Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
αν δεν βάλει ο σεντρίνο φωτογραφία της γυμνη εγω δεν τον πιστευω ;)

Αν το συσχετίσουμε με παρακείμενο thread (κατά πόσο οι ελλεεινήδες ΔΕΝ γαμιούνται από τον κώλο κτλ) καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον μου έκατσε 2μετρη Σλάβα ποντιακής καταγωγής – που απεχθάνεται τις φωτογραφίσεις (άσε που για να χωρέσει στο κάδρο τέτοιο κορμί χρειάζεται super-ευρυγώνιος fisheye) :booty:

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μετα το "Περναμε καλα κι'αυτο βγαινει προς τα εξω" το  πιο πολυπαιγμενο κλισε στην Ελλαδα
μας ζηλευετε μεσιε!!!!!!!!!!!εμεις περναμε καλα στα γυρισματα κ αυτο βγαινει στον κοσμο!!!

κριστυ το μονο φαι που κανω ειναι μακαρονια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αν το συσχετίσουμε με παρακείμενο thread (κατά πόσο οι ελλεεινήδες ΔΕΝ γαμιούνται από τον κώλο κτλ) καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον μου έκατσε 2μετρη Σλάβα ποντιακής καταγωγής – που απεχθάνεται τις φωτογραφίσεις (άσε που για να χωρέσει στο κάδρο τέτοιο κορμί χρειάζεται super-ευρυγώνιος fisheye) :booty:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδια, ΄ληθεια εχω απορια. Το κλαιν μαιν πως προεκυψε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό το θρεντ με συγκινεί.. υπάρχει ελπίδα για το μέλλον τελικά!! Το μέλλον είναι στα χέρια σας, νέοι μου!!  :boobies: :boobies:
Άντε, εμείς υποσχόμαστε να καίμε κάθε χρόνο το δέντρο-έκτρωμα κι εσείς να υποσχεθείτε να μην ξαναβγάλετε τον ψωμιάδη  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι'ν τούτο;

Αν είναι κάτι καινούργιο με πιάνεις αδιάβαστο. Κοντεύω δεκαετία που έφυγα και (δυστυχώς) δεν είχα την ευκαιρία να ξαναπάω.

Ρουμάνικη version για τσιφτετέλια και έτσι...θα έλεγα ότι είναι μάλλον το original!

Εάν δεν έχεις πάει 10 χρόνια...μην ξαναπάς...θα σε πιάσει κατάθλιψη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το Λονδίνο έχει ένα μειονέκτημα ενδεχομένως. Είναι πανάκριβο (ή τουλάχιστον ήταν).

Οι Έλληνες του Λονδίνου, στην πλειοψηφία τους έχουν επίσης ένα μεγάλο κουσούρι. (όπως και πολλοί Έλληνες που σπουδάζουν εξωτερικό).
Αντί να ανακατευτούν με τους ιθαγενείς των χωρών οι οποίες τους φιλοξενούν, γκετοποιούνται και τριγυρνάνε όλοι μέρα σε Ελληνικές καφετέριες, ταβέρνες και μπουζούκια και την πίνουν αναπολώντας την πατρίδα και βρίζοντας την χώρα που τους φιλοξενεί. Αυτοί...δεν θα έχουν πολλές ιστορίες να σου πουν, αυτό είναι βέβαιο.

Η Αθήνα είναι γαμάτη πόλη για φοιτητές, όπως και η Θεσ/νίκη, τουλάχιστον σε ότι αφορά την διασκέδαση και τον χαβαλέ. Μπορεί να μην έχεις τις δυνατότητες που έχεις στο Λονδίνο (και τα διάφορα μέρη που βρίσκονται σε απόσταση βολής από αυτό), αλλά σίγουρα έχει χαβαλέ. Θέλει όμως και νεύρα, πολλά νεύρα η φοίτηση στην Αθήνα και Θεσ/νίκη, για να (από)δεχτείς την μαλακία των κομματοφοιτητικών οργανώσεων και τις μαλακίες που προκαλούν στην διάρκεια αλλά και ποιότητα των σπουδών σου.

Σωστός είσαι.

Συνήθως όσοι πάνε στο Λονδίνο είναι οικονομικά πιο άνετοι από όσους σπουδάζουν σε άλλες αγγλικές πόλεις μιας και το κόστος ζωής και τα πανεπιστήμια είναι αρκετά ακριβότερα. Είναι αρκετοί αυτοί που δε μπορούν να προσαρμοστούν και πραγματικά ακούς ότι δικαιολογία να 'ναι (κόσμος, γυναίκες, φαγητό, καιρός κλπ) ενώ στην πραγματικότητα είναι ο λόγος που είπες. Από την άλλη, είναι και πολλά παιδιά που θέλανε να ζήσουνε καιρό τέτοια φάση, έχουν κάνει τις άκρες τους ή τις βρήκαν έτοιμες και περνούν τέλεια. Είναι αρκετοί αυτοί/ες που αντί για Ενιαίο Λύκειο πήγαν Ι.Β. και περάσανε με τη μία σε καλά πανεπιστήμια του Λονδίνου. Πολλοί από Ελλάδα είχαν δικό τους σπίτι ή μια πρόχειρη δουλειά να κάνουν ώστε να γλιτώσουν κάποια βασικά έξοδα. Τα μαγαζιά είναι καλύτερα και περισσότερα, ο κόσμος περισσότερος και τα parties που γίνονται δεν τελειώνουν ποτέ. Η διασκέδασή τους είναι πιο συγκεκριμενοποιημένη γιατί για παράδειγμα ένας φοιτητής δεν μπαίνει στα καλά clubs του Λονδίνου με την ίδια ευκολία που θα μπει στης Αθήνας κλπ.
Επίσης γλιτώνει τα έξοδα του αυτοκινήτου που είναι απαραίτητο για Αθήνα αλλά όσα λεφτά γλιτώνουν από ΄κει, τους φεύγουν σε άλλα πράγματα λόγω της ακρίβειας.

Αυτό για τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι και καλό και κακό από τη φοιτητική πλευρά. Όσοι ξεκωλώθηκαν στο Λύκειο για να περάσουν σε ένα σοβαρό ελληνικό πανεπιστήμιο, το πρώτο καιρό βγάζουν το άχτι τους. Διάβασμα μηδέν, όλο έξω έξω και πάλι έξω. Προς το τέλος, κάπως σοβαρεύονται και σκέφτονται να διαβάσουν για το πτυχίο. Λίγο οι καταλήψεις, λίγο τα συλλαλητήρια, λίγο τα ψευτοκομματικά, λίγο η ανούσια παρακολούθηση στα περισσότερα πανεπιστήμια, ε, δε θέλει και πολύ να μην κάνουν τίποτα και να είναι φοιτητές μόνο στα λόγια.
Στα περισσότερα πανεπιστήμια του εξωτερικού είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση, υπάρχει ο κίνδυνος διαγραφής από τη σχολή αλλά από την άλλη γίνεται ουσιαστική δουλειά και ξέρεις πότε θα πάρεις πτυχίο.

Κακά τα ψέματα, όλοι θέλουν να κωλοβαρέσουν λίγο αλλά όλοι θέλουν και να πάρουν πτυχίο.
Επομένως είναι από ποια άποψη θα το δει κανείς.
Οπότε για φοιτητική ζωή, το Αθήνα-Λονδίνο είναι τρελό ντέρμπι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οπότε για φοιτητική ζωή, το Αθήνα-Λονδίνο είναι τρελό ντέρμπι.

Κάτσε να βάλω ένα τρίποντο from downtown...

Λονδίνο, μεταπτυχιακά, κοντά στα 30άντα, όχι στα 25..., δλδ να έχεις δουλέψει και λίγο, να είσαι και πιο ψημένος, να έχει και νόημα το μεταπτυχιακό. Part time, και παράλληλα δουλεύεις στο αντικείμενο του μεταπτυχιακού (δίνεις και περισσότερο νόημα στο μεταπτυχιακό και γενικά στην επίσκεψή σου σε μία ξένη χώρα).

Στο τμήμα, ελάχιστοι Έλληνες, συνήθως κανένας. Γνωρίζεις ιθαγενείς, μαθαίνεις πράγματα και μέρη που δεν τα ξέρουν οι φοιτητές. Το βραδάκι, στο guild...καμάκι αγγλιδούλες (και ότι άλλο προσφέρει ο χώρος). Είναι 20άχρονα, είσαι τριαντάρης... Party time...μάλλον, big time party! Με λίγα λόγια, διακοπές περίπου 2 χρόνια, με νόημα όμως.

Στέλνεις μούτζες στους μαλάκες στο Αριζόνα/Ελυζέ που πετάνε λουλούδια σε φασόλες με φαβορίτες!  :rockon:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  αντε να κανουμε και ΒΠ vs Δυτικα Πραστεια thread και να στειλουμε το νημα στο .

Εγω νομιζω οτι κρινουμε ανομοια πραγματα. Ακουω λιγο ραδιοφωνο απο Θεσ και εχω να πω το εξης :

Οι δικοι μας ειναι πιο κοσμοπολιτες αλλα το εχουν δει καλιφορνια , οι Θεσσαλονικεις αυτοπεριοριζονται στην πολη τους απο την αλλη οι Θεσσαλονικεις εχουν άποψη οι δικοι μας ειναι αποβλακωμενοι (υπαρχουν παντα και εξαιρεσεις)

Δυστυχως το παραμυθι του Αθηνοκεντρικου κρατους το τρωνε απο παιδια και ειναι δυσκολο να το αποβαλλουν !!!

ΥΓ Πριν 10 χρονια η Αθηνα δεν ηταν ο καλυτερος προορισμος για φοιτητες απο μικρες πόλεις ειδικα αν μενουν εκτος κεντρου !!!

ΥΓ2 Αν το αργησεις πολυ το μεταπτυχιακο εξω θα βαρεθεις να πας ή/και θα καλομαθουν οι γονεις που δεν σε πληρωνουν και κλεισουν την κανουλα της χρηματοδοτησης

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΥΓ2 Αν το αργησεις πολυ το μεταπτυχιακο εξω θα βαρεθεις να πας ή/και θα καλομαθουν οι γονεις που δεν σε πληρωνουν και κλεισουν την κανουλα της χρηματοδοτησης

Part time, παράλληλα με δουλειά. Χρηματοδότηση από γονείς??? Έχουμε 2009!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
    Οι δικοι μας ειναι πιο κοσμοπολιτες αλλα το εχουν δει καλιφορνια
Γι'αυτό θέλω εξήγηση παρακαλώ πολύ γιατί το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "κοσμοπολίτες οι αθηναίοι; Μη χέσω!!"  :cheesy:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Part time, παράλληλα με δουλειά. Χρηματοδότηση από γονείς??? Έχουμε 2009!

Δεν νομιζω να βγαλει τα 9000€ που τουλαχιστον θα χρειαστει (τα βγαζει αλλα χωρις καλοπεραση - σουβλακι χωρις τζατζικι)

Γι'αυτό θέλω εξήγηση παρακαλώ πολύ γιατί το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "κοσμοπολίτες οι αθηναίοι; Μη χέσω!!"  :cheesy:

Αυτα κανετε πιανεστε απο μια λεξη !!! Εννοω οτι τους ακους και νομιζεις οτι ηταν στην παραλία του Μαιμι ενω ηταν στην παραλία της Βαρκιζας

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν νομιζω να βγαλει τα 9000€ που τουλαχιστον θα χρειαστει (τα βγαζει αλλα χωρις καλοπεραση - σουβλακι χωρις τζατζικι)
Κι όμως...και όχι μόνο τόσα.
(τουλάχιστον πριν καμιά 10ετία που το έκανα και εγώ, σήμερα δεν ξέρω τι παίζει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom