Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
  Αυτα κανετε πιανεστε απο μια λεξη !!! Εννοω οτι τους ακους και νομιζεις οτι ηταν στην παραλία του Μαιμι ενω ηταν στην παραλία της Βαρκιζας
Ααα, εννοείς ότι το παίζουν κοσμοπολίτες! Εγώ κατάλαβα ότι είναι  :cheesy:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
     Αυτα κανετε πιανεστε απο μια λεξη !!! Εννοω οτι τους ακους και νομιζεις οτι ηταν στην παραλία του Μαιμι ενω ηταν στην παραλία της Βαρκιζας

πλάκα πλάκα η παραλία της βάρκιζας παίζει να ΄ναι πιο
καθαρή από του Μαιάμι... :)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Δεν εχω παει αλλα εχω δει csi miami  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.awesomeflorida.com/images/miami_beach7_big.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://wyndham-miami-beach.visit-south-beach.com/[/URL]

Η θαλασσα μεσα ισως ειναι λιγο δυσκολη λόγω ωκεανου .

Παντως μου το εχει πει και αλλος αυτο που ειπες , αλλα αυτος που μου το ειπε ηταν μεγας ελληνολατρης !!!!!

Το νοημα ειναι οτι ο Αθηναιος πουλαει την Βαρκιζα σαν Μαιμι ενω ο Θεσσαλονικιος παραολο πυ εχει καλυτερο προιον (Χαλκιδικη) δεν μπορει να πουλησει το παραμυθι λόγω ιδιοσυγκρασιας

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αυτο το "Κλαιν μαιν " απο που προεκυψε? Απο Λαζογερμανους?

χαχαχαχα....θρυλική έκφραση που οφείλεται στην "έντονη ποιητική διάθεση"των Θεσσαλονικέων...
Καμία σχέση με γερμανική γλώσσα...
πρόκειται για την παράφραση του κλαν (συντομογραφία του ρήματος κλάνω) σε κλάιν, ώστε να κάνει ομοιοκαταληξία με το μάιν (δικό μου/δικά μου).

Ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια σεξουαλικών/σκατολογικών εκφράσεων του τύπου κλάσε μας τ' αρχίδια, θα μου κλάσεις τ' αρχίδια κλπ. Χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι δεν πρόκειται να γίνει, παρά τις περί του αντιθέτου προθέσεις τρίτων και γενικότερα στα τέτοια μου, δεν με νοιάζει, μη σε νοιάζει, δεν τον νοιάζει, δεν τρέχει τίποτα, μου είναι αδιάφορο κτλ...

Υ.Γ Προφέρεατι και λιγο βαρεμενα και τραβηγμενα, δηλαδή 
"ΚΛΑΑΙΝ ΜΑΑΑΙΝ..."

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
... ενω ο Θεσσαλονικιος παραολο πυ εχει καλυτερο προιον (Χαλκιδικη) δεν μπορει να πουλησει το παραμυθι λόγω ιδιοσυγκρασιας

Γιατί το λες αυτό?
Δουλέυω το καλοκαίρι σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική , γιαυτό ρε ρωτάω...(δεν μπαινω καν να συγκρίνω κάτι βάρκιζες που ανάφερες)
Βουλιάζει από τουρισμό η Χαλκιδική κάθε καλοκαίρι...
Μην το βλέπεις επειδή οι Αθηναίοι που είναι κολλμένοι με τα νησιά και τους πέφτει και λίγο μακριά , δεν πολυέρχονται (αν και τα τελευταία χρόνια την έχουν ανακαλύψει και έχουν πάθει την πλάκα τους με τις παραλίες..)
Δουλέυει με πάρα πολλούς Βούλγαρους (σκάνε μύτη με τις Ferrari και τις Lambo) , με Σκοπιανούς, Σέρβους, Ρουμάνους, Αυστριακούς, Γερμανούς και τελευταία καραβάνια με Ρώσους...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
κι όμως...πολλοί ζητάνε σουβλάκι με γύρο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ισχύει ότι ζητάνε σουβλάκι με γύρο στην Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια βλέπω όλο και περισσότερο να μειώνεται αυτό το φαινόμενο... Μήπως το πήραμε χαμπάρι;  
Μήπως έπιασε η καμπάνια του ΕΟΤ για εσωτερικό τουρισμό και καταλάβαμε επιτέλους ότι όλη η υπόλοιπη ελλάδα το λέει σωστά;  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το τι μαλακία διαβάζεις εδώ μέσα δεν περιγράφεται....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αν την βρίσκεις με κουμπάρους τσάρληδες και χαλούμια (όχι χανούμια), τότε αντέχεται κανένα 10λεπτο!  :rockon:

Κατάλαβα, μιλάμε για ποιότητα. :headbang:

Ισχύει ότι ζητάνε σουβλάκι με γύρο στην Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια βλέπω όλο και περισσότερο να μειώνεται αυτό το φαινόμενο... Μήπως το πήραμε χαμπάρι;  
Μήπως έπιασε η καμπάνια του ΕΟΤ για εσωτερικό τουρισμό και καταλάβαμε επιτέλους ότι όλη η υπόλοιπη ελλάδα το λέει σωστά;  :grin:

Εγώ όταν παραγγέλνω σουβλάκια λέω "ένα σουβλάκι με γύρο απ' όλα" και πάντα με καταλαβαίνουν. Αυτό θεωρώ σωστό, αυτό έχω μάθει, αυτό λέω. Το έχω πει στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο και παντού το κατάλαβανε. Βέβαια με ρώτησαν "Είσαι από Αθήνα?" είπα "Ναι", ακολούθησε η κλασσική δίλεπτη συζήτηση για ποδοσφαιρικά στα πλαίσια του χαβαλέ και αυτό ήταν. Τώρα κοροϊδίες και κράξιμο, δεν άκουσα πουθενά.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν εχω παει αλλα εχω δει csi miami  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.awesomeflorida.com/images/miami_beach7_big.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://wyndham-miami-beach.visit-south-beach.com/[/URL]

Παντως μου το εχει πει και αλλος αυτο που ειπες , αλλα αυτος που μου το ειπε ηταν μεγας ελληνολατρης !!!!!

[/quote]

Εγώ το ΄χα διαβάσει σε περιοδικό αυτό..
έλεγε κ καλά ότι οι Έλληνες έχουν κόλλημα με Ντουμπάι
κ άλλους εξωτικούς προορισμούς,ενώ έχουν τις καλύτερες παραλίες..
κ συγκεκριμένα για το Μαιάμι π ΄ναι εξίσου δημοφιλής προορισμός
έλεγε ότι είναι πολύ βρωμερή παραλία..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Δε ξέρω για South Beach αλλά τα νερά της Βάρκιζας είναι πλούσια σε κάτουρο. Κάνει θραύση στους μετανάστες. :rockon:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δε ξέρω για South Beach αλλά τα νερά της Βάρκιζας είναι πλούσια σε κάτουρο. :rockon:
Κάνει θραύση στους μετανάστες.

δεν αντιλέγω..
ζήτημα αν θα έχει 2-3 καθαρές παραλίες ο νομός αττικής..
ευτυχώς είναι οι κυκλάδες κοντά... :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δε ξέρω για South Beach αλλά τα νερά της Βάρκιζας είναι πλούσια σε κάτουρο. Κάνει θραύση στους μετανάστες. :rockon:
Θραύση στους μετανάστες κάνουν οι δημοτικές παραλίες μέχρι τη Γλυφάδα μεσιέ  :cheesy:
Βάρκιζα πάνε οι απελπισμένοι έλληνες  :boobies: :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Θραύση στους μετανάστες κάνουν οι δημοτικές παραλίες μέχρι τη Γλυφάδα μεσιέ  :cheesy:
Βάρκιζα πάνε οι απελπισμένοι έλληνες  :boobies: :boobies:

Οπως είπε η dark_eyes, το πολύ να έχουμε 2-3 καλές παραλίες.
Πέρνα μπροστά από καμιά παραλία κάποιο καλοκαιρινό βράδυ που έχει καύσωνα και δες τι γίνεται από μετανάστες.
Τα μόνο καθαρά σημεία στην παραλιακή είναι όσα ανήκουν σε clubs & ξενοδοχεία.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να μας πει ο Persona που πάνε για μπάνιο στην Αττική οι οικονομικές μετανάστριες και κυρίως του κλάδου των καλών τεχνών και ειδικότερα του χορού.

:2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οπως είπε η dark_eyes, το πολύ να έχουμε 2-3 καλές παραλίες.
Πέρνα μπροστά από καμιά παραλία κάποιο καλοκαιρινό βράδυ που έχει καύσωνα και δες τι γίνεται από μετανάστες.
Τα μόνο καθαρά σημεία στην παραλιακή είναι όσα ανήκουν σε clubs & ξενοδοχεία.
Περνούσα κάθε μέρα, δε διαφώνησα με αυτό που είπες. Η Βάρκιζα δεν είναι σε καμία περίπτωση παραλία της προκοπής.
Απλώς διευκρίνησα ότι οι μετανάστες πάνε κυρίως στις κοντινές παραλίες της Αθήνας, τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Τώρα, αν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τουλάχιστον στη Βάρκιζα μπορείς να κάνεις μπάνιο χωρίς να βγαίνεις πράσινος όπως στον Άλιμο πχ και πήγαν προς τα κει δεν ξέρω, μπορεί...  :cheesy:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Περνούσα κάθε μέρα, δε διαφώνησα με αυτό που είπες. Η Βάρκιζα δεν είναι σε καμία περίπτωση παραλία της προκοπής.
Απλώς διευκρίνησα ότι οι μετανάστες πάνε κυρίως στις κοντινές παραλίες της Αθήνας, τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Τώρα, αν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τουλάχιστον στη Βάρκιζα μπορείς να κάνεις μπάνιο χωρίς να βγαίνεις πράσινος όπως στον Άλιμο πχ και πήγαν προς τα κει δεν ξέρω, μπορεί...  :cheesy:

Correct :boobies:

EDIT: Επίσης, πιστεύω πως η Αθήνα πρέπει να είναι η χειρότερη ελληνική πόλη στο θέμα μεταναστών. Δε ξέρω αν σε άλλες πόλεις υπάρχουν γκετοποιημένες περιοχές όπως κάποιες του κέντρου. Συγκρίνονται μόνο με το λιμάνι της Πάτρας που γίνεται χαμός με τα καράβια για εξωτερικό. Αν κάποιος/α ξέρει κάτι επί του θέματος, ας γράψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom