Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και πρέπει να σημειώσω ότι έχει τεράστια διαφορά ο αθηναίος-αθηναίος που μεγάλωσε στο κέντρο από τον "αθηναίο" που μεγάλωσε σε έναν από τους τριγύρω δήμους.  :grin:

Standard....ακόμη και στο χρώμα! (και στην γλώσσα που μιλάει κλπ κλπ κλπ)

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μετα την σαλονικα μονο στην νεα υορκη λονδινο αντε κ παρισι θ αηθελα να ζουσα... σκαστε!!ξερω πολλες ταινιες βλεπω!!!! :2funny: :2funny:
αλλα παντα ηθελα μια σοφιτα σε αυτα τα μερη...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
μετα την σαλονικα μονο στην νεα υορκη λονδινο αντε κ παρισι θ αηθελα να ζουσα... σκαστε!!ξερω πολλες ταινιες βλεπω!!!! :2funny: :2funny:
Εγώ Σουηδέζες θέλω ρε γμτ αλλά που!!! :-
:2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

σοφιτα ε?  χμμμμμμμμμμμμ
Θα το κανονισουμε
Απο εξοχικο αυθαιρετο σου κανει ρε??? :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σε ολους συμβαινει αυτο ρε παιδια.κ εγω οταν λειπω απο τη θεσ νικη για καμια βδομαδα κ γυρναω αισθανομαι αλλος ανθρωπος,μου λειπει η πολη μου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
IIIIIιιιιι ντροπή μωρή, μας βλέπει και κόσμος!! Η Νιου Γιορκ (του σεξ & δε σίτι) ΜΕΤΑ τη Θεσσαλονίκη;;; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
IIIIIιιιιι ντροπή μωρή, μας βλέπει και κόσμος!! Η Νιου Γιορκ (του σεξ & δε σίτι) ΜΕΤΑ τη Θεσσαλονίκη;;; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν πειραζει ρε συ...
Μετα θα.....ζητησουμε αφεση αμαρτιων........Πολυ αργοτερα βεβαια!!! :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν είσαι περίπτωση, αυτό το λένε όλοι όσοι ξέρω που να έχουν μεγαλώσει στο ΔΗΜΟ της Αθήνας (όχι σε προάστεια)... Και πρέπει να σημειώσω ότι έχει τεράστια διαφορά ο αθηναίος-αθηναίος που μεγάλωσε στο κέντρο από τον "αθηναίο" που μεγάλωσε σε έναν από τους τριγύρω δήμους.  :grin:

Όχι, εγώ μένω Νότια Προάστια αλλά και πάλι είμαι κολλημένος με Αθήνα.

Επιπλέον στη συζήτηση παίζουν τεράστιο ρόλο και οι ηλικίες. Εγώ πχ. που είμαι φοιτητής και αρκετά ανεξάρτητος, περνάω τέλεια στην Αθήνα. Δεν ήθελα με τίποτα να περάσω επαρχία, πιστεύω πως δε θα άντεχα πάνω από 1 χρόνο. Εξάλλου, όσοι Αθηναίοι/ες φοιτητές περνούν καλά εκτός Αθηνών είναι γιατί δεν είχαν την ανεξαρτησία που ήθελαν στην Αθήνα, ενώ όλοι οι μη Αθηναίοι/ες που περάσαν εδώ και είναι άνετοι οικονομικά, περνούν τέλεια. Επομένως για φοιτητής, αν έχεις τα κατάλληλα εφόδια, Athens is the place to be. :rockon:

Κάτω τα χέρια από τον Μωριά, ωρέ!

:dancing: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σε ολους συμβαινει αυτο ρε παιδια.κ εγω οταν λειπω απο τη θεσ νικη για καμια βδομαδα κ γυρναω αισθανομαι αλλος ανθρωπος,μου λειπει η πολη μου
Ααα, εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ να μου λείψει η Αθήνα...  :grin:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Επιπλέον στη συζήτηση παίζουν τεράστιο ρόλο και οι ηλικίες. Εγώ πχ. που είμαι φοιτητής και αρκετά ανεξάρτητος, περνάω τέλεια στην Αθήνα. Δεν ήθελα με τίποτα να περάσω επαρχία, πιστεύω πως δε θα άντεχα πάνω από 1 χρόνο. Εξάλλου, όσοι Αθηναίοι/ες φοιτητές περνούν καλά εκτός Αθηνών είναι γιατί δεν είχαν την ανεξαρτησία που ήθελαν στην Αθήνα, ενώ όλοι οι μη Αθηναίοι/ες που περάσαν εδώ και είναι άνετοι οικονομικά, περνούν τέλεια. Επομένως στην ηλικία μου, αν έχεις τα κατάλληλα εφόδια, Athens is the place to be. :rockon:

Αχ βρε μικρουλη,αλλος αερας,αλλοι ανθρωποι στα βορεια !
Πολυ πιο ανθρωπινη ζωη απο εδω !

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Επιπλέον στη συζήτηση παίζουν τεράστιο ρόλο και οι ηλικίες. Εγώ πχ. που είμαι φοιτητής και αρκετά ανεξάρτητος, περνάω τέλεια στην Αθήνα. Δεν ήθελα με τίποτα να περάσω επαρχία, πιστεύω πως δε θα άντεχα πάνω από 1 χρόνο. Εξάλλου, όσοι Αθηναίοι/ες φοιτητές περνούν καλά εκτός Αθηνών είναι γιατί δεν είχαν την ανεξαρτησία που ήθελαν στην Αθήνα, ενώ όλοι οι μη Αθηναίοι/ες που περάσαν εδώ και είναι άνετοι οικονομικά, περνούν τέλεια. Επομένως για φοιτητής, αν έχεις τα κατάλληλα εφόδια, Athens is the place to be. :rockon:

Σε αυτό θα συμφωνήσω, ειδικά για την ηλικία, γιατί όσοι γνωστοί μου πέρασαν επαρχία δεν άντεχαν με τίποτα...
Κρίστι, μιλάει για τη φοιτητική ζωή, τι ανθρώπινη ζωή του λες, αυτά είναι για μετά τα 30. Οι φοιτητές ούτε τρεξίματα στη δουλειά έχουν ούτε βασανίζονται από τα άγχη  :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Πείτε μου τι σημαίνει ο τίτλος [size=12pt]συμπρωτεύουσα[/size] λέμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

(και πότε ο τίτλος αυτός απονέμεται σε μία πόλη, εάν είναι εύκολο παρακαλώ)

Είναι απλό ...

Λόγω της αχανούς εδαφικής έκτασης του Ελλαδιστάν, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός ακόμα διοικητικού κέντρου στο βορρά, με έδρα την Θεσσαλονίκη, για τον έλεγχο του βόρειου τμήματος της νέας ελληνικής αυτοκρατορίας και των εκεί κειμένων κτήσεων και αποικιών.

Έτσι η χώρα – σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σε  ήσσονος σημασίας κρατικά μορφώματα (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα κτλ)  - διαθέτει, αντί μίας πρωτεύουσας ,ένα ζεύγος συμπρωτευουσών πόλεων (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) που επιτρέπουν τον καλύτερο διοικητικό έλεγχο και την εύρυθμη λειτουργία των δομών ασφάλειας, πρόνοιας, εκπαίδευσης κτλ κτλ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Καλα ρε παιδιά λίγο έλειψα και έχασα τα καλύτερα...;  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι  βρισκειs  παρκινγκ....εχει καθαρο αερα......αλλα απο δουλειεs πασχει δυστυχωs

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είναι απλό ...

Λόγω της αχανούς εδαφικής έκτασης του Ελλαδιστάν, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός ακόμα διοικητικού κέντρου στο βορρά, με έδρα την Θεσσαλονίκη, για τον έλεγχο του βόρειου τμήματος της νέας ελληνικής αυτοκρατορίας και των εκεί κειμένων κτήσεων και αποικιών.

Έτσι η χώρα – σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σε  ήσσονος σημασίας κρατικά μορφώματα (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα κτλ)  - διαθέτει, αντί μίας πρωτεύουσας ,ένα ζεύγος συμπρωτευουσών πόλεων (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) που επιτρέπουν τον καλύτερο διοικητικό έλεγχο και την εύρυθμη λειτουργία των δομών ασφάλειας, πρόνοιας, εκπαίδευσης κτλ κτλ.

Τι έγινε σεντρίνο; Δεν σου αρέσει η πόλη μας; Μα γιατί ..; Ελα μια βόλτα πάνω να σε κάνουμε περιήγηση στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης να γουστάρεις...(κατά το γίνε  άρης να γουστάρεις...) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σε αυτό θα συμφωνήσω, ειδικά για την ηλικία, γιατί όσοι γνωστοί μου πέρασαν επαρχία δεν άντεχαν με τίποτα...
Κρίστι, μιλάει για τη φοιτητική ζωή, τι ανθρώπινη ζωή του λες, αυτά είναι για μετά τα 30. Οι φοιτητές ούτε τρεξίματα στη δουλειά έχουν ούτε βασανίζονται από τα άγχη  :grin:
Δεν αντιλλεγω ,μιλησα για μενα οντως !
Αλλα ξερω και παιδια φοιτητες που εχουνε παρομοια αποψη και θελουν να μεινουν μονιμα επανω !

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Δε ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω σαφέστερος. :think:
Δεν ήθελα με τίποτα άλλη πόλη για φοιτητικά χρόνια. Όπως είπα, αν έχεις λεφτά, δε χρειάζεται να δουλεύεις & σε συνδυασμό με την "ελαστικότητα προγράμματος" των ελληνικών πανεπιστημίων, η Αθήνα παίζει να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο. :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλα ρε παιδιά λίγο έλειψα και έχασα τα καλύτερα...;  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Χελόου, εμ κι έλεγα, δε θα φανεί;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αντιλλεγω ,μιλησα για μενα οντως !
Αλλα ξερω και παιδια φοιτητες που εχουνε παρομοια αποψη και θελουν να μεινουν μονιμα επανω !
Καλά ναι, δεν είναι απόλυτο αυτό που είπα αλλά γενικά η Αθήνα για το φοιτητόκοσμο λέει πολύ  :cheesy:
Και έχει σημασία αυτό που είπα πριν, άλλη νοοτροπία σχετικά με την Αθήνα έχει ένας Γλυφαδιώτης πχ και άλλη ένας που μεγάλωσε κοντά στο κέντρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom