το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εδω δεν εχουμε αστυνομια για ανθρωπους, η αστυνομια ζωων μας ελειψεΕπιτελους ενα καλο νεο !!!!!!!!!!!
εμπλεξε με τον μηλα ο αδωνις, αρχισε τις μαλσκιες
εδω δεν εχουμε αστυνομια για ανθρωπους, η αστυνομια ζωων μας ελειψεΕπιτελους ενα καλο νεο !!!!!!!!!!!
μετομπαρδον μεσιε μποκωλ!
τα ιδια δεν κανεις κι εσυ με το μισος/μένος σου για τις γυναικες και οποιον τις υποστηριζει ή τεσπα ΔΕΝ καταφερεται εναντιον τους ? ή όχι?
(same applies to 95% of the people writing in this mtf forum!)
ισως... σορρυ
Kάνε ενα κόπο και διάβασε το θρέντ απο την αρχή... αν και πάλι νομίζεις οτι κακώς αντέδρασα όπως αντέδρασα, να ζητήσω και συγνώμη...Όχι πάντως να είσαι σίγουρος ότι ρίχνει φόλες στα αδέσποτα
εδω δεν εχουμε αστυνομια για ανθρωπους, η αστυνομια ζωων μας ελειψε
εμπλεξε με τον μηλα ο αδωνις, αρχισε τις μαλσκιες
Kάνε ενα κόπο και διάβασε το θρέντ απο την αρχή... αν και πάλι νομίζεις οτι κακώς αντέδρασα όπως αντέδρασα, να ζητήσω και συγνώμη...
τι αλλο δηλαδη θελει ο τυπος να πετύχει?
οι σκυλοι κανουν ζωαραΛες και ο σκυλος ειναι το μονο ζωο στον πλανήτη,τοσα και τοσα ζωα κακομεταχειρίζοντε,αυτος κολλησε εκει στον σκυλο. Ισα ισα τα σκυλια ειναι απο τα ζωα με τα περισσοτερα δικαιώματα, τι αλλο δηλαδη θελει ο τυπος να πετύχει?
φιλε τυγχανει να το ξερω το παιδι κ το εχει δειξει πολλες φορες η τηλερασηΚαι μόνο η αρχή του βίντεο, το ότι δηλ. αυτή η ανακοίνωση είναι η σημαντικότερη στη ζωή του, ότι είναι όνειρο για ολόκληρες δεκαετίες, κι ακόμα ότι η αστυνομία ζώων αποτελεί κομμάτι από τις προσευχές τους, μου φέρνει θλίψη. Υπέθετα ότι θα ενδιαφέρεται για ανθρώπους περισσότερο, κι όχι για ζώα
εγω δεν σου ειπα ότι ρειχνεις φολες...τωρα θα σου πουν κι εσενα πως ριχνεις φολες κλπ κλπ ...
εγω νομιζω εχω αποδειξει προτιμω το γκρι φανατικος δεν είμαι σε τιποτα αλλα θα υπερασπιστω οτιδήποτε καλο ειτε συμφωνω ειτε όχιΦΥΣΙΚΑ. Όλοι οι φανατικοί (οποιασδήποτε απόχρωσης, είτε μιλάμε για θρησκεία, για ποδόσφαιρο, για πολιτική, για τάχα ανώτερο σκοπό) χωρίζουν τον κόσμο σε άσπρο - μαύρο. Αν δεν είσαι μαζί τους, είσαι εναντίον τους (τάδε έφη Ιησούς). Κι αφού αυτοί είναι καλοί, όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι κακός. Τέλος της συζήτησης
με αυτό τα πηρα κ εγω....Θα καθόμουν φαντάζεσαι να αρχίσω πόλεμο με κάποιον, μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει η άποψή του; Διάλογο ναι, αντιπαράθεση ναι, εξ'άλλου ο διαφωνία γεννά την πρόοδο... αλλά το να διαβάζεις σαν σχόλιο "προφανως αυτος ο μαλακας με τα τατοο ειναι το λοατκι της ΝΔ ... " τι είδους (και ήθους) απάντηση δηλαδή αξίζει;
από την στιγμη που καποιος κανει κατι καλο που θα βοηθησει την κοινωνια στα @@ μου αν είναι δεξειος αριστερος η κουμουνιστηςwow ...
προφανως σας θιξαμε τον αγαπημενο σας youtuber / influencer δεξιουλη ο οποιος με " οχημα " την φιλανθρωπια των ζωων θελει να γινει γνωστος για να πουλησει περισοτερα αναβολικα και λοιπες παπαριες συμπληρωματων ....
τελικα εσεις ειστε τα ΖΩΑ .....
φιλος εδώ στην γειτωνια μου είχαμε 12 αδεσποτα θες το πιστευεις όλα ρατσας όλα εκπαιδευμενααλλο πραγμα ο πολιτισμος,αλλο πραγμα η αστυνομευση.Ο σκυλος της οικογενειας,υιοθετηθηκε,τον θεραπευσαμε (ειχε ολες τις αρρωστιες),ειναι ενα ευρωστο ζωο 3 ετων,και σαν την δικη μου οικογενεια,υπαρχουν χιλιαδες.Τωρα το τι γινεται στην επαρχια με τις φολες,και τους ανεγκεφαλους,ειναι αλλο θεμα.Σε καμια ομως περιπτωση,ουτε εγω ουτε και οι υπολοιποι,ανθρωποι που εχουν ενα ζωο,το φροντιζουν,το εχουν μεσα στο σπιτι,το εχουν τσιπαρει,το εμβολιαζουν κτλ,δεν θα ανεχτουμε ουτε την αστυνομευση,ουτε μαθηματα απο τον ταττο,ουτε φορους,ουτε τιποτα
συμφωνω όλα είναι διαλυμεναΣυνυπογράφω. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στην αστυνόμευση για την προστασία των ανθρώπων, η Ελλάδα στην πραγματικότητα είναι μια χρεοκοπημένη χώρα, η αστυνομία των ζώων έλειψε. Τι του λείπει του ψειριάρη; Σκούφια με μαργαριτάρι!!!
Το πρώτο μου ποστ στο θρεντΑφου ειναι τοσο φιλοζωος ο αδωνις να δουμε τι θα κανει για τα χαλαλ σφαγεια στην ελλαδα μετα τις 7/7
Εδω θα ειμαστε να σκουπιδιασουμε και να κατουρησουμε υποστηρικτες του καραγκιοζη
όχι δεν πιστεύω ότι είναι φιλοζωος ούτε ότι θα το κάνειτο ομολογώ ο μπουμπουκος ξέρει να κάνει πολιτική... Όμως μόνο στην προεκλογική περίοδο... Γιατί μετά αμφιβάλλω αν θα το θυμάται... Αφού αυτό θα θέλει νέες προσλήψεις κ εξειδικευμένο προσωπικό στο δημόσιο... Κάτι που κανονικά βγάζει σπυράκια ακόμα κ όταν το ακούει...
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτό γιατί όλα τα ζώα πάνε παίρνουν ένα σκυλί κ μόλις βαρεθουν το παρατάνε στο δρόμο.. κ μετά μας φταίνε τα αδέσποτα όχι οι ανεγκεφαλοι...
η ευθανασία ζώον είναι ένα μέτρο που υσχιει σε πολλά κράτη όμως δεν έχει λυθεί κανένα πρόβλημα ούτε την θεωρώ λύση θα την δεχτώ σε περίπτωση αρωστου ζώου με φόβο εξάπλωσης της ασθενείας η σε κάποιο επιθετικό ζώο που αποτελεί κυνδινο όμως σοβαράφιλοζωοι οι ελεεινοι
παιρνουν ενα σκυλο και τον περιοριζουν σε τεσσερις τοιχους
τον βγαζουν για μια αντε δυο ωρες την ημερα βολτα στο παρκο και νομιζουν οτι το σκυλι ειναι ο σκυλος ειναι για να τρεχει ολη μερα ειναι κοινωνικο ζωο ολο αυτο που βιωνει ειναι καταστροφη και για το σωμα αλλα και για την ψυχη του
ασε που εχουμε και την στειρωση,κοβεις τα αρχιδια ή αφαιρεις την μητρα και ολα καλα
και φυσικα τα περισσοτερα ειναι χωρις τσιπακι
αν ημουν κυβερνηση θα ελεγα "εχετε 40 μερες προθεσμια να βαλετε τσιπ στα ζωα σας"
οταν περνουσε το οριο θα εβγαιναν κλιμακια εξω θα πηγαιναν στα κτηνιατρια και θα εκαναν ελεγχο οποιο ζωο δεν ειχε τσιπ θα θανατωνοταν και ο ιδιοκτητης θα πληρωνε 5.000
ο γιατρος θα πληρωνε 1.000 ευρο για καθε πελατη του που δεν ηταν με τσιπακι το ζωο του
για τα αδεσποτα θα μαζευονταν και θα εβγαινε ανακοινωση οποιος θελει να υοθετησει δωρεαν μπορει να παει
καθε τελος του μηνα οσα ζωα εμεναν θα θανατωνονταν
σε 6 μηνες θα ειχε τελιωσει το οποιο θεμα
και φυσικα οποιος καραγκιοζης δεν μαζευε τις ακαθαρσιες του ζωου του θα πληρωνε τρελο προστιμο
σωστα τα λεςΤο πρώτο μου ποστ στο θρεντ
όχι δεν πιστεύω ότι είναι φιλοζωος ούτε ότι θα το κάνει
Παρόλα αυτά θα ήταν μια αξιόλογη κίνηση που θα έπρεπε να γίνει άσχετα ποιος θα την έκανε η ευθανασία ζώον είναι ένα μέτρο που υσχιει σε πολλά κράτη όμως δεν έχει λυθεί κανένα πρόβλημα ούτε την θεωρώ λύση θα την δεχτώ σε περίπτωση αρωστου ζώου με φόβο εξάπλωσης της ασθενείας η σε κάποιο επιθετικό ζώο που αποτελεί κυνδινο όμως σοβαρά
Θα προτιμούσα ευθανασία στα ζώα που τα εκπαιδεύουν για αγώνες κ τα σκοτώνουν... Όπως θα προτιμούσα ευθανασία σε καμένους εγκεφαλους που δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον συνάνθρωπο τούς κ είναι χειρότεροι από τα ζώα
Ακομα και εδώ την συζήτηση την πας στο τσιγάρο.....Το πρώτο μου ποστ στο θρεντ
όχι δεν πιστεύω ότι είναι φιλοζωος ούτε ότι θα το κάνει
Παρόλα αυτά θα ήταν μια αξιόλογη κίνηση που θα έπρεπε να γίνει άσχετα ποιος θα την έκανε η ευθανασία ζώον είναι ένα μέτρο που υσχιει σε πολλά κράτη όμως δεν έχει λυθεί κανένα πρόβλημα ούτε την θεωρώ λύση θα την δεχτώ σε περίπτωση αρωστου ζώου με φόβο εξάπλωσης της ασθενείας η σε κάποιο επιθετικό ζώο που αποτελεί κυνδινο όμως σοβαρά
Θα προτιμούσα ευθανασία στα ζώα που τα εκπαιδεύουν για αγώνες κ τα σκοτώνουν... Όπως θα προτιμούσα ευθανασία σε καμένους εγκεφαλους που δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον συνάνθρωπο τούς κ είναι χειρότεροι από τα ζώα