You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Don't worry,δεν θελω να σε πεισω για κατι !Δε ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω σαφέστερος.
Δεν ήθελα με τίποτα άλλη πόλη για φοιτητικά χρόνια. Όπως είπα, αν έχεις λεφτά, δε χρειάζεται να δουλεύεις & σε συνδυασμό με την "ελαστικότητα προγράμματος" των ελληνικών πανεπιστημίων, η Αθήνα παίζει να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο.
Εννοειτε μενεις οπου περνας κ εισαι καλυτερα !
Απλα εγω λατρευω Σαλονικα,ευχαριστως εμενα εκει
Φτου,μολις καηκα με τον !!!!Και για να συνεισφέρω στο θέμα τα μαλα... θέτω το καυστικό και βασανιστικό ερώτημα "γαμιούνται απο τον κώλο οι σαλλονικιές;"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Έτσι, έλα να παίρνει νέα πνοή το θέμα!!Και για να συνεισφέρω στο θέμα τα μαλα... θέτω το καυστικό και βασανιστικό ερώτημα "γαμιούνται απο τον κώλο οι σαλλονικιές;"
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Τι έγινε σεντρίνο; Δεν σου αρέσει η πόλη μας; Μα γιατί ..; Ελα μια βόλτα πάνω να σε κάνουμε περιήγηση στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης να γουστάρεις...(κατά το γίνε άρης να γουστάρεις...)
Κάθε άλλο … απολαμβάνω τόσο πολύ τα ταξίδια μου πάν’ απ’ τ’ αβλάκ’ που θα ήμουν ευτυχείς αν οτιδήποτε υπαγόταν στην περιοχή ευθύνης του παμμέγιστου Π.Ψωμιάδη ανακηρύττονταν αυτοδιοίκητη & αυτόνομη περιοχή – ανεξάρτητη από το υπόλοιπο ελληνικό κράτος - ώστε η όλη φάση να ήταν κάπως περισσότερο αντβέντσουρους μον αμουρ (Κάτι σαν το πριγκιπάτο του Μονακό και την Γαλλική Δημοκρατία ας πούμε)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και για να συνεισφέρω στο θέμα τα μαλα... θέτω το καυστικό και βασανιστικό ερώτημα "γαμιούνται απο τον κώλο οι σαλλονικιές;"
δεν ξερω να σου πω....Μου εχουνε παντα την πλατη....γυρισμενη και δεν ειναι σωστο να τιs ρωταω...Δεν κανει
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
ο φιλος σεντρινος καλα θα κανει να απαντησει στην ερωτηση που του εκανε ο ουκαπουνκα,τις μαλακιες που λεει εδω, τις λεει και στον πεθερο του? η τη κανει μουγκα γιατι του ερχετε κανενα επιδομα? πιστευω το δευτερο γινετε.
Πώς νομίζεις ότι τον έπεισα να μου εμπιστευτεί δυο μέτρα κουκλάρα (με τις πλώρες τις – με τις πρύμνες τις – γου νόου ).
Φίλε μου η ειλικρίνεια πουλάει στις μέρες μας – δοκίμασε το και δεν θα χάσεις ... Είναι δέσμευση
Παναθεμα σε ,αυτη η ευγενεια θα σε φαει !δεν ξερω να σου πω....Μου εχουνε παντα την πλατη....γυρισμενη και δεν ειναι σωστο να τιs ρωταω...Δεν κανει
Και τωρα εμεις πως θα μαθουμε
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν με γνωρίζεις για αυτό το λες!!!Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;
μουαχαχαχα!!!!Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;
μπα σε καλο σου!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ μιλούσα με μια Αυστραλέζα και μου είχε πει ότι πήγε Θεσσαλονίκη και τρελάθηκε με τους άντρες, είναι σαν μοντέλα λέει. Εγώ δεν έχω άποψη, Θεσσαλονίκη έχω πάει μόνο για 2-3 μέρες.Α και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;
Για πείτε, λοιπόν, αξίζει τον κόπο να ξαναπάω;
Πώς νομίζεις ότι τον έπεισα να μου εμπιστευτεί δυο μέτρα κουκλάρα (με τις πλώρες τις – με τις πρύμνες τις – γου νόου ).
Φίλε μου η ειλικρίνεια πουλάει στις μέρες μας – δοκίμασε το και δεν θα χάσεις ... Είναι δέσμευση
να προσεχεις μονο να μη σε παρουν χαμπαρι τη μαλακας εισαι.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κάθε άλλο … απολαμβάνω τόσο πολύ τα ταξίδια μου πάν’ απ’ τ’ αβλάκ’ που θα ήμουν ευτυχείς αν οτιδήποτε υπαγόταν στην περιοχή ευθύνης του παμμέγιστου Π.Ψωμιάδη ανακηρύττονταν αυτοδιοίκητη & αυτόνομη περιοχή – ανεξάρτητη από το υπόλοιπο ελληνικό κράτος - ώστε η όλη φάση να ήταν κάπως περισσότερο αντβέντσουρους μον αμουρ (Κάτι σαν το πριγκιπάτο του Μονακό και την Γαλλική Δημοκρατία ας πούμε)
Ετσι γλυκιέ μου να συσφίξουμε τις σχέσεις μας ..και την επομένη που θα ρθεις να σε βγάλουμε για ένα απεριτιφ όπως απαιτουν οι καλοί μας τρόποι εδώ στο ερωτικό μας πριγκιπάτο
Ναι κορίτσια οι θεσσαλονικείς ειναι ψηλά αγόρια και όμορφα.. ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οχι μονο στη Θεσ/κη.....ανοιξε υποκαταστημα κι εδω.......κι εδω βγαινουν ψηλοκορμοι και ομορφοι!!!!!!!!!! και σχετικα φτηνα με ατοκεsΑ και για να διευρύνω και ολίγον το θεματάκι ..έχετε παρατηρήσει ότι οι άντρες στην Θεσσαλονίκη είναι ψηλόκορμοι;
Δεν με γνωρίζεις για αυτό το λες!!!
Εσύ ρε φίλε δεν έλεγες το πρωί ότι είσαι 1,70?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Οχι μονο στη Θεσ/κη.....ανοιξε υποκαταστημα κι εδω.......κι εδω βγαινουν ψηλοκορμοι και ομορφοι!!!!!!!!!! και σχετικα φτηνα με ατοκεs
Ρε εχουν τον αέρα του συμπρωτευουσιάνου λέμε....
1.70?Εσύ ρε φίλε δεν έλεγες το πρωί ότι είσαι 1,70?
σαν εμενα δλδ?
ε για αντρας ειναι κοντος!!! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις