Νέα

Αθηνά Οικονομάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Αθηνά θα κάνει μεγάλη καριέρα?

• Τι λες τώρα !!!

Ψήφοι: 86 20,0%
  • Ναι, το αξίζει

Ψήφοι: 83 19,3%
  • Όχι, θα κινηθεί στη μετριότητα

Ψήφοι: 237 55,1%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 24 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    430

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός,αλλά έχω βαρεθεί όσο δεν πάει να διαβάζω ότι όλες τα φτιάχνουν με επιχειρηματία...

Πρώτον,δεν είπα να τα φτιάξουν κ με φοιτητή Ηλεκτρολογίας,υπάρχουν όμως κ άλλα επαγγέλματα...Δεν έχουν λεφτά όμως εξού κ ο χαρακτηρισμός πόρνη...

Δεύτερον,πόσοι είναι πια οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα;;;;;;;

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ίσως είμαι λίγο υπερβολικός,αλλά έχω βαρεθεί όσο δεν πάει να διαβάζω ότι όλες τα φτιάχνουν με επιχειρηματία...

Πρώτον,δεν είπα να τα φτιάξουν κ με φοιτητή Ηλεκτρολογίας,υπάρχουν όμως κ άλλα επαγγέλματα...Δεν έχουν λεφτά όμως εξού κ ο χαρακτηρισμός πόρνη...

Όποιος έχει ένα οποιοδήποτε μαγαζί, όποιος νοικιάζει ακίνητα, όποιος έχει απλώς λεφτά, όποιος δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω αλλά έχει ωραίες ιδέες για το πώς θα μπορούσε να βγάλει λεφτά...οποιοσδήποτε τέλος πάντων μπορεί να δηλώσει και επιχειρηματίας

Επισκέπτης

Κριτικάτσι..το 99,5% στον Ελλαδικο χωρο τα ιδια λεγει...απλα τα πουτανελια παλιας και νεας εσοδειας ανακυκλωνονται πηγαινοντας στα ΙΔΙΑ μαγαζια-στους ΙΔΙΟΥΣ π@υτσους-στα ΙΔΙΑ πορτοφολια-στα ΙΔΙΑ θερετρα για διακοπες...και παιζουν στα ΙΔΙΑ εναπομειναντα 3 κωλοπεριοδικα και στα 13 ΙΔΙΑ κατινο-σαιτ..επιπροσθετως εχουν μπει πολλα ΞΕΝΑ κεφαλαια εμπορων οπλων και ναρκωτικων και παιζουν τοπι...ενω τα εγχωρια πλουσιοκαμακια εχουν παραμεριστει και τρωνε τα σαφριδια-τσουλογκομενακια της πλακας...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ρε τύπε, αν εσύ ήσουνα ηθοποιός ή τραγουδιστής, γνωστή περσόνα τέλος πάντων θα γύριζες να κοιτάξεις κομμώτρια ή πωλήτρια ας πούμε; Ή θα στόχευες στα "ψηλά"; Να μην είμαστε και υποκριτές, έτσι;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όποιος έχει ένα οποιοδήποτε μαγαζί, όποιος νοικιάζει ακίνητα, όποιος έχει απλώς λεφτά, όποιος δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω αλλά έχει ωραίες ιδέες για το πώς θα μπορούσε να βγάλει λεφτά...οποιοσδήποτε τέλος πάντων μπορεί να δηλώσει και επιχειρηματίας
Κλασσικά περίπτωση ''ότι δηλώσεις είσαι'';;;

Επισκέπτης
Κλασσικά περίπτωση ''ότι δηλώσεις είσαι'';;;
οχι πια...δεν φτανει η δηλωση...τα καυλακια εχουν γινει μοβορικα και θελουν και δηλωση Ε9....εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν...πια δεν μασανε με λογακια...θελουν μονεδα αλλιως δεν σου δινουν ουτε τη σολα του ξωφτερνου..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ρε τύπε, αν εσύ ήσουνα ηθοποιός ή τραγουδιστής, γνωστή περσόνα τέλος πάντων θα γύριζες να κοιτάξεις κομμώτρια ή πωλήτρια ας πούμε; Ή θα στόχευες στα "ψηλά"; Να μην είμαστε και υποκριτές, έτσι;
Το δέχομαι ότι ο κυκλος τους είναι πάνω κάτω τέτοια επαγγέλματα,αλλά προσωπικά πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά...

Προσωπικά μπορεί να έβγαινα με τέτοιες,αλλά όχι για τα λεφτά...Είτε είχα,είτε δεν είχα...

Κ επίσης αν η άλλη είναι μουνάρα,θα την κοίταζα ότι επέγγελμα κ να έκανε...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
οχι πια...δεν φτανει η δηλωση...τα καυλακια εχουν γινει μοβορικα και θελουν και δηλωση Ε9....εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν...πια δεν μασανε με λογακια...θελουν μονεδα αλλιως δεν σου δινουν ουτε τη σολα του ξωφτερνου..
Ούτε το ΣΔΟΕ δεν είναι τοσο μοβόρικο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

ποιος ειναι αυτος ρε κριτικε που μας εφαγε το μουνι να του στειλω λουλουδια στη γιορτη του να πουμε :headbang: :headbang: :headbang:
τι ειναι αυτος ποιος ειναι τι κανει?
εχει φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα?
ποσα δανεια εχει?
αι στο διαλο εγιναν επιχειρηματιες ολοι στην ελλαδα

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Το δέχομαι ότι ο κυκλος τους είναι πάνω κάτω τέτοια επαγγέλματα,αλλά προσωπικά πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά...

Προσωπικά μπορεί να έβγαινα με τέτοιες,αλλά όχι για τα λεφτά...Είτε είχα,είτε δεν είχα...

Καλά δεν ξέρεις ότι γυναίκες δεν σκέφονται με το κάτω κεφάλι όπως εμείς;

Εδώ βλέπεις την άλλη που μπορεί να μην έχει βρακί να φορέσει και να μην σου δίνει κάν σημασία ή ακόμα και να σε κοιτάει σαν βδέλυγμα αν έχεις άδειο το πορτοφόλι..

Το χάλι της βέβαια δεν το κοιτάει που μπορεί η ίδια να τυλίγει κρέπες η να είναι μία απλή πωλήτρια σε μαγαζί.. Και το χειρότερο... Να είναι εμφανισιακά σαν το ανάποδο γαμώτο.. :2funny:

Επισκέπτης
ποιος ειναι αυτος ρε κριτικε που μας εφαγε το μουνι να του στειλω λουλουδια στη γιορτη του να πουμε :headbang: :headbang: :headbang:
ποσα δανεια εχει?
τι να εχει ρε αλεφα....αυτο εχει...τι νομιζεις μπορει να εχει ολη αυτη η πλειαδα νεων αψητων ανθρωπων με ενα σκασμο λεφτα χωρις την παραμικρη επιχειρηματικη δραστηριοτητα στην Ελλαδα...ή απλα με ενα κωλομαγαζο απο γυψοσανιδες ?...εσυ δηλαδη γιατι δεν τα εχεις ?....για μαλακα δε σε κοβω με την καμια παντως...εισαι σπιρτο...αρα.....αλλου ειναι η υποθεση..εισαι τιμιος φιλε.

Συνημμένα

• --.jpg
    --.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 28

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Εδώ βλέπεις την άλλη που μπορεί να μην έχει βρακί να φορέσει και να μην σου δίνει κάν σημασία ή ακόμα και να σε κοιτάει σαν βδέλυγμα αν έχεις άδειο το πορτοφόλι..

Το χάλι της βέβαια δεν το κοιτάει που μπορεί η ίδια να τυλίγει κρέπες η να είναι μία απλή πωλήτρια σε μαγαζί.. Και το χειρότερο... Να είναι εμφανισιακά σαν το ανάποδο γαμώτο.. :2funny:

Μην τα μπερδεύετε. Δεν λέω αν κάποιος θα γαμούσε πωλήτριες ή κομμώτριες όντας "φτασμένος", "γνωστός" κτλ. Άλλο το σεξ.
Η ερώτηση είναι αν εσείς ήσασταν ηθοποιοί, παρουσιαστές, τραγουδιστές, αθλητές κτλ θα κάνατε σχέση πχ. με μια πεντικιουρίστα; Εδώ έχω ακούσει μέχρι και απλοί πτυχιούχοι ΤΕΙ με ένα σπιτάκι και 2 στρ. ελιές στο χώριο να λένε "μην μπλέξω με καμιά κομμώτρια, να βρω μία που να χει το κάτιτις της". Πόσο μάλλον οι επώνυμοι.
Γιατί να μας πειράζει όταν και οι γυναίκες σκέφτονται έτσι και λέμε πχ. γιατί η Τσαπανίδου δεν τα φτιάχνει με εργάτη ή υπάλληλο κτλ; Προφανής δεν είναι η απάντηση;
Τωρά απλά για σεξ εννοείται ναι, δεν το συζητώ. Ο Χιου Γκραντ είδαμε τι διάλεξε να πηδήξει κάποτε. Και να 'στε σίγουροι ότι οι περισσότερες κυρίες που ποστάρουμε εδώ έχουν κατά καιρούς βγάλει τρελά γούστα με τους καμεραμέν, ηχολήπτες κα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ποσα δανεια εχει?
Αεριτζής θα είναι,όπως οι περισσότεροι του ''είδους'' του...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Νομίζω ότι τα είπες όλα...

Πολύ σωστός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom