Εσυ χανεις ....Ερχομαι καθε καλοκαιρι επανω καλη μου....και μενω στη Τουμπα για λιγο και μετα Χαλκιδικη δε λεω που!!!!!!!
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Εσυ χανεις ....Ερχομαι καθε καλοκαιρι επανω καλη μου....και μενω στη Τουμπα για λιγο και μετα Χαλκιδικη δε λεω που!!!!!!!
Εσυ χανεις ....![]()
![]()
![]()
Φίλε centrino, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω. Δε ξέρω και πολλούς πατεράδες που θα έδιναν την κόρη τους σε κάποιον με τέτοιες απόψεις για την καταγωγή τους.
Όσο για τους συνεργάτες, ε, δε νομίζω ότι θα σου έμεναν και πολλοί πελάτες αν τους έλεγες με ειλικρίνεια αυτά που πιστεύεις.
Οπότε αυτά περί της "ειλικρίνειας που πουλάει" θεωρώ πως είναι για αφελείς...
Κόντρα υπάρχει μόνο στα μυαλλά κάποιων κολλημένων! Κατά τ' άλλα κ οι 2 πόλεις έχουν τις ομορφιές + τα πλεονεκτήματά τους... εξαρτάται τι θέλει από την ζωή του ο καθένας μας!
Ελα σε περιμενουμεΜα αφου ερχομαι λεμε........
Fallmerayer ?Όταν ο πατέρας μπορεί και διαβάζει Droysen και Fallmerayer από το πρωτότυπο (εμένα ακόμα και μεταφρασμένοι με κουράζουν), πίστεψε με, ισχύει.
Όσο για τους πελάτες, όπως έγραψα παραπάνω, παραδόξως - στην πλειοψηφία τους - συμφωνούν μαζί μου.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γραφεί ένα σοβαρό βιβλίο για του εθνικούς μας μύθους και να διανεμηθεί παντού δωρεάν – μπας και μπορέσουμε να ξεστραβωθούμε, να γίνουμε περήφανοι, όπως αξίζει, γι αυτό που πραγματικά είμαστε (και όχι γι αυτό που μας έπεισαν ότι είμαστε) και να πάμε μπροστά … αλλά αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία.
Σωστός. Από τις φορές που πήγα Θεσσ/νίκη όταν ήμουν μικρός έχω να παραθέσω ότι πολλές φορές με πιάναν και μου λέγαν για την Αθήνα![]()
Πάντως οι... χορεύτριες που έρχονται από Θεσσ/νίκη έχουν μια μύτη να και οι Θεσσ/κείς βρίσκουν τις εν Αθήναις ευγενικές, οπότε η μουνοδουλίαση είναι αυξημένη FYI
Fallmerayer ?
Aν αυτο το εγραψες σκοπιμα, εχεις πολυ λεπτο χιουμορ
τι σου ΄λεγαν δλδ?
London calling και μετά το χάος.
Όταν ο πατέρας μπορεί και διαβάζει Droysen και Fallmerayer από το πρωτότυπο (εμένα ακόμα και μεταφρασμένοι με κουράζουν), πίστεψε με, ισχύει.
Όσο για τους πελάτες, όπως έγραψα παραπάνω, παραδόξως - στην πλειοψηφία τους - συμφωνούν μαζί μου.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γραφεί ένα σοβαρό βιβλίο για του εθνικούς μας μύθους και να διανεμηθεί παντού δωρεάν – μπας και μπορέσουμε να ξεστραβωθούμε, να γίνουμε περήφανοι, όπως αξίζει, γι αυτό που πραγματικά είμαστε (και όχι γι αυτό που μας έπεισαν ότι είμαστε) και να πάμε μπροστά … αλλά αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία.
Εγώ πάντως μίλαγα για κάποιο διάστημα από dc++
με έναν Κύπριο π σπούδαζε Θεσσαλονίκη..
Ο συγκεκριμένος τα χε μπλέξει λίγο
μια του φταίγαν οι Θεσσαλονικείς,μία
οι Αθηναίοι μια οι Έλληνες γενικώς..
τα ΄χε κάνει αχταρμά...
Ξερει κανεις ποιο ειναι το καλλυτερο αξιοθεατο στη Θεσσαλονικη??![]()
Fallmerayer ?
Aν αυτο το εγραψες σκοπιμα, εχεις πολυ λεπτο χιουμορ
Xμμ, δεν ξέρω για τους Κύπριους, νομίζω ότι γενικά αντιμετωπίζουν κάπως την ελλάδα...Εγώ πάντως μίλαγα για κάποιο διάστημα από dc++
με έναν Κύπριο π σπούδαζε Θεσσαλονίκη..
Ο συγκεκριμένος τα χε μπλέξει λίγο
μια του φταίγαν οι Θεσσαλονικείς,μία
οι Αθηναίοι μια οι Έλληνες γενικώς..
τα ΄χε κάνει αχταρμά...
Υπαρχουν διμετρες ποντιεςΟχι απλά παντρεύτηκε πόντια![]()
![]()