκη, για να (από)δεχτείς την μαλακία των κομματοφοιτητικών οργανώσεων και τις μαλακίες που προκαλούν στην διάρκεια αλλά και ποιότητα των σπουδών σου.
Ακριβώς!!!Οι Έλληνες του Λονδίνου, στην πλειοψηφία τους έχουν επίσης ένα μεγάλο κουσούρι. (όπως και πολλοί Έλληνες που σπουδάζουν εξωτερικό).
Ναι, και είναι πολύ πιο έντονο το φαινόμενο.Το είχα παρατηρήσει και στη Γερμανία.
Μια χαρά είναι, αρκεί να μην μένεις με τους γονείς σου. Αλλά να μου πεις, εδώ τελείωνουν φανταριλίκια και πιάνουν δουλειά και μένουν με τους γονείς τους....σαν φοιτητές θα ξεφύγουν?Στην Αθήνα δεν είναι τόσο καλά για φοιτ. ζωή, για τους Αθηναίους..
Manele έμαθες?Ευτυχώς, εγώ δεν ακολουθήσα τη συγκεκριμένη πολιτική στη πόλη που σπούδαζα (Βουκουρέστι). Το αντίθετο μάλιστα.
ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;;μας ανακυρηξατε την καλυτερη πολη η ακομα?
Η πιο ερωτική πόλη!ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;;μας ανακυρηξατε την καλυτερη πολη η ακομα?
Μπααααα που τετοια προκοπη !!!ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;;μας ανακυρηξατε την καλυτερη πολη η ακομα?
κλλλλαιν μαααιν....Κάτι αντιρρήσεις έχει ο σεντρίνο αλλά θα τον πείσουμε
μετα το "Περναμε καλα κι'αυτο βγαινει προς τα εξω" το πιο πολυπαιγμενο κλισε στην ΕλλαδαΗ πιο ερωτική πόλη!