You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασιάτισσες - μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 182
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
και 70Ε την ώρα......η τιμη απευθύνεται είτε σε φραπεδόφιλους είτε σε κορόιδα, με πιθανότερο το 2ο!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.205
- Πόντοι
- 41.813
πριν λιγες μερες επικοινωνησα με το μαγαζι που γινεται συζητηση.επειδή δεν δείχνει κάτι το ''πονηρό'' πες μας κάτι παραπάνω σε περίπτωση που προχωράνε , εξαρτάται από την κοπέλα ή είναι πολιτική σε όσους είναι καλοί πελάτες ;
δεν μου φανηκε για ''δικο μας'' απο την κουβεντα.
πηγα σε ανυποπτο χρονο και εκει για καταδρομικη.
ηταν κλειστο σε ωρες που κανονικα ειναι ανοικτα.
πηρα τηλεφωνο απ εξω και παλι τα μασαγε,ξερω δεν λεγονται αυτα στο τηλεφωνο,αλλα συνηθως σε βαζουν στο νοημα.
δυο κοπελλες λεει εργαζονται,30€ την ωρα μου ειπε για thai oil massage,thai foot massage κλπ κλπ
ρωτησα για lingam κλπ και ειπε δεν κανει. ουτε b2b.
το μονο που κοιταγε επιμονως και στο τηλεφωνο στην κληση που εκανα και στο viber με μηνυματα απο αλλον αριθμο ηταν να κλεισουν ραντεβου και να σιγουρεψουν τον πελατη,χωρις να πουν πολλα πολλα.
αν ξανα με παρει ο δρομος απο κει θα κλεισω να παω και να δω τι θα πουν δια ζωσης.
ισως να βγει,δεν ξερω αν και δεν το πιστευω.
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.241
- Πόντοι
- 2.472
πριν λιγες μερες επικοινωνησα με το μαγαζι που γινεται συζητηση.
δεν μου φανηκε για ''δικο μας'' απο την κουβεντα.
πηγα σε ανυποπτο χρονο και εκει για καταδρομικη.
ηταν κλειστο σε ωρες που κανονικα ειναι ανοικτα.
πηρα τηλεφωνο απ εξω και παλι τα μασαγε,ξερω δεν λεγονται αυτα στο τηλεφωνο,αλλα συνηθως σε βαζουν στο νοημα.
δυο κοπελλες λεει εργαζονται,30€ την ωρα μου ειπε για thai oil massage,thai foot massage κλπ κλπ
ρωτησα για lingam κλπ και ειπε δεν κανει. ουτε b2b.
το μονο που κοιταγε επιμονως και στο τηλεφωνο στην κληση που εκανα και στο viber με μηνυματα απο αλλον αριθμο ηταν να κλεισουν ραντεβου και να σιγουρεψουν τον πελατη,χωρις να πουν πολλα πολλα.
αν ξανα με παρει ο δρομος απο κει θα κλεισω να παω και να δω τι θα πουν δια ζωσης.
ισως να βγει,δεν ξερω αν και δεν το πιστευω.
Πράγματι, με μια φευγαλέα ματιά, φαίνεται πως δεν είναι "δικό" μας..
Επικοινώνησα κ εγώ.. από την εμπειρία μου όμως, διέκρινα ένα περίεργο status, ένα άγχος, μια ρευστότητα...
Απαιτείται οπωσδήποτε μια επίσκεψη, για μια εκ των έσω εικόνα.
Δείχνει "κλειστό" club, μου θυμίζει ένα παλαιότερο στο Κουκάκι και ένα προ δεκαετίας περίπου στη Βασ. Γεωργίου στο Παγκράτι..
Τα "ανοίξαμε" και τα δύο, κάποιοι εδώ μέσα..
Αν αξίζουν οι θεραπεύτριες , ίσως ασχοληθούμε, μήπως το "προσαρμόσουμε" στις απαιτήσεις μας.
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Θυμάται κάποιος ένα μαγαζί Συγγρού η Καλλιθέα με Φιλιππινέζες νομίζω η οποίες βάζανε και αγγελία στο κανεσεχ αν υπάρχουν ακόμα η όχι? Μιλάμε για ένα δύο χρόνια πισω
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Μοσχάτο μου φαίνεται ήτανΘυμάται κάποιος ένα μαγαζί Συγγρού η Καλλιθέα με Φιλιππινέζες νομίζω η οποίες βάζανε και αγγελία στο κανεσεχ αν υπάρχουν ακόμα η όχι? Μιλάμε για ένα δύο χρόνια πισω
Αυτα τα 2 κλειστα κλαμπ που λες τι απεγιναν?Πράγματι, με μια φευγαλέα ματιά, φαίνεται πως δεν είναι "δικό" μας..
Επικοινώνησα κ εγώ.. από την εμπειρία μου όμως, διέκρινα ένα περίεργο status, ένα άγχος, μια ρευστότητα...
Απαιτείται οπωσδήποτε μια επίσκεψη, για μια εκ των έσω εικόνα.
Δείχνει "κλειστό" club, μου θυμίζει ένα παλαιότερο στο Κουκάκι και ένα προ δεκαετίας περίπου στη Βασ. Γεωργίου στο Παγκράτι..
Τα "ανοίξαμε" και τα δύο, κάποιοι εδώ μέσα..
Αν αξίζουν οι θεραπεύτριες , ίσως ασχοληθούμε, μήπως το "προσαρμόσουμε" στις απαιτήσεις μας.
ΚαλλιθεαΜοσχάτο μου φαίνεται ήταν
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Η κυρία θα σας δώσει το τηλ από το insta .
Είναι 50€ το μασάζ με happy ending μου είπε .
80€ το body to body .
Έχει μια κοπέλα μου είπε που κάνει μασάζ .
Και αυτή ,απλά σπάνια .
Η κοπέλα είναι από Thailand δλδ δεν ξέρω ποσό % είναι κοπέλα .
Αυτά .το τηλ είναι 3 σελίδες πίσω αν δεν κάνω λάθος
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Η κυρία θα σας δώσει το τηλ από το insta .
Είναι 50€ το μασάζ με happy ending μου είπε .
80€ το body to body .
Έχει μια κοπέλα μου είπε που κάνει μασάζ .
Και αυτή ,απλά σπάνια .
Η κοπέλα είναι από Thailand δλδ δεν ξέρω ποσό % είναι κοπέλα .
Αυτά .το τηλ είναι 3 σελίδες πίσω αν δεν κάνω λάθος
Εχουμε κανα νεο η πρεπει να παω για να κανω το δεξι ;
Φβ που μιλησα λιγο μου ειπε οτι κανει μασας αλλα τωρα ειναι μονο η δικια της .. δεν την κοβω να κανει ποτε αυτη αμα εχει αλλη οσο για 'εξτρα' δεν ειπε οχι ουτε ναι
alekos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2022
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μονο φραπε.Εχουμε κανα νεο η πρεπει να παω για να κανω το δεξι ;
Φβ που μιλησα λιγο μου ειπε οτι κανει μασας αλλα τωρα ειναι μονο η δικια της .. δεν την κοβω να κανει ποτε αυτη αμα εχει αλλη οσο για 'εξτρα' δεν ειπε οχι ουτε ναι
3 φορες εχω παει.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.409
- Πόντοι
- 446
Πήγα, την πρώτη μόνο μασάζ πολύ καλό με την κυρία μιλφ, αλλά δεν κάνει έξτρα, τη δεύτερη πήρα το bdb με την αλλη κοπελίτσα η οποία είναι νεότατη κ πανέμορφη, τρομερό μασαζ πολύ ιδιαίτερο ταυλανδεζικο, μιλάμε με έκανε αλοιφή. Συνέχεια β μέρος έβγαλε τα εσώρουχα της τελείως κ ακολούθησε τρίψιμο με όλο της το κορμί, ισπανικό, ανάμεσα στα κωλομερια, χουφτωματα, έχυσα με handjob ανάποδη καβαλαρησα παίζοντας τον ανάμεσα στα κωλομερια της. Το κορίτσι είναι φουλ χαμογελαστό κ μπουμπούκι. 80Ε, άξιζε.Εχουμε κανα νεο η πρεπει να παω για να κανω το δεξι ;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Το κουρίτσι έχει αναχωρήσει ήδη για την πατρίδα της!Πήγα, την πρώτη μόνο μασάζ πολύ καλό με την κυρία μιλφ, αλλά δεν κάνει έξτρα, τη δεύτερη πήρα το bdb με την αλλη κοπελίτσα η οποία είναι νεότατη κ πανέμορφη, τρομερό μασαζ πολύ ιδιαίτερο ταυλανδεζικο, μιλάμε με έκανε αλοιφή. Συνέχεια β μέρος έβγαλε τα εσώρουχα της τελείως κ ακολούθησε τρίψιμο με όλο της το κορμί, ισπανικό, ανάμεσα στα κωλομερια, χουφτωματα, έχυσα με handjob ανάποδη καβαλαρησα παίζοντας τον ανάμεσα στα κωλομερια της. Το κορίτσι είναι φουλ χαμογελαστό κ μπουμπούκι. 80Ε, άξιζε.
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.452
- Πόντοι
- 736
Παει, το χασαμε το κορμι!!Το κουρίτσι έχει αναχωρήσει ήδη για την πατρίδα της!
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.409
- Πόντοι
- 446
Εεε τι για πάντα??? Δε θα γυρίσει ξανά????
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.452
- Πόντοι
- 736
Μακαρι φιλε να υπηρχαν πολλα μασατζιδικα με ασιατισσες! Δυστυχως, ειναι ειδος προς εξαφανιση!μονο ασσιατισες εχει εκει μεσα ;
Dante_80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.114
- Πόντοι
- 361
Εντωμεταξυ στην Κινα καθε γωνια και μασατζιδικο/μπουρδελο, μεχρι και στον δρομο σε σταματουν σε μεγαλες πολεις να σε ρωτησουν αν θες μασατζι. Και σε αλλες χωρες παιζουν παρα πολλα με κινεζες/φιλλιπινεζες. Πως και δεν εχουν ξεκινησει και δω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K