life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
το 'ντεμεκ' το λεει η γιαγια μου...... ;)
ξερω ξερω.....και ο ηλιοσποροs μαυρα σπορια
πασατεμποs ασπρα σπορια
το 'ντεμεκ' το λεει η γιαγια μου...... ;)
Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;
Πώς νομίζεις ότι τον έπεισα να μου εμπιστευτεί δυο μέτρα κουκλάρα (με τις πλώρες τις – με τις πρύμνες τις – γου νόου ).
Φίλε μου η ειλικρίνεια πουλάει στις μέρες μας – δοκίμασε το και δεν θα χάσεις ... Είναι δέσμευση
Και εμένα με μπέρδεψε!!! :SΕννοείς
Ψηλόκορμοι=έχουμε ψηλό κορμί, άρα είμαστε ψηλοί
ή
Ψηλόκορμοι=έχουμε ψηλό κορμό, άρα είμαστε... χαμηλόκωλοι;
ΠΠΠΦΦΦΦΦΤΤΤΤΤ εμείς έχουμε πολλές, τώρα με το μετρό, κάθε σταθμός και αγορά
Βορρας-Νοτος =
Εννοείς
Ψηλόκορμοι=έχουμε ψηλό κορμί, άρα είμαστε ψηλοί
ή
Ψηλόκορμοι=έχουμε ψηλό κορμό, άρα είμαστε... χαμηλόκωλοι;
δεν τα βαζουν τιs καθημερινεs βρε....Μονο την κυριακηΤότε γιατί δεν ντύνεστε με κανα ωραίο φουστανάκι και φοράτε όλο τα ίδια και τα ίδια...
Το πρώτο δεν το έχω,το δεύτερο το παραέχω!!!Ψηλοί και ωραίοι
Γιατί το κακό με την Αθήνα είναι ότι ΓΕΝΙΚΑ ο κόσμος μένει στην περιοχή του. Για παράδειγμα αυτοί που μένουν βόρεια προάστια κινούνται (και ψωνίζουν) μόνο εκεί, αυτοί που μένουν στα νότια το ίδιο, αυτοί που μένουν στο κέντρο το ίδιο. Κάθε περιοχή έχει εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά οι περισσότεροι δεν εξαπλώνονται να δουν τι παίζει παραπέραΤότε γιατί δεν ντύνεστε με κανα ωραίο φουστανάκι και φοράτε όλο τα ίδια και τα ίδια...
δεν τα βαζουν τιs καθημερινεs βρε....Μονο την κυριακη
Τιs ειδεs την Κυριακη με τα σταυρουλακια του νονου????
Γιατί το κακό με την Αθήνα είναι ότι ΓΕΝΙΚΑ ο κόσμος μένει στην περιοχή του. Για παράδειγμα αυτοί που μένουν βόρεια προάστια κινούνται (και ψωνίζουν) μόνο εκεί, αυτοί που μένουν στα νότια το ίδιο, αυτοί που μένουν στο κέντρο το ίδιο. Κάθε περιοχή έχει εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά οι περισσότεροι δεν εξαπλώνονται να δουν τι παίζει παραπέρα
Εσυ ακομα εμεινες στην εποχη που βαζαμε τα "καλα" μας καθε Κυριακηδεν τα βαζουν τιs καθημερινεs βρε....Μονο την κυριακη
Τιs ειδεs την Κυριακη με τα σταυρουλακια του νονου????
Άσ'τα, μην τα συζητάς... Ψηλομύτηδες πρωτευουσιάνοι παιδί μου, τι λέμε τώραΝαι....δεν....ξαπλωνονται
Γιατι ρε δεν ξαπλωνετε???? ;)
Α εμείς ντυνόμεθα σαν λατέρνες απο το πρωι όλη την εβδομάδα
Εσυ ακομα εμεινες στην εποχη που βαζαμε τα "καλα" μας καθε Κυριακη
ετσι πρεπει.....Και βεβαια να υπαρχει και κανενα ασμα του Αττικ ε???
Οχι ολο απο τα νεα του...φλωρινιωτη
τσ τσ ....αντε ετσι να παμε μπροστα....Μου θελουνε και...ΟΝΕ!!!!Άσ'τα, μην τα συζητάς... Ψηλομύτηδες πρωτευουσιάνοι παιδί μου, τι λέμε τώρα
Ερχομαι καθε καλοκαιρι επανω καλη μου....και μενω στη Τουμπα για λιγο και μετα Χαλκιδικη δε λεω που!!!!!!!λαιφ ετσι και κάμεις το λάθος να έρθεις θεσσαλονίκη καλοκαίρι και δεις τι φοριέται.. θα μας μείνεις και είσαι και σε κρίσιμη ηλικια για έμφραγμα...