Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
1:72 μην μου το κόβεις(το ύψος)!!!Εσύ ρε φίλε δεν έλεγες το πρωί ότι είσαι 1,70?
Ψηλόκορμος θεωρούμαι δηλαδής;;;!!!!
1:72 μην μου το κόβεις(το ύψος)!!!Εσύ ρε φίλε δεν έλεγες το πρωί ότι είσαι 1,70?
1:72 μην μου το κόβεις(το ύψος)!!!
Ψηλόκορμος θεωρούμαι δηλαδής;;;!!!!
Απο.....αερα ολοι μια χαρα ειμαστεΡε εχουν τον αέρα του συμπρωτευουσιάνου λέμε....
αλλο παλι και τουτο!Ρε εχουν τον αέρα του συμπρωτευουσιάνου λέμε....
1:72-1:74(έχω καιρό να μετρηθώ)!!!1.70?
σαν εμενα δλδ?
ε για αντρας ειναι κοντος!!! ;)
αλλο παλι και τουτο!
συμπρωτευσα μονον εμεις εχουμε σε ολο τον κοσμο!
αλλου δεν υπαρχει καν τετοια λεξη!
παρολο που την λατερυω την Θεσ/νικη!
ε καλα το ξερω αυτο!!!!!Η ελληνική κουλτούρα έχει λέξεις που δεν υπάρχουν αλλου συνήθισε το
Eδω σε εμένα όποτε θες θα σου γνωρίσω και κάτι παιδειά σαν τα κρύα τα νερά!!!Εγώ μιλούσα με μια Αυστραλέζα και μου είχε πει ότι πήγε Θεσσαλονίκη και τρελάθηκε με τους άντρες, είναι σαν μοντέλα λέει. Εγώ δεν έχω άποψη, Θεσσαλονίκη έχει πάει μόνο για 2-3 μέρες.
Για πείτε, λοιπόν, αξίζει τον κόπο να ξαναπάω;
Athens is the place to be.
Να κεράσω ενα πιατάκι κουρκουμπινια; :-*ε καλα το ξερω αυτο!!!!!
διχαστικο δεν ειναι αυτο???? ο ε ο???Θα ιδρύσω κλίκα με σαλλονικιούς και θα γίνει χαμος εδω μέσα...
Ναι, τους φοιτητές τους ενδιαφέρει πάρα πολύ η βρομιά, γι'αυτό κόπτονται και κάνουν συλλαλητήρια. Μάθε να διαβάζεις τι λέει ο άλλος πριν του την πεις αλλιώς χάνει αυτό που θες να πεις.
διχαστικο δεν ειναι αυτο???? ο ε ο???
αμε!Να κεράσω ενα πιατάκι κουρκουμπινια; :-*
....η Αθήνα παίζει να είναι η καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο.
ΠΠΠΦΦΦΦΦΤΤΤΤΤ εμείς έχουμε πολλές, τώρα με το μετρό, κάθε σταθμός και αγοράΑΑΑΑΑΑ ...............άσε που έχει και εκπληκτική αγορα!
το 'ντεμεκ' το λεει η γιαγια μου...... ;)ντεμεκ ..διχαστικό...
Βορρας-Νοτος =διχαστικο δεν ειναι αυτο???? ο ε ο???