Νέα

Αστυνομια των ζωων !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
η μαΔΟΥΡΟΥ  του συριζα  εβαλε  τα ΛΟΑΤΚΙ  της  υποψηφιους συμβουλους και πηραν τα 3 μου...
μπυαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο αδωνης  θα προσλαβει τα δικα του  ΛΟΑΤΚΙ μονιμα  στο δημοσιο !
κλασικη παπαντρεικη συνταγη !!!
παμε Ελλαδαρα ρεεεε..
Συγγνώμη αλλά δεν είναι παπαντρεικη συνταγή αλλά ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ακομα και εδώ την συζήτηση την πας στο τσιγάρο.....
εσύ είσαι κολλημένος εντελώς...
Όχι το πάω στο ότι υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να συνεννοηθούν να κατανοήσουν κ να σκεφτούν
Στο συγκεκριμένο θρεντ έχω φέρει παραδείγματα όπως
Όσοι παίρνουν ζώο κ μόλις το βαρεθουν το παρατάνε
Όσοι επειδή δεν γουστάρουν τα ζώα σκορπάνε φολες (εμένα είχαν ρίξει φόλα μέσα στην αυλή μου για τόσο ζώα ορισμένοι)
Όσοι είναι τόσο ζώα που βγάζουν το σκυλί για χέσιμο κ δεν μαζεύουν με ειδικό σακουλάκι τα σκατα κ τα πατάς εσύ
Όσοι εκπαιδεύουνε τα σκυλιά να είναι φονιάδες
Κ μπορώ να σου πω αλλά 500
Κ αυτοί είναι όλοι καμμενοι εγκέφαλοι που δεν ξέρουν τι θα πει συνηπαρξη
Βέβαια υπάρχουν κ άλλοι καμμενοι εγκέφαλοι  όπως αυτοί που κολλάνε στην δική τους ιδεολογία κ βλέπουν παντού φαντάσματα κ που ότι κ να γράψει ο άλλος νομίζουν ότι μιλάει μόνο για αυτό που οι ίδιοι θέλουν
Σε αυτό δεν είναι ανάγκη να γράψω κάποιο παράδειγμα
Το έδωσες μόνος σου...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτό γιατί όλα τα ζώα πάνε παίρνουν ένα σκυλί κ μόλις βαρεθουν το παρατάνε στο δρόμο.. κ μετά μας φταίνε τα αδέσποτα όχι οι ανεγκεφαλοι...

να εχουμε από εναν αστυνομο για καθε υποπτο ιδιοκτητη σκυλου, απο εναν για τους λουομενους που αφηνουν πλαστικα στη πλαζ, απο εναν σε καθε γειτονια να μη βρωμιζουν δρομους πλατειες και παει λεγοντας...

αυτα τα θεματα λυνονται με την παιδια τυποι, ετσι τα εχει λυσει ο πολιτισμενος κοσμος.

στη Γερμανια οχι μονο δεν υπαρχει αδεσποτο σκυλος - γατα, ουτε καν η λεξη αδεσποτο υπαρχει  :undecided:

τωρα τι ρολο βαραει ο τυπος με τα αποκρουστικα τατου, ομολογω δεν χαραμιζω 16 λεπτα απο τη ζωη μου να τον ακουσω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
φιλε τυγχανει να το ξερω το παιδι κ το εχει δειξει πολλες φορες η τηλεραση
ασχολητε με την προστασια ζωων παρα πολλα χρονια
κ θυμαμαι που χρονια λεει για αυτή την αστυνομια
η θλιψη που σου προκαλειτε γιατι είναι?
επειδή επιτελους αν καποια στιγμη συμβει όλα αυτά τα ζωα που περνουν ένα σκυλι κ το πετανε  θα  βρισκουν τον μπελα τους που με κατι τετοια ζωα εχουμε γεμισειμε αδεσποτα κ δεν μπορεις να περπατησεις?

Η θλίψη που μου προκαλείται γιατί ένας άνθρωπος προτιμάει να ξοδεύει χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια για να βοηθήσει σκυλιά. Λες και δεν υπάρχουν εγκαταλελειμμένα παιδιά, στα οποία μπορεί να αφιερώσει χρόνο, ή άνθρωποι σε γηροκομεία παρατημένοι από όλους, για να τους επισκεφτεί, ή άτομα στα άσυλα ανιάτων για να τους πει μια κουβέντα. Με πιάνει θλίψη γιατί αντί να κάνει καλύτερη τη ζωή συνανθρώπων του, προτιμάει να κάνει έργο ζωής την προστασία άλλου είδους ζώων και να περηφανεύεται γι αυτό  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η θλίψη που μου προκαλείται γιατί ένας άνθρωπος προτιμάει να ξοδεύει χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια για να βοηθήσει σκυλιά. Λες και δεν υπάρχουν εγκαταλελειμμένα παιδιά, στα οποία μπορεί να αφιερώσει χρόνο, ή άνθρωποι σε γηροκομεία παρατημένοι από όλους, για να τους επισκεφτεί, ή άτομα στα άσυλα ανιάτων για να τους πει μια κουβέντα. Με πιάνει θλίψη γιατί αντί να κάνει καλύτερη τη ζωή συνανθρώπων του, προτιμάει να κάνει έργο ζωής την προστασία άλλου είδους ζώων και να περηφανεύεται γι αυτό 
Εσυ θα επιλεξεις πού θα διοχετευσει καποιος την καλοσυνη του?

Και θα νιωσεις μαλιστα και θλιψη γι αυτο?
Να νιωσεις θλιψη γι αυτον που δεν διοχετευει τιποτα πουθενα και τον παιζει ολη μερα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515

αν ειχες καποτε ζωο δεν θα το ελεγες αυτό τυπε  :undecided:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
αν ειχες καποτε ζωο δεν θα το ελεγες αυτό τυπε  :undecided:

Γιατί να έχω ζώο; είχα πραγματικά παιδιά και δεν χρειάστηκα υποκατάστατα. Τους βλέπω τους ζωόφιλους στη γειτονιά μου. Όλη τη μέρα το σκυλί στο μπαλκόνι, να ψήνεται στη ζέστη και να γαβγίζει κάθε λίγο και λιγάκι, οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
έχεις πρόβλημα με τα σκυλιά της γάτες εεε φαντάσου με τους ανθρώπους όσον αφορά την θλίψη κρατά την θα σου χρειαστεί στο μέλλον

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
Εσυ θα επιλεξεις πού θα διοχετευσει καποιος την καλοσυνη του?

Και θα νιωσεις μαλιστα και θλιψη γι αυτο?
Να νιωσεις θλιψη γι αυτον που δεν διοχετευει τιποτα πουθενα και τον παιζει ολη μερα.

Αυτή είναι η άποψή μου. Η δικιά σου είναι ότι έχει κάθε δικαίωμα να προτιμάει άλλο ζωικό είδος από αυτό στο οποίο ανήκει. Δημοκρατία έχουμε. Έχω όμως την αμυδρή εντύπωση ότι σε δύσκολες στιγμές του μάλλον θα έχει απαίτηση να τον βοηθήσουν άνθρωποι, σαν συνάνθρωπο, κι όχι σκύλοι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
έχεις πρόβλημα με τα σκυλιά της γάτες εεε φαντάσου με τους ανθρώπους όσον αφορά την θλίψη κρατά την θα σου χρειαστεί στο μέλλον

Σίγουρα. Θα βλέπω τους ανθρώπους που θα κυκλοφοράνε με τα σκυλιά τους στο δρόμο και θα τους μιλάνε σαν να είναι άνθρωποι. Θα τους βλέπω να τα φιλάνε στο στόμα και να τα νταντεύουνε. Όσες έμειναν μόνες και αγοράζουν γατοτροφές για τις γάτες που μένουν μαζί τους. Τι να κάνουν όμως κι αυτά τα άτομα, για να μην τρελαθούν από την μοναξιά. Δεν θα έχουν άλλη λύση

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
να τον δεις και  σε βιντεο που  .. νουθετει  τους ανδρες πως να φερονται  ευγενικα ...στις γυναικες ..
ο τυπος ειναι καραψωναρα ..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
να εχουμε από εναν αστυνομο για καθε υποπτο ιδιοκτητη σκυλου, απο εναν για τους λουομενους που αφηνουν πλαστικα στη πλαζ, απο εναν σε καθε γειτονια να μη βρωμιζουν δρομους πλατειες και παει λεγοντας...

αυτα τα θεματα λυνονται με την παιδια τυποι, ετσι τα εχει λυσει ο πολιτισμενος κοσμος.

στη Γερμανια οχι μονο δεν υπαρχει αδεσποτο σκυλος - γατα, ουτε καν η λεξη αδεσποτο υπαρχει  :undecided:

τωρα τι ρολο βαραει ο τυπος με τα αποκρουστικα τατου, ομολογω δεν χαραμιζω 16 λεπτα απο τη ζωη μου να τον ακουσω
φίλε αυτό για την έλλειψη παιδείας το έχω γράψει επανειλημμένα δυστυχώς δεν υπάρχει παιδεία κ όταν λέμε παιδεία μιλάμε για ένα μεγάλο φάσμα στην καθημερινότητα
Σε ένα από τα ατοπήματα αυτού του φάσματος υπεπεσες κ εσύ αυτή την στιγμή
Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κρίνουμε τους πάντες με βάση την εμφάνιση τους η με βάση αν συμφωνούν με αυτά που εμείς λέμε
Όχι με τι πράξεις τους η κατά πόσο αυτό που κάνουν είναι καλό για την κοινωνία
Γιατί ο συγκεκριμένος τύπος με τα αποκρουστικά τατού παλεύει πολλά χρόνια γι'αυτό ακριβώς που γράφεις και έχει δώσει αγώνες για αυτα βέβαια
Είναι ένας αποκρουστικά τύπος με πολλά τατού οπότε τι σημασία έχει το τι έχει κάνει
Σωστά?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
5.006
Γιατί να έχω ζώο; είχα πραγματικά παιδιά και δεν χρειάστηκα υποκατάστατα. Τους βλέπω τους ζωόφιλους στη γειτονιά μου. Όλη τη μέρα το σκυλί στο μπαλκόνι, να ψήνεται στη ζέστη και να γαβγίζει κάθε λίγο και λιγάκι, οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας

Ναι αλλα αν ειχες παρει σκυλο αντι για γυναικα τωρα δεν θα σε ειχε χωρισει αυτη παιρνοντας σου τα παιδια, παιρνοντας σου τα σωβρακα, και κανοντας σε ενα ναυαγιο που βλεπει γυναικα στον δρομο και τρεχει πανικοβλητος μην του κανουν μηνυση για ψευτικο βιασμο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
να τον δεις και  σε βιντεο που  .. νουθετει  τους ανδρες πως να φερονται  ευγενικα ...στις γυναικες ..
ο τυπος ειναι καραψωναρα ..

Άλλος ένας που νομίζει ότι θα σώσει τον κόσμο. Ο πιο επικίνδυνος τύπος ανθρώπου

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
οτι μαλακια δεν προλαβε  να κανει ο συριζα ..

θα την  ολοκληρωσει η ΝΔ ...

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ...

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Σίγουρα. Θα βλέπω τους ανθρώπους που θα κυκλοφοράνε με τα σκυλιά τους στο δρόμο και θα τους μιλάνε σαν να είναι άνθρωποι. Θα τους βλέπω να τα φιλάνε στο στόμα και να τα νταντεύουνε. Όσες έμειναν μόνες και αγοράζουν γατοτροφές για τις γάτες που μένουν μαζί τους. Τι να κάνουν όμως κι αυτά τα άτομα, για να μην τρελαθούν από την μοναξιά. Δεν θα έχουν άλλη λύση
εντάξει άστο κατάλαβα με τι έχω να κάνω ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
Ναι αλλα αν ειχες παρει σκυλο αντι για γυναικα τωρα δεν θα σε ειχε χωρισει αυτη παιρνοντας σου τα παιδια, παιρνοντας σου τα σωβρακα, και κανοντας σε ενα ναυαγιο που βλεπει γυναικα στον δρομο και τρεχει πανικοβλητος μην του κανουν μηνυση για ψευτικο βιασμο...

Ναι. Αν ήξερα τότε όσα ξέρω τώρα, δεν θα παντρευόμουν. Θα έμενα σε γκαρσονιέρα σε νοίκι και θα χάλαγα όλα τα λεφτά μου σε διασκέδαση, ταξίδια και σεξεργάτριες, κρατώντας μια καβάτζα για δύσκολες στιγμές. Πάντως, δεν τρέχω πανικόβλητος όταν οι δρόμοι μου διασταυρωθούν με κάποια γυναίκα. Τις αγνοώ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, σαν να μην υπάρχουν. Χρησιμοποιώ τα κόλπα τους, προσποιούμαι ότι κοιτάω το κινητό μου  

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799