Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;

Εννοείς

Ψηλόκορμοι=έχουμε ψηλό κορμί, άρα είμαστε ψηλοί

ή

Ψηλόκορμοι=έχουμε ψηλό κορμό, άρα είμαστε... χαμηλόκωλοι;

:) :) :)

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πώς νομίζεις ότι τον έπεισα να μου εμπιστευτεί δυο μέτρα κουκλάρα (με τις πλώρες τις – με τις πρύμνες τις – γου νόου  :dancing: ).

Φίλε μου η ειλικρίνεια πουλάει στις μέρες μας – δοκίμασε το και δεν θα χάσεις ... Είναι δέσμευση  :rockon:

Φίλε centrino, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω. Δε ξέρω και πολλούς πατεράδες που θα έδιναν την κόρη τους σε κάποιον με τέτοιες απόψεις για την καταγωγή τους.

Όσο για τους συνεργάτες, ε, δε νομίζω ότι θα σου έμεναν και πολλοί πελάτες αν τους έλεγες με ειλικρίνεια αυτά που πιστεύεις.

Οπότε αυτά περί της "ειλικρίνειας που πουλάει" θεωρώ πως είναι για αφελείς...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΠΠΠΦΦΦΦΦΤΤΤΤΤ εμείς έχουμε πολλές, τώρα με το μετρό, κάθε σταθμός και αγορά  :birdman:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τότε γιατί δεν ντύνεστε με κανα ωραίο φουστανάκι και φοράτε όλο τα ίδια και τα ίδια... :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Ότι να 'ναι.
Μιλάω για το θέμα "φοιτητής στην Ελλάδα" και μου λες για Κοπενγάχη και ρομαντικές πόλεις.

qnmez8.gif
qnmez8.gif
qnmez8.gif
qnmez8.gif
qnmez8.gif

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τότε γιατί δεν ντύνεστε με κανα ωραίο φουστανάκι και φοράτε όλο τα ίδια και τα ίδια... :grin:
δεν τα βαζουν τιs καθημερινεs βρε....Μονο την κυριακη
Τιs ειδεs την Κυριακη με τα σταυρουλακια του νονου???? :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί το κακό με την Αθήνα είναι ότι ΓΕΝΙΚΑ ο κόσμος μένει στην περιοχή του. Για παράδειγμα αυτοί που μένουν βόρεια προάστια κινούνται (και ψωνίζουν) μόνο εκεί, αυτοί που μένουν στα νότια το ίδιο, αυτοί που μένουν στο κέντρο το ίδιο. Κάθε περιοχή έχει εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά οι περισσότεροι δεν εξαπλώνονται να δουν τι παίζει παραπέρα  :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν τα βαζουν τιs καθημερινεs βρε....Μονο την κυριακη
Τιs ειδεs την Κυριακη με τα σταυρουλακια του νονου???? :2funny: :2funny: :2funny:

Α εμείς ντυνόμεθα σαν λατέρνες απο το πρωι όλη την εβδομάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατί το κακό με την Αθήνα είναι ότι ΓΕΝΙΚΑ ο κόσμος μένει στην περιοχή του. Για παράδειγμα αυτοί που μένουν βόρεια προάστια κινούνται (και ψωνίζουν) μόνο εκεί, αυτοί που μένουν στα νότια το ίδιο, αυτοί που μένουν στο κέντρο το ίδιο. Κάθε περιοχή έχει εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά οι περισσότεροι δεν εξαπλώνονται να δουν τι παίζει παραπέρα  :cheesy:

Ναι....δεν....ξαπλωνονται
Γιατι ρε δεν ξαπλωνετε???? ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Α εμείς ντυνόμεθα σαν λατέρνες απο το πρωι όλη την εβδομάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι πρεπει.....Και βεβαια να υπαρχει και κανενα ασμα του Αττικ ε???
Οχι ολο απο τα νεα  του...φλωρινιωτη :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εσυ ακομα εμεινες στην εποχη που βαζαμε τα "καλα" μας καθε Κυριακη  :helpplea:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε  ναι....αυτεs τιs γυναικεs τιs εχουμε σαν δακτυλοδεικτουμενεs....
Aχετα αν παμε με τιs αλλεs......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ετσι πρεπει.....Και βεβαια να υπαρχει και κανενα ασμα του Αττικ ε???
Οχι ολο απο τα νεα  του...φλωρινιωτη :2funny: :2funny: :2funny:

λαιφ ετσι και κάμεις το λάθος να έρθεις θεσσαλονίκη καλοκαίρι και δεις τι φοριέται.. θα μας μείνεις και είσαι και σε κρίσιμη ηλικια για έμφραγμα... :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λαιφ ετσι και κάμεις το λάθος να έρθεις θεσσαλονίκη καλοκαίρι και δεις τι φοριέται.. θα μας μείνεις και είσαι και σε κρίσιμη ηλικια για έμφραγμα... :2funny: :2funny:
Ερχομαι καθε καλοκαιρι επανω καλη μου....και μενω στη Τουμπα για λιγο και μετα Χαλκιδικη δε λεω που!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom