Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο φιλος σεντρινος καλα θα κανει να απαντησει στην ερωτηση που του εκανε ο ουκαπουνκα,τις μαλακιες που λεει εδω, τις λεει και  στον πεθερο του? η τη κανει μουγκα γιατι του ερχετε κανενα επιδομα? πιστευω το δευτερο γινετε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και για να συνεισφέρω στο θέμα τα μαλα... θέτω το καυστικό και βασανιστικό ερώτημα "γαμιούνται απο τον κώλο οι σαλλονικιές;" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω σαφέστερος. :think:
Δεν ήθελα με τίποτα άλλη πόλη για φοιτητικά χρόνια. Όπως είπα, αν έχεις λεφτά, δε χρειάζεται να δουλεύεις & σε συνδυασμό με την "ελαστικότητα προγράμματος" των ελληνικών πανεπιστημίων, η Αθήνα παίζει να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο. :rockon:
Don't worry,δεν θελω να σε πεισω για κατι !
Εννοειτε μενεις οπου περνας κ εισαι καλυτερα !
Απλα εγω λατρευω Σαλονικα,ευχαριστως εμενα εκει  :smitten:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και για να συνεισφέρω στο θέμα τα μαλα... θέτω το καυστικό και βασανιστικό ερώτημα "γαμιούνται απο τον κώλο οι σαλλονικιές;" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φτου,μολις καηκα με τον  :coffee: !!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έτσι, έλα να παίρνει νέα πνοή το θέμα!!  :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τι έγινε σεντρίνο; Δεν σου αρέσει η πόλη μας; Μα γιατί ..; Ελα μια βόλτα πάνω να σε κάνουμε περιήγηση στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης να γουστάρεις...(κατά το γίνε  άρης να γουστάρεις...) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάθε άλλο … απολαμβάνω τόσο πολύ τα ταξίδια μου πάν’ απ’ τ’ αβλάκ’ που θα ήμουν ευτυχείς αν οτιδήποτε υπαγόταν στην περιοχή ευθύνης του παμμέγιστου Π.Ψωμιάδη ανακηρύττονταν αυτοδιοίκητη & αυτόνομη περιοχή – ανεξάρτητη από το υπόλοιπο ελληνικό κράτος - ώστε η όλη φάση να ήταν κάπως περισσότερο αντβέντσουρους μον αμουρ (Κάτι σαν το πριγκιπάτο του Μονακό και την Γαλλική Δημοκρατία ας πούμε)  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

δεν ξερω να σου πω....Μου εχουνε παντα την πλατη....γυρισμενη  και δεν ειναι σωστο να τιs ρωταω...Δεν κανει :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ο φιλος σεντρινος καλα θα κανει να απαντησει στην ερωτηση που του εκανε ο ουκαπουνκα,τις μαλακιες που λεει εδω, τις λεει και  στον πεθερο του? η τη κανει μουγκα γιατι του ερχετε κανενα επιδομα? πιστευω το δευτερο γινετε.

Πώς νομίζεις ότι τον έπεισα να μου εμπιστευτεί δυο μέτρα κουκλάρα (με τις πλώρες τις – με τις πρύμνες τις – γου νόου  :dancing: ).

Φίλε μου η ειλικρίνεια πουλάει στις μέρες μας – δοκίμασε το και δεν θα χάσεις ... Είναι δέσμευση  :rockon:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω να σου πω....Μου εχουνε παντα την πλατη....γυρισμενη  και δεν ειναι σωστο να τιs ρωταω...Δεν κανει :2funny: :2funny: :2funny:
Παναθεμα σε ,αυτη η ευγενεια θα σε φαει !
Και τωρα εμεις πως θα μαθουμε  :think:

:2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;
Εγώ μιλούσα με μια Αυστραλέζα και μου είχε πει ότι πήγε Θεσσαλονίκη και τρελάθηκε με τους άντρες, είναι σαν μοντέλα λέει. Εγώ δεν έχω άποψη, Θεσσαλονίκη έχω πάει μόνο για 2-3 μέρες.
Για πείτε, λοιπόν, αξίζει τον κόπο να ξαναπάω;  :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πώς νομίζεις ότι τον έπεισα να μου εμπιστευτεί δυο μέτρα κουκλάρα (με τις πλώρες τις – με τις πρύμνες τις – γου νόου  :dancing: ).

Φίλε μου η ειλικρίνεια πουλάει στις μέρες μας – δοκίμασε το και δεν θα χάσεις ... Είναι δέσμευση  :rockon:

να προσεχεις μονο να μη σε παρουν χαμπαρι τη μαλακας εισαι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κάθε άλλο … απολαμβάνω τόσο πολύ τα ταξίδια μου πάν’ απ’ τ’ αβλάκ’ που θα ήμουν ευτυχείς αν οτιδήποτε υπαγόταν στην περιοχή ευθύνης του παμμέγιστου Π.Ψωμιάδη ανακηρύττονταν αυτοδιοίκητη & αυτόνομη περιοχή – ανεξάρτητη από το υπόλοιπο ελληνικό κράτος - ώστε η όλη φάση να ήταν κάπως περισσότερο αντβέντσουρους μον αμουρ (Κάτι σαν το πριγκιπάτο του Μονακό και την Γαλλική Δημοκρατία ας πούμε)  :rockon:

Ετσι γλυκιέ μου να συσφίξουμε τις σχέσεις μας ..και την επομένη που θα ρθεις να σε βγάλουμε για ένα απεριτιφ όπως απαιτουν οι καλοί μας τρόποι εδώ στο ερωτικό μας πριγκιπάτο :2funny: :2funny:

Ναι κορίτσια οι θεσσαλονικείς ειναι ψηλά αγόρια και όμορφα..  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οχι μονο στη Θεσ/κη.....ανοιξε υποκαταστημα κι εδω.......κι εδω βγαινουν ψηλοκορμοι και ομορφοι!!!!!!!!!!  και σχετικα φτηνα με ατοκεs  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οχι μονο στη Θεσ/κη.....ανοιξε υποκαταστημα κι εδω.......κι εδω βγαινουν ψηλοκορμοι και ομορφοι!!!!!!!!!!  και σχετικα φτηνα με ατοκεs  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε εχουν τον αέρα του συμπρωτευουσιάνου λέμε.... :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom