anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Sensuality spaσε ποιο μασαζ ειναι η ζαρα?
Sensuality spaσε ποιο μασαζ ειναι η ζαρα?
Εξαιρετική η κριτική σου για άλλη μια φορά...ZARA
Πρόσφατη συνάντηση με την Zara.
Καταρχάς πριν πω το οτιδήποτε για την κοπέλα πρέπει να ειπωθεί για το συγκεκριμένο κατάστημα το πόσο άκυρη ήτανε η όλη φάση. Από την τσατσά που καλύτερη θα ήταν να πούλαγε καρπούζια στην άκρη της εθνικής οδού έως τη μουσική που έπαιζε… Ελληνικά των έιτίς φάση τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι που δεν ταίριαζε καθόλου με την Ασιάτισσα ιέρεια που είχα διαλέξει.
Γλυκιά κοπέλα μικρή στην ηλικία 25 +- θα ‘λεγα που μοιάζει πιο μικρή. Φοβερή στα εσώρουχα της τα άσπρα. Καταπληκτικά πόδια. Γλυκό πρόσωπο. Δε μου έβγαλε καύλες το πρόσωπο της όπως μου τα έβγαλε η Σιντυ αλλά είναι φρέσκο και αρκετά όμορφο.
Κορμί λαμπάδα. Το στήθος της, μεγάλες ρώγες για πολύ πιπίλισμα αλλά το σχήμα θα ομολογήσω λίγο παράξενο. Δεν ξέρω άμα είναι από πλαστική αλλά μοιάζαν λίγο σαν κατσουφιασμένα φρύδια χαχαχα. Το κέντρο τους είναι λίγο ψηλά και μοιάζουν λίγο κατεβασμένα ενώ είναι ωραίο το μέγεθος…. εντάξει μαλακίες ψιλό υπερβάλω μια χαρά ήτανε…
Με πήγε σε δωμάτιο που είχε κανονικο κρεβάτι και κάναμε μασάζ εκεί. Το συνιστώ σ´οποιονδήποτε έχει την ευκαιρία. Έκανε πολύ ωραίο body το body, πάρα πολύ ωραίο μασάζ δυνατό εκεί που έπρεπε με ωραία ενδιάμεσα διαλείμματα χαιδέματος. Επικοινωνία ανύπαρκτη σχεδόν. Η πίπα της ξεχώρισε!! Ισως το καλύτερο γλείψιμο και ρούφηγμα αρχιδιών που μου έχουνε κάνει ποτέ. Ο τρόπος που έπιανε το καυλί μου και έγλυφε ενώ με κοιτούσε στα μάτια ήταν το κάτι άλλο! Ύστερα με καβάλησε, τα σουφρωμένα βυζάκια της χαμογέλασαν λιγάκι με το αναπηδηχτώ αλλά πολύ γρήγορα την έστησα στα τέσσερα και την πήρα από πίσω. Το κωλαράκι της θέα ήταν καταπληκτικό.
Η ίδια ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, το μαγαζί όμως άκυρο γενικά. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που έχει σημασία είναι η κοπέλα οπότε το πιο πιθανόν να την ξανά δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Ωραίος!. Περιεκτική κριτική.
Για ποία λες; Μπήκα στο σαιτ τους δεν βλέπω φωτό. Υπάρχει καμία αγγελία ή κάτι;Με την ασιατισα στο massage4you έχει κάποιος συνευρεθεί? Έχουμε κριτική ?
Massage4You στο facebook.Για ποία λες; Μπήκα στο σαιτ τους δεν βλέπω φωτό. Υπάρχει καμία αγγελία ή κάτι;
Γραφειο πρεπει να ειναι!
Κάποιος αν ξέρει Παταγια αν έχει κάπου βιετναμεζες. Για πηδηγμα..εννοείται.Πάρτε πάλι μια γεύση από Luxury Massage στην Bangkok Thailand..
Άλλη αίσθηση , άλλο επίπεδο..
Δείτε πόσο πίσω είμαστε στην Ελλάδα στην ανδρική ψυχαγωγία..
Κόστος? 2000 baht - περίπου € 50
Ήμουν συχνά μαζί της. πολύ καλό μασάζ. Αλλά όχι έξτραMassage4You στο facebook.
ΜακρυάΕχει δοκιμασει κανενας την Νινα στο central spa? Λεει οτι ειναι κινεζα Central Spa | ΒΑΡΔΙΕΣ
Δες την κριτικη μου.Εχει δοκιμασει κανενας την Νινα στο central spa? Λεει οτι ειναι κινεζα Central Spa | ΒΑΡΔΙΕΣ
Φίλε μου φοβερή η κριτική σου.μπορεις να αναφέρεις κ κόστος? ευχαριστώΜακάρι να υπήρχαν τέτοια club και στην Ελλάδα ( Αθήνα και Θεσσαλονίκη ) Kritwn για να αλλάξει όλη η νοοτροπία των κατ οίκον ή χαμηλής ποιότητας κοριτσιών και υπηρεσιών μασατζιδικων των 2 δωματίων .
Το Andromeda πριν γίνει Medusa κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προσφέρει κυρίως λόγω χώρου που λένε ότι ήταν σε άλλο επίπεδο .
Τώρα είναι ένα απλό μασατζιδικο όπως τα άλλα …
Αν το γκουγκλαρης το τηλεφωνο θα δεις πολλες αγγελιες απο διαφορετικες κοπελες, τοθτεστιν γραφειο
Δίνει κωλαράκι η Ζάρα? Αν ναι με την εξτρα?tyZARA
Πρόσφατη συνάντηση με την Zara.
Καταρχάς πριν πω το οτιδήποτε για την κοπέλα πρέπει να ειπωθεί για το συγκεκριμένο κατάστημα το πόσο άκυρη ήτανε η όλη φάση. Από την τσατσά που καλύτερη θα ήταν να πούλαγε καρπούζια στην άκρη της εθνικής οδού έως τη μουσική που έπαιζε… Ελληνικά των έιτίς φάση τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι που δεν ταίριαζε καθόλου με την Ασιάτισσα ιέρεια που είχα διαλέξει.
Γλυκιά κοπέλα μικρή στην ηλικία 25 +- θα ‘λεγα που μοιάζει πιο μικρή. Φοβερή στα εσώρουχα της τα άσπρα. Καταπληκτικά πόδια. Γλυκό πρόσωπο. Δε μου έβγαλε καύλες το πρόσωπο της όπως μου τα έβγαλε η Σιντυ αλλά είναι φρέσκο και αρκετά όμορφο.
Κορμί λαμπάδα. Το στήθος της, μεγάλες ρώγες για πολύ πιπίλισμα αλλά το σχήμα θα ομολογήσω λίγο παράξενο. Δεν ξέρω άμα είναι από πλαστική αλλά μοιάζαν λίγο σαν κατσουφιασμένα φρύδια χαχαχα. Το κέντρο τους είναι λίγο ψηλά και μοιάζουν λίγο κατεβασμένα ενώ είναι ωραίο το μέγεθος…. εντάξει μαλακίες ψιλό υπερβάλω μια χαρά ήτανε…
Με πήγε σε δωμάτιο που είχε κανονικο κρεβάτι και κάναμε μασάζ εκεί. Το συνιστώ σ´οποιονδήποτε έχει την ευκαιρία. Έκανε πολύ ωραίο body το body, πάρα πολύ ωραίο μασάζ δυνατό εκεί που έπρεπε με ωραία ενδιάμεσα διαλείμματα χαιδέματος. Επικοινωνία ανύπαρκτη σχεδόν. Η πίπα της ξεχώρισε!! Ισως το καλύτερο γλείψιμο και ρούφηγμα αρχιδιών που μου έχουνε κάνει ποτέ. Ο τρόπος που έπιανε το καυλί μου και έγλυφε ενώ με κοιτούσε στα μάτια ήταν το κάτι άλλο! Ύστερα με καβάλησε, τα σουφρωμένα βυζάκια της χαμογέλασαν λιγάκι με το αναπηδηχτώ αλλά πολύ γρήγορα την έστησα στα τέσσερα και την πήρα από πίσω. Το κωλαράκι της θέα ήταν καταπληκτικό.
Η ίδια ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, το μαγαζί όμως άκυρο γενικά. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που έχει σημασία είναι η κοπέλα οπότε το πιο πιθανόν να την ξανά δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Σουπερ επιλογη η Ζαρα...παρα πολυ γλυκια ερωτευσιμη με υπεροχες υπηρεσιες εχω περασει παρα πολλες φορες η μια καλυτερη απ την αλλη!Εξαιρετική η κριτική σου για άλλη μια φορά...
Δε χρειάζεται καν ανάλυση, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση παρότι έζησες μια κατάσταση πρωτόγνωρου επαρχιωτισμού, παρουσιάζει ωστόσο σημάδια έλξης για μέλλουσα επίσκεψη..
Είναι νέα, petit, περίεργο στήθος αλλά μεγάλο, κανονικά κιλά, συνεπώς ευλύγιστη επάνω στο ανδρικό κορμί και πολύ καλές οι υπηρεσίες της.. άριστες θα έλεγα όπως αναφέρεις..
Τα μόνα αρνητικά το βλαχομπαρόκ κ ο χώρος (καθαρό μπριζολάδικο) που δεν εμπνέει..
Είμαι δυνητικά θετικός σε μια δοκιμή της κορασίδας..