Νέα

Αθηνά Οικονομάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Αθηνά θα κάνει μεγάλη καριέρα?

• Τι λες τώρα !!!

Ψήφοι: 86 20,0%
  • Ναι, το αξίζει

Ψήφοι: 83 19,3%
  • Όχι, θα κινηθεί στη μετριότητα

Ψήφοι: 237 55,1%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 24 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    430

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Αεριτζής θα είναι,όπως οι περισσότεροι του ''είδους'' του...
εδω ρε κριτικε ο ''εξυπνη σιτα''το παιζει επιχειρηματιας στην ελλαδα τι περιμενεις δικε μου :grin:
αλλα πρεπει να μαθουμε για τον τυπο απο μυκονο που μας εφαγε το μωρο :headbang: :headbang:
ο συναγωνιστης nipple κατι θα ξερει δεν μπορει

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
εδω ρε κριτικε ο ''εξυπνη σιτα''το παιζει επιχειρηματιας στην ελλαδα τι περιμενεις δικε μου :grin:
αλλα πρεπει να μαθουμε για τον τυπο απο μυκονο που μας εφαγε το μωρο :headbang: :headbang:

αχαχαχαχαχ τι παλικαρι αυτος με την εξυπνη σιτα... :) :)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τι έγινε η ψωλού τον παράτησε τον σκυλάραπα  για τα μάτια ενός επιχειρηματία ? Πάει , πέθανε ο έρωτας ... όλα πια για το χρήμα .

Πάντως ο νέος θα την πήρε στρωμένη .. θα της την έχει ξεχειλώσει την μούνα ο αράπακλας ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756

Ρε Γιατρε , εισαι μαγος , παλι εγω θα σας βγαλω το φιδι απο την τρυπα , κατι τετοιους τους ξερω απ εξω και ανακατωτα ..ανοιγω την ατζεντα μου στο Μ ( Μιχοπουλος ) , και νατος ο τυπακος ....

Λοιπον ξεκιναμε

http://[URL unfurl="true"]www.fayscontrol.gr/wp-content/uploads/2013/06/nouli-manoli-chr-tstsaki-melina-daskalaki-filipposmichopoulos.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cosmo.gr/articles/celebrities/Gossip/article2382245.ece/BINARY/w540/mixopoulos.jpg

Ειναι ο τυπος στ αριστερα ο Φιλιππος στην δευτερη φωτο , στην πρωτη εννοειτε ποιος ειναι  , γενικα ειναι ωραιο τυπακι , δεν ειναι απο τους γνωστους μαλακες ... ντυνεται σενια , εχει ενα πολυ καλο ξενοδοχειο 5 αστερων , Κιβωτος Hotel στον Ορνο της Μυκονου.Κατι βολτες στο Μιλανο για να ψωνισει κανα ρουχαλακι παλαιοτερα κτλ ...

20850.jpg

Φερνει λιγο στο στυλακι του πρωην αντρα της Μπελουτσι , καλη οικογενεια , γνωστος μπηχτης , αλλα στον αθεατο κοσμο μπηχτης , ηταν με πολλες γνωστες αλλα δεν τον εχετε πετυχει σε φωτο και τετοια...Μου τον ειχαν συστησει παλαιοτερα οταν ειχα παει τους καλους καιρους στο ξενοδοχειο του για λιγες μερες , καλο κεφαλι , συγκρατημενος , αλλα τοτε ηταν με μια ξενη , εναν ξανθο αγγελο αγνώστων λοιπων στοιχειων ...

Γιατρε την βλεπω να βγαζει τον χειμωνα μονο με το κοριτσι σου , απο καλοκαιρι μαλλον θα ειναι ελευθερη και παλι , εχει καλο γκελ ο τυπος στις γκομενες , αν ειχαμε και καμια σοβαρη εδω και ελεγε την γνωμη της σιγουρα θα ηταν θετικη για τον τυπο , οποτε καταλαβαινεις οτι ντουφεκαει πολυ αυτος , οποτε δεν δινω πολυ χρονο στην καινουργια μεταγραφη ...

Κατα κόσμον Φιλιπ λεγετε το παλικαρι ... και ναι αυτος μπορει να λεγετε επιχειρηματίας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Αεριτζής θα είναι,όπως οι περισσότεροι του ''είδους'' του...

Φιλε μου καλε , δεν θελω γρηγορες διαπιστώσεις απο εσενα.... Κοτσαμαν ξενοδοχειο δεν το λες και αεριτζηδικη δουλεια ... ;) και ειναι και απο τα πολυ ακριβα κιολας ... και το καλοκαιρι ηταν ψιλο φουλ στο κοσμο  ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αθηνά Οικονομάκου και Κατερίνα Θεοχάρη

x1.jpg

x2.jpg

x3.jpg

x5.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ωραίο ταλεντάκι και αυτή η θεοχάρη :think:

224503_525192047509412_482391158_n.jpg

5258_KATERINA_THEOXARI_10072013.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Αυτη βαλε βατραχε

93250.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/08/05/2591_KATERINA_THEOXARI_ATHINA_IKONOMAKOY_04082013.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/07/30/6127_THEOXARI_PANTAZOPOYLOS_SPIROPOYLOS_29072013.jpg[/img[/URL]]

Παρολο που το εχει "δωσει" προκοπη δεν εχει δει , παντα σχεδον στην αφάνεια ....αρα κατι δεν παει καλα μαζι της ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παρολο που το εχει "δωσει" προκοπη δεν εχει δει , παντα σχεδον στην αφάνεια ....αρα κατι δεν παει καλα μαζι της ...

ίσως κάνει πολλή παρέα με σύλβια δεληκούρα :grin:

icemax_926_121af0357c6b53a1a08fd9b320437ddd.jpg

*ο θάμνος που φαίνεται κάτω αριστερά ανήκει στην μαρία σολωμού :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ίσως κάνει πολλή παρέα με σύλβια δεληκούρα :grin:

*ο θάμνος που φαίνεται κάτω αριστερά ανήκει στην μαρία σολωμού :grin:

Γι αυτο εκοψε τα πολλα πολλα μαζι της , αυτες ηταν κωλος και βρακι , απλα η Συλβια "επαιρνε" και τον τυπο στην γκαρνταρομπα μπας και δει προκοπη , η αλλη που και αυτη εχιε τυπακι "σκυλε" μαλλον δεν θα εκανε πολλα "γουστα" ...παντως τωρα δειχνει να προσπαθει να αλλαξει υφος ...

Αυτη η Δεληκουρα ρε πουστη μου για το fame story μεχρι και με τον Μαγκαβαντου τον γυφτο ( Παρης λεγοταν η μαιμου δεν θυμαμαι ) τα ειχε φτιαξει .... και ποιος δεν την εχει περασει αυτη ... περασε και λιγο απο ΛΕ.ΠΑ οτι να ναι ...

Οποτε βλεπω την Δεληκουρα μου ερχετε αμεσως στο μυαλο το ταξι απο την Θεσσαλονικη του Σαχινιδη που το παρεδωσε στην Μερσεντες club στην Γερμανια με 4.600.000 χλμ κοντερισια ..

11972595.jpg

11972596.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Οποτε βλεπω την Δεληκουρα μου ερχετε αμεσως στο μυαλο το ταξι απο την Θεσσαλονικη του Σαχινιδη που το παρεδωσε στην Μερσεντες club στην Γερμανια με 4.600.000 χλμ κοντερισια ..

11972595.jpg
:thumbsup:
εγραψες αδερφε... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ας βάλουμε και λίγο μη κώλο σολωμού αφού βρήκαμε την φωτογράφιση :grin:

icemax_926_590e36e11acda3b4244feb4c59d887eb.jpg

Επισκέπτης
Ρε Γιατρε , εισαι μαγος , παλι εγω θα σας βγαλω το φιδι απο την τρυπα , κατι τετοιους τους ξερω απ εξω και ανακατωτα ..ανοιγω την ατζεντα μου στο Μ ( Μιχοπουλος ) , και νατος ο τυπακος ....
Nipple_Lover78 εαν χρειαστω ποτε να μαθω κατι για καποιον θα σε εχω στα υποψιν
την αντζεντα και τα ματια σου  :)

κλαιω απο τα γελια  :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι έγινε η ψωλού τον παράτησε τον σκυλάραπα  για τα μάτια ενός επιχειρηματία ? Πάει , πέθανε ο έρωτας ... όλα πια για το χρήμα .

Πάντως ο νέος θα την πήρε στρωμένη .. θα της την έχει ξεχειλώσει την μούνα ο αράπακλας ...
Πολύ ξενέρωτο τον κόβω,σιγά τα γαμήσια που θα της έκανε...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Λοιπον ξεκιναμε
Νορμάλ μου φαίνεται,οπότε εγκρινω...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φιλε μου καλε , δεν θελω γρηγορες διαπιστώσεις απο εσενα.... Κοτσαμαν ξενοδοχειο δεν το λες και αεριτζηδικη δουλεια ... ;) και ειναι και απο τα πολυ ακριβα κιολας ... και το καλοκαιρι ηταν ψιλο φουλ στο κοσμο  ;)
Ζητώ συγνώμη,έκρινα χωρίς να ξέρω κάτι που αντιβαίνει σφόδρα τους κανόνες μου...

Δυστυχώς έπεσα στην ψιλοεξαίρεση κ ψιλοεκτέθηκα...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Λοιπον ξεκιναμε

http://[URL unfurl="true"]www.fayscontrol.gr/wp-content/uploads/2013/06/nouli-manoli-chr-tstsaki-melina-daskalaki-filipposmichopoulos.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cosmo.gr/articles/celebrities/Gossip/article2382245.ece/BINARY/w540/mixopoulos.jpg

Ειναι ο τυπος στ αριστερα ο Φιλιππος στην δευτερη φωτο , στην πρωτη εννοειτε ποιος ειναι  , γενικα ειναι ωραιο τυπακι , δεν ειναι απο τους γνωστους μαλακες ... ντυνεται σενια , εχει ενα πολυ καλο ξενοδοχειο 5 αστερων , Κιβωτος Hotel στον Ορνο της Μυκονου.Κατι βολτες στο Μιλανο για να ψωνισει κανα ρουχαλακι παλαιοτερα κτλ ...

20850.jpg

Φερνει λιγο στο στυλακι του πρωην αντρα της Μπελουτσι , καλη οικογενεια , γνωστος μπηχτης , αλλα στον αθεατο κοσμο μπηχτης , ηταν με πολλες γνωστες αλλα δεν τον εχετε πετυχει σε φωτο και τετοια...Μου τον ειχαν συστησει παλαιοτερα οταν ειχα παει τους καλους καιρους στο ξενοδοχειο του για λιγες μερες , καλο κεφαλι , συγκρατημενος , αλλα τοτε ηταν με μια ξενη , εναν ξανθο αγγελο αγνώστων λοιπων στοιχειων ...

Γιατρε την βλεπω να βγαζει τον χειμωνα μονο με το κοριτσι σου , απο καλοκαιρι μαλλον θα ειναι ελευθερη και παλι , εχει καλο γκελ ο τυπος στις γκομενες , αν ειχαμε και καμια σοβαρη εδω και ελεγε την γνωμη της σιγουρα θα ηταν θετικη για τον τυπο , οποτε καταλαβαινεις οτι ντουφεκαει πολυ αυτος , οποτε δεν δινω πολυ χρονο στην καινουργια μεταγραφη ...

Κατα κόσμον Φιλιπ λεγετε το παλικαρι ... και ναι αυτος μπορει να λεγετε επιχειρηματίας
ρε γιατρε τι εγινε εβαλε τα δαχτυλα στη μπριζα και σηκωθηκαν ετσι τα μαλλια του γιατρου? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom