Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εκει θα τα χαλασουμε????
Ελληνικα να μιλαει....τζατζικι να τρωει....κι ολα τ αλλα.... :dancing: :dancing:
Ε ναι αλλά όχι και βλάχοι οι Κερκυραίοι!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε, για Λαρισαίους και Κορίνθιους να παει στο καλό (και πριν παρεξηγηθώ Κορίνθιος είναι κι ο ντάντι μου  :grin: )

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε ναι αλλά όχι και βλάχοι οι Κερκυραίοι!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε, για Λαρισαίους και Κορίνθιους να παει στο καλό (και πριν παρεξηγηθώ Κορίνθιος είναι κι ο ντάντι μου  :grin: )
λεπτομερειεs..............
καλοι ανθρωποι ναναι  κι αs μιλανε και λιγο διαφορετικα
Οποιο δακτυλο κι αν κοψειs το ιδιο σε ποναει

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Το προβλημα με τη θεσσαλονίκη ειναι ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε ράτσες  σε φυλές...σε καταγωγές ανθρώπων που θέλουν ή νομίζουν ότι είναι αφεντικά στη πόλη τους ! Στην Αθήνα όσοι κατέβηκαν σπάνια σήκωσαν ανάστημα να νοιώσουν αφεντικά....όλοι εκει είναι ευχαριστημενοι γιατί έχει καλό ψωμάκι και για δεύετερους ρόλους....
στη Σαλόνικα όποιος έβγαζε κανα βουλευτή ή νομάρχη ή υπουργό δικό του νόμιζε ότι αυτός και τα καρντασια του είναι τα αφεντικα της πόλης...
:idiot: :idiot: :idiot:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πείτε μου τι σημαίνει ο τίτλος [size=12pt]συμπρωτεύουσα[/size] λέμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

(και πότε ο τίτλος αυτός απονέμεται σε μία πόλη, εάν είναι εύκολο παρακαλώ)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το προβλημα με τη θεσσαλονίκη ειναι ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε ράτσες  σε φυλές...σε καταγωγές ανθρώπων που θέλουν ή νομίζουν ότι είναι αφεντικά στη πόλη τους ! Στην Αθήνα όσοι κατέβηκαν σπάνια σήκωσαν ανάστημα να νοιώσουν αφεντικά....όλοι εκει είναι ευχαριστημενοι γιατί έχει καλό ψωμάκι και για δεύετερους ρόλους....
στη Σαλόνικα όποιος έβγαζε κανα βουλευτή ή νομάρχη ή υπουργό δικό του νόμιζε ότι αυτός και τα καρντασια του είναι τα αφεντικα της πόλης...
:idiot: :idiot: :idiot:

:o :o :o

τι ειπες τωρα?
ποσο καιρο εζησες εδω?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το προβλημα με τη θεσσαλονίκη ειναι ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε ράτσες  σε φυλές...
Δεν έχω ιδέα αν ισχύει αυτό αλλά εγώ δε θα το θεωρούσα πρόβλημα, μάλλον προσόν.
Όσο για την επέκτασή σου, ναι, λες και εδώ σπανίζουν τα κομματόσκυλα και τα "κουνιαδάκια"...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Eιμαστε μονοι μαs αδερφια....αν αρχισουμε και τα διχαστικα......βρασε ρυζι
και ασε τον Κινεζο......Δηλαδη  ηρθανε οι κινεζοι εδω που τα λεμε!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ είμαι Αθηναίος και Θεσσαλονίκη έχω πάει 3 φορές για καμιά βδομάδα. Η γνώμη μου είναι ότι είναι μια ωραία πόλη με καλή νυχτερινή ζωή. Επίσης όσα άτομα γνώρισα πάνω, μου φάνηκαν πιο φιλικά και έξω καρδιά από το Μ.Ο. των Αθηναίων αλλά φυσικά το δείγμα μου δεν είναι για τέτοιου είδους συμπεράσματα. Επίσης οι γυναίκες είναι πιο περιποιημένες από τις Αθηναίες αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έλεγα ότι είναι σε άλλη κατηγορία.
Παρ' όλα αυτά, παίζει τεράστιο ρόλο που έχει μεγαλώσει ο καθένας και σε τι ρυθμούς έχει συνηθίσει. Προσωπικά λατρεύω την Αθήνα και δε θα την άλλαζα με καμία άλλη ελληνική πόλη. Μπορεί να είμαι και περίπτωση αλλά όπου και αν έχω βρεθεί για μεγαλύτερο διάστημα από 2 εβδομάδες, η Αθήνα μου λείπει τρομερά. Επίσης μου αρέσει πολύ και το καλοκαίρι αφού το κυκλοφοριακό δεν είναι πρόβλημα. Η πληθώρα επιλογών που έχει αυτή η πόλη για οτιδήποτε θελήσεις, είναι μοναδική. Λόγω διαφοράς μεγεθών, πιστεύω ότι δε μπορεί να συγκριθεί με τη Θεσ/νίκη. Μία σύγκριση Θεσ/νίκη Vs Πάτρα είναι λογικότερη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κομαντο εχεις πμ σβησε κανενα εισερχομενο!!!!

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ouγκαμπουγκα, ωραια η μπουγατσοδιατριβη αλλα εδω που τα λεμε πολυ πιτα εχετε εκει πανω αδελφακι μου. Μονο πιτα με σκατα δεν εχετε

Ε, τί να κάνουμε... Ο καθένας έχει την ειδίκευσή του. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λιγο αυτο το κακο με τα ποδοσφαιρικα να φτιαχνανε.....που κοιταει ο εναs τον αλλο λεs και του σκοτωσε τη μαννα....

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Λιγο αυτο το κακο με τα ποδοσφαιρικα να φτιαχνανε.....που κοιταει ο εναs τον αλλο λεs και του σκοτωσε τη μαννα....

Αφου το λενε ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕ...............
Ο μπαμπης ο σουγιας
Ο χρηστος ο γκοτζιλας
Ο πεταλουδας ο νικος......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παρ' όλα αυτά, παίζει τεράστιο ρόλο που έχει μεγαλώσει ο καθένας και σε τι ρυθμούς έχει συνηθίσει. Προσωπικά λατρεύω την Αθήνα και δε θα την άλλαζα με καμία άλλη ελληνική πόλη. Μπορεί να είμαι και περίπτωση αλλά όπου και αν έχω βρεθεί για μεγαλύτερο διάστημα από 2 εβδομάδες, η Αθήνα μου λείπει τρομερά.
Δεν είσαι περίπτωση, αυτό το λένε όλοι όσοι ξέρω που να έχουν μεγαλώσει στο ΔΗΜΟ της Αθήνας (όχι σε προάστεια)... Και πρέπει να σημειώσω ότι έχει τεράστια διαφορά ο αθηναίος-αθηναίος που μεγάλωσε στο κέντρο από τον "αθηναίο" που μεγάλωσε σε έναν από τους τριγύρω δήμους.  :grin:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
& o πέτρος ο πέτρας  :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστα αυτος ειναι απο καλαμαρια για αυτο δεν τον ξερω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είσαι περίπτωση, αυτό το λένε όλοι όσοι ξέρω που να έχουν μεγαλώσει στο ΔΗΜΟ της Αθήνας (όχι σε προάστεια)... Και πρέπει να σημειώσω ότι έχει τεράστια διαφορά ο αθηναίος-αθηναίος που μεγάλωσε στο κέντρο από τον "αθηναίο" που μεγάλωσε σε έναν από τους τριγύρω δήμους.  :grin:

Σιγα μη σκισεις κανενα καλσον.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom