Νέα

Αστυνομια των ζωων !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Η θλίψη που μου προκαλείται γιατί ένας άνθρωπος προτιμάει να ξοδεύει χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια για να βοηθήσει σκυλιά. Λες και δεν υπάρχουν εγκαταλελειμμένα παιδιά, στα οποία μπορεί να αφιερώσει χρόνο, ή άνθρωποι σε γηροκομεία παρατημένοι από όλους, για να τους επισκεφτεί, ή άτομα στα άσυλα ανιάτων για να τους πει μια κουβέντα. Με πιάνει θλίψη γιατί αντί να κάνει καλύτερη τη ζωή συνανθρώπων του, προτιμάει να κάνει έργο ζωής την προστασία άλλου είδους ζώων και να περηφανεύεται γι αυτό  
γιατί ο καθένας θα επιλέξει με βάση αυτό που μπορεί σε πληροφορω ο συγκεκριμένος αποτι είχε υποθει στην τηλεόραση πέρα από ζώα βοηθάει κ ηλικιωμένους παρόλο που λόγο των τατουάζ το έχουν όλοι στο περιθώριο
Θλίψη νιώθω μόνο για όσους δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι καλό κάτι ευγενικό κάτι  κάτι που να δηλώνει δύναμη ψυχής θλίψη νιώθω μόνο για όσους το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρίνουν να κατακρίνουν κ να σκορπάνε δηλητήριο σε ότι βλέπουν γύρω τους να δημιουεγητε κ αντί να κοιτάξουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα κοιτάνε να το δηλητηριάσουν...

να τον δεις και  σε βιντεο που  .. νουθετει  τους ανδρες πως να φερονται  ευγενικα ...στις γυναικες ..
ο τυπος ειναι καραψωναρα ..
θα σου φανεί παράξενο αλλά αυτό το τέρας των τατου είναι ευγενική ψυχή με όλη την σημασία της λέξης
Κ με άντρες και με γυναίκες
Στο κάτω κάτω άλλο η ευγένεια κ άλλο ο πυρφοριασμος
Το να υπάρχει ευγένεια είναι δείγμα παιδείας και διαγωγής
Δείχνει ακέραιο χαρακτήρα άτομο που εκτιμάει κ δεν στέκεται σε μικρότητες κ κόμπλεξ
Η έλλειψη της?
Απλά Δείχνει έναν άνθρωπο αδύναμο και φοβικό  
Δείχνει ένα άτομο καθαρά
Ένα άτομο χωρίς ταμπού η άμυνα του είναι η αγένεια κ η έλλειψη τρόπων...
Κ αυτό δεν το λέω εγώ αλλά πολλοί ψυχολογοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατί ο καθένας θα επιλέξει με βάση αυτό που μπορεί σε πληροφορω ο συγκεκριμένος αποτι είχε υποθει στην τηλεόραση πέρα από ζώα βοηθάει κ ηλικιωμένους παρόλο που λόγο των τατουάζ το έχουν όλοι στο περιθώριο
Θλίψη νιώθω μόνο για όσους δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι καλό κάτι ευγενικό κάτι  κάτι που να δηλώνει δύναμη ψυχής θλίψη νιώθω μόνο για όσους το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρίνουν να κατακρίνουν κ να σκορπάνε δηλητήριο σε ότι βλέπουν γύρω τους να δημιουεγητε κ αντί να κοιτάξουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα κοιτάνε να το δηλητηριάσουν...
θα σου φανεί παράξενο αλλά αυτό το τέρας των τατου είναι ευγενική ψυχή με όλη την σημασία της λέξης
Κ με άντρες και με γυναίκες
Στο κάτω κάτω άλλο η ευγένεια κ άλλο ο πυρφοριασμος
Το να υπάρχει ευγένεια είναι δείγμα παιδείας και διαγωγής
Δείχνει ακέραιο χαρακτήρα άτομο που εκτιμάει κ δεν στέκεται σε μικρότητες κ κόμπλεξ
Η έλλειψη της?
Απλά Δείχνει έναν άνθρωπο αδύναμο και φοβικό 
Δείχνει ένα άτομο καθαρά
Ένα άτομο χωρίς ταμπού η άμυνα του είναι η αγένεια κ η έλλειψη τρόπων...
Κ αυτό δεν το λέω εγώ αλλά πολλοί ψυχολογοι
Εχουμε διαφωνησει σε πολλα αλλά εδω θα συμφωνησω απολυτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ο τυπος ειναι μεγαλο  ψωνακι ...
το θεμα ειναι πως τον πηρε σοβαρα μελλοντικος υπουργος ...

Γιατί προσπαθεί να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους, οι εκλογές είναι μπροστά. Στη συνέχεια, θα δούμε αν θα υλοποιήσει οτιδήποτε από αυτά

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

ειναι ενα ψωνιο και μισο  ...
χρησιμοποιει τις μαλακιες με  τα ζωα  για να γινει γνωστος σε αλλους  μαλακες του σιναφιου του και  να τους χρησιμοποιησει σα προβατα για να ψωνισουν αναβολικα και  συμπληρωματα απο συγκεκριμενο μαγαζι .

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Γιατί προσπαθεί να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους, οι εκλογές είναι μπροστά. Στη συνέχεια, θα δούμε αν θα υλοποιήσει οτιδήποτε από αυτά
ας ελπισουμε  η  γεωργιαδενα  σε αυτο να φανει κλασικος  πολιτικος  και να μην κανει τιποτα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αν το συναισθημα που σου προξενει αυτη η εικονα ειναι θλιψη, τοτε σου λεω εντελως φιλικα οτι πρεπει να ζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο

Δηλαδή εγώ έχω ανάγκη τη βοήθεια ειδικού, κι όχι τα άτομα που συμπεριφέρονται σε άλλα ζωικά είδη σαν να είναι δικά τους παιδιά; Τα υποκατάστατα δίνουν προσωρινή ανακούφιση και τίποτα παραπάνω

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δηλαδή εγώ έχω ανάγκη τη βοήθεια ειδικού, κι όχι τα άτομα που συμπεριφέρονται σε άλλα ζωικά είδη σαν να είναι δικά τους παιδιά; Τα υποκατάστατα δίνουν προσωρινή ανακούφιση και τίποτα παραπάνω

φτηνο  . προσωρινο αντικαταθλιπτικο  η  μοδα αυτη με  τα σκυλια ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχει στεγνωσει η ψυχη σου.
Προσεξε το.
Αυτο και τελος

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οτι μαλακια δεν προλαβε  να κανει ο συριζα ..

θα την  ολοκληρωσει η ΝΔ ...

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ...
παρόλο που σε κάποια θέματα είσαι μαλακας εδώ θα συμφωνήσω γιατί εχ πει ότι
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε να περάσει όσα δεν μπορούσε να περάσει η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ
Κ ότι ο Μητσοτάκης απλά τρίβει τα χέρια του γιατί ο Τσίπρας πέρασε πράγματα όπως το Σκοπιανό που θα έπρεπε να το περάσει αυτός σε περίπτωση που δεν το έκανε ο Τσίπρας
Κ το έλεγα πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κ νομίζω το είχα πει κ εδώ μέσα τότε
Όμως υπάρχει νήμα για να λες τα πολιτικά σού δεν είναι ανάγκη να μας τα πριζεις σε όλα τα νήματα λέγοντας τα ίδια κ τα ίδια

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κ ότι ο Μητσοτάκης απλά τρίβει τα χέρια του γιατί ο Τσίπρας πέρασε πράγματα όπως το Σκοπιανό που θα έπρεπε να το περάσει αυτός σε περίπτωση που δεν το έκανε ο Τσίπρας
Όμως υπάρχει νήμα για να λες τα πολιτικά σού δεν είναι ανάγκη να μας τα πριζεις σε όλα τα νήματα λέγοντας τα ίδια κ τα ίδια
θα λεω οτι θελω και οπου θελω..
αν σπαζεσαι  αγορασε νεο  σκυλο .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε μην του απαντας, ο ανθρωπος δεν ειναι καλα λεμε

Αγνοησε τον

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Η θλίψη που μου προκαλείται γιατί ένας άνθρωπος προτιμάει να ξοδεύει χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια για να βοηθήσει σκυλιά. Λες και δεν υπάρχουν εγκαταλελειμμένα παιδιά, στα οποία μπορεί να αφιερώσει χρόνο, ή άνθρωποι σε γηροκομεία παρατημένοι από όλους, για να τους επισκεφτεί, ή άτομα στα άσυλα ανιάτων για να τους πει μια κουβέντα. Με πιάνει θλίψη γιατί αντί να κάνει καλύτερη τη ζωή συνανθρώπων του, προτιμάει να κάνει έργο ζωής την προστασία άλλου είδους ζώων και να περηφανεύεται γι αυτό  

Επειδη εχω γνωρισει ατομα σαν και του λογου σου, εσυ τι εχεις κανει για τις κατηγοριες οπως βαζεις τους ανθρωπους; πηγες σε κανενα ιδρυμα να προσφερεις εθελοντισμο; μου θυμιζεις την γειτονισσα  που κοκορευεται σαν και εσενα αλλα να προσφερει κατι σε συνανθρωπο ουτε λογος γιατι δεν
"ΜΠΟΡΕΙ" αλλα κατα τα αλλα να κατινιαζει σαν την κατινα μια χαρα μπορει, ειμαι μελος σε φιλοζωικη και προτιμω να βοηθησω αδεσποτο που καποιος μαλακας το εγκατελειψε παρα ενα παιδι που ξερω στο ιδρυμα θα εχει τροφη, νερο στεγη....

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Επειδη εχω γνωρισει ατομα σαν και του λογου σου, εσυ τι εχεις κανει για τις κατηγοριες οπως βαζεις τους ανθρωπους; πηγες σε κανενα ιδρυμα να προσφερεις εθελοντισμο; μου θυμιζεις την γειτονισσα  που κοκορευεται σαν και εσενα αλλα να προσφερει κατι σε συνανθρωπο ουτε λογος γιατι δεν
"ΜΠΟΡΕΙ" αλλα κατα τα αλλα να κατινιαζει σαν την κατινα μια χαρα μπορει, ειμαι μελος σε φιλοζωικη και προτιμω να βοηθησω αδεσποτο που καποιος μαλακας το εγκατελειψε παρα ενα παιδι που ξερω στο ιδρυμα θα εχει τροφη, νερο στεγη....
καλυτερα να πας σε ενα ψυχολογο ..
αυτο που κανεις δεν θα σε γλιτωσει  απο  τα αντικαταθλιπτικα .

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οταν τα ζωα παιζουν με τα παιδια της οικογενειας κλπ ειναι οκ. Πηρε ο κουμπαρος ενα για να αμολαει τα παιδια στην αυλη με τον σκυλο

Υπαρχουν ομως και αυτα τα δυστυχα κατοικιδια

Συνημμένα

• _20190624_214023.JPG
    _20190624_214023.JPG
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 10

Τζανης__Α

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
καλα κανει και βοηθαει σκυλια αυτος αλλα η εμφανιση του με τα ταττου ειναι γελοια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εχει στεγνωσει η ψυχη σου.
Προσεξε το.
Αυτο και τελος

Ο μεγαλύτερος νευροχειρουργός της Ελλάδας (Παξινός) έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει ψυχή. όλα προέρχονται από τον εγκέφαλο. Κάνε μια δημοσίευση με τα στοιχεία που έχεις, και αν αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής, θα πετύχεις Παγκόσμια αναγνώριση. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν. τη δόξα ουδείς

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ο μεγαλύτερος νευροχειρουργός της Ελλάδας (Παξινός) έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει ψυχή. όλα προέρχονται από τον εγκέφαλο. Κάνε μια δημοσίευση με τα στοιχεία που έχεις, και αν αποδείξεις την ύπαρξη της ψυχής, θα πετύχεις Παγκόσμια αναγνώριση. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν. τη δόξα ουδείς
αυτη ειναι η ρητορικη του οταν θελει να δειξει το προσωπο  του αμεμπτου .. , του ηθικου ...,του τελειου ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Άρα είσαι περήφανος για την επιλογή σου. Μπράβο σου. Εγώ επιλέγω ανθρώπους, κι όχι ζώα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom